10317
  • yesname #5524
    Na az ilyen hozzáállást azért felejtsd el, de gyorsan klérlek. Nagyon sok magyar fejlesztésű játék van, amelyek hírek és kultikusak lettek (pl. Imperium Galactica, Jupiter Incidens) vagy ami szerintem jobb lett, mint az előzménye (Crysis: Warhead).
    Ez nem azon múlik, hogy magyar-e vagy nem.
  • WhiteTusk
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy másnál is villog az egér a játékban? Lehet ezt valahogy orvosolni?
  • [SiX] Boci
    Szerintem nem kell ugrálni, annélkül is érthető ha végigjátszol mindent. Minden kampány az adott főhős szemszögéből mutatja be a történetet.
  • jazzy
    Dark a darkot, fire a firet általános mindet, sztem ez nem olyan bonyolult. Amikor varázsolsz is a könyvben nyilván a dark fekete színű, a fire piros etc.
  • hapi
    Ez mekkora szarság már hogy a kampányban összevissza kéne ugrálni hogy megértsem a storyt...
    Egyébként ez az erő dolog nincs valahol kifejtve részletesen hogy akkor most melyik erő melyik varázslatot erősíti stb.? Mert ugye fejlesztheted a hőst sötét erővel, fény erővel is meg csak simán (általános erő?) De nem kapsz visszajelzést hogy akkor hogy is van.
  • jazzy
    Ami jó is lenne kampányban, de custom mapon hot seatben is így van, ahol baromság.
  • Guren
    nekem a skillrendszer sokkal jobban tetszik, mint az előző részekben. végre nem csak random dobálja őket, hanem azt fejlesztek, amit akarok.
  • Andrews2007
    Várépítés benne van csak még nincs kész az új városnézet gondolom arra gondoltál majd lesz patchben. A Skill rendszer pedig igazságossá teszi a dolgot a szerencse helyett ami a H3-5-ben volt hogy na vajh most mit kapok a Mage Guildekben vagy a Skilleknél. Nincs ez lebutítva mert akkor az előző részek is hisz a skillek itt is hasonlók persze vannak újak is.
    Az nem volt unalmas, hogy ide-oda futott a gép vagy a másik játékos és foglalta a bányáidat s elment vele az idő s a pénz a többi sok-sok híróra. No ezt váltja ki az erődrendszer.
    A sztori az 5-6. részekben a legjobb elvileg szóval azzal se értem mi a baj. Csalni a gép szinte minden stratégiai játékban csal a legmagasabb adott nehézségi fokozaton de sebaj.
  • Andrews2007
    Ja igen bocsánat ma van Október 13.-a tehát ma jön a day 1 patch ami sokat javít. Persze csak a nem warez játékokon.
  • Ariakus
    Teljesen egyetértek veled. Én eddig egyik Heroes játékban sem unatkoztam , de itt nagyon.

Egyébként a Hard fokozatot el is lehet felejteni kampányban , mert irreális amilyen seregekkel jön ellened a gép. Az első két tutorial pályát még sikerült végignyomnom hard-on , de a nekrók első pályája már iszonyú nehéz.

Egyébként az egész játék tényleg színtelen és szagtalan, se íze se bűze. Ez az erődítmény elfoglalálos rendszer pedig szörnyen unalmas és frusztráló.

Sztem jobb lett volna ha a Nival fejleszti ezt a részt is , mert az 5. rész nekem nagyon tetszett. Hiába lesz felpatchelve a játék, mivel itt sokkal több mindent kéne megváltoztatni mint apró hibákat.
  • kabel15
    Köszi.
  • Omlás
    Nem tudom mert melóban vagyok, csak távoli asztallal indítottam el a telepítést meg a menüt :D

#5509 : 1.1-es patch már van 500Mb
  • Andrews2007
    A kampány sorrenddel kapcsolatban a külföldi fórumok alapján is így lehet a legjobban megérteni a sztorit a kampányban állítólag:
    Stronghold 1. pálya,
    Sanctuary 1. pálya
    Ezután a Stronghold és a Sanctuary kampány végigjátszása bármilyen sorrendben,
    Ezután Haven kampány
    Inferno kampány
    Necro kampány

Az epilógusból meg van Bloodos és Tearses féle is és eléggé eltérő mindkettő egymástól állítólag. Csak Bloodos vagy Tearses főhőssel lehet rajtuk játszani attól függ ugye melyikkel nyomultunk valamelyik kampányban. Ha mindkettőt ki akarjuk próbálni akkor egy nép kampányán belül egyszer ki kell vinni Tearses hőssel másodszorra bloodossal.
  • Marfy
    Magyar fejlesztés, mit vártál...
  • yesname #5510
    Leírom a saját véleményem:
    A játék egyértelműen a sorozat leggyengébbje, de nem csak kicsit gyengébb, mint az 5-ös, hanem annak is csak töredéke tulajdonképpen minden téren sajnos.
    Gyermeteg párbeszédek, kb. 3 éves gyerekhangja van a lényeknek, sivár és információhiányos, ráadásul körülményes - az előzőekben jól megszokottól, logikus felépítésűtől eltérő - UI és szinte teljes Heroes hangulathiány, a várépítés stb. kihagyásáról nem is beszélve.
    A grafika sem az igazi, bár vannak szépen kidolgozott részletek. Az egész játékmechanikája, a fejlődési lehetőség pedig iszonyat le lettek butítva. Sajnálom nagyon, mert ez így szerintem szánalmas a sorozat hírnevéhez mérten. :(
    (Nem véletlen változtatták meg a sorozat nevét.)
  • Andrews2007
    Holnap jön a Day 1 patch ki lesznek javítva ezek a dolgok szerintem.
  • Andrews2007
    Omlás nálad jól megy dupla kártyával 4 magos AMD-vel?
  • Prince23
    Nézd meg, jobb klikk rajta :)
  • Omlás
    Download Managert kell letölteni, küldik mailban a linket kulccsal együtt. Letölt telepít első indításnál kéri a cd kulcsot megadod és kész. Kell hozzá egy Ubi-s acc más nem. Letöltéssel nem volt gond lejött pár óra alatt (8Mbit).
  • Efrít
    Boci: kösz a választ, akkor sztem 7végére iderendelem haverom, hogy teszteljünk
  • [SiX] Boci
    "Main Heronál van csak Blood és Tears vonal, amit alapból kapok, amit utána veszek azoknál nincs."
    Ez nem hiba, csak a főhősöd tud a Tears és a Blood ágon fejlődni. Ha meghal éleszd fel a Hall of Heroesban. Ugyanígy csak a főhősök vannak a dinasztiádban.
  • Andrews2007
    Halottak felélesztésének mértékét, hatását erősíti.
  • jazzy
    Alapvetően a játék jó hangulatú, de eszméletlen bosszantó hibák / dolgok vannak benne, hogy csak párat említsek:

Mint régi Heroes játékos, mindig a Heromon dupla klikkel nyitottam meg a Hero Screent, itt csak a feje ikonján lehet. Szokható, zavaró.

Sok lény hangja chipmunkos lett, állítólag túl gyorsan játssza le a hangot, így egy nagy nyavalygás az egész.

Main Heronál van csak Blood és Tears vonal, amit alapból kapok, amit utána veszek azoknál nincs.

Speciális képességet nem írja ki ha már megvetted a Herot, csak a nevét, magát a leírását csak akkor mielőtt megvetted, ergo ha nem ismered az összeset az alapból kapott Herodnál nem fogod tudni.

Nem lehet a Herok portréjának sorrendjét változtatni, ill ha meghal a main, nem lesz nagy a megmaradó Hero, ugyanúgy "alt" pozícióban marad, nem ugrik mainbe. Nem találtuk hogy lehet dismisselni Herokat.

Necro utolsó egységnek más a neve ha az épületre kattintasz, mint magának az egységnek.

Etc etc nagyon pitiáner idegesítő hibák vannak benne amik pár hónap alatt és pár hozzáértő régi Heroes rajongó teszter játéka alatt simán javítható lett volna.
  • Andrews2007
    Ubishopnál klienst tölt le vagy hogy megy az install és a letöltés? És gyors a letöltési sebesség? Egyik ismerősöm vacilál a Steam/Ubishop verzió között.

Az elején a kampánynál mindig csak kevés épületet és lényt lehet venni.

A városkép meg változni fog patchben elvileg.
  • Omlás
    UbiShop-ból rendelt digitális verzió is magyar! Telepítésnél a magyar nyelvet kell választani
  • kabel15
    Sziasztok! Mi az a Nekromancia? Van egy ilyen épület ami elvileg megnöveli 10% a pontjaimat de fogalmam sincs hogy az mire jó. Valaki tudna segíteni?
  • [SiX] Boci
    Van benne hotseat.
  • Efrít
    Nem hivatalos forrásból.Majd ha kipróbáltam és tetszik,akkor veszem csak meg, de viszont akkor collectors-t.
  • Omlás
    Letöltés install kész most épp patchel 1.1 500Mb
  • egonn
    Holnapra ígérték 10-17h között!De még benne vagyunk a fürdőszoba felújításba:( Ergo,ha elmentek a kőmívesek és lessz erőm , akkor éjjel tolom:)
  • WhySoSerious
    Neked már meg van? Hol vetted? Én úgy tudtam csak holnaptól kapható
  • Efrít
    Nekem már megvan.De kipóbálni max 7vgén tudom.Hotseat van ebben?Mert ha nincs ,akkor a szarnál nem lehet jobb alapvetően.
  • Kuglee
    Ha bele akarsz csapni a lecsóba és megtapasztalni a lehetőségeket, akkor ess neki egy skirmish-nek, mondjuk a Rise to Power-nek (heroes V. pálya VI-os köntösben). Cserébe a kampány okozta felfedezés öröme elenyészik.
  • Vologya Mester
    Sziasztok!

A magyar kiadó Seven m véleményét szeretném ismertetni Veletek a borító kapcsán:

Minden Heroes rajongótól elnézést kérünk a borítón található hibá(k) miatt! Ezek oka a kapkodás, a mérhetetlen mennyiségű munka és a szűk határidők voltak, ami a játék kapcsán Nálunk is jelentkezett. A következő nyomdai nyomtatásnál a hibákat javítjuk és aki a hibás borítóval vette meg a játékot, annak kérésre kicseréljük!!! Ezt a [email protected] e-mail címen lehet jelezni. Köszönjük a megértéseteket és még 1x elnézést kérünk!

Remélem ez Mindenkit megnyugtat a borító kapcsán.

Ami pedig a játék magyarítását illeti, a fordítást vegyétek rajongói fordításnak és e szerint is kezeljétek, köszönöm! :) További jó szórakozást Mindenkinek (annak, aki már játszik és annak is, aki hamarosan játszani fog!)

Baráti üdv!
  • Lacoka12
    nekem holnapig kell még várni sajna
  • Omlás
    No megjött a mail UbiShop-ból, lehet tölteni :Dm
  • Shiwo
    érdemes balról jobbra haladni, de nem kötelező

a párbeszédekkel mondjuk egyet értek, már angolul is volt néhány elég érdekes köztük, és hát a fordítás nagyon nem térhetett el
  • Ariakus
    Megcsináltam a tutorial kampányt és utána az az érdekes, hogy az összes válaszhtaó frakció kampányát felajánlja. Melyikkel érdemes kezdeni? Vagy balról jobbra időrendben van az egész?

Egyébként a játék nem lett rossz, de maga a játékmenet elég unalmas volt eddig a kampányban még ha csak tutorial rész volt. Kíváncsi vagyok, hogy a kásőbbi páylák milyenek lesznek.

Maga a hangulata az egésznek egy kicsit fura. Néha egész jól megírt párbeszédek hangzanak el a különböző karakterek között, néhol viszont teljesen fölösleges és wtf szövegeket hallhatunk.

A harc nem rossz, de sztem néhol már elég unalmas. Vhogy az 5. részt jóval taktikusabbnak éreztem, jobban lehetett ott kombózni mint itt a 6. részben (igaz még az elején járok, lehet ez később változik nemtom).

Így az első 4-5 óra játék után azt kell, hogy mondjam, hogy ez a rész nagyságrendekkel gyengébb mint az etalon 3. rész, de még az 5. rész is köröket ver rá. Tisztes iparosmunkának tűnik az egész de vhogy mégsem az igazi. Kicsit olyan mint az Armies of Exigo ilyen szempontból, az is szép volt meg frankó introja volt de vhogy maga a játék nem hagyott mély nyomokat.
  • Zsknight
    Én azért így látatlanban is megköszönöm a fordítást!
    Remélem pénteken már kiszállítják a játékot.
  • ArchDruid
    Oké, de nem ez volt a baj, hanem az van oda írva, hogy 80-féle iránytható lény! Hiányzik az Í-betű :D