10317
  • Pio
    Elnézést, nem tudom 0-24-ben figyelni a topikot, most jártam erre, töröltem, remélem azért 4 órás reakcióidő még belefér.... :)
  • Guren
    hát az tény, hogy kezdőknek nem ezt a részt ajánlanám. egyáltalán nem vagyok profi heroes játékos, de az előző részekkel sokat játszottam és normal fokozaton általában nyertem is, itt viszont egyszerűen nem tudok mit kezdeni az ellenfelekkel. előbb összefutottam a gép egyik csapatával és olyan lazán letúrta a főseregemet, hogy csak néztem. pedig már azt hittem, hogy sikerült egy egész jó hőst meg sereget összehoznom :( azért még próbálkozok, mert alapvetően tetszik a játék.
  • [SiX] Boci
    Mondjuk ez részben igaz:).
  • [SiX] Boci
    *kap
  • CalebJoe
    nehéz elhinni vagy akkor meg beleszóltak a munkájukba hogy de igen is ilyen lesz még véletlenül se maradjunk a jóbevált stilusnál
  • [SiX] Boci
    A gép nem csal sem normál sem easy fokozatban. Kampányban kicsit több a kezdeti erőforrása mert általában több várral kezd, de skirmishben még ennyit sem kat.
  • [SiX] Boci
    A fejlesztők veterán heroes játékosok, ezt garantálom neked:).
  • CalebJoe
    a fejlesztők tuti nem veterán heroesosok mert ilyet nem adtak volna ki a kezeik közül akár magyar akár más cég
  • Pluskast
    Kb 2 nap játék után rájöttem, hogy ez egy kalap nulla. Akármilyen fokozaton is játszol a gép minden körülmények között csal méghozzá nem is kicsit. Legjobb példa erre, hogy ugyan olyan papnő áll mind a 2 oldalon. Az enyim pillanatok alatt elpusztúl de ha gép játszik vele olyan szívós, hogy kb 70-80%-os veszteséggel lehet csak elpusztítani. De ugyan ez igaz az ork álom izére is. Ha nekem van egy fostalicska, ha a gépnek akkor elpusztíthatatlan félisten. Komolyan csak "gratulálni" tudok a magyar fejlesztőknek. Ez így egy nagy nulla az ember csak a haját tépi idegességében...
  • [SiX] Boci
    Ezt olvastam máshol is, gondolom majd javítják, aztán megkapod a fegyót.
  • ArchDruid
    Közben rájöttem, mit kúrtam el....

Én Ubishopban rendeltem elő a Deluxe editiont és 4 levelet kaptam az Ubishoptól!

1 értesítést, hogy elérhető a játék + a hozzá tartozó kódot
    1 értesítést, hogy elérhető az Akasha hős + hozzá egy kódot
    1 értesítést, hogy elérhető az Edge of Chaos fegyver + a kódot, amivel le lehet tölteni
    1 értesítést, hogy elérhető az 1 hónapos subscription a heroes kingdoms-hoz

Na, és azt csesztem el, hogy a játék regisztrálásánál az Edge of Chaos kódját írtam be és fűztem hozzá az Uplay accountomhoz.

Még szerencse, hogy volt két accountom, így beléptem a másikkal, és a helyes kódot adtam meg, és most már elérhető a Conflux. Csak ha unlockolni akarom az Edge of Chaost, kiírja, hogy ez a kód már használatban van egy másik felhasználó által... aki ugye szintén én vagyok.. :D szóval ez szopacs.

• [SiX] Boci
    Melyik pályán és melyik várnál?
  • [SiX] Boci
    Az elementál idéző spellek csak magic hősöknek elérhetők és a legalsó sorban találhatók a magic skillek között.
  • Prince23
    Utolsó trailer

• Jakuza001
    Pedig szerintem eleg jol mukodik a necroknal a Dark Magic, azon belul is az eletelszivas.
    Eddig amelyik fajokat kiprobaltam,azok kozul talan ez tunt szamomra a legkonnyebb, mert az AI nem a legeroteljesebb harc kozben.
    A dogevok eleg nagy tavolsagot tudnak megtenni es eleg turheto a kezdemenyezesuk is. Ha rajuk toltam egy eletelszivast es elore kuldtem egybol, akkor gyakorlatilag meg egyseget se vesztettem nagyon, mert az utessel vagy riposztal azonnal gyogyitotta magat es ha az sem volt eleg akkor ott a nekromancia faji spec skill, amivel ha sok sebzes volt lehet szinten gyogyitani az egysegeidet.
  • gorgiasz
    Nem tudom, hogy erre gondolsz-e Ohyner, de tessék:
    http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SSLoader.swf

• kabel15
    Kicsit rossz a játékban a frakciók közötti egyensúly. Sanduary-t egyenlő feltételek mellet lehetetlen megverni.
  • Shiwo
    szerintem ha gép előtt lett volna, akkor biztos törli, de nem lehet mindenki non-stop gép előtt
  • enlightened
    nem tudom ezt hogx csináltad, én semmit nem kaptam az ubi shoptol én is a steam deluxe-ot vettem meg egy kódot kaptam hozzá azt beírtam és csatlakozott a confluxhoz meg mindenhova.
  • Frank99
    töröltem....
    de az ilyen elmebeteg hozzászólást valaki törölhetné, pl. Topicgazda??
  • Ohyner
    Srácok valaki bedobná újra a linket, vagy bannerba valahova kitenné amiben a skilleket lehetett állítgatni ?
  • ArchDruid
    Van arra mód, hogy más license key-t adjak meg a játék indításakor?

Mert egyszerűen nekem nem kapcsolódik a Confluxhoz!!! Mindig kirakja ezt a hibaüzenetet:

A csatlakozás sikertelen!
    A belépési kulcs nem aktiválja a kért jogosultságokat!

Ubi-shoptól kaptam 4 emailt, ami aktiválja az elérhető tartalmakat. És két kódot is kaptam. De nem tudom újra regisztrálni! Már letöröltem, és újra fel, hogy hátha, de ez sem segített. Nem kérte mégegyszer a kódot!!!

Másnál is van ilyen problem???

A játék amúgy fut offline, de csatlakozni nem tudok! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......
  • kabel15
    Lehet hogy a párbaj miatt nincs nekem csak a CPU nak :(. Amúgy elég rendesen lebecsültem Sanctuary frakciót. Kicsit nehéz necropolisal megverni őket.
  • Shiwo
    te még trollhoz képest is totál gyogyós vagy...kérd meg apucit, hogy vigyen el pszichológushoz...
  • Acidlich
    lvl 15 skillek közt keresgélj, van minden mágiaosztályban sztem 1
  • Prince23
    Heroes 5 akció a steamen, 5 eu
  • kabel15
    Lenne még 1 kérdésem. Párbajokat játszok hogy megismerjem a lényeket. Viszont van egy olyan dolog amire nem tudok rájönni. Az ellenfél folyton lehív elementálokat. Az én varázs könyvemben 1 db sincs. Ezeket hogy tudom lehívni?
  • Acidlich
    Nem hinném, hogy kivették volna, hiszen az egyik haven hős speckó pont ezt küszöböli ki, szóval ez nem bug
  • Prince23
    Am a multi itt hogy működik majd? tökre úgy mint a Shogun 2-nél? körökre értem
  • Andrews2007
    De csak akkor ha csakis Sanctuary lények vannak a Sanctuarys hősnél akkor tud menni a vízen.
  • Andrews2007
    A Haven nyílpuskás fejlesztettjének van az a képessége hogy egy sorban képes mindenkit meglőni. Nem tudom akkor ezt nem javították ki? Mert a saját emberét is szívathatja azért az negatívum is lehet. Persze ha jól állnak be az ellenfelek úgy, hogy nincs köztük saját ember akkor nem gond e képesség.
  • mukievil
    Üdv srácok!

Ha itt az oldalon rendeltem elő, akkor a pc-dome-tól kaphattam valami emailt ?
  • TVelvet
    Nekem is csinálja... Dont worry
  • Shiwo
    alt-tab dolog már a bétában is előjött, ha jól rémlik, akkor az segített rajta, hogy újabb alt-tabbal windóz és vissza, majd az alt gomb megnyomása
  • Jakuza001
    Original es a warez is azt csinalja nalam. (kiprobaltam mindkettot)

Mondjuk lehet mas kavar be neki.Mondjuk rossz VGA driver, mert neha mashol is vannak overlay gondjaim. (FF-nel, de szerintem ez a bongeszo es az SG addon hibaja lesz, tehat nincs jatekkal szvsz osszefuggesben)

Alt+tabolok akkor kb. 10bol egyszer az tortenik, hogy hiaba huzom az egerkurzort a kepernyos szelere, nem tortenik semmi. Ilyenkor ujra kell inditanom a klienst, mert az sem segit, ha a mentett allast betoltom fomenubol.
  • Kuglee
    Warez vagy origi? Mert lehet, mint ahogy UBI más játékaiban csinálta, hogy elindul a játék, de a tört verzióknál magában a game-ben szívatja meg a játékost. (Prince of Persia-nál volt, hogy egy kapun nem lehetett tovább menni, a játék harmadánál.)
  • NovaTerra
    Egyébként szerintem az AI nem csal menet közben. Egész egyszerűen több nyersanyaggal és nagyobb sereggel kezd, ami nagy előnyt jelent neki. És ezt a hátrányt kell ledolgoznod. De ő is ugyanannyit kap hetente, mint te.
  • Kheled
    én megvárom az új várkinézetet.meg az akkori patchet és majd úgy kezdek el vele játszani.sztem úgy más élményt fog nyujtani:)
  • NovaTerra
    Azért ne essünk át a ló túl oldalára. Betában és demoban is meg kellett szenvedni hard ai ellen. Mocskos mód agresszívan kellett kezdeni. Egy rövid ideig kerülgetni az ellent, majd szisztematikusan elvágni. Nehéz volt? Igen az, idő kell mire ráérez és rájön a dologra az ember. Hard ne csak a nevében legyen hard. Elég gáz, hogy a mai játékok többségében van nightmare és hasonló szép nevű fokozat, mégis hihetetlenül könnyű. Tessék itt van egy játék, ami tényleg nehéz. A normal meg azt jelenti normális, tehát nem könnyű instant sikerélményt, gondolkozni is kell, tessék easyn játszani, ha nem megy. Lehetne jobb AI, ami nem a csalásra épít? Igen. De ne állítsuk be úgy a játékot, mintha szemét lenne!
  • Jakuza001
    Nekem meg azzal, hogy a betuk ertelmezese nem jut el a tudatodig, pedig nem kell tuliskolazottnak lenni ahhoz, hogy par szo jelentesevel tisztaban legyel.

Szoval szerintem ne akard megmagyarazni azt, ami nincs is ugy, ahogy te probalod beallitani. Erdekes masoknak mind leesett mirol van szo.