Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
a meglévõ kliens hajlandó frissíteni magát ? mert nekem most potom 8-9 órát ír ki a teljes letöltésére -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Malakai
Nem csak ott, más böngészõkben is ugyanaz.
Késõbb kell újra próbálkozni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Firefox 5-el csinálom legfrissebb remélem nem pont az a baj? 😄 Néha a legfrissebb verzión se mennek dolgok. 😊
Párszor be kellett frissíteni mire elkezdte, szóval azt tudom írni, hogy próbálkozz! 😉
Írjatok véleményeket hogy milyen a játék, nem akarom még elõrendelni vannak agályaim :-)

Nálam is ott virít de nem szedi lefele. 😞
Nekem elkezdte, bár eléggé lassú. Beléptem az UBI oldalára (pl.: a korábbi általad küldött aktiválós link) és máris ott virított a letöltés gomb.
Aha tényleg ott van a link kérdés mûködik e. 😊 A régi zártat akkor nyugodtan letörölhetem?
Nekem megjött!
Szerintem nem lesz új kulcs a stressz-tesztelõknek. Az akkorit már hozzárendelted az UBI accountodhoz, lépj be újra, töltds le a klienst, és sz'tem menni fog.
Nekünk nem kell új bétakulcs. Én legalábbis bejelentkezek és írja, hogy "kössz az elõrendelést" és ott a letöltési link. Csak egyelõre üres oldalra továbbít... 😊
Bár állítólag valakinek már megy a letöltés.
Mi mikor fogjuk? Akik már tesztelhették a zárt bétát?
- a UbiShopból rendelõk most fogják megkapni a kulcsukat

- a béta legalább 3 hétig fog tartani
Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy lehet a dobozos kulcsot steamen aktiválni, ez csak néhány játék esetében van így. ITT VAN a pontos lista.
Ja, szerintem is az a célravezetõ ilyen helyzetben, ha nem idegeskedik miatta az ember, fél-egy óránként ránéz, amíg ébren van és ha nem sikerül, akkor másnap, addigra már tuti rendben lesz minden. Úgyis hosszú lesz a béta, szóval nem maradunk le semmirõl.
Persze lehet, hogy még nem lõtték fel, amúgy bírni fogja a letöltést, az ezer fõs stressztesztet elég jól bírta, nem tudni, hogy hány elõrendelõ van.
Egyszerû megvezsed dobozosan steamen aktiválod és már is jobb lesz😊
amúgyis mindent steamen aktiválok hogy kéznél legyen sok már emg sincs sztem.
Sajnos nem tudok semmit, nem adtak infót arról, hogy mi lesz.
Annyit tudok, hogy valószínûleg újra le kell szedni a klienst, nem lesz elég update-elni az elõzõt, de hogy mi lesz a telepítés menete azt egyáltalán nem tudom.

Szerintem aktiválni a bétakulcsot nem feltétlenül kell újra, hisz az hozzá van kötve az accountotokhoz.
😄D Hát igen, várható volt. Majd olyan 10 óra felé érdemesebb próbálkozni. Vagy hajnalban.. Addigra csak elalszik az emberek java 😄
Vagy lehet, sokan gondolkodnak úgy, mint én?

Én mindenesetre várom az ímélt a kulcsommal! 😊 Lehet, hogy csak 1 hét múlva kapom meg
Pio ugyanúgy csináljunk mindent mint a múltkori leveledben le volt írva?
igen.én is pont odaprobálók feljútni de nemigazán akarja betölteni😊 nah már 6 óra lett közbe

Ahogy elnézem a hivatalos oldal csúnyán lehalt... 😊
Nem hiszem, hogy ki kell majd írnod lemezre, szerintem egy exe-t fogsz leszedni, ami letölti és telepíti is egyben a játékot, nem kell semmit bajlódni lemezekkel. De persze nem tudom biztosan.
Sokan amúgy épp ezért szeretik az online vásárlást, mert kényelmesebb, mint a lemezekkel bajlódás. Illetve nem tudom, hogy a UbiShopban hogy van, de Steamen például akárhányszor, akármikor letölthetem a játékot, szóval ha most megveszek valamit, aztán 3-4 év múlva újra kedvet kapok hozzá, akkor ugyan úgy két kattintással letölthetem majd, nem kell lemezeket õrizgetnem.

TVelvet: ArchDruid megírta a hozzászólásszámot, annyit tennék hozzá, hogy a publikus bétára már nyugodtan jelentkezzen akárki, aki úgy gondolja, hogy talán menni fog a gépén a játék, nincsenek más feltételek. Csak a Ubisoft account kell. És egyáltalán nem biztos, hogy lesz kulcs... 😞
ugyanúgy fog zajlani az install mint múltkor?
Pio helyett talán én is segíthetek.
Keresgélj a #4117-es hozzászólás körül! 😊 Többet nem mondhatok!
TVelvet
és hol lehet nálad jelentkezni, és mi a feltétele? homályosíts fel kérlek 😊
Na tegnap éjjel én is elõrendeltem Ubi-shopban! Kiváncsi leszek kapok-e bármit...

Ha jól értem a megjelenés napján, azaz szeptember 8-án letölthetem majd az Ubi szerverérõl a teljes játékot minden kiegészítõjével együtt? (mert a Deluxe editiont rendeltem meg) Aztán meg írjam ki magamnak itthon egy TDK dvd-re? És se gyári DVD, se díszdoboz. Háát... ez eléggé érdekes elgondolás

(nem mintha bármi haszna lenne egy DVD-toknak, a régebbi megvásárolt játékaim is mind ott porosodnak a polcon. A program a lényeg, amit valószínûleg megkapok a pénzemért. De mégis. Ha játékszoftvert veszek, kapjak már hozzá egy korongot, meg egy dobozt. Mert ennyi erõvel lewarezolhattam volna ingyen, és kiírom magamnak ugyanúgy egy TDK DVD-re. Vagy ez elavult gondolkodás? Ki mit gondol errõl?)

Én sem kaptam még semmi kulcsot. Habár tegnap vagyis az már ma volt, mert nagyjából hajnal fél kettõkor rendeltem meg...
Ha 18:00:00-kor tényleg elindítják, elvileg 17:59:59-ig még érkezhet.
kapott már valaki kulcsot ? Vagy ez csak este 6 kor lesz kiküldve ?
Elvileg lesz demó a játékból.
Továbbá remélhetõleg lesz még kulcsunk is, de ahogy írtam, errõl egyelõre semmit nem tudok mondani.
Ezen felül lehet, hogy vannak olyan elõrendelõk, akik kaptak a stressztesztre kulcsot és így az elõrendelõi kulcsukat fel tudják ajánlani.
Ezeket a kulcsokat azoknak fogom kiosztani, akik nálam jelentkeztek a leírtaknak megfelelõen (ubisoftos accounttal és hozzá tartozó mailcímmel) bétakulcsért.
TVelvet
Hát õszintén, nem tudom. Ha elõ rendelem ki is kell elõre fizetnem, ergó szívás. Viszont én ki akarom próbálni azért elõtte.

Any advice ?
Nem tudni, elvileg néhány hétig.
Gondolom már ezren megkérdezték, de sajnos nem voltam elég sokáig net közelben...
Meddig tart a béta?

Természetesen.

Jelezd majd itt légy szíves, ha történik valami elõrelépés az ügyben.
Nem lehet túl régi hír, ugyanis kb. 2 hete néztem végig a hazai nagyobb üzleteket, hogy esetleg ígér-e valamelyik béta lehetõséget,akkor még nem láttam-nem vettem észre ezt a tájékoztatót az 576-nál.

Ma kiderül mennyire valós, és tényleg kapok-e valamit.

Ez friss hír ott?
Mert annak idején valaki mondta, hogy az 576 írta az oldalán, hogy jár bétakulcs, hivatalosan viszont csak a Steam/Ubishop adnak bétakulcsot. Szóval akkor nem tudtuk eldönteni, hogy az 576 hírezett rosszul vagy a hivatalos álláspont nem fedi a valóságot.
Ha most frissült az 576os kiírás, akkor szinte biztosra vehetõ az utóbbi.
A béta csak online módban játszható, de a végleges játékban lesz offline mód is.
Ha offline módban játszol, akkor az online szolgáltatások (nyilván) nem érhetõek el.
na ezt nem értemm egyszer az van hogy jatszható oflineba , köv sor meg hogy csah online.... mi az igazsag?
Én az 576-tól rendeltem, ott ez a tájékoztató van jelenleg:

A Heroes VI elõrendelõjeként részt vehetsz a június végén induló exkluzív bétatesztben. A három-négy hétig tartó idõszak során néhány pálya erejéig belekóstolhatsz az egyjátékos-módba, megnézheted a sztori kezdetét, de lehetõséged lesz multiplayer csaták megvívására is – ráadásul a béta során a fejlesztõk folyamatosan adagolják az új és új térképeket!

Valahol 0% és 100% között... 😊
BoneDragon
Mennyi esély van arra, hogy megint kapsz pár kulcsot? 😊

- a legfontosabb: a béta 18:00-kor fog indulni.

- a játék játszható lesz offline is, ekkor nyilván nem jelentkezik be a játékos a Conflux-ra se, szóval a Conflux szolgáltatásaiból (ingame chat, játékhírek, extra tartalmak, dinasztiaépítés, fejlõdõ fegyverek, satöbbi...) kimarad. Vagyis gyakorlatilag online feature-ök nélkül marad a játékos offline módban. 😊

- a béta során a játék a tesztelés miatt csak online módban lesz játszható.

- az elõrendelõi bétakulcsokat meg kell kapnotok a béta indulása elõtt, ha az indulás után rendeltek elõ, akkor a rendeléstõl számított 3 napon belül. Ha nem érkezik meg a kulcs vagy bármilyen gond adódik (pl. elveszik a kulcs felhasználás elõtt), akkor azt a helyet kell felkeresni, ahonnan a kulcsot kaptátok.
KÉRDEZZ FELELELEK, mindjárt fordítom a lényeget.
1. elõrendeled a játékot steamen vagy ubishopban
2. vásárolsz egyet a lentebb linkelt Logitech termékek közül

Jelenleg ez a két biztos módja van a bétakulcs szerzésnek. Lrgalábbis én ezekrõl tudok.
Szokott még lenni rendszertelen idõközönként tippjáték a játék twitter oldalán, általában délután-estefelé.
TVelvet
Kulcsot honnan fogunk tudni szerezni ?
Sajnos semmi hivatalos információ nincs ezzel kapcsolatosan.
Abból lehet kiindulni, hogy ott is a mi idõzónánk van, szóval legkésõbb délután már szinte biztosan lehet tölteni a klienst.
Erre kell készülni, hisz ez a legrosszabb eset, aztán max kellemesen csalódsz (hamarabb jön, nem kell újra letölteni). 😊
Szerintetek holnap hánytól lehet a bétát próbálni? Mikor kapcsolják a szervereket?
Vajon le kell majd tölteni új klienst hozzá? Esetleg a régit kell tovább patchelni?
Ha valaki vásárol INNEN valamit, akkor kap egy H6 bétakulcsot.
ITT érhetõ el a verseny.
Itt is van:

"
Azt korábban írtam, hogy mivel nem vagyunk hivatalos "fansite" nem hajtjuk el azokat, akik a játékról szeretnének beszélni csak azért, mert warez verziójuk van.
Ugyanakkor hangsúlyozom, hogy a JÁTÉKRÓL, szóval warezzal kapcsolatos dolgok reklámozása, release-ek ajánlgatása, linkelgetése, crackeléssel kapcsolatos segítségnyújtás, ilyesmik nem igazán várhatóak ipari mennyiségben. Most még nem tudom megmondani, hogy hol lesz a topiklakók tûréshatára, ahhoz fogok alkalmazkodni. 😊
Továbbra se szeretném szétvágni a két közösséget és egy offtopikba küldeni a warez verzióval játszókat, hisz egyrészt ki tudja hányan leszünk majd erre mondjuk fél évvel a játék megjelenése után (remélem sokan 😊 ), nem tenne jót annak a létszámnak a tovább csökkentése másrészt a warezosok nagyja úgyis legfeljebb egy hadjárat végigjátszása erejéig lesz itt, akik mégis hosszó távon itt ragadnak azok nyilván a játék miatt teszik és nem a cracker csapat miatt.
Szerintem ez még akár növelheti is a közösséget, mert azt nem bírom elképzelni, hogy valaki úgy gondolkodjon, hogy "áhh, az esgén nem kell offtopikba menni a warezzal, úgyhogy inkább meg se veszem a játékot, pedig amúgy megvettem volna" azt viszont igen, hogy ha valaki offtopik helyett itt marad és látja, hogy van élet, akkor valami leárazáskor mégis megveszi a játékot (a szavazásnál is látni pár ilyet).
Remélem, hogy tud ez majd így mûködni. Szerintem igazán necces csak a crackelést követõ 1-2 hét lesz, utána le fognak nyugodni a kedélyek. 😊
"
Az NDA és a warezolás két egymástól teljesen független fogalom. ÉS most nem az NDAról, mint "szerzõdésrõl" beszélek (hisz egyetlen bétázó se írt alá szerzõdést), hanem az elvérõl.
Attól még, mert valaki warezol, nem biztos, hogy tudatosan meg akarja szegni a fejlesztõ azon kérését, hogy errõl a verzióról ne kerüljenek ki képek/videók a netre.
Nemrég írtam egy hosszú monológot a warez témáról ide, aktuális, úgyhogy elõvadászom mindjárt.

Az viszont ettõl teljesen független dolog, a kiadó jelezte, hogy ez a verzió olyan állapotú, ami nem nyilvános oldalakra való, ez tök független attól, hogy valaki lewarezolja-e. Innen kitörlöm a képeket a holnapi bétastartig. Utána ugyan úgy be lehet tenni ezeket a képeket, nem is lehet ellenõrizni, hogy melyik verzióból való. Ha valaki nem bírja megállni, hogy belinkelje az esgére EGY DARAB nappal a publikus béta elõtt a maga képeit, ám legyen, csináljon neki offtopikot, de szerintem ezt az egy napot már fél lábon is ki lehet bírni.