10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Ariakus #5564 Ennyi. -
#5563 Sajna el kell keserítselek. Itt lehet az sem fog működni, mert olyan szinten el van cseszve az egész rendszere (skillek fajfüggetlenségétől, a sebzésektől, védekezéstől, teljes kiegyensúlyozatlanságtól, hektikusan működő AI-tól kezdve minden), hogy igazából az egészet kukába kéne tenni és újrakezdeni a tervezőasztalon. -
Ariakus #5562 Az a baj az érveléseddel , hogy ő nem a hard fokozatról beszélt... -
r4pt0r #5561 Lehet hogy nem tetszik a stílusa de te meg nem érted meg amit ír.
Tutorial Normál fokozat, és több ezer lény. De te meg azt magyarázod mi van hardon. -
#5560 Ezt most kigondoltad vagy a fejlesztők közt vagy és tudod is? -
Kuglee #5559 Azt elvileg a first day patch javítja. (Vsync szarakodás)
Jakuza kezd a stílusoddal a tököm tele lenni.
De utoljára még a szádba rágom:
1. hardon az AI kapásból előnnyel indulhat, azaz jóval több erőforrás és lény van neki TARTALÉKBAN (nem kivásárolva).
2. az hogy te mit vettél ki, az AI-t nem érintheti, mert neki van vára és tartaléka, amit bármikor megveheti ott, ahol van olyan épület az adott egységből (Nem kell hozzá teleport) - elfoglalja a várat, és ha van megfelelő épület (akár felhúz ha nincs), és máris bepakolhat oda a TARTALÉKBÓL
3. A te Pool-od nem érinti az övét, mert neki teljesen más lehet induláskor, amit nem láthatsz. -
#5558 Drasztikus változtatásokat kell végre hajtanom úgy érzem. Próbáltam úgy játszani hogy 1 hősöm van tele lényekkel vele össze szedni az összes varázs tárgyat és buldózer szerűen haladni előre. Na ez itt sajnos nem működik :(. Szóval csinálhatok kis alt hősöket :( -
#5557 A vibralo egerkurzorral es az alt+tab utani random mukodeskeptelen map scrollal nem csinalnak semmit ? -
#5556 Az a baj easyn is tapasztaltam most olyat a kampany egyik palyajan h. eselytelen volt bevernem...pedig en se ma kezdtem. -
#5555 Aztan ha ures a leny toborzo hely az egesz, regioban, hogy csinalod ? Elotte neztem meg egy lepessel es mint irtam het kozepe volt, tehat nem lehetett uj leny szaporulat.
Es hogy kerul az egyik varbol a masikba az ures poolbol az 1000+ szamu sereg portal nelkul, ha a hose nem is jart ott csak abban a varban, amit elotte hagytam el, egy perce ? Arrol nem beszelve hogy van egy bizonyos ertek, amit a fejlesztesekkel vagy skillekkel tudsz novelni, annal tobbet nem lehet hetente vasarolni. Tehat meg akkor sem lehet egyszerre egy het alatt 1000+ sereget kitermelni, a tutorial palyan, ha csak szimplan belep a varba a vilag vegen a sajat teruletetol. Szoval meselj mester. -
Kuglee #5554 Nem kell teleport tartalék sereg toborzásához. Annak az a feltétele, ha elfoglalsz egy várat (akár sereg nélkül), hogy legyen lénytermelő felhúzva, ahol kivásárolhatod a szaporulatot.
Gondolom hardon, alapból nagy sereglétszám van tartalékban és sok erőforrás az AI-nak. Ezért tudott ilyen abszurditás előfordulni. De biztos, hogy UBI teszterek és Bétások meg tudták csinálni, ha így maradt. -
Pio #5553 Itt a patchonte:
• Adding Dynasty Weapons for the Altar of Wishes not present in version 1.0:
o Batu's Totem
o Assassin's Blade
o Will of Urgash
• Adding 4 new Multiplayer Maps and the map a “bridge too far” not present in version 1.0 for a total of 15 cutom maps:
o Brimstone’s Gold o Feuding Duchies
o Fortress of Honour
o Silence of the Ancestors
• Optimized memory usage
• Several AI tweaks:
o Build order improvements
o AI resource management improvements
o AI does not convert captured towns if it can not be protected
o AI does not build buildings in captured towns if it can not be protected
o Improved decision making between building and unit purchase
o Fixed marketplace usage (uses it when it is worth to use )
o Tuning on skill path choices for primary and secondary heroes
o Improved cooperation among primary and secondary heroes
o AI Captures mines faster
o Increased efficiency for AI town defense
o Advanced and basic town portal usage improvements
• Balance and General Changes:
o Default hero attack damage has been reduced to 300-340 at level 30 (from 400-450)
o Defend action gives +10 Might and Magic defense instead of +15
o Stand Your Ground and Mass Stand Your Ground do +7/+9+12 and +5/+6/+7
o Heal and Regeneration requires 20 mana to cast (instead of 15)
o Arcane Exalation III gives +3 Magic Power (instead of +2)
o Arcane Ward III gives +3 Magic Defense (instead of +2)
o Assailant III gives +3 Might Attack (instead of +2)
o Charismatic Leader III gives +3 Leadership (instead of +2)
o Defender III gives +3 Might Defense (instead of +2)
o Destiny's Chosen III gives +3 Destiny (instead of +2)
o Rampage bonus changed to +5/+7/+8 Might Power (instead of +5/+6/+7)
o Resilience bonus changed to +5/+6/+7 Might Defense, +10%/+12%/+13% Health (instead of +3/+6/+9 Might Defense, +3%/+6%/+9% Health )
o Counterstrike II and Counterstrike III duration reduced to 1/2/3 turns (from 2/3/4 turns)
o Archery III ranged penalty reduction reduced to -25%/-30%/-35% (from -50%/-75%/-100%)
o Idol of storms damage increased by 25%
o Frenzy charge removed, 4 turn cooldown added o Frenzy bonus increased to 10/30/50% (from 5/15/30%) -
Kuglee #5552 Sanctuary alapból vízen jár. -
#5551 Sanctuary hősök lovain speciális légpárnás patkók vannak, úgy. -
#5550 Milyen varázs tárgyal lehet a vízen lovagolni? Játszok egy szabad játékban és elég zavaró hogy mindenki simán lovagol a vízen nekem meg hajót kell vásárolnom. -
WhiteTusk #5549 Köszi a választ! Akkor várom az első patch-et! Remélem gyorsan jön! -
#5548 AZ AI-n kívül is szar az egész? csak mert alapvetően hotseatezni szoktunk, uh nem annyira érint a kérdés, de a játék többi részéről még nem volt szó. Milyenek a csaták? mennyire összetett? mennyire számít a taktika? mennyire balancoltak a népek? milyenek a pályák? Előre is köszönöm! -
Ariakus #5547 Igen, volt rá pléda az 5. részben is , hogy keményebb seregekkel jött, de vhogy mégis ki lehetett trükközni az egészet , túl lehetett járni a gép eszén, vagy lehetett úgy kombózni harc közben , hogy megverd, De itt a 6. részben már annyira irreális az egész (már rögtön a Tutorial pályán), hogy képtelenség hard-on bármit is kezdeni. Persze mondhatja bárki, hogy "nem kell hard-on játszani" meg hasonló bullshit szövegek, de akkor is a hard fokozat nem azt jelenti, hogy ilyen mértékben csal a gép.
Majdnem olyan rossz lett ez a rész min a Disciples 3 egyébként, talán annyira nem katasztrófális, de közel van hozzá. -
ArchDruid #5546 Itt vagyok! Lejött!
Első benyomások:
A Deluxe editiont rendeltem meg, és a telepítésnél vagy 20 féle nyelvből lehetett választani, köztük magyarból is!
SZÓVAL ELŐRENDELŐK IS MAGYARUL KAPJÁK! HURRÁ!
Aztán belépek, és ez az ablak fogad:
A csatlakozás sikertelen!
A belépési kulcs nem aktiválja a kért jogosultságokat!
A Confluxot nem érem el... Miért? Azt a kulcsot adtam meg, amit az Ubi e-mailjében találtam.
Offline játékot indítok, és iszonyúan szaggat!!! Sokkal jobban, mint a Béta! Másnál is? -
NovaTerra #5545 Beta és a demo alapján hozzáfűznék pár dolgot. A skill rendszer lényegesen több elemből áll és szerintem így összetettebb és több féle hőst lehet létrehozni. Bár az tény, hogy fajra lebontott tulajdonságoknak kellene dominálni, hogy ne legyenek homogén hősök. Illetve valóban az is előfordulhat, hogy van egy két tulajdonság, amit mindig megvesz majd az ember, mint a logisztika.
A harchoz annyit tennék hozzá, hogy minden egységnek több fajta egyéni tulajdonsága van illetve többségnek egyéni képessége is. Azért ezt összehangolni és működő rendszerré alkotni szerintem mindenképpen elismerő. Persze egy jó AI tényleg jó lenne. Ne az legyen, ha túl éled az első hónapot, utána sima győzelem, csak az időn múlik. -
#5544 Igen van portal a varakhoz, ha lehet epiteni. A tutorial reszeben csak a kozepso varban lehet ezt megtenni, tobbiben nem. A gepnek sikerult annelkul is odatojni a monstrum sereget. -
#5543 Igen, ezert utaltam en az 5. reszt (bar a legtobb reszere jellemzo volt), egyszeruen olyan mertekben hozta a sokkal erosebb egysegeket, hogy ha nem ismerted a palyat, vagy nem voltal eleg gyors, akkor a kis seregecskedet siman agyonverte a gepi ellenfel, mert neki 3szor erosebb es minimum 20x tobb egysege volt a seregeben.
Mas. Ha jol emlekszem, ez nem biztos lehet keverem massal mint a King's Bounty,vagy Disciples. Regen mintha ugy emlekeznek, az egysegek mellett nem lehetett elmenni buntetlenul, hanem megutottek az elhaladokat es nem lehetett csak ugy taktika nelkul elore rohanni, valami ellen, hanem jol kiszamitani kellett a mozgasokat. Ez nekem igy nagyon nem tetszik. -
NovaTerra #5542 Bocs a tutoriál részt figyelmen kívül hagytam. Igen, úgy már gáz. Bár májusról halasztották a megjelenést, lehet jobban jártunk volna mégis májusi megjelenéssel, csak 2012-ben. -
NovaTerra #5541 De van a várakhoz portál. 0 fős sereggel elfoglalja az üres várat. Még abban a körben oda tud teleportálni egy másik várból a fő seregével. De nem is feltétlenül szükséges, mert az elfoglalt váron keresztül az összes többiből is meg tudja venni a lényeket. Tehát elfoglalja és még abban a körben vesz oda lényt az összes többi várából. Ezt egyébként te is meg tudod csinálni ellene. Egyedül annyi a te hátrányod, hogy ő pontosan tudja te pedig léphetsz a hősöddel és mindig megállhat tőled plusz 1 lépésnyire. -
#5540 Én már tovább mentem a tutorialos részen de ami utánna jön az kész vicc. Az orkoknak van ez az álomfejtő vagy mi a rák nevű egységük. Olyan erős, hogy egyszerűen ilyen 60%-os veszteséggel tudom csak megölni, mivel persze nekem csak ezek a fostalicska pretoriánusaim vannak amik semmit sem érnek és persze ezekből az álomfejtőkből nem 10 van hanem 80 és 100 között minden egyes új héten. Másik kérdésem minek fejlesszek jobb íjászt ha az lelövi az én embereimet is? Most komolyan ez mi? Ennek mi az értelme? -
#5539 Ez igy van, ahogy irod. -
#5538 Kesz vagyok, csak magyarazza a semmit.
Ember fogd mar fel vegre, hogy a tutorial palya 2. reszen tortent ez normal fokozaton,ugy hogy enyem volt a var, het kozepen jottem ki belole a hossel es egy egyseg sem volt benne es portal sem es a kornyeken max 40+ egysegek termelodtek amugy is.
Az ellenseges hos bement a varba 2db 30as egyseggel meg ugyanazon korben majd elhagyta a varat es ment tovabb, en pedig me'g a kovetkezo korben visszafordultam es a varban 1000+ ellenseges katona, es hasonlo finomsagok fogadtak, ugy hogy meg nem is kezdodott el az elso het.
Igy mar feltudod fogni a leirtak ertelmet, vagy egyszerusitsem tovabb, hogy rajojj a lenyegre ? -
#5537 Pontosan! Ez teljesen így van én is ezzel szopok. Ráadásúl 2 gépi ellenfelem van. Az első támadást még vissza verem de másodikkal már képtelen vagyok mit kezdeni. A gép olyan méretekben toboroz egységeket ami abszolút mutatja, hogy csal. Tényleg szánalmas. -
Andrews2007 #5536 Majd próbálgatok én is magyar nyelvű gyűjtői változat bemutató kreálni ha sikerül és lesz rá idő, ha majd megjön a csomag.
Volt már lengyel angol, orosz is, de magyart még nem találtam. -
[SiX] Boci #5535 A lények hét elején termelődnek. De ha nem veszi meg az AI hetekig, akkor felgyűlik neki és a hét bármely napján megveheti bármelyik saját várában, ha van ott olyan lénytermelő épülete. -
ArchDruid #5534 De beindult itt az élet! :DD
Pár dologhoz hozzászólnék!
1. Skillrendszer: Azt mondjátok sokkal jobban áttekinthető, előre fejleszthető a hős... Viszont két-három játék után rájön az ember, hogy mi számára a legjobb, és mindig, mikor játszik, ugyanazokat fejleszti ki, mindegy milyen néppel, mindegy milyen hőssel játszik... Így a skillek kb. fele tök felesleges, mert soha a büdös életbe nem fogok pontot elpazarolni rá!
Ellenben a régi, random módszerrel kicsit több volt a lehetőség. Mert nem tudhattad előre, mit fog beadni, így menet közben kellett változtatni a stratégián az alapján, hogy miket tanult a hős... Én ezt szerettem.. Szánalmasabbik változata ennek a dolognak, ha az ember mindig loadgame-t nyomott, ha valami olyan skill ugrott be, amit nem akart...
2. Kicsit tényleg "olcsó hús" érzete van annak, hogy mind a hat féle varázslatnak külön van power növelő skillje, + még ott van a Prime-ban az általános varázserőnövelő skill is. Így gyakorlatilag ugyanazt tolják le a torkunkon 6-szor, és büszkén mondják, hogy van 200 féle választható skill! Yeee... na persze. Ugyanez igaz a summon elemental skillekre is! 6 féle elemental, 6 féle skill... Hogy is van ez? Régen a summon varázslat is véletlenszerűen dobta be a megidézett elementálfajt.
Én még csak most töltöm lefele, de nagyon kíváncsi vagyok, változott-e bármit is az AI a Bétához képest.. Mert ott túl könnyű volt nyerni Hotseatben. Gyakorlatilag a gép nem csinált mást, mint ide-oda futkosott. -
#5533 Olvassatok mar el amit az ember leir. Mindenki tudja hogy termelodnek az egysegek. A het elso napjan.
Het kozepen nem termelodik semmi, akar hany hos megy be a varba uresen. Attol ott nem lesz semmilyen 1000+ szamu sereg. Illetve lesz a csiter gepnek, mert neki mindegy.
Az az erv, meg hogy megmondtak hogy ugyis csal majd hard fokozaton az egy vicc erv. Akkor ilyen erovel nem gond az se ha a jatekos is csinal maganak par extra egyseget majd mondjuk a tsearch nevu programmal.
Tessek rendesen megcsinalni az AI-t.
-
Ariakus #5532
Nekem eddig a Heroes 3-at és az 5-öt is sikerült legnehezebb fokozaton végignyomnom, de ami itt a 6. részben van az nevetséges... -
[SiX] Boci #5531 Nem kell hozzá portál. A lények úgy termelődnek mint a nyersanyagok. Bármelyik várban megvehetők ha van olyan épületed. -
#5530 Kiveheti ha van a varosban portal, annelkul nehez lesz am, foleg nem hard hanem normal fokozaton, mar pedig ott tortent meg. -
Kuglee #5529 Ha van másik vára, akkor onnan is keveheti egy helyre az összes lényt. (Ahogy te is megteheted.)hard fokozaton meg nem is tagadták, hogy csalni fog a játék, és ezt a létszámokkal és erőforrásokkal teszi elsősorban. -
Kuglee #5528 Tehát hotseat-ben ki is próbáltátok? -
#5527 "Csalni a gép szinte minden stratégiai játékban csal a legmagasabb adott nehézségi fokozaton de sebaj."
Na azert nem mindegy hogyan. Javaslom megtekinteset ebben a jatekban, hogy milyen mechanikaval csal a gep.
Amikor mar sok kor telik el, akkor iszonyat megnovekednek a lenyeinek a szama. Ez meg hagyjan is lenne, na de az, ha bemegy 1 maganyos sereg nelkuli hosevel egy ures varba, ahol te +30-40 maximum szamu lenyt toborozhatsz, es raadasul mar ki is vetted, hiszen az egesz teruletrol egy heten csak egyszer lehet ezt megtenni, akkor menj be es nezd meg, hogy a var tele lesz 1000+ szamu sereggel, meg abban a korben. Honnan kerul oda az 1000+ fos sereg ? Hiszen a hosenel nem volt akkora sereg, amibol ott hagyhatna es toborozni se lehet elmeletileg csak a het elso napjatol.
Szoval ez annyira nevetsegesen szanalmas es egy ido utan raadasul meg jatszhatatlanna teszi is a palyat. -
Ariakus #5526 Ez így van. Meg, valszeg ezt a sok hülye változtatást a kiadó döntötte el. Sokszor van olyan, hogy tehetséges a fejlesztő csapat de a kiadó megfojtja vagy sok szart akart érvényesíteni, vagy csak rövid a határidő. Annak idején volt egy vietnámos játék Platoon címmel , és az is a kiadó miatt bukott hatalmasat. Ki tudja mi áll itt is a háttérben. A magyar fejlesztők , főleg grafikusok és programozók igen is tehetségesek.
-
Ariakus #5525 Másnál is villog, állítólag a V-sync-el van kapcsolatban és majd megoldják az első patch-el.