Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak simán keress rá Facebook-on. Might and Magic Heroes 6. Art contest részen belül az összes képet megtalálod.
valami linket adjal, es szavazok rad
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Warezosokat mióta érdekli az NDA? 😄 Szerintem lassan kellene egy offtopic.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hello mindenkinek.
A Facebook-on már lehet szavazni a rajzverseny képeire.
Kérlek szavazzatok az én képemre is.
Black Dragon - Kiss Zsolt.
A Facebook-on már lehet szavazni a rajzverseny képeire.
Kérlek szavazzatok az én képemre is.
Black Dragon - Kiss Zsolt.
Dede, erre a verzióra NDA vonatkozik, úgyhogy törölni fogom a rá vonatkozó linkeket. Nem mintha olyan nehéz lenne youtube-on rákeresni...
hiszti ON
Külön mókás, hogy három teljes napon át lehetett bétakulcsot igényelni erre a verzióra és mindenki kapott, aki kért, de úgy néz ki, hogy van, akinek az a 3 nap nem volt elég, most viszont pár órával ugyanezen verzió warezre kerülése után már galériákat készít róla. 😊
hiszti OFF
hiszti ON
Külön mókás, hogy három teljes napon át lehetett bétakulcsot igényelni erre a verzióra és mindenki kapott, aki kért, de úgy néz ki, hogy van, akinek az a 3 nap nem volt elég, most viszont pár órával ugyanezen verzió warezre kerülése után már galériákat készít róla. 😊
hiszti OFF
hát sztem a zártról nem is érdemes beszélni már .hisz nemsokára lesz egy frissebb verzió
Nem csak holnaptól lehet képet felrakni vagy beszélni a zárt bétáról?
LOLXD
ez tényleg kezdetleges verzió mert ha jól láttam és nem nálam van a gond akkor a képen ahol a térképen vagy ott konkrétan nincs hõs kép se ^^
ez tényleg kezdetleges verzió mert ha jól láttam és nem nálam van a gond akkor a képen ahol a térképen vagy ott konkrétan nincs hõs kép se ^^
amit korábban leszedtünk a zárt bétához.az a kliens is jó és majd updatel,vagy lekell szedni az újat
Akkor meg fõleg^^
Általában ezek az elsõ verziók vagy balance vagy bug vagy fagyási gondokkal mindig küzdenek.
Általában ezek az elsõ verziók vagy balance vagy bug vagy fagyási gondokkal mindig küzdenek.
Igen, tényleg kiszivárgott a stressztesztre szánt béta verzió, mint ahogy az várható is volt, ha ezer embert válogatás nélkül ráengednek a cuccra.
Ugyanakkor csak azt tudom mondani, amit eddig is, ez egy áprilisi, erõsen bugos verzió, szerintem csak azért, hogy kicsit elõbb kipróbáljátok nem érdemes ezt leszedni.
Ugyanakkor csak azt tudom mondani, amit eddig is, ez egy áprilisi, erõsen bugos verzió, szerintem csak azért, hogy kicsit elõbb kipróbáljátok nem érdemes ezt leszedni.
"Tényleg kiszivárgott a béta?"
Ezt honnan gondolod?Nemhinném hogy fõleg beta kiszivároghatna,mert ha valaki aki nemjutott be úgyis feltörik 28.a utan hogy tolhassa a singlet így nemlátnám értelmét efféle akciónak...
Ezt honnan gondolod?Nemhinném hogy fõleg beta kiszivároghatna,mert ha valaki aki nemjutott be úgyis feltörik 28.a utan hogy tolhassa a singlet így nemlátnám értelmét efféle akciónak...
Tényleg kiszivárgott a béta?
Apróság, de hátha valakit érdekel, megújult a hivbatalos honlap tetején az animáció. Nem tudom, hogy pontosan hány napja, de nem történhetett túl régen, most vettem észre.
Archery
Rank 1-es passzív képesség.
Megnöveli a saját egységek távolsági sebzését.
Counterstrike II
Rank 2-es passzív képesség
Minden saját egység plusz 1 alkalommal támadhat vissza az adott körben.
Resilience
Rank 3-as passzív képesség
Ha egy saját lényt 3-szor megtámadnak egy csata során, akkor a csata további részére megnõ a Might Defense tulajdonsága és az életereje.
Rendben. És ezt is köszi!
Felírtalak.
Annyit kaptunk Vologyával, amennyit kaphattunk és annyit is osztottunk szét.
Szerencsére tényleg pont annyian is igényeltek végül, szóval mindenkinek jutott, tényleg meglepõ volt, hogy a két darabszám szinte pont fedte egymást.
Aki nem járt erre az igénylés 3 napja alatt azt pedig felírom, ha lesz, akkor osztok, ennél többet nem tudok mondani, ha júliusban lesz, akkor júliusban osztok, ha augusztusban, akkor augusztusban, ha soha, akkor soha.
Eddig is mindent igyekeztem lehetõség szerint azonnal végrehajtani. Amikor kiderült, hogy kapunk bétakulcsot negyed óra múlva kint is volt a részletes leírás. Amikor megkaptam a kulcsokat negyed órán belül szét voltak emailezve. Szóval rajtam nem fog múlni.
Annyit kaptunk Vologyával, amennyit kaphattunk és annyit is osztottunk szét.
Szerencsére tényleg pont annyian is igényeltek végül, szóval mindenkinek jutott, tényleg meglepõ volt, hogy a két darabszám szinte pont fedte egymást.
Aki nem járt erre az igénylés 3 napja alatt azt pedig felírom, ha lesz, akkor osztok, ennél többet nem tudok mondani, ha júliusban lesz, akkor júliusban osztok, ha augusztusban, akkor augusztusban, ha soha, akkor soha.
Eddig is mindent igyekeztem lehetõség szerint azonnal végrehajtani. Amikor kiderült, hogy kapunk bétakulcsot negyed óra múlva kint is volt a részletes leírás. Amikor megkaptam a kulcsokat negyed órán belül szét voltak emailezve. Szóval rajtam nem fog múlni.
Ha júliusban adnak még, akkor jó. De ha ez a "késõbbiekben" pl. augusztus végét jelenti, akkor már úgyis mindegy! Nem igaz? 😊
Persze. Bármilyen megoldás érdekel!
Ezek szerint csak annyit kaptál, ahányan igényeltek. Bíztam benne, hogy rád sóztak vagy 150 db-ot, hogy oszd szét és esetleg abból maradt.
Ezek szerint csak annyit kaptál, ahányan igényeltek. Bíztam benne, hogy rád sóztak vagy 150 db-ot, hogy oszd szét és esetleg abból maradt.
Már rég nincs kulcs, akik most küldenek accountot, azok akkor kapnak kulcsot, ha esetleg lesz a késõbbiekben.
Így is felírjalak?
Így is felírjalak?
Azt reméltem elérhetõ lesz bárkinek. Na mindegy. Küldtem privát üzenetet Beta kulcs ügyben. Remélem még beférek. Ha már nincs kulcs, akkor bukta.. 😊
Azt, hogy arról már lehet nyilvános fórumokon beszélni, alatta készített képeket, videókat, leírásokat közzétenni.
Mit jelent az, hogy publikus?
Heroic Charge
Rank 3-as képesség
Célpont saját egység lépésszeáma megnõ és minél több mezõn halad át a támadás elõtt, annál jobban nõ a sebzése.
Stand Your Ground
Rank 1-es képesség
Célpont egység 1 extra visszatámadást kap és a Might Defense tulajdonsága megnõ.
A hatás 3 körig tart.
Warlord's Command
Rank 2-es képesség
Csak olyan egység lehet a képesség célpontja, amely egység ebben a körben még nem cselekedett. Ez a lény azonnal elhasználhatja a körre vonatkozó cselekvését.
Hét képe:

Valóban.. a játék mûködik. De nem enged a multiban várat választani. :/ Nekem csak a Necropolist engedi amit a legjobban rühellek. :'D
Hm....Erre rápillantok akkor majd. Köszi az infót.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Állítólag továbbra is lehet játszani a stressztesztes játékverzióval, mert csak a Confluxot lõtték le, offline módban megy tovább a játék, csak jelentkezhetnek benne bizonyos hiányosságok, problémák a conflux hiánya miatt.
Sajnos nincs lehetõségem kipróbálni, mert még nem vagyok otthon.
Sajnos nincs lehetõségem kipróbálni, mert még nem vagyok otthon.
Jaj, tényleg, jogos! El is felejtettem, hogy a bétáról beszélek.. 😊
Duck and Cover
Rank 1-es passzív képesség
A falak és tereptárgyak által nyújtott fedezék hatékonyabb védelmet jelent az összes saját egység számára.
Reinforcements II
Rank 2-es képesség
Csatánként egyszer egy saját Core vagy Elite egység erõsítést kaphat. Az erõsítésként kapott lények elvesznek a csata után.
Tactics III
Rank 3-as passzív képesség
A harc elején az egységek elhelyezése után láthatod az ellenség formációját és annak függvényében két egységedet megcserélheted. Ha mindkét hõs rendelkezik a képességgel, akkor mindketten használhatják a képességet, de nem láthatják elõre, mit cserél az ellenség.
Akkor rendben van. 😉
Igen, de aki részt vett ebben az automatikusan bent van a publikus bétán is.
Én jelentkeztem. 😉 Gondolom az a mostani zártra vonatkozott.
Aki béta kulcsot szeretne az továbbra is küldhet nekem privátban ubisoftos mailcímet + accountnevet, ahogy korábban írtam most már nincs kulcs, de felírom, és ha kapunk még bétakulcsokat, akkor elküldök egyet az illetõnek.
Eddig 0 ember jelentkezett, pedig itt már sokan kértek kulcsot, szóval még egyszer ajánlanám figyelmetekbe az elsõ bekezdésben leírt lehetõséget... 😊
Eddig 0 ember jelentkezett, pedig itt már sokan kértek kulcsot, szóval még egyszer ajánlanám figyelmetekbe az elsõ bekezdésben leírt lehetõséget... 😊
Boccs srácok, de moderálgattam egy kicsit.
Nem írtatok semmi durvát, szóval ne vegyétek magatokra, de jobb félni, mint megijedni, nehogy valaki beszóljon miatta. Azt a pár napot már ki lehet bírni. 😊
A felmerülõ probléma megoldása pedig eljutott a célszemélyhez, szóval nincs gond belõle, hogy töröltem. 😊
És továbbra is, bármi kérdés, óhaj, észrevétel van Shiwo-nak vagy nekem küldjétek privátban. 😊
Andrews2007 én úgy gondolom, hogy majd igen, de hagyd fent, ha indul a béta kipróbálod, ha nem patchel, akkor letöltöd az új klienst, nem vesztesz emiatt idõt.
Nem írtatok semmi durvát, szóval ne vegyétek magatokra, de jobb félni, mint megijedni, nehogy valaki beszóljon miatta. Azt a pár napot már ki lehet bírni. 😊
A felmerülõ probléma megoldása pedig eljutott a célszemélyhez, szóval nincs gond belõle, hogy töröltem. 😊
És továbbra is, bármi kérdés, óhaj, észrevétel van Shiwo-nak vagy nekem küldjétek privátban. 😊
Andrews2007 én úgy gondolom, hogy majd igen, de hagyd fent, ha indul a béta kipróbálod, ha nem patchel, akkor letöltöd az új klienst, nem vesztesz emiatt idõt.
Most letöröljük a játékot? Lejárt a stressz béta.
Ne értsetek félre, én sem csak azért járkálok fel ide, hogy kulcsot szerezzek. Sok információ és magyar leírások találhatóak itt és magyar oldalon. Gondoltam, ha lesz majd valakinek kiesõ ideje, vagy ténylegesen nem tudja felhasználni a kulcsot akkor az segít a másikon. Szeretem ezt a Heroes játéksorozatot, ennyi. Érdekel a béta, és már nagyon látnám milyen is lesz, mert ezekbõl a kis videókból és képekbõl nem tud mindent leszûrni az ember. 100% egyet értek a #4334 hozzászólással
😊)
Hja, értelek, de ahogy mondod, nehéz lesz olyat találni, aki:
1) nincs szüksége az accountjára
2) megosztja bárkivel
De ne legyen igazam. 😊
Hja, értelek, de ahogy mondod, nehéz lesz olyat találni, aki:
1) nincs szüksége az accountjára
2) megosztja bárkivel
De ne legyen igazam. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legközelebb inkább nem rakok szmájlit, mert mindig sikerül kiválasztani egy olyat, amit pont nem akartam írni.<#vigyor0>#vigyor0>
Én nem is kunyerálni szeretnék, csak reméltem, hogy van olyan, akinek nincs szüksége a kulcsára (bár nem hiszem, hogy van ilyen <#hamm>#hamm>)Természetesen senkit nem akarok kötelezni arra, hogy segítsen, úgyhogy ha senki sem akar/tud segíteni, akkor nem fogok megsértõdni.
Esetleg ha valakinek lenne 2 béta kulcsa, és az egyikre nincs szüksége, akkor az tudna adni egyet? 😊 Sajnos én épp nem voltam netközelben, amikor lehetett jelentkezni stressztesztre, elõrendelni pedig nem szeretném. 😞
Minden nagyon részletes,és szép..... 😊
Ha már így is lehet akkor én is mindenképp kipróbálnám a bétát ha valaki megszánna egy kulcsal. 😄
Az nagyon nagyon jó hír, fõleg , hogy tuti kapok kulcsot<#idiota>#idiota>
Jah, végülis meg tudom majd osztani veled a 28.-án induló beta alatt is az accot, ezen nem veszünk össze. 😊
De ha nagyon ki akarod próbálni ezt a verziót, írjál egy privit, és megadom.
De ha nagyon ki akarod próbálni ezt a verziót, írjál egy privit, és megadom.
NNNNNN a nyerõ. 😊
Szóval mához egy hétre.
Szóval mához egy hétre.
Nem tévedsz, de j0nNyKa mondta, hogy odaadja az accountját, arra gondoltam, az az account jó lesz a nyílt bétára is, mert õ most is bétázik.