2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
NiGhTM4R3 #1954 Akkor te elég türelmes ember vagy, én megőrűlnék.
Amúgy még a felénél sem vagyok de szerintem kezd ellaposodni a játék. Sajnos nagyon érződik, hogy online játéknak szánták ezért a küldetések döntő többsége is ilyen fantáziátlan.
A másik meg, hogy sokszor totál kihalt a játékrész, élettelen erdőkön, mezőkön szaladgálok tök egyedül. Néha ellenséges mobot is úgy kell vadásznom..
A DLC-ket még nem próbáltam, meg szinte csak pozitívat olvastam a játékról ezért befejezem, de eddig nem olyan nagy élmény. -
#1953 jaa! igen arra gondoltam köszi! :) -
#1952 Én mindenhová gyalog mentem - nem teleportálgattam, nem ugrálgattam túl sokat.
A KoAR hatalmas játék, minden értelemben. A 2 sztori DLC-t meg érdemes megvenni hozzá. -
NiGhTM4R3 #1951 Gondolom arra gondolsz, hogy a mapon vannak bizonyos helyek (magaslatok, dombok) ahonnan letudsz ugrani és nem kell kilométereket gyalogolnod, hogy megkerüld.
(Amúgy annyira nem kell sokat szaladgálni, elég egyszer eljutnod valahova utána használhatod a gyorsteleportot, bár ez gondolom nem új) -
#1950 megkésve bár, de nekiláttam ennek is :D eddig jó, lvl6 kb. csak sokat kell futni xD
am a jump point (vagymi) azt hogy, mi stb? -
NiGhTM4R3 #1949 Helló
Ha a játék legelején beléptem a Warsworn 'frakcióba' és annak a küldetéseit csinálom, hogy megkapjam a végén a jutalmat akkor azt végig tudom vinni?
Vagy tápoljam fel magam 10-15 szintre és úgy kezdjek neki?
A 'Forsworn' jutalom elég vonzó a harcos karakteremnek a +10% fizikai sebzése miatt. -
steweee #1948 igen, hát nyilván csak azt volt értelme már megvenni kétezerért, illetve játszani vele. ami nekem feltűnő, az a grafikai hasonlóság, illetve maga a szereplőkkel való eseménykor a videobetétek illetve azok alatt a párbeszédablak. lehet vmi közös az engine-ben vagy a fejlesztőgárdában ?
a divine divinity tényleg klassz, és jön is több hasonló új rpg, viszont a DD2-nek sztem semmi köze a névelődjéhez, talán csak hogy vmi közös történeti szál van a sztoriban, ha jól tudom -
#1947 Eredetileg MMO-nak készült, majd módosítottak rajta, hogy a befolyó összegből a következő legyen MMO. -
sanyiiiii #1946 Az MMOn dolgozott eredetileg a 38, de közben megvették a big huge gamest akik egy single player rpgn dolgoztak éppen és ezt átalakították erre a játékra. Közben az MMO fejlesztése ettől függetlenül haladt tovább az eredeti csapattal amíg be nem halt az egész.
A Divinity 2-n egyébként elég sokat javítottak a Dragon Knight Saga verzióval, akinek csak az alapjátékhoz volt szerencséje érdemes vetni rá egy pillantást. -
#1945 Nem, úgy tudom, hogy maga az első rész készült eredetileg MMO-nak. -
#1944 Divine Divinity -
lammaer #1943 Mi az a DD? -
#1942 Háát, a DD2-nél EZ sokkal jobban egyben van technikai, animációs és harcrendszer ügyileg ... ehhez képest a DD2 egy félkész bughalmaz ... sajnos, mert nekem a DD első része az egyik örök kedvenc RPG-m :) -
#1941 A következő része lett volna MMO, de a Studio 38 becsődölt. -
lammaer #1940 Sima, nem online. -
steweee #1939 ez "normál" rpg vagy mmorporg?
videókról nézve olyasmi mint a Divine Divinity 2 volt grafikailag -
#1938 Pontosan.
Más dolog, hogy a Collector's Edition-öknél [sajnos!] már bejáratott gyakorlat az "ingame" előnyök biztosítása... Persze, nem kötelező használni (aktiválni), de akad pár játék, ahol azonnal aktiválódnak, ha CE-t telepítesz. -
#1937 ezé nem kell induló fegyó dlc-ket venni -
#1936 Diablo (1-2-3) -ban is az első fegyvereidet egy idő után kukáz(hat)od - ahogy minden más, hasonszőrű játékban is. Ez teljesen természetes dolog.
S akkor a kíváncsiság faktorról még nem is beszéltem: hiába lenne az első, azonnal megszerezhető fegyvered über alles, mégis meg-megnézegetnél mást is, kipróbálnád azzal is a harcokat...
-
#1935 Az a baj azzal a fegyver dlc-l h azon kívül h nagyon kól néznek ki, semmire nem jóak mar lv10 után. Kár h nincs transmuta, ha már megveszi az ember, akkor legalább a skinjüket hagy használja. -
#1934 Szomorú akkor ez a két DLC marad már örökre a játékhoz, pedig egy nehézséget emelő mod jól jönne a játékhoz. -
#1933 Road Island előlegezte meg nekik az ingatlanokat, és pénzt a 38 Studios létrehozásához.
A játék nem hozta vissza "azonnal" - játékipari mértékben - az összeget és így RI visszakövetelte a tartozásokat. A cég csődbe ment, és megszűnt. -
#1932 De mi a *** volt erre szükség? Ezt nem értem! Ez egy egész jó játék volt! Manapság f*s játékokhoz, tolják ki a DLC-ket meg vannak el, nem értem ezt az egészet. -
#1931 A "legszebb" az egészben, hogy már készült egy újabb, saját-és-ellenfél-szint-egyensúlyt is javító patch és egy új DLC is!
Gyakorlatilag, a munkálatok közepette oszlatták fel a csapatot. -
lammaer #1930 TEkintetbe véve hogy kinyírták a fejlesztő céget, az esély erre 0.0%... -
#1929 Nem tudni, hogy lesz e még DLC a játékhoz? Tudom, hogy menet közben kirúgták a fejlesztő csapatot, csak kérdezem, hogy akkor gondolom nem vette át tőlük senki, vagy lehet valamit tudni? -
#1928 DLC-k itt tényleg megérik az árukat (hú de kurva ritkán mondok ilyet), mert nagyon jók, főleg a Dead Kel. -
#1927 Fasza,ertem.Koszi a valaszt.Nem baj,vegulis teljesen rakattantam erre a 'szarra'.Legalabbis ahogy eloljaroban gondoltam a Reckoningra.Aztan a bolond baratnom meglepett es megvette a dvd-t szulinapomra.Utalom ha meglepnek,foleg ilyesmivel mivel nagyon valogatos vagyok.Azonban be kell latnom hogy telitalalat a dolog,eszmeletlen jo kis game ez :)
Ugyhogy behuzom az osszes dlc-t,es parszor vegig fogom porgetni. -
#1926 elvileg első városban ahova befutsz (sry, nem jut eszembe a neve) kellene megjelennie egy ládában. jelzi a térképen.
ellenben 20-22. szinten már semmi hasznát nem fogod venni szerintem. -
#1925 Egy kerdes sracok.Ha megvettem az item-es dlc-t akkor az csak uj jateknal lesz lathato es hasznalhato?Mert a lassan 20-22.szintu hosomet nem akarom abbahagyni ha nem muszaj... -
#1924 vagy, alternatívan, ha van nálad 2 fate potion kb 10 sec alatt lezúzni, anélkül h egyáltalán csúnyán tudna rád nézni -
sanyiiiii #1923 MIért mondod hogy túl könnyű egy olyan játékra ahol a főbosson el lehet menni afkolni 10 percre és amikor visszajösz full hpn vagy:D -
lammaer #1922 Tény, ezért játszottak/tunk sokan úgy hogy szándékosan nehezítettük a játékot magunknak pl azzal hogy vki nem vett fel páncélt, én pl azzal hogy a kétkezes fegyvereket használtam de sokáig nem raktam rájuk skillt (lassú ütések miatt intenzíven kellett gurulgatni és figyelni kellett mikor ütsz, nem lehetett sorozni az ellenfelet hogy meg se tudjon mozdulni)
De tény, így sem volt nagyon nehéz :) -
#1921 hja, eredetileg Skyrim-hez használtam, ott is elfelejtették sprint toggle-t
ellenben végignyomtam pont az előbb, kap tőlem mondjuk egy 7.5/10-et. pár panasz/ötlet/okosság:
- multi kihagyása gáz, főleg mert hihetetlenül adja magát
- alap FOV elég gáz, szerencsére ez könnyen javítható
- rengeteg mellékküldetés, de... minek? semmi szükség ennyire, baromi gyorsan lehet fejlődni így is, mondjuk ebben azt hiszem erős szerepe volt annak, hogy...
- kicsit "túllőtték" a tárgykészítést. Dead Kel DLC-ben végtelenített mennyiségben lehet beszerezni alapanyagokat, ennek következtében én 29-es(?) szinten összeraktam egy olyan cuccot, ami adott +51% xp-t csak a páncélból (blessing+twistek+pia lazán feldobta 100%-ra is), és durván ööö... +200% sebzést meg +~30% critet? aú.
- könnyű. nagyon. hardon kezdtem, azon is maradtam, szerintem olyan 20-30-nál több piát nem ittam meg az egész játék alatt. a "végjátéknál" gyakorlatilag csak Infernot spameltem, és a keménynek tervezett 6-8 fős csapatok instant haltak.
- viszont: a DLC-k jók. nagyon. Teeth of Nalros szép és hangulatos, Dead Kel pedig valami veszettül élvezetes, és baromi sokat adnak a játékhoz. ritkán mondok ilyet, de simán megérik az árukat.
végére 40-es voltam kb 1 perccel miután beléptem Alabastra-ra, mellékküldetéseket elején csináltam párat, utána csak ami utamba esett + kismágus küldetéssorozatot + Master of the Keep-et végig Dead Kel nagy részével együtt, mert jók. jópofa kis hack'n'slash játék lett (mert nem RPG, hiába reklámozzák annak, de ez nem is baj), nagyon vicces és látványos harcrendszerrel, csak egyszerűen... túl könnyű. -
#1920 Ez más játékokhoz is hasznos, bizonyos sandboxoknál tököm kivan a futással. Normálisabb játékoknál gondoltak erre a fejlesztők :) -
#1919 akit esetleg érdekel, autorun macro autohotkey-el:
#IfWinActive, Kingdoms of Amalur
CapsLock::Send % "{w " ((Cnt := !Cnt) ? "Down}" : "Up}" )
autohotkey leszed, jobb klikk, edit this script, ezt bemásol, játékon belül capslock benyom (persze átállítható pl bal contral-ra is (LControl), nálam úgy is megy), és ollé, a karakter automatikusan rohan előre. azért raktam össze, mert baromira untam h lassan elkopik az ujjam W nyomásától. -
gerro #1918 hali
játék közben elállítódik a monitor frekvencia rossz értékre és kikapcsol a képernyő
okozhatja ezt a játék? -
lammaer #1917 Ugyan már off, de számomra furcsa volt, hogy előző években a bankok óriási profitot tettek zsebre, aztán hirtelen öszeomlásról hadováltak és kellett a pénz, megpumpálták őket és nézd meg, 1-2 évvel utána már megint zsíros profit van mindenhol.
Nem hiszem el hogy nincsenek olyan tartalékaik amivel 1-2 szűk esztendőt át lehet vészelni, amikor éveken-évtizedeken át zsíros profitot termeltek maguknak. Szerintem a férgesének ki kellett volna hullania, nem mesterségesen fenntartani őket. -
#1916 Ez nagyon kegyetlenül hangzik, de ha összeomlik a bankrendszer, akkor óriási gazdasági visszaesés következik be, tömegek sodródnak a nyomorba, és akár rengetegen meghalhatnak a bekövetkező zavargásokban, az éhezésről nem is beszélve. -
lammaer #1915 Na de pont ezaz, a beteg embereket SEM mentik meg, de a bankokat igen...
ráadásul itt csak hitelnyújtás megtagadása volt, tehát nem ingyenlóvé osztogatás.