Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Beteg emberekkel foglalkozó szervezeteket sem ment meg senki, akkor miért pont egy játékfejlesztõ céggel tennék ezt? Az élethez nem nékülözhetettlen ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hali

Rathir városban tudok szerezni valami házat magamnak?
ha jól tudom, van valami aréna szerû valahol, ahol lehet versenyezni, harcolni..merre van?

köcce választ
😞 Ebbõl nem lesz akkor max szint emelés meg új kieg.

http://www.konzolpont.hu/

Bezzeg a kib*szott vérszívó bankokat rohant az összes állam megmenteni...

davidka003
Engem az zavart például, hogy voltam egy hegytetõn valahol és onnan nem engedett fast travelezni és ezért újra végigkellett járnom a lenti folyosókat, hogy kijussak a szabadba és végre tudjak teleportálni.
Nem szeretem az ilyen idõrabló játékelemeket.
De amúgy nem rossz játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Csak épületen, városon és labirintuson belülrõl nem lehet fast travelezni. Egyébként bárhonnan bárhova ugorhatsz a felfedezett pontok között. A futással pedig ezért elég hamar át lehet jutni egy területen.
Nem mértem még le, de szerintem kb 10-15 perc folyamatos futással el lehetne jutni Dalentarth nyugati végébõl (ahol a játék kezdõdik) Rathirba.

IMYke2.0.0.0
Én meg úgy gondolom, hogy ez nem hátrány - hiszen így aktívabban kerülhet összeütközésbe a környezetével.
Nem kicsit lenne unalmas és túlságosan egyszerû a folyamatos "teleportálgatás".

Így megkapja az ember azt az érzetet, hogy bizony el kell jutni ide-oda, mint egy ilyen világban elvárható: gyalogosan.

Nekem nincs bajom a dologgal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Az a baj, hogy nincs ló és messzi vidékekre kell elsétálni.
Az unalmas benne.
Meg hogy nem lehet bárhonnan fast travel-elni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Ilyen "rohangálós" küldetés nem is olyan életszerûtlen - ráadásul csak kismillió RPG-ben van ilyen... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos van jópár olyan side quest, ami teljesen értelemetlen rohangálásnak tûnik, olyan is van, hogy egy falun belül kell ide-oda rohangálni és az eredmény kb 1000 arany... 😞
A Mel Senshir-i csata viszont érdekes volt. Sajnos már én is belefutottam a szint limitbe, pedig még csak most jöttem át Klurikon-ba, semmit nem csináltam a kalózokkal, viszont a Teeth of Naros kiegészítõvel már megvagyok. 😞

wesker24
Nekem is 72 órám van már benne de én ugy vagyok vele hogy még mindig nem unom az ilyen tipusú játékokat !

Van ugy hogy felveszek egy Side Questet de aztán semmi nem lesz belöle mert útközben teljesen máshol kötök mint ahova a Quest szólitana !
Ami persze semmivel se különb, mint a mellékküldetések 😊
Menj ide, menj oda, csináld ezt, csináld azt 😄 Igaz, én se tudnék jobbat kitalálni, szóval ez van.

Persze különbözõek vagyunk, van aki 80 óra után se unja meg, van aki 40 után már unja. Akárogy is, a játék rohadt jó...

wesker24
Hát jah ha az ember csak a mellékküldetésekkel foglalkozik elég hamar beleun haladj tovább a föszállal !
davidka003
30 óra játék után úgy, hogy csak mellékküldetést csináltam, érzem azt, hogy unom.
Nekiállok a fõküldetésnek hátha megjön a kedvem még hozzá.

Fpocok
Igen, ez volt már.
De most vissza kéne mennem, és foggalmam sincs hogy :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A "The Champion" küldetés teljesítése az alapfeltétele annak, hogy eljuthass oda. Ezután, odamész a "Summer Ends"-hez, az épületben beszélsz Sagrellel, és utána, "What Lies Beneath" küldetés alatt megszerzett síppal tudod a minitérképeden megjeleníteni a kristályokat. Nélküle nem láthatók.

Fpocok
Valaki?

Fpocok
shameful selfbump. Valaki?

Fpocok
Térkép itt mutatja, de nem lehet felmenni. WTF?

Fpocok
De ha gamepadozok, akkor nem fogok billhez nyúlni 😄

SEGÍTSÉG:
Hogy a faszba jutok el ide? Manuális úton nem tudok, mert fel kéne mászni valahogy, amit nem lehet. Ez az a rész, amikor fel kell venni a ballados ruhát és úgy mehettem tovább. Ott jártam már, csak vissza kellett portyolnom, mert tele volt a hasitasim. Most meg nem tudok elmenni oda :S Cursed Kingdom a qst neve.

IMYke2.0.0.0
Szívesen segítettem.

Emellett, nem tudom, észrevetted-e, de az X360-as vezérlõ mellett szabadon használható a billentyûzet/egér is, tehát, ha megnyomod mondjuk valamelyik számos gombot, akkor az ahhoz társított funkció mûködni fog 😊

Fpocok
AHHA!!!

Ezer hála.

IMYke2.0.0.0
Á, Youtube-on videót is találtam neked: Youtube - Amalur - társítás

IMYke2.0.0.0
* Bal karral kiválasztod a társítani kívánt képességet
* Megnyomod az "A"-t a társításhoz egy NEM HASZNÁLT gombhoz!
.

Ennyi.

Fpocok
Azóta nem játszottam. Valaki elmondja, hogy gamepaddal hogy lehet elõcsalogatni a többi cuccot? Pl a frost trapet? Csak mert egérrel tudok váltani... de gamepaddal nem tudom, hogy kell.

Laza
Errõl regéltünk páran az elején 😊
A harc ég és föld .... ezerszer dinamikusabb.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Hogy kell ellõni pár képességet? Frost trap meg ilyenek? Gamepadadl nyomom.

Fpocok
Egész faszán belejöttem. Tetszik, hogy tök lassan lehet szintezni. 3 dolog viszont zavar: Nincs coop, a kamera, túl gyorsan tölt be a játék, nem tudom elolvasni a tippeket.

IMYke2.0.0.0
Sajnos nem - anyagilag csehül állok. A határ nálam jelenleg 1.990 és 4.000 Ft között mozog.

Fpocok
Akkor 6k még nem elég olcsó neked, ezek szerint...

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül írtam, fejtettem ki korábban, hogy az elejétõl fogva vezérlõvel játszva eszméletlenül más a játék - egyszerûen érezhetõ, hogy ezt kontrollerre tervezték.
Miközben nem vitatom, hogy egerezni is jól lehet benne - kábé, ha 3 játék elindítás alkalmával próbáltam... 99%-ban gamepad.

Fpocok
Elõbbivel, fõleg.

IMYke2.0.0.0
Kontrollerrel, xbox-vezérlõvel, vagy azt képzelve, hogy akciójáték ?

Fpocok
Hát baszki, azért így sokkal másabb a játék 😄DD

Fpocok
Kap a játék egy második esélyt... ezúttal xboxc. el nyomulok és akciójátéknak képzelem, mintsem RPGnek 😄

A játék elején jók, de lvl 10-15 környékén már kuka.
Emlékeim szerint.

A fegyveres DLC-ben kapott fegyverek mennyire erõsek, unalmassá teszik a játékot, vagy csak az elején jók, s érdemes õket használni, mert késõbb lesz jobb is?
(A steamen akciósan packban vettem, ezzel együtt olcsóbb volt, mintha csak a másik két DLC-t veszem)
Remélem megoldódik a gondod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Értem,köszönöm.
Windows-t újratelepíted. Hát akkor érdemes lenne CC Cleanerrel (csökkentett módban) letakarítani az ati vga driver-t lehet az kavar be. Windows újratelepítése szerintem járhatóbb és egyszerûbb út lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát nem elõtte hanem miután feltettem a Nvidia drivert,méghozzá a legfrissebbet.Ez igy nem oké?Az mit jelent hogy a"rendszer ujrarak"
Ati drivert letakarítottad azért a géprõl mielõtt nvidiát raktál bele?

Amúgy rendszer újrarak, ha úgy sem jó, akkor hardver probléma.

Nekem a játék hosszas töltögetés után visszadob az asztalra.Ugyanezt csinálta annak idején a Witcher2 is.Akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és elindult/két programot rakott rá/.Most
egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul a Wicher2 sem mint annak idején.Valaki tudna segiteni?
IMYke2.0.0.0
Chakram miatt most felvillanyozódtam 😊
Este megint belevetem magam a játékba.

Ránézésre (a 90 óra játékidõvel és a 37-ik szintû karakteremmel) annyival tartok elõrébb, hogy már átmentem Mel Senshir-be és végigcsináltam a csatát ott, valamint kb a háromnegyedénél tartok a Teeth of Naros DLC-nek.
Naros-t egyébként érdemes elkezdeni, mert elég jó tárgyakat lehet találni. A Prismere cuccoknak van egy Primal Damage hatása is, chakramból már találtam ilyet:

Én se mondtam hogy unalmas, bár nekem 40 óra után azért már elég volt és belehúztam a fõküldetésbe 😊

Még nem töröltem le a játékot, fõleg hogy jött a két DLC, de valahogy inkább mással foglalatoskodom manapság.

IMYke2.0.0.0
Az elmúlt napokban gyakorlatilag kiéheztem rá - hiszen erõsen mással kell foglalatoskodnom.
Hétfõtõl, otthon, esténként megint belevetem magam.

Szerintem, nem unalmas a játék.

Nem untál még bele? 😊