Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Might/Magic/Finesee 34 pont !
Még 3 pont mindegyikre és megvan a végsõ Tier 6-os Fate kárya is most vagyok Tier 5-ös !
Igy izgis a csata, muszáj használni a pajzsot (igy tünt fel pl hogyha jó ütemben blokkol az ember akkor pofánvágja az ellent és megszédül az) meg a gurulgatást. Igy az ellenfeleket is muszály kiismerni (milyen gyakran / módon támadnak, milyen mozdulatok jelzik elõre ha ütni fognak, mennyi idõ alatt térnek magukhoz).
Az külön fun amikor mondjuk 3 ellenség ellen megy a csata, és a nagykalapács 3 ütését (ami a kombóban van) a kameramozgatás segítségével szét kell osztani a 3 ellenfél között, hogy ne tudjanak folyamatosan támadni.
Igy NAGYON tetszik 😊
Plusz a gyógyitalok is fogynak rendesen meccs közben
* Might: 56
* Finesse: 26
* Sorcery: 8 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pókok, sprite-ok, Niskaruk, trollok, egyre megy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nálam is csak 2 fegyver van az elsõdleges egy Kék Greatsword a nagyobb Bossok ellen és másodlagosként pedig a Chakram amikor sokan vannak !
Egyedül csak a Mountain Troll és társai tudnak csak megszívatni ott azért használnom kell rendesen a Healing spellt mert volt hogy egyszerre két ilyen nagy Mountain Trollal kellett küzdeni !
Amit a legjobban utálok ebben a játékban azok a rohadt Niskaru szörnyek egy még OK de ha már csapatban vannak és bele esel a csapdájukba akkor neked annyi !
Nem túlzok: közel két órányi játék után találtam, hosszú ideig csak cipeltem, és mióta használhatom is, csak ezzel nyomulok.
Így kellõen nehéz, meg nem is a játék.
Csak a másodlagos fegyvereket váltogatom.
A kép természetesen demonstráció - az igazi felszerelésem a korábbi képen látható, abban rohangál EszterKE a világban.
<#ravasz1>#ravasz1>
Én mindenesetre már most a foglya vagyok a sorozatnak - mert bízom benne, erõsen remélem, hogy nem állnak le ennyivel a srácok!
Jó magam is érzem, hogy kicsit túl istenszerûvé vált a karakter a 30. szint közelében - de a játék védelmére szóljon: a véletlenszerû lootok hozták ezt létre.
Ha túl erõsek az ellenfelek = megy a sírás a neten
Ha túl könnyû a gyõzelem = megy a sírás a neten
Nehéz így jó játékot készíteni, azt hiszem, ebben mindannyian egyetértünk.
A játék mechanikája nem teszi lehetõvé, hogy késõbb nehezítsenek rajta. Ez tény.
Aki kihívást akar benne, az vagy így harcol 20-30. szint környékén:
vagy gyenge fegyverekkel.
Én mindenesetre, ismétlem, nem a hibákat keresem, hanem egyenesen élvezem a hangulatos, érdekes játékot.
Most egy harcos/varázsló karakterrel megyek, de úgy érzem, hogy így 25. szint + 780 Armor + 750 Health + összesen +3 health regen mellett egyenlõre nincsenek komolyabb ellenfelek. Healing potiont kb 20 játékórával ezelõtt használtam utoljára és a potionöknek, növényeknek egyáltalán nem látom hasznát. 😞
http://www.konzolpont.hu/
Várostromon most mentem keresztül, lassan kezdem megunni úgyhogy nagyon úgy néz ki ráállok a fõszálra azt letolom...
Na, azokra hogy teszek szert? Szedegessem szét a lila tárgyakat? Annyira lutri 😊
2. kérdés - Csak eleve foglalatos tárgyba tudsz köveket helyezni. Foglalatot nem tudsz készíteni a tárgyon Ez nem Diablo 2 😊
3. kérdés - Csak olyan fegyverbe/páncélba tudsz Epic gemet tenni, amiben - értelemszerûen - Epic gem foglalat van (kõr alakú).
1 - Találtam néhány olyan tárgyat, ami +1 vagy +2 szintet ad a Mightra/Sorceryre. Ilyet készíteni is lehet megfelelõ blacksmith szinttel?
2 - Szintén a fegyver/páncél készítésnél... már olyan szinten vagyok hogy tudok gemeket használni a készítésnél, viszont nem ajánlja fel hogy foglalat legyen a készítendõ tárgyon. Kell az adott gem a készítéshez? tehát nem utólag teszem bele a foglalatba?
3 - Milyen páncélba/fegyverbe tudok epic gemet tenni?
Leginkább a komponensek hiánya miatt nem tudok jobbat csinálni mint amit egyébként is lootolnék. De nagy szükség nincs is rá.
Might + Finesse, Mightnál kiraktam azt, hogy ne tudjanak 20 secig fellökni és ebben a 20 secben reflecteljek és 20% eséllyel hpt szívjak ütésnél, ezzel az abilityvel használok daggert vagy faebladet és olyan gyorsan ütök + szívom a hpt, hogy nem fogy, erre még ki van rakva a +50% crit damage, meg a poison.. Ha megöltem már 6 enemyt ( ami gyakori, mert sokszor a bossok is idéznek ) akkor ilyen 3k fölötti criteket ütök..
Így nem lesz újra játszás. Nem is értem ,hogy ezt miért hagyták ki a fejlesztõk 😞
Rá adásul k...a rövid is.
A tolvaj csajommal melltartóba rohangáltam, hogy legyen valami nehézség benne 😊
Tehát nem csak magasabb szint limit, hanem új skillek, abilityk, kártyák stb.
Jól átgondoltan szerintem ezt DLC-vel is meglehet volna oldani.
Mondjuk én még csak simán az új szinteknek is örültem volna, mert nekem teljesen hibrid karim van, ebbõl kifolyólag simán lenne még mire elosztanom a pontjaimat.
Egyszóval én még reménykedek benne, hogy talán lesz ilyen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Legalább egy plusz tíz szint jó lett volna.
Így max. a felfedezés öröme meg az új cuccok maradnak annak aki már elérte addigra a negyvenes szintet.
a fo zenei tema a hegeduvel hat az zsigeri elmeny, borzongok amikor hallgatom
uj fate kivegzesek, de ezt mar prince of persiabol loptak, legalabbis en ott lattam mar
elso unique cuccos(nadrag) ami esett kenterbe verte a lvl 40es csucsgearemet, nem kicsit(ja ize, a lvl40es nightbaldel mentem a szigetre)
vicces ez a dolog hogy a jatek igazodik a jatekos szintjehez, minden szorny aki szembejon sarga vagy narancs es rakatra esik beloluk a dreadscale, prismere cuccos, flawless komponensek, ilyesmi. Majd meglesem a 20as might karimmal is, lassam neki mit dob. A nightbladenek mar a sok unique melett esett a pirate setbol is 2 darab, a kinezete egesz okes.
A The Messenger küldirõl van szó.
A problémás küldi ugyanis egyiken sincs fent.
A DLC-vel kapcsolatban már sok mindent írtatok.
De egy fontos apróság kimaradt, amit jó lenne tudni.
Megemeli a maximum elérhetõ lev. 40-es szintet vagy nem???
http://amalur.wikia.com/wiki/Kingdoms_of_Amalur:_Reckoning_Walkthrough
http://www.ign.com/wikis/kingdoms-of-amalur-reckoning/Walkthrough
Segítsetek, ha tudtok!!!
Amúgy én 106 óránál járok és most kezdtem el felfedezni Klurikon-t.
De attól tartok innen már nem lesz túl hosszú a játék.
Tegnap kínomban azt találtam ki, hogy full mágusra képzett karimmal megfogtam egy nagykalapácsot meg egy ijjat (ezekben egy fia skillpontom sincs), és csak azzal harcoltam
(páncélzat minimális, és az is fõleg nem armor hanem csak HP/Mana buffot ad).
Na így visszajött a fun, 3 wolf egész jól el tud szórakoztatni, kénytelen vagyok intenzíven használni a pajzzsal blokkolást meg a gurulást, amit egyébként sose kell, és a nagykalapács lassúsáa miatt oda kell figyelni mikor ütök.
4-5 pók ellen már halálközeli élményeim is vannak és 2+ Niskaru Hunter (azok a tyranidákra hajazó dögök) már komoly kihívás 😊
Nagyon elnézték a nehézséget, plusz sztem az hogy az ellenség minden ütésünkre megtorpan túl könnyüvé teszi a harcot.
Jobb lett volna a kicsit kevesebb harc de mindegyik minimum olyan nehézségû mint a bossok egy-egy dungeon végén.
Ez van.

A DLC újra felrakása nem orvosolta.
Ty!