2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • ratgab
    Windows-t újratelepíted. Hát akkor érdemes lenne CC Cleanerrel (csökkentett módban) letakarítani az ati vga driver-t lehet az kavar be. Windows újratelepítése szerintem járhatóbb és egyszerűbb út lehet.
  • poori
    Hát nem előtte hanem miután feltettem a Nvidia drivert,méghozzá a legfrissebbet.Ez igy nem oké?Az mit jelent hogy a"rendszer ujrarak"
  • ratgab
    Ati drivert letakarítottad azért a gépről mielőtt nvidiát raktál bele?

Amúgy rendszer újrarak, ha úgy sem jó, akkor hardver probléma.
  • poori
    Nekem a játék hosszas töltögetés után visszadob az asztalra.Ugyanezt csinálta annak idején a Witcher2 is.Akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és elindult/két programot rakott rá/.Most
    egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul a Wicher2 sem mint annak idején.Valaki tudna segiteni?
  • IMYke2.0.0.0
    Chakram miatt most felvillanyozódtam :)
    Este megint belevetem magam a játékba.
  • Balage76
  • Balage76
    Ránézésre (a 90 óra játékidővel és a 37-ik szintű karakteremmel) annyival tartok előrébb, hogy már átmentem Mel Senshir-be és végigcsináltam a csatát ott, valamint kb a háromnegyedénél tartok a Teeth of Naros DLC-nek.
    Naros-t egyébként érdemes elkezdeni, mert elég jó tárgyakat lehet találni. A Prismere cuccoknak van egy Primal Damage hatása is, chakramból már találtam ilyet:
  • lammaer
    Én se mondtam hogy unalmas, bár nekem 40 óra után azért már elég volt és belehúztam a főküldetésbe :)

Még nem töröltem le a játékot, főleg hogy jött a két DLC, de valahogy inkább mással foglalatoskodom manapság.
  • IMYke2.0.0.0
    Az elmúlt napokban gyakorlatilag kiéheztem rá - hiszen erősen mással kell foglalatoskodnom.
    Hétfőtől, otthon, esténként megint belevetem magam.

Szerintem, nem unalmas a játék.
  • lammaer
    Nem untál még bele? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kicsivel 80 óra felett járok, és még mennyi vissza van - szerencsére! :)

• drholmes
    Szerda estig akciós a steamen, 33% kedvezmény, a dlc-kre is.
  • lammaer
    Nem aprózzák el. Mondjuk sok infót nem találtam róla, úgy tűnik "csak" új pálya egy rakat új küldetéssel.
  • IMYke2.0.0.0
    S igazam lett! Még nem is járok ott, de már kijött az új DLC! :)
  • ZiLi
    Na ezt én úgy csináltam hogy beálltam háttal a falnak. Egyszerre csak egyik támad. Azt levédtem pajzzsal és gyorsan nyomtam neki utána Nyil vagy Sceptre vagy valami távoli kábítót.Utána rögtön fordultam a másik felé-Pajzs-nyíl-kábító......és így tovább. Egy idő után egész közel jönnek hozzád akkor már lehet aprítani kardal is őket. Csak arra kell figgyelni hogy ne sokat támadd az egyiket mert akkor nem tudod kivédeni a másik támadását. Ja és a falhoz mindig szorosan háttal, jobbra-balra lehet nézni csak ne lépj előre mert akkor mögéd kerülnek. Na ez csak az én megoldásom, biztos van más módszer is.
  • Laza
    Én ezeken valahogy elsőre végigmentem, pedig nem is a szintemnek való hely volt és a cuccaim is szarok voltak. Egyszer volt fail, az első ilyen harcnál, mert nem olvastam el mit kell csinálni, és a földre estem.

Egyébként Én folyamatos gurulással, ha szerencsém van akkor feltöltött fate támadással csináltam meg. Egyénként elég könnyen végigmentem az egész arénán ... na persze itt már volt egy kis kihívás, de egyiknek sem kellett többször nekifutni (csak az említettnek).
  • Balage76
    A Jottunosat megoldottam. Kell hozzá egy csonti, ő lefoglalja és így távolról varázslattal leszedhető.
    Viszont van még két hasonló harc, az egyik két repülős, köpködős lény (talán banshee ha jól emlékszem). Náluk nem jön be ez a technika, mert ketten vannak... :(
  • ZiLi
    Én lefagyasztottam vagy bénítottam utána x gomb lenyom és a kivégzés móddal kinyírod. Nekem is csak így sikerült. Próbáltam elgurulni előle ,egy darabig bírtam de aztán csak eltalált.
  • sanyiiiii
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=y9fXngc1KnM][/URL]
  • Balage76
    Na eljutottam a House of Valor-ig... A quest sorozat nem volt különösebben veszélyes, megvagyok vele. Az aréna csatákból kb a fele van meg viszont a sérthetetlen Jottunos csatában mindíg vesztek. :( értem hogy azt kellene elkerülni hogy megüssön, de egyszerűen nem megy. van kb 5000 HPje, amit nyíllal vagy varázslattal nem tudok lefaragni. Ha meg közel megyek akkor kidugja a hasát, és game over. mi a titok? :)
  • Sunrider924
    Azt mar reg/tobbszor kitargyaltuk hogy a craft el van baxva, merhetetlenul OP cuccokat csinalsz vele, a set-ek max a kinezetuk miatt erdekesek, esetleg ha 2-3as setbonusba adnak extra pontot az aktualis statodra(+ 1-4 might/finesse/sorc)
  • lammaer
    A szettek is skálázódnak a játékos aktuális szintjéhez amikor megtaláljuk őket? Mert én begyűjtöttem egy csomó szettcuccot, de abszolút nem voltam hanyattesve a statjaiktól.

Nekem is úgy tűnik, az egyedi cuccokból jobbat össze lehet puzzlézni, arról meg ne isbeszéljünk ha craftol magának az ember.
  • Balage76
    maxon van a Detect hidden és találok nagyon jókat is, főleg nem szettbe tartozókat.. Az a gondom, hogy mire összejönne a szett, addigra a különálló darabokból jobbakat lehet összeállítani.
  • ratgab
    Nagyon magas Detect Hidden kell hozzá (8) és akkor sok teljes setet meg foszt találni. Egyébként vannak sokkal jobb sima páncél darabok.
  • Balage76
    Kb minden fűszál alá benézek, de egyenlőre azt látom, hogy esélytelen összeszedni a teljes páncél szetteket. A House of Ballads szetten kívül a eddig a legtöbb egy fajtából 3 db ami összejött. Van értelme ezeket gyűjtögetni?
  • krisztajo
    Most fejeztem be a játékot röpke 132 óra után.
    A negyvenes szintet már a Twilight Pass-on elértem, kicsit furcsa volt, hogy nem kaptam utána semmiért sem xp-t. Így sajnos azt sem tudom meg mennyit kaptam volna a végén Thyrnoc-ért, pedig kíváncsi lettem volna.
    Egyébként 218 küldetést csináltam meg pedig felfedeztem az egész világot és tényleg benéztem minden fűszál alá.
    Ezek után nem tudom, hol lehet a többi küldi, de jól eldugták őket az biztos!
    Én nagyon éleztem úgy általában a játékot bár volt néhány kevésbé eltalált rész is.
    Detyre-t nagyon untam és az előző két világrész után nagyon zavaró volt az üressége.
    Alabastra-nál pedig néhány érdekesebb küldetés kivételével az egészet csak időhúzásnak éreztem. Szó se róla a vége azért ott volt nagyon!
    Aki esetleg kihagyta volna, a főküldetés befejezése után mindenképpen menjen vissza Primordia barlangba (Alabastra). Én nagyot derültem ott!!!
  • Sunrider924
    Egyetertek, nekem is volt mar a vegen valami hogy mikor/hogy akarjak befejezni, es azt kell mondjam a vege nagyon durva hangulatvaltas volt szamomra, megkockaztatom hogy amikor elojon a fogonosz az a latvany/zene/hangulat az nagyon odaver. Meg a zaroepizod is enyhen meghatott. Jo volt.
  • lammaer
    Én olyan 40-50 óra után beleuntam, szóval belehúztam a főküldibe hogy lássam mi van a végén :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azé fene megeszi őket, nagyon elhúzták a végjátékot :D Azt hittem már sose lesz vége, viszont az hogy volt vagy 4 boss is tetszett, legalább volt kihívás. De közte az a sok átvezető töltelékharcos nagyon kikezdte a türelmem

• Balage76
    eh... még az első DLC-ig sem jutottam el. 70 óra játékidővel Deytre még teljesen felfedezetlen + a térkép jobboldalán lévő terület is... Azt hiszem el leszek ezzel a játékkal karácsonyig :)
  • TVelvet
    nem lacafacáznak, ez tetszik :)
  • wedge31
    Április 17-én jön a következő dlc.

The Teeth of Naros DLC tartalma:
    · A New City – Explore the city of Idylla, which magically floats in the sky above the Teeth of Naros featuring more than 20 side quests, multiple dungeons and a mysterious new race
    · New Enemies and Dungeons – Players will take part in a crucible of faith and tribulation with new dangers and enemies as they journey through five enormous new dungeons
    · New Twists of Fate and Items - Three new Twists of Fate, nine new armor sets, six new shields and 18 new unique weapons for players to choose from as they journey through this new world
  • krisztajo
    Igen így van, tegnap nekem is sikerült a végére járnom.
  • lammaer
    Fridi Edstar Mel Senshirben van, a kocsmában (Tavern).

Lehet azért mutat a kapitányra, mert még hajóval nem mentél át oda?
  • krisztajo
    Sajnos azt kell mondjam a ötleted nem jött be.
    Annál a tagnál én már voltam a Luminary Leaf-ben.
    Nekem egy Edstar nevű emberkével kellene beszélnem akihez nyilvánvalóan rosszul mutat a nyíl ami a kapitányhoz visz. Csak épp fogalmam sincs Rathir-ban hol keressem őt.
    Szóval a probléma így még mindig fenn áll.
  • ZiLi
    Egy barlangban kell megfújni a sípot. A neve nem jut eszembe. Úszni kellet az utosó kristályért, én akkor használtam.

#1777 itt van 2 link a küldik megoldásairól. Az urnás küldit pedig hagyjad mert állítólag bugos . Én sem csináltam meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Feladatok (Tasks), amik sokszor, vagy végtelenszer ismételhetők - aranyért:

Dangerous Games
    Dinner Time
    Gathering Flames
    Hair of the Dog
    Keeper of the Keys
    Lab Assistant
    Life's Work
    Long Overdue
    Lyria's Lost
    Resting the Bones
    Rock Collection
    Rogue Harvest
    Sartorial Splendor
    Status Symbol
    The Secret of the Fae Pools
    Tinker's Task
    Treasure of Meropis
    Whitestone Tarnished
  • wesker24
    Az urnás küldi sohasem fog eltűnni mert az egy Végtelen task !

A sípos küldi meg a kristályok helyét jelzi egy rövid időre megfújod a sípot és megnézed a térképen hol van amint eltűnik megint megfújod és így eljutsz a kristályokig !
  • darkangel664
    sziasztok.
    kis segítséget kérnék,vannak olyan küldetések,amiket nem értek,pl nem jelennek meg azoknak a tárgyaknak a helye amelyeket meg kell keresnem,illetve egy helyen,ahol a síppal kell aktiválni az ellent az oszlopoknál,már többször megcsináltam,de nem lép tovább,illetve az urnákba kell rakni a köveket,ott sem változik semmi.
    Ha valaki tud segíteni kérek kis tanácsot.
  • krisztajo
    Bocs, félreértettelek, nagyon köszi az infót.
    Most már befejeztem a játékot, de holnap illetve, úgy látom, már ma még kipróbálom.
  • lammaer
    Olvasd el légyszives még1x amit írtam, mert benne van a megoldás: rossz embert jelöl nektek a kis sárga kör a térképen.
    Nem a kapitánnyal kell beszélni, hanem az Edwin Leondwald nevű emberrel (a kapitányt nem így hívják :) ), csak nektek rosszul jelzi a minimap.

Nekem nem, úgyhogy megnéztem: Rathir Lower City-ben menjetek a "The Luminary Leaf" nevű házhoz, oda bemenve a jobb oldalon falnál üldögélő mandróval kel beszélni - ő Edwin, nem a kapitány.