2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
#1994 Csak példaként nyomtam el. -
#1993 LOL, hát Boggartokra és társaira nem érdemes ezt pazarolni...
Tüzes chakramot fenemód utálják, pláne ha robban is :) -
#1992 Ezek gyenge ellenfelek. Náluk sokkal erősebb, szívósabb ellenfeleknél bőven lesz lehetőséged a fate általi reckoning móde kiélvezésére - sőt... lesznek olyan ellenfelek, ahol macska-egér harc keretében örülsz majd, ha módodban áll bevetni :) -
#1991 Tehát akkor azért halnak meg, mert olyan nagyokat ütök? -
#1990 Ez nem bug.
Ilyen velem is volt.
Nem törvényszerű, hogy mindig lehetőséged legyen a kivégzésekre, ha eleve porfing életerejű ellenfelekkel harcolsz egy felerősített támadás + szuper fegyver kombóval.
Majd amikor trollokkal harcolsz imádkozni is fogsz, hogy több fate-ed legyen :)
-
#1989 -
#1988 Gondoltam rögzítem a dolgaimat és pont az elsőnél csinálta is. Benyomtam a módot, megöltem pár ellenfelet és mindegyik kifeküdt és nem tudtam ellopni a lelküket. Ott álltam egymagamban, mint egy felizgatott f*sz. Mindjárt lesz videó. Most ennyire béna lennék? Mit csinálok rosszul? -
#1987 Ad az ölésért is, de portálokért és a missziókért sokkal többet - van egyébként ital is ami után több xp ad ha szerzel.
Ilyen bugról még nem hallottam, másoknak az szokott a bajuk lenni, hogy nem tölt néha a "fae" bar - bár van ilyen átok is, sőt szörny is ami eszi/szívja. -
#1986 Csak idegesít, hogy már 3-4szer is tartalékoltam egy nagyobb pakra, aztán csak egy dobott kétszeres (100%) xpt. Már rég 50es lehetnék, na jó nem. Amúgy mennyi a max szint? :D -
#1985 Igen. Parasztgőzös. -
#1984 Rendes gyári stuff? :) -
#1983 "Reckoning érdemes ezért mindenkit leverni majd egyet kivégezni, ekkor a térdelők is meghalnak tehát ad érte több xp-t."
De nekem kb 50%-ban NEM TÉRDELNEK LE, hanem meghalnak. Azt kérdem, hogy ez bug vagy én csinálok valamit rosszul (szerintem előbbi, viszont elég gyakran csinálja, szóval wtf). -
#1982 Egyébként marha ritkán használtam, a vége fele viszont lesznek helyek ahol jobb ha tartalékolsz vele ;) -
#1981 Minden ölésért kapsz XP-t, kivégzéskor extra jár mennyit tudsz nyomkodni.
Reckoning érdemes ezért mindenkit leverni majd egyet kivégezni, ekkor a térdelők is meghalnak tehát ad érte több xp-t. -
#1980 Igen, erről van szó, de amit te írsz, azt nem értem.
Elvileg mindegyik ellenfélnek így ki kéne dőlnie... de nálam sokszor nem dőlnek ki, hanem meghalnak, mielőtt beszippanthatom a lelkeiket.
Na majd csinálok videót, ha megint előfordul. -
#1979 Amikor a B gombot kell nyomogatni... akkor kapod a több zikszpét. -
#1978 Hogy tisztázzuk - én erről beszélek: reckoning mode -
#1977 Így van - mindig csak azért kapsz tapasztalati pontot, akin a QTE-t végrehajtod. -
#1976 Nem egészen értem, mire gondolsz, de lehet én írtam rosszul.
Szóval mikor benyomom az ultit, akkor ha "megölöm" az ellenfeleket, akkor ott fetrengenek, a zöld gomb jelenik meg felettük, és ha mindent kiírtottam és sikeresen kivégeztem egyet, akkor mindegyiktől megkapom az xpt.
Egy csomószor azt csinálja, hogy mondjuk 6 ellenfél közül egy lesz ilyen, a többi simán meghal... és akkor végezhetek ki egyet és csak tőle kapok xpt. -
#1975 Azért nem, mert a kivégzéshez tartozik egy QTE - ha az nem zajlik le, akkor nem kapsz érte +XP %-ot. -
#1974 Basszátok meg, miért van az, hogy benyomom az ultit (jobb meg bal trigger), de hiába ölöm meg az ellenfeleket, nem adják a kivégzés után az xpt, mivel ULTI KÖZBEN MEGHALNAK. -
#1973 Így már érthető lenne... -
#1972 Szerintem $7.99 volt és valami 5$-os kuponja volt! -
#1971 Nem inkább 20 dollárért? -
#1970 Én 2$-ért vettem kiegészítővel együtt amazonon:) -
#1969 Most $5.99-ért meglehet venni originre! -
awacs111 #1968 Na az vajon mitől van,hogy játékindításnál ezt írja ki:applicaton load error P:számok.Eddig simán ment a játék,most meg ezt teszi velem,Segítsetek légyszí!!!!! -
#1967 Item-eknél van amit hiába eladok, nem szabadul fel szabadhely a inv-m :( -
awacs111 #1966 Azért köszönöm hogy megpróbáltad.Gondolom azért nem hagyom abba,csak így sokkal lassabb lesz.Mondjuk az az előnye meg megvan hogy gyalog megtalálok mindent.Azért ha Nálad is előjönne ez a hiba(remélem nem lesz),írd meg a megoldást légyszí!Köszi mindent!! -
#1965 Passz. Lehet elkezdtél felvettél egy küldetést, ami alatt nem lehet utazni, vagy nem tudom. Én még csak 5-6 órát játszottam, az alatt nem volt ilyen gondom. Zárt térben nem lehet az biztos. -
awacs111 #1964 Nincs valami más megoldás?Nem tudnál segíteni nekem?:( -
awacs111 #1963 Köszönöm a válaszod!De mit jelent az hogy küldetésen kívül?Eddig bármikor(természetesen nyílt terepen)tudtam utazgatni. -
#1962 Csak nyílt téren, semleges területen tudsz utazni, tehát küldetésen kívül. -
awacs111 #1961 Újabb kérdésem lenne.Nem engedi a gyors utazást a játék.Mi lehet a gond?Eddig probléma nélkül tudtam utazgatni,de történt valami.Akárhonnan,akármikor akarok gyors utazni,ezt írja ki:you cannot fast travel from here.Segítsetek légyszí!! -
awacs111 #1960 Nagyon szépen köszönöm!! -
#1959 Inventory-ban fogd meg és húzd el jobbra valahova a karaktered irányába, ahol nincs semmi. -
awacs111 #1958 Sziasztok!Segítenétek?Nem tudom eldobni a felvett tárgyakat.Vagy nem is lehet?Csak eladni? -
#1957 Hát a játékmenetre lehet mondani de a storyra? elég jó lett a történet és nagyon komoly lore is van a játékban. -
NiGhTM4R3 #1956 Olvastam :D én nem vagyok azért annyira pro játékos nekem elég volt a legnehezebb szint de páncélokkal.
Pihentettem a játékot, hogy majd kedvet kapok hozzá de nem, semmi késztetést nem érzek, hogy befejezzem.
Ennyire gyér küldetésekkel nem tudom mikor találkoztam utoljára, a párbeszédek 90%-a totál unalmas, semmitmondó. A skillekkel sem vagyok igazán megelégedve.
Ha gonosz lennék azt mondanám teljesen megértem miért csődöltek be, miért nem fogyott a játék.. de igazad van, biztosan nagyon sok mindent pakoltak volna még bele és mindenki elégedett lenne, én most nem vagyok.
Az egyik dlc-t youtube-on néztem meg, az is elég unalmasnak tűnt de a srác hozzászólásai viccesek voltak, de így sem néztem végig.
Aki játszik még ezzel annak további jó játékot, én 9 óra után töröltem. -
lammaer #1955 Sztem akkor laposodik el, amikor kellően magas szintre jutva már semmi kihvást nem nyújt. Nem nagyon vannak speckó szörnyek, akiknél taktikázni-trükközni kell, egyszerűen odamész és lecsapod.
(DLCket nem láttam, talán ott vannak)
Egy ideig ezt többen úgy orvosoltuk, hogy kicsit nehezítettük magunknak
Viszon tuti biztos, ha nem purcan meg a játék, rengeteg cuccot beleratak volna, a játék jó alapot biztosított volna erre.
Pl már az is nagy nehezítés lett volna, ha egyes szörnyek pl nem billennek hátra ha megütjük őket, nem szakadt volna meg a támadásuk...