2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • awacs111
    Üdv!Sajnos nem enged belépni Klurikonba.Zárva az a nagy kapu.Van már oda feladatom.Köszönöm!
  • Mr_no_NaMe
    megbeszéltük, köszi! úgysevótammégolyan ._.
  • Calver
    pure mágus kb fossá alázza a másik két ágat erő tekintetében
  • JonasSandor
    Azért vannak részek ahol nem olyan könnyű, ha az utolsó szigeten tevékenykedsz és rádmennek többen akkor még 32-es szinten is el lehet patkolni simán.
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Uhh, nem is tudom mikor játszottam vele utoljára. Most ismét felpakoltam. Asszem régen rugó voltam, kiskéses szúrkálós és lődözős. Konkrétan a játék feléig se vittem el, de már annyira erős voltam, hogy meguntam. Pure mágust érdemes esetleg indítani? Rá tudok fázni, vagy az is ugyan olyan fő ág, mint a harcos kasztok?
  • JonasSandor
    A szinházi küldetést hogy csináltad meg?,nálam a pasi nem csinál semmit, és csak bámul elém, nem tudok beszélni vele. Nálam van a darab ami kell de nem tudom mit csináljak vele.
  • JonasSandor
    Aztamindenit gratula, én csak normálon elsőnek mivel nem tudtam mennyire durva, de már minden helyre be tudnék menni, mert a könyveket összeszedtem és nagyon sok csatákat kellett vívni értük. Azt a nagyon nagy kiklopszal együtt.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony, rengeteg küldetés van benne. Én offline 72 óra után sem értem a végére - alapjáték.
    A DLC-kbe ráadásul még bele sem szagoltam.

STEAM-en már Hard-on játszom.
  • JonasSandor
    Ja értem akkor újra nekiesek mert már vagy 68-69 órám van benne, és még csak kb 78 küldi van kész. Azt olvastam hogy van vagy 200.
  • IMYke2.0.0.0
    A játék úgy működik, hogy ha más küldetés teljesítése közben megtalálod a keresett tárgyat, akkor jelzi, hogy frissült az érintett alküldetés.
    Tehát, csak ezért abbahagyni nem érdemes: válassz ki egy másik, teljesíthetőnek tűnő küldetést, és közben járd be a világot, meg fogod találni a hiányzó leveleket.
  • JonasSandor
    Egy ideje hátrahagytam ezt a gamet, mert van olyan küldetésem amiben 5 levelet kell összeszednem és nem szeretnék eladni olyat ami befojásolja a küldit, egyet megtaláltam, de a többit nem találom sehol.
  • Prince23
    Na már meg van a helyes soorend... a nőké az elsőbbség :) kulcsszó :D
  • Prince23
    Brio udvaroncnak segítek a méltóságok pontos besorolásában. A 4 személyt be kell soroljam sorrendbe. Szerintem minden verziót próbáltam már, de nem fogadja el Brio a sorrendemet.
  • totya4
    Murdoc / "lángok gyűjtése/gathering flame" állandó figyelmeztető üzenet bug.

Na, végülis megtaláltam mi a gond (ahogy általában), természetesen nem a "nekem eredeti van" mantra a megoldás (amivel semmibevesző tekintettel lehet szimulálni az agyműködést). Szóval alapkoncepció volt, hogy ez egy bug, és arra gondoltam mi van ha szerencsétlen minden egyes eladás után egy későbbi üzenetben nekem megjeleníti hogy eladtam valamit. Mintha nem tudnám amúgy mit csináltam. Ami nyilván gáz, mert én eladtam neki egyszerre vagy 70-et (türelmes igazi rpg-s). Szóval vártam-vártam és elfogyott egyszer csak az üzenet... akinek nem jött elő ez a bug, nyilván jóval kevesebbet adott el neki. Szóval ilyenkor várni kell türelmesen... és szidni szerencsétlen programozót/algoritmus tervezőt.
  • totya4
    Én csak az rss olvasómat tesztelem :) Bár a fő gond az, hogy az sg rosszul állítja elő az rss fájlt. Jeleztem nekik, egyelőre nincs reakció.
  • MerlinW
    Ssshhhhh szuuszaaaa ssszuuuuszaaaa
  • IMYke2.0.0.0
    Az a szánalmas, hogy úgy beszélsz, ahogy.
  • totya4
    Azért mert annál jóval gyengébb. A nehézségi szint el lett rontva, olyan gyerekes az egész, konzolos-agyatlan szint. Szétverem a berendezést egy épületben és nem szól senki? A saját házamban szétverem a berendezést és aranyat kapok?

Ráadásul nehezen modolható, márpedig a modok jelentősen hozzátesznek egy játékhoz. Persze a Skyrim modolhatósága sem tökéletes, mivel alapjaiban van elrontva, nem lehet nyomtalanul eltüntetni a mentésből amit egy mod belerakott, és ha maga a mod nem irtja ki azt ami belerakta. Ezt így nem könnyű felfogni hogy ez mekkora gáz, de mondjuk felrak az ember egy modot, 100 óra után úgy dönt nem kell (vagy muszáj kiszedni mert hibákat okoz), és esetleg a játék megzuhan, kész vége.

i2k: csak szólok hogy fiú vagyok, ha már ennyire mászol rám. Te már csak árnyéka vagy a régi önmagadnak, hogy csak kötekedni tudsz, szánalmas roncs vagy már csak.
  • IMYke2.0.0.0
    Süt belőled a bunkóság - sajnállak.
  • totya4
    Miután alaposan elmagyaráztam mindent, menekülj csak. De remélem azért felfogtad amiket írtam, próbáltam egyszerűen fogalmazni, hogy te is megértsd.
  • steweee
    erről a játékról méltatlanul kevés szó esik mondjuk a skyrimhez képest. nem is értem miért, én is úgy tettem fel hogy na legalább letörlés előtt azért megnézem. aztán meg beleragadtam annyira jó :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Én pontosan tudom hogy mi bug és mi nem, mert valószínűleg sokkal nagyobb rutinom van mint neked :)"

Jó, eddig olvastalak... akkor hanyagoljuk egymást...
  • totya4
    Én pontosan tudom hogy mi bug és mi nem, mert valószínűleg sokkal nagyobb rutinom van mint neked :) Ha az oktatóhoz megyek, és a szintem magasabb, akkor kiírja hogy "sajnos az oktató már nem tud oktatni." Viszont ha a szintem megfelelő, feljön a fejlesztés ablak, csak épp nem tudok a fejlesztésre kattintani. Tehát ilyenkor is fel kéne dobnia egy ablakot, hogy az oktató már oktatott, sajnáljuk. Szóval ez egy bug. Sajnos a tesztelők nem állnak a helyzet magaslatán, érdekes én pl. elég sok mindent észreveszek, tömegével küldöm néha a hibákat a magyarítások készítőinek. Mondjuk rád nem emlékszem.

Az ismétlődő küldetés is szintén bug, mert volt már hogy magától abbahagyta. Nem véletlenül olvastam neten, hogy valaki inkább meggyilkolja a küldetés adót, csak ne kergesse már halálba. De attól még örüljünk hogy te ezzel a buggal nem találkoztál, és ennek örülhetek én is.
    Volt aki azt írta, hogy mindenből adsz neki valamit, aztán nem arra kattintasz hogy mi kell még, akkor szintén nem jönnek az idegesítő küldetés üzenetek... nálam ez nem jött be.
  • IMYke2.0.0.0
    "Az állandóan feldobódó küldetés ablak pedig egyenesen elmebaj, nem csak akkor dobja fel ha új területre érek, de akkor is ha beszélek bárkivel is, és még hülye kattanó hangot is kapok mellé minden alkalommal. És az ismétlődő küldetést persze sosem lehet befejezni..."

Az oktatóknál meg ki is írja, hogy az adott oktatást többször nem tudja átadni. Az nem bug.
  • totya4
    Miről beszélsz egyáltalán? Mivel két problémát említettem.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálad lehet a galiba, mert eredeti verzióval nálam ilyen sosem fordult elő.
  • totya4
    Oké, arra rájöttem hogy csak egyszer lehet fejleszteni egy oktatónál, ezt jelezhetné a játék, mert így ez bugnak számít.

Az állandóan feldobódó küldetés ablak pedig egyenesen elmebaj, nem csak akkor dobja fel ha új területre érek, de akkor is ha beszélek bárkivel is, és még hülye kattanó hangot is kapok mellé minden alkalommal. És az ismétlődő küldetést persze sosem lehet befejezni...
  • totya4
    Hellósztok!

Murdoc-nak elvállaltam egy küldetést "lángok gyűjtése/gathering flame". Nem akar vége szakadni ami nem baj, mert gyors pénzszerzés, de ha még nem is aktív a küldetés, akkor is mindig feldobja az infót róla, elég idegesítő egy idő után. Ezt nem lehet valahogy kiiktatni?

Másik, kovács oktatónál 3-as szinten vagyok, pénz megvan, fejleszteni mégsem enged, mi lehet a gond? Elvileg 0-3 szintűekkel foglalkozik.
  • Palinko
    van egy lista, hogy hol lehet képesség fejlesztéseket vásárolni? első faluban megtaláltam.
  • Azeriel
    HD5750 van, ahogy a másik gépünkben is, de ott működik rendesen. Azóta ott tartok, hogy ha leveszem a felbontást, utána már működik, akár vissza is állíthatom, csakhogy ahoz már egy állást kell betöltenem, ha meg már átállítottam a felbontást játék elkezdése után, már nemtudok új játékot kezdeni, valamiért nem tölti be, csak tölt a végtelenségig... így viszont nem tudom beállítani a karakterem kinézetét, ami szerintem elég élmény romboló ha egy teljesen fekete bőrű pánk fazonnal kell mennem...
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam sosem volt ilyen gond.
    HD4850 és HD4870 VGA mellett sem.
  • Azeriel
    Hali! Valakinek volt már olyan gondja, hogy nem jelenítette meg a karakterek fejét meg néha karját és a ruhákat se normálisan?
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem tetszett, hogy hatalmasak a területek. Valóban kalandornak éreztem magam, és nem filmszereplőnek, akinek "lám, mindig akad valami tennivalója".
  • Tehasut
    Szerintem túlzásba is vitték a készítők. A kevesebb több lett volna.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is tetszeni fog.
    A méretei pedig le fognak nyűgözni.
  • Tehasut
    A Dead Kel DLC-t is vedd meg,, az a legjobb része az egész játéknak.
  • Hegyirabló #2038
    Jó, holnap megveszem.
  • Fpocok
    Azokhoz képest sokkal egyszerűbb ez, sokkal akciósabb... de szerintem tetszeni fog, még nem nagyon találkoztam olyannal, akinek nem jött be.
  • Hegyirabló #2036
    Sziasztol!

Sacred és Dragon Age nagy kedvenceim, de most felfigyeltem erre a játékra is.

Mit gondoltok, ha azokat szerettem, ezzel hogy leszek?
  • wedge31
    Passz, nekem az origines verzó van azzal megy, de mivel a telepitöben van olyan opció, hogy " saját telepitésü " szerintem kell, hogy menjen avval is.