Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, végülis megtaláltam mi a gond (ahogy általában), természetesen nem a "nekem eredeti van" mantra a megoldás (amivel semmibevesző tekintettel lehet szimulálni az agyműködést). Szóval alapkoncepció volt, hogy ez egy bug, és arra gondoltam mi van ha szerencsétlen minden egyes eladás után egy későbbi üzenetben nekem megjeleníti hogy eladtam valamit. Mintha nem tudnám amúgy mit csináltam. Ami nyilván gáz, mert én eladtam neki egyszerre vagy 70-et (türelmes igazi rpg-s). Szóval vártam-vártam és elfogyott egyszer csak az üzenet... akinek nem jött elő ez a bug, nyilván jóval kevesebbet adott el neki. Szóval ilyenkor várni kell türelmesen... és szidni szerencsétlen programozót/algoritmus tervezőt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ráadásul nehezen modolható, márpedig a modok jelentősen hozzátesznek egy játékhoz. Persze a Skyrim modolhatósága sem tökéletes, mivel alapjaiban van elrontva, nem lehet nyomtalanul eltüntetni a mentésből amit egy mod belerakott, és ha maga a mod nem irtja ki azt ami belerakta. Ezt így nem könnyű felfogni hogy ez mekkora gáz, de mondjuk felrak az ember egy modot, 100 óra után úgy dönt nem kell (vagy muszáj kiszedni mert hibákat okoz), és esetleg a játék megzuhan, kész vége.
i2k: csak szólok hogy fiú vagyok, ha már ennyire mászol rám. Te már csak árnyéka vagy a régi önmagadnak, hogy csak kötekedni tudsz, szánalmas roncs vagy már csak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó, eddig olvastalak... akkor hanyagoljuk egymást...
Az ismétlődő küldetés is szintén bug, mert volt már hogy magától abbahagyta. Nem véletlenül olvastam neten, hogy valaki inkább meggyilkolja a küldetés adót, csak ne kergesse már halálba. De attól még örüljünk hogy te ezzel a buggal nem találkoztál, és ennek örülhetek én is.
Volt aki azt írta, hogy mindenből adsz neki valamit, aztán nem arra kattintasz hogy mi kell még, akkor szintén nem jönnek az idegesítő küldetés üzenetek... nálam ez nem jött be.
Az oktatóknál meg ki is írja, hogy az adott oktatást többször nem tudja átadni. Az nem bug.
Az állandóan feldobódó küldetés ablak pedig egyenesen elmebaj, nem csak akkor dobja fel ha új területre érek, de akkor is ha beszélek bárkivel is, és még hülye kattanó hangot is kapok mellé minden alkalommal. És az ismétlődő küldetést persze sosem lehet befejezni...
Murdoc-nak elvállaltam egy küldetést "lángok gyűjtése/gathering flame". Nem akar vége szakadni ami nem baj, mert gyors pénzszerzés, de ha még nem is aktív a küldetés, akkor is mindig feldobja az infót róla, elég idegesítő egy idő után. Ezt nem lehet valahogy kiiktatni?
Másik, kovács oktatónál 3-as szinten vagyok, pénz megvan, fejleszteni mégsem enged, mi lehet a gond? Elvileg 0-3 szintűekkel foglalkozik.
HD4850 és HD4870 VGA mellett sem.
A méretei pedig le fognak nyűgözni.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sacred és Dragon Age nagy kedvenceim, de most felfigyeltem erre a játékra is.
Mit gondoltok, ha azokat szerettem, ezzel hogy leszek?
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Olvastam, hogy túl könnyû a játék és hogy jóval a játék vége elõtt el lehet érni a maximum szintet.
A neten kicsit túrtam, és találtam egy remek progit, amivel jóval nagyobb lesz a kihívás.
Nagy vonalakban:
- a tapasztalati pontnak csak a 40%-át kapjuk meg, a talált aranynak a 33%-át, a boltosok pedig a normál ár egyharmadáért veszik meg a cuccainkat
- a hõs sebzése felezõdik, az ellenfeleké pedig duplázódik
- a varázslatok kétszer annyi manába kerülnek, a mana pedig 66%-kal lassabban töltõdik
- a gyógyító löttyök feleannyit gyógyítanak, a HP regenerációt pedig lecsökkentették 20%-ra
- a végzetpontok 25%-át kapjuk csak meg, így a reckoning módot ritkábban használhatjuk, tényleg csak a kemény csatákra tartogatva
INNEN tudjátok letölteni az exét, a részletes doksi pedig ITT van.
Számomra ofc.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Letöltöd, kibontod vhova. (D😊
1. Elindítod a KoAR-t, utána elindítod a CE-t.
2. CE-ben kiválasztod a futó processek közül a Reckoning.exe-t.
Innentõl csak nem lesz nehéz. 😊
Jó régóta játszom, de buherálni nem szoktam, úgyhogy nekem ezek, amiket leírtál totál kínai.
Mi az a CheatEngine és hol lehet megtalálni?
Mi az a CE és hogyan keressek meg szûrjek rá?
A végén a duplaklikkes dolgot meg egyáltalán nem vágtam.
Bocs, de még sosem csináltam ilyesmit. Sorry hogy ilyen láma vagyok.
Amúgy a nagyobb tárhely nekem is azért kellene, mert hasonlóan játszom, mint Imi, imádok gyûjtögetni. A ládám is már jó rég tele van aranyszínû szett tárgyakkal, hiszen sosem tudhatom, mikor jön késõbb a teljes össze, így addig megtartom amit lehet.
Így azért tényleg nagyon kevés ez a hely.
Ha megvettél minden hátizsákot akkor:
1. menj Dalenthartba a Corner Shopba, Rikka Eggesthez
2. nézd meg mennyi Lockpick van nála (asszem 16 mindig)
3. keress rá CE-ben 4byte = 16, kidob egy csomót
4. vegyél 1 Lockpicket
5. keress rá / szûrj = 15
6. ismételd a 4-5-t (csökkentve a maradékot ugye) míg ha minden igaz 2 cím marad a végén, az utolsó lesz a jó.
Vmi ilyesmi: 7C9BEAB4 = 10
Duplaklikk az addressre és írd át így: 7C9BEAB4+4
Ez nulla lesz. Enterre beírod mennyi hátizsákot szeretnél nála látni. Ha kell hozzá pénz hasonlóan tudsz azt is hekkelni bár az már nem lehet gond neked.
Annyit elmondanék, hogy a játék olyan 6-700 tárgyat támogat max, afölötti számnál egymásba csúsznak gui-n a végeláthatatlan listák - nem mindenhol persze, a normál inventoryt ez nem érinti, de pl. a kraftolás meg blacksmith guit igen. 5000 tárgynál elég uncsi volt kijobbklikkelgetni mi menjen a junk tarisznyába.
Régen mindent orrvérzésig toltunk mégse volt sose elég játék, most meg annyi van, hogy nem bírjuk idõvel... Így múlik el a világ dicsõsége.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.