2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
#1753 DLC-be rakhattok volna egy plusz nehézségi fokot, meg egy FOV állítási lehetőséget és már venném is. Így annyira nem tűnik izginek. -
#1752 Már megjelent a DLC.
Elég költséges, 7.95 GBP (2800 Ft).
Ez a változat nem Steam-es, arra még várni kell. -
#1751 -
#1750 jaja, meee nekem pl. előbb betölti az új területet, mint ahogy egyáltalán belépnék oda... :DDD -
krisztajo #1749 Rég írtam már, de most megint elakadtam.
Van egy küldi amivel nem jutok dűlőre, még pedig a gyászjelentés kézbesítést.
Az utolsó ember, akihez küld Rathir-ban a hajóskapitány, aki átvitt bennünket a tengeren.
Viszont vele semmi másról nem lehet beszélni csak a hajókázásról.
Hogyan lehet így ezeket a küldiket befejezni?
-
lammaer #1748 És, mit lehet tudni róla?
Jó lenne vmi mod ami tele van trollal, 2esével 3asával, hogy legyen vmi epic harc. -
#1747 Kingdoms of Amalur: Reckoning The Legend of Dead Kel Teaser Trailer.
-
-
Noodlee #1745 Aham. Szóval szintenként 1 pont, így lesz meg a 3.
Ty. -
#1744 Minden skillnek van 3 szintje, novice, advanced, master, vagy vmi hasonlo elnevezesek. Minden ilyen szinten tudtommal csak 1-1 pontot tudnak tanitani a trainerek. -
Noodlee #1743 A Skill Trainerek hogy működnek?
Elvileg az első 3 pontot tanítják meg az adott skillre, de nekem csak egy pontot hajlandóak tanítani. Bizonyos időnek el kell telnie, míg másikat tanít? -
#1742 Kiegészítem: nagyobb területváltások esetében ~ 15 mp is eltelik (ráadásul egy 5400 RPM-es HDD-re telepítve).
De, aki manapság újított, fejlesztett gépet, az minimum 7200 RPM-es HDD-re, vagy egy brutális sebességet nyújtó SSD-re tette a cuccot és gond egy szál se - nem beszélve a 'koráj' CPU-król, tonnányi RAM-okról, és az überebb VGA-król... -
#1741 Szép, meg jó, de ezt megtehetted volna linkelve is...
Amúgy meg csakis a végét, az értékelést elnézve:
"- idegesítően sokat tölt"
Mivel játszott a "tisztelt" tesztelő? Commodore 64-el?
Még az én öregnek számító - E8400/4GB DDR2/HD4850 - gépemmel sem kell sokat tökölnöm.
A területváltások is megvannak max. 5 mp alatt.
Mindkét PC-s újság "szakmabeli munkatársai" érdekes suhancok.
-
-
Noodlee #1739 Az auto save nem jött be, de a gyors utazás működött. Igaz, hogy feleslegesen tököltem vele, mert nem az volt az embernél, amire számítottam, így ugrott a spéci kardom :( -
#1738 Én visszatöltenék egy Autosave-t, vagy egy korábbi mentést...
De, az is lehet, hogy egy "gyors utazás" segít - elutazol valahová, majd vissza a korábbi helyre. -
Noodlee #1737 Olyan bugba futottam bele, hogy nem halnak meg az NPC-k. El lehet velük beszélgetni, miközben fekszenek, viszont így nem lehet lootolni sem, pedig kéne. Van erre valami megoldás? -
sanyiiiii #1736 A 7% crit és a 20% damage to lightly wounded target ha nem csal az emlékezetem utility gemek, szóval nem para :) -
#1735 Én full Finessen játszok daggerrel vagy faebladdel, mert Mighton meg sem sebeztek, unalmas volt.. -
#1734 Hiába szerváltam már 1-2 lila páncélt, még mindig a ME3 szettben megyek (188 armor), mert a többiben nem érzem a kihívást, szinte meg sem tudnak sebezni. Ebben a páncélban meg úgy játszom, mintha Diablo lenne, folyamatosa iszom a hp lötyit, de legalább izgalmas :)
Még így is bénáznom kell, hogy valaki eltaláljon mikor pl egyszerre 3 hegyi troll jön.
Egyébként érdekes, hogy olyan területen jártam, ahol mindenki erős narancssárga volt, aztán egy szintlépés után kiszürkültek :) -
jocika #1733 Origin-en keresztül raktam fel a demót. Végigjátszottam és most szeretném letörölni, a telepített programok között(Origin->letöröl-> telepített programok) nem szerepel a demó. Találkozott valaki ilyennel. és ha igen hogyan oldotta meg? -
lammaer #1732 Köszi, közben kisérleteztem meg guglizgattam is. Szívás hogy a varázsló fegyverekbe nem lehet belecraftolni pl weapon gemet csak utilityt :) -
Sunrider924 #1731 Apro kiigazitas, az epic gemet a chest(torzs pancelba) tudod csak rakni, de oda minden problema nelkul. Ertsd mesz es csinalsz blacksmithel egy chest armort es a gem slotnal szepen elo fog kerulni az epic gemed. Tudod, amikor mar 5 komponensbol craftolsz, az 5ik a gem, na a chest armornal ez esetben epic gem is lehet, nem csak a sima armor gem, vagy utility gem. Amugy a jatek legdurvabb gemjet csak craftolni lehet, Gem of Subjugator a neve, de ha kiguglizod a recepteket , akarmilyen mas epic gemeket is gyarthatsz. -
#1730 A STEAM külön díjazza:
Romancing the Gem
Objective: Crafted an Epic Gem. -
#1729 Parancsolj... -
#1728 Nem ismer valaki valami oldalt, ahol ki vannak listazva az egyes trainerek, melyik merre talalhato? -
#1727 Jaja nekem ezek vannak most kimaxolva !
Persuasion Sagecraft Detect Hidden Dispel
Alchemy nem érdekel Blacksmith nem érdekel találok annál jobb lootot Lockpick nem izgat úgyis van egy rahedli tolvaj kulcsom Stealth nem vagyok az a lopakodós fajta Mercantile igy is annyi pénzem van hogy nem tudom mire költeni felesleges
-
#1726 Nekem a Hidden Detectben állt az elején sokáig a pontom, mert épp a ládákkal nem tudtam mit kezdeni, hiába láttam őket...
Nem baj, ha megvan a sagecraft - erősítsd szépen lassan a többit is!
Sokan mondanak majd ellent nekem, de szerintem a Meggyőzés (Persuasion) is nagyon hasznos, na és a Lopakodás (Stealth) kifejezetten - a Faction küldetésekből van kettő, amit utóbbi nélkül el is felejthetsz [amikor tárgyakat kell ellopnod].
-
#1725 Érthetőbben: a Very Hard ládából is eshet fehér cucc, vagy értéktelen ital, és a Very Easy ládák is dobhatnak fél szettet.
Az ellenfeleknél ugyanez. -
lammaer #1724 Gem "egybegyúrás" már megvan használom is (hiszen már epic gemet tudnék csinálni), a bűbájolt ládákat meg inkább magamra robbantom, kinyílik az úgy is :)
Csak érted, most ott áll a pont a sagecraftban, amivel konkrétan még egy csomó ideig semmit sem érek :) -
#1723 Én level 23-on is találtam olyan pajzsot, amibe bele lehet rakni.
Ne feledd: a játék véletlen generálással dobja a lootot MINDENBŐL! -
lammaer #1722 Áh, akkor gyártok 1-2 epic gemet aztán átrakom sagecraftról a detect hiddenre a pontokat...
Ha majd csak level 30on lehet ilyesmit találni, az még 13 szint, addig csak feleslegesen állnak a pontok a sagecraftban. -
#1721 Természetesen, ellátogathatsz a területen lévő Fateweaverhez - bár az elején ennek nem sok értelme van - és 'leveheted' a szétosztott pontjaidat, hatékonyabban elosztandó, de el kell keserítselek: lesznek helyek, ahol a bűbájolt ládákat kellene tudnod felnyitni, lesznek olyan ládák, amiknél a zárnyitás magas képessége jönne jól, miközben minden, vagy elés sok pontod a Detect Hiddenre költötted.
A legjobb megoldás, ha párhuzamosan viszed az említetteket.
Ráadásul, az első területen nem is kell annyira erőlködni.
A drágakövek (a Clouded-ek főleg) később erősíthetőkké válnak azzal, hogy "egybegyúrod" azokat - tehát, erősebb, jobb kövek hozhatók létre [alá Diablo 2 + Horadric Cube].
Az Epic slot és a belevaló kő ritka, mint a fehér holló, de a képességed, főképp, hogy már az első területen megvan, jól fog jönni.
Előbb szerezz valami húzós fegyvert, és vértet, sokat használd a [b]védekezést[b] és a Fate-et a plusz XP-kért! -
#1720 Majd kéösbb ha jobb cuccod lesz akkor majd hasznát veheted öket !
A Gem gyártáshoz kell a Sagecraft maxra aztán olyan Gemet gyártasz amilyet akarsz és persze kell a Detect Hidden skill és maxra hogy minél jobb lootod legyen habár én a legjobb lootokat mindig vagy a Bossokból (Trollok) vagy a Very Hard illetve Hard Dispel-el védett ládákból szerzem ! -
#1719 Én már találtam lvl 30-as szinten olyan armort amiben már van Epic slot ez pedig a vérvörös kristály armor a Prismere armor ! -
lammaer #1718 De elvben nem járok jobban ha a pontokat inkább átrakom a detect hiddenre - és akkor jobb lesz a loot már most is, aztán ha szükséges addigra meglesznek az epic gemhez is a skillek...?
Kicsit csalódott vagyok hogy semmit se tudok még egy darabig kezdeni ezekkel a gemekkel.... -
#1717 Nyugodj meg, a második területen már találhatsz ilyet - csak lootolj keményen!
Sok, ha elég pénzed lesz [400+ ezer], akkor két helyen vásárolhatsz is brutális cuccot. -
lammaer #1716 Az a baj, olyan páncélt még csak mutatóba se láttam aminek van ilyen slotja (level 17 vagyok még csak, és még csak Tala Ranne-ig jutottam). -
#1715 Szerk.korr.: Nekem rubinvörös, kör alakú köveim vannak - bocs, ha más színben is lennének... -
#1714 Igen, "EPic" slotba a kör alakú, rubinvörös kövek rakhatók - és mostantól Te is gyárthatsz ilyet.
A Sagecraft asztaloknál meg ugye be is pakolhatod az "Epic" slottal rendelkező tárgyakba.