Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A fõjátékot is végig lehet rohanni a fõszállal ~9-10 óra alatt, de ha rendesen elmerülsz benne akkor akár 200 is lehet, mellékküldetésekkel, egyebekkel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Korábban meg linkeltem a 4:3-on játszóknak a megoldást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elég költséges, 7.95 GBP (2800 Ft).
Ez a változat nem Steam-es, arra még várni kell.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy küldi amivel nem jutok dûlõre, még pedig a gyászjelentés kézbesítést.
Az utolsó ember, akihez küld Rathir-ban a hajóskapitány, aki átvitt bennünket a tengeren.
Viszont vele semmi másról nem lehet beszélni csak a hajókázásról.
Hogyan lehet így ezeket a küldiket befejezni? <#help>#help><#help>#help>
Jó lenne vmi mod ami tele van trollal, 2esével 3asával, hogy legyen vmi epic harc.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ty.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Elvileg az elsõ 3 pontot tanítják meg az adott skillre, de nekem csak egy pontot hajlandóak tanítani. Bizonyos idõnek el kell telnie, míg másikat tanít?
De, aki manapság újított, fejlesztett gépet, az minimum 7200 RPM-es HDD-re, vagy egy brutális sebességet nyújtó SSD-re tette a cuccot és gond egy szál se - nem beszélve a 'koráj' CPU-król, tonnányi RAM-okról, és az überebb VGA-król...
Amúgy meg csakis a végét, az értékelést elnézve:
"- idegesítõen sokat tölt"
Mivel játszott a "tisztelt" tesztelõ? Commodore 64-el?
Még az én öregnek számító - E8400/4GB DDR2/HD4850 - gépemmel sem kell sokat tökölnöm.
A területváltások is megvannak max. 5 mp alatt.
Mindkét PC-s újság "szakmabeli munkatársai" érdekes suhancok.
De, az is lehet, hogy egy "gyors utazás" segít - elutazol valahová, majd vissza a korábbi helyre.
Még így is bénáznom kell, hogy valaki eltaláljon mikor pl egyszerre 3 hegyi troll jön.
Egyébként érdekes, hogy olyan területen jártam, ahol mindenki erõs narancssárga volt, aztán egy szintlépés után kiszürkültek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Romancing the Gem
Objective: Crafted an Epic Gem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Persuasion Sagecraft Detect Hidden Dispel
Alchemy nem érdekel Blacksmith nem érdekel találok annál jobb lootot Lockpick nem izgat úgyis van egy rahedli tolvaj kulcsom Stealth nem vagyok az a lopakodós fajta Mercantile igy is annyi pénzem van hogy nem tudom mire költeni felesleges
Nem baj, ha megvan a sagecraft - erõsítsd szépen lassan a többit is!
Sokan mondanak majd ellent nekem, de szerintem a Meggyõzés (Persuasion) is nagyon hasznos, na és a Lopakodás (Stealth) kifejezetten - a Faction küldetésekbõl van kettõ, amit utóbbi nélkül el is felejthetsz
Az ellenfeleknél ugyanez.
Csak érted, most ott áll a pont a sagecraftban, amivel konkrétan még egy csomó ideig semmit sem érek 😊
Ne feledd: a játék véletlen generálással dobja a lootot MINDENBÕL!
Ha majd csak level 30on lehet ilyesmit találni, az még 13 szint, addig csak feleslegesen állnak a pontok a sagecraftban.
A legjobb megoldás, ha párhuzamosan viszed az említetteket.
Ráadásul, az elsõ területen nem is kell annyira erõlködni.
A drágakövek (a Clouded-ek fõleg) késõbb erõsíthetõkké válnak azzal, hogy "egybegyúrod" azokat - tehát, erõsebb, jobb kövek hozhatók létre
Az Epic slot és a belevaló kõ ritka, mint a fehér holló, de a képességed, fõképp, hogy már az elsõ területen megvan, jól fog jönni.
Elõbb szerezz valami húzós fegyvert, és vértet, sokat használd a védekezést és a Fate-et a plusz XP-kért!
A Gem gyártáshoz kell a Sagecraft maxra aztán olyan Gemet gyártasz amilyet akarsz és persze kell a Detect Hidden skill és maxra hogy minél jobb lootod legyen habár én a legjobb lootokat mindig vagy a Bossokból (Trollok) vagy a Very Hard illetve Hard Dispel-el védett ládákból szerzem !
Kicsit csalódott vagyok hogy semmit se tudok még egy darabig kezdeni ezekkel a gemekkel....
Sok, ha elég pénzed lesz <400+ ezer>400+ ezer>, akkor két helyen vásárolhatsz is brutális cuccot.
A Sagecraft asztaloknál meg ugye be is pakolhatod az "Epic" slottal rendelkezõ tárgyakba.