Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már kapható a sarki virágboltban 😉

Szerk.
Nálam így néz ki az új terület a világtérképen: http://img191.imageshack.us/img191/4461/mapph.png
Laza
Azt írják, hogy 15%-al bõvíti ki a játékot.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
A fejlesztõk szerint HATALMAS pályát, sok feladatot kapunk vele, az a 4 óra nem tudom kitõl származik, de eléggé necces.

A fõjátékot is végig lehet rohanni a fõszállal ~9-10 óra alatt, de ha rendesen elmerülsz benne akkor akár 200 is lehet, mellékküldetésekkel, egyebekkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Aki kitoltad a DLC majd írja meg a véleményét, egyelõre nem tervezem megvenni, 100 órás játékhoz kevés a +4 óra amit írnak :S

ollie
Nem, van egy Weapons & Armour pack, de ez értelemszerûen csak fegyvereket és páncélokat ad a játékhoz.

Ez az elsõ DLC hozzá ugye?

IMYke2.0.0.0
A FOV-val semmi gond - most sem.
Korábban meg linkeltem a 4:3-on játszóknak a megoldást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Azt írják a DLC-be kapunk egy hatalmas villát, több épülettel.

enlightened
DLC-be rakhattok volna egy plusz nehézségi fokot, meg egy FOV állítási lehetõséget és már venném is. Így annyira nem tûnik izginek.

ollie
Már megjelent a DLC.

Elég költséges, 7.95 GBP (2800 Ft).

Ez a változat nem Steam-es, arra még várni kell.

IMYke2.0.0.0
<#buck><#buck>

Sir Quno Jedi
jaja, meee nekem pl. elõbb betölti az új területet, mint ahogy egyáltalán belépnék oda... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rég írtam már, de most megint elakadtam.
Van egy küldi amivel nem jutok dûlõre, még pedig a gyászjelentés kézbesítést.
Az utolsó ember, akihez küld Rathir-ban a hajóskapitány, aki átvitt bennünket a tengeren.
Viszont vele semmi másról nem lehet beszélni csak a hajókázásról.
Hogyan lehet így ezeket a küldiket befejezni? <#help><#help>
És, mit lehet tudni róla?

Jó lenne vmi mod ami tele van trollal, 2esével 3asával, hogy legyen vmi epic harc.

wedge31
Kingdoms of Amalur: Reckoning The Legend of Dead Kel Teaser Trailer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Aham. Szóval szintenként 1 pont, így lesz meg a 3.
Ty.

MrStokes
Minden skillnek van 3 szintje, novice, advanced, master, vagy vmi hasonlo elnevezesek. Minden ilyen szinten tudtommal csak 1-1 pontot tudnak tanitani a trainerek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A Skill Trainerek hogy mûködnek?
Elvileg az elsõ 3 pontot tanítják meg az adott skillre, de nekem csak egy pontot hajlandóak tanítani. Bizonyos idõnek el kell telnie, míg másikat tanít?

IMYke2.0.0.0
Kiegészítem: nagyobb területváltások esetében ~ 15 mp is eltelik (ráadásul egy 5400 RPM-es HDD-re telepítve).

De, aki manapság újított, fejlesztett gépet, az minimum 7200 RPM-es HDD-re, vagy egy brutális sebességet nyújtó SSD-re tette a cuccot és gond egy szál se - nem beszélve a 'koráj' CPU-król, tonnányi RAM-okról, és az überebb VGA-król...

IMYke2.0.0.0
Szép, meg jó, de ezt megtehetted volna linkelve is...

Amúgy meg csakis a végét, az értékelést elnézve:
"- idegesítõen sokat tölt"

Mivel játszott a "tisztelt" tesztelõ? Commodore 64-el?
Még az én öregnek számító - E8400/4GB DDR2/HD4850 - gépemmel sem kell sokat tökölnöm.
A területváltások is megvannak max. 5 mp alatt.

Mindkét PC-s újság "szakmabeli munkatársai" érdekes suhancok.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Az auto save nem jött be, de a gyors utazás mûködött. Igaz, hogy feleslegesen tököltem vele, mert nem az volt az embernél, amire számítottam, így ugrott a spéci kardom 😞

IMYke2.0.0.0
Én visszatöltenék egy Autosave-t, vagy egy korábbi mentést...
De, az is lehet, hogy egy "gyors utazás" segít - elutazol valahová, majd vissza a korábbi helyre.

Olyan bugba futottam bele, hogy nem halnak meg az NPC-k. El lehet velük beszélgetni, miközben fekszenek, viszont így nem lehet lootolni sem, pedig kéne. Van erre valami megoldás?

A 7% crit és a 20% damage to lightly wounded target ha nem csal az emlékezetem utility gemek, szóval nem para 😊

jazzy
Én full Finessen játszok daggerrel vagy faebladdel, mert Mighton meg sem sebeztek, unalmas volt..
Laza
Hiába szerváltam már 1-2 lila páncélt, még mindig a ME3 szettben megyek (188 armor), mert a többiben nem érzem a kihívást, szinte meg sem tudnak sebezni. Ebben a páncélban meg úgy játszom, mintha Diablo lenne, folyamatosa iszom a hp lötyit, de legalább izgalmas 😊
Még így is bénáznom kell, hogy valaki eltaláljon mikor pl egyszerre 3 hegyi troll jön.
Egyébként érdekes, hogy olyan területen jártam, ahol mindenki erõs narancssárga volt, aztán egy szintlépés után kiszürkültek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Origin-en keresztül raktam fel a demót. Végigjátszottam és most szeretném letörölni, a telepített programok között(Origin->letöröl-> telepített programok) nem szerepel a demó. Találkozott valaki ilyennel. és ha igen hogyan oldotta meg?
Köszi, közben kisérleteztem meg guglizgattam is. Szívás hogy a varázsló fegyverekbe nem lehet belecraftolni pl weapon gemet csak utilityt 😊

Apro kiigazitas, az epic gemet a chest(torzs pancelba) tudod csak rakni, de oda minden problema nelkul. Ertsd mesz es csinalsz blacksmithel egy chest armort es a gem slotnal szepen elo fog kerulni az epic gemed. Tudod, amikor mar 5 komponensbol craftolsz, az 5ik a gem, na a chest armornal ez esetben epic gem is lehet, nem csak a sima armor gem, vagy utility gem. Amugy a jatek legdurvabb gemjet csak craftolni lehet, Gem of Subjugator a neve, de ha kiguglizod a recepteket , akarmilyen mas epic gemeket is gyarthatsz.
IMYke2.0.0.0
A STEAM külön díjazza:

Romancing the Gem
Objective: Crafted an Epic Gem.

IMYke2.0.0.0

MrStokes
Nem ismer valaki valami oldalt, ahol ki vannak listazva az egyes trainerek, melyik merre talalhato?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

wesker24
Jaja nekem ezek vannak most kimaxolva !

Persuasion Sagecraft Detect Hidden Dispel

Alchemy nem érdekel Blacksmith nem érdekel találok annál jobb lootot Lockpick nem izgat úgyis van egy rahedli tolvaj kulcsom Stealth nem vagyok az a lopakodós fajta Mercantile igy is annyi pénzem van hogy nem tudom mire költeni felesleges

IMYke2.0.0.0
Nekem a Hidden Detectben állt az elején sokáig a pontom, mert épp a ládákkal nem tudtam mit kezdeni, hiába láttam õket...

Nem baj, ha megvan a sagecraft - erõsítsd szépen lassan a többit is!

Sokan mondanak majd ellent nekem, de szerintem a Meggyõzés (Persuasion) is nagyon hasznos, na és a Lopakodás (Stealth) kifejezetten - a Faction küldetésekbõl van kettõ, amit utóbbi nélkül el is felejthetsz .

IMYke2.0.0.0
Érthetõbben: a Very Hard ládából is eshet fehér cucc, vagy értéktelen ital, és a Very Easy ládák is dobhatnak fél szettet.
Az ellenfeleknél ugyanez.

Gem "egybegyúrás" már megvan használom is (hiszen már epic gemet tudnék csinálni), a bûbájolt ládákat meg inkább magamra robbantom, kinyílik az úgy is 😊

Csak érted, most ott áll a pont a sagecraftban, amivel konkrétan még egy csomó ideig semmit sem érek 😊

IMYke2.0.0.0
Én level 23-on is találtam olyan pajzsot, amibe bele lehet rakni.

Ne feledd: a játék véletlen generálással dobja a lootot MINDENBÕL!

Áh, akkor gyártok 1-2 epic gemet aztán átrakom sagecraftról a detect hiddenre a pontokat...
Ha majd csak level 30on lehet ilyesmit találni, az még 13 szint, addig csak feleslegesen állnak a pontok a sagecraftban.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, ellátogathatsz a területen lévõ Fateweaverhez - bár az elején ennek nem sok értelme van - és 'leveheted' a szétosztott pontjaidat, hatékonyabban elosztandó, de el kell keserítselek: lesznek helyek, ahol a bûbájolt ládákat kellene tudnod felnyitni, lesznek olyan ládák, amiknél a zárnyitás magas képessége jönne jól, miközben minden, vagy elés sok pontod a Detect Hiddenre költötted.

A legjobb megoldás, ha párhuzamosan viszed az említetteket.
Ráadásul, az elsõ területen nem is kell annyira erõlködni.

A drágakövek (a Clouded-ek fõleg) késõbb erõsíthetõkké válnak azzal, hogy "egybegyúrod" azokat - tehát, erõsebb, jobb kövek hozhatók létre .

Az Epic slot és a belevaló kõ ritka, mint a fehér holló, de a képességed, fõképp, hogy már az elsõ területen megvan, jól fog jönni.

Elõbb szerezz valami húzós fegyvert, és vértet, sokat használd a védekezést és a Fate-et a plusz XP-kért!

wesker24
Majd kéösbb ha jobb cuccod lesz akkor majd hasznát veheted öket !

A Gem gyártáshoz kell a Sagecraft maxra aztán olyan Gemet gyártasz amilyet akarsz és persze kell a Detect Hidden skill és maxra hogy minél jobb lootod legyen habár én a legjobb lootokat mindig vagy a Bossokból (Trollok) vagy a Very Hard illetve Hard Dispel-el védett ládákból szerzem !
wesker24
Én már találtam lvl 30-as szinten olyan armort amiben már van Epic slot ez pedig a vérvörös kristály armor a Prismere armor !
De elvben nem járok jobban ha a pontokat inkább átrakom a detect hiddenre - és akkor jobb lesz a loot már most is, aztán ha szükséges addigra meglesznek az epic gemhez is a skillek...?

Kicsit csalódott vagyok hogy semmit se tudok még egy darabig kezdeni ezekkel a gemekkel....

IMYke2.0.0.0
Nyugodj meg, a második területen már találhatsz ilyet - csak lootolj keményen!
Sok, ha elég pénzed lesz <400+ ezer>, akkor két helyen vásárolhatsz is brutális cuccot.

Az a baj, olyan páncélt még csak mutatóba se láttam aminek van ilyen slotja (level 17 vagyok még csak, és még csak Tala Ranne-ig jutottam).

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.: Nekem rubinvörös, kör alakú köveim vannak - bocs, ha más színben is lennének...

IMYke2.0.0.0
Igen, "EPic" slotba a kör alakú, rubinvörös kövek rakhatók - és mostantól Te is gyárthatsz ilyet.
A Sagecraft asztaloknál meg ugye be is pakolhatod az "Epic" slottal rendelkezõ tárgyakba.