2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • IMYke2.0.0.0
    1. kérdés - sajnos nem tudom a választ
    2. kérdés - Csak eleve foglalatos tárgyba tudsz köveket helyezni. Foglalatot nem tudsz készíteni a tárgyon Ez nem Diablo 2 :)
    3. kérdés - Csak olyan fegyverbe/páncélba tudsz Epic gemet tenni, amiben - értelemszerűen - Epic gem foglalat van (kőr alakú).
  • Balage76
    pár kérdésem lenne:
    1 - Találtam néhány olyan tárgyat, ami +1 vagy +2 szintet ad a Mightra/Sorceryre. Ilyet készíteni is lehet megfelelő blacksmith szinttel?
    2 - Szintén a fegyver/páncél készítésnél... már olyan szinten vagyok hogy tudok gemeket használni a készítésnél, viszont nem ajánlja fel hogy foglalat legyen a készítendő tárgyon. Kell az adott gem a készítéshez? tehát nem utólag teszem bele a foglalatba?
    3 - Milyen páncélba/fegyverbe tudok epic gemet tenni?
  • Sunrider924
    Akkor a hiba az on keszulekeben van. Plains of erathel lvl 20tol es master szintu craft komponensek, azurite/sylvanite a targyak szintje.
  • sanyiiiii
    Nos én a főbossnál elég lassan kapcsoltam, eltelt vagy öt perc mire rájöttem hogy reckoning módot kellene használni (addigra már olyan régen használtam manuálisan hogy teljesen megfeletkeztem róla), de a hp-m végig maxon maradt...
  • lammaer
    Érdekes, vhogy level 20-22 környékén semmi értelmeset nem tudok craftolni (hiába van meg már az epic gem készités és a craftingot is felhúztam addig hogy gemet is lehessen betenni), de nem is hiányzik.

Leginkább a komponensek hiánya miatt nem tudok jobbat csinálni mint amit egyébként is lootolnék. De nagy szükség nincs is rá.
  • jazzy
    Írtátok, hogy Blacksmith meg Sagecraft meg Alchemy nélkül, mert úgy nehezebb.. nem tudom akkor mi a könnyebb, mert én egyiket sem használtam soha, nem csináltam 1 darab tárgyat se (kiéve blacksmitht annál a küldetésnél, de a staffot nem használtam amit adott). Gemet még nem raktam cuccba, potiból is csak HP potit iszok, de kb 25. szint óta azt se nagyon, max bossnál.

Might + Finesse, Mightnál kiraktam azt, hogy ne tudjanak 20 secig fellökni és ebben a 20 secben reflecteljek és 20% eséllyel hpt szívjak ütésnél, ezzel az abilityvel használok daggert vagy faebladet és olyan gyorsan ütök + szívom a hpt, hogy nem fogy, erre még ki van rakva a +50% crit damage, meg a poison.. Ha megöltem már 6 enemyt ( ami gyakori, mert sokszor a bossok is idéznek ) akkor ilyen 3k fölötti criteket ütök..
  • raja
    A legnagyobb baj , hogy a nehézségi szintet nem emelték.
    Így nem lesz újra játszás. Nem is értem ,hogy ezt miért hagyták ki a fejlesztők :(
    Rá adásul k...a rövid is.
    A tolvaj csajommal melltartóba rohangáltam, hogy legyen valami nehézség benne :)
  • krisztajo
    Lehet, hogy én fogalmaztam rosszul, de én pont így gondoltam.
    Tehát nem csak magasabb szint limit, hanem új skillek, abilityk, kártyák stb.
    Jól átgondoltan szerintem ezt DLC-vel is meglehet volna oldani.
    Mondjuk én még csak simán az új szinteknek is örültem volna, mert nekem teljesen hibrid karim van, ebből kifolyólag simán lenne még mire elosztanom a pontjaimat.
    Egyszóval én még reménykedek benne, hogy talán lesz ilyen.
  • Sir Quno Jedi
    Mindég is rühelltem a szintlimiteket. Max. szint után nincs fejlődés, az ember minek szenvedjen... Nem tudsz már erősebb lenni, csak cuccokkal, az meg mé jó?
  • Sunrider924
    Szerintem a szint noveles egy eleg komplex problemat jelent es nem dlc-ben fogjak megoldani hanem egy masodik reszben. A jelenlegi jatekban 36os szinten el lehet erni a top destiny kartyat(nekem a nightblade) es mivel a top destinyk tulsagosan eroteljesek, nem alternativa az, hogy lecsereld egy kisebbre csak mert lett meg par pont/szint egyik masik dlc-bol. Ugy gondolom hogy majd bovitik a destiny kartyakat tovabb felfele, es mindent ami kapcsolodik, skilleket, abilityket, twist of fate bonuszokat. Nekem ez csak igy logikus. Ezek a kisebb dlc-k csak extra tartalom, pancelok fegyverek, dungeonok, tortenet, de annak ez a Kel dlc nagyon is jo.
  • krisztajo
    Ez szomorú, pedig erre számítottam a legjobban.
    Legalább egy plusz tíz szint jó lett volna.
    Így max. a felfedezés öröme meg az új cuccok maradnak annak aki már elérte addigra a negyvenes szintet.
  • HUNmychy
    Nem növeli a max szintet. Az maradt a 40.
  • Sunrider924
    Jopofa ez a DLC, par erdekesseg szamomra
    a fo zenei tema a hegeduvel hat az zsigeri elmeny, borzongok amikor hallgatom
    uj fate kivegzesek, de ezt mar prince of persiabol loptak, legalabbis en ott lattam mar
    elso unique cuccos(nadrag) ami esett kenterbe verte a lvl 40es csucsgearemet, nem kicsit(ja ize, a lvl40es nightbaldel mentem a szigetre)
    vicces ez a dolog hogy a jatek igazodik a jatekos szintjehez, minden szorny aki szembejon sarga vagy narancs es rakatra esik beloluk a dreadscale, prismere cuccos, flawless komponensek, ilyesmi. Majd meglesem a 20as might karimmal is, lassam neki mit dob. A nightbladenek mar a sok unique melett esett a pirate setbol is 2 darab, a kinezete egesz okes.
  • krisztajo
    Persze csak azt hittem jobban beugrik ha körülírom.
    A The Messenger küldiről van szó.
  • Noodlee
    Mondjuk, ha megírnád a küldetés pontos nevét, akkor hamarabb menne a segítség.
  • krisztajo
    Köszi szépen, a két oldal nagyon jó csak épp nem segít semmiben sem.
    A problémás küldi ugyanis egyiken sincs fent.

A DLC-vel kapcsolatban már sok mindent írtatok.
    De egy fontos apróság kimaradt, amit jó lenne tudni.
    Megemeli a maximum elérhető lev. 40-es szintet vagy nem???
  • Noodlee
    Itt van 2 oldal, ahol megnézheted a küldetéseket:
    http://amalur.wikia.com/wiki/Kingdoms_of_Amalur:_Reckoning_Walkthrough
    http://www.ign.com/wikis/kingdoms-of-amalur-reckoning/Walkthrough
  • krisztajo
    A gyászjelentéses küldi problémámra senki sem tudja választ (1749 hsz.)?
    Segítsetek, ha tudtok!!!
    Amúgy én 106 óránál járok és most kezdtem el felfedezni Klurikon-t.
    De attól tartok innen már nem lesz túl hosszú a játék.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is érzem, hogy nem nagyon tudnak megfogni - még mindig az első területen talált Chakrammal harcolok -, de nekem még azért kell a hörpintés a plusz sebzésre, a gyógyulásra, úgyis, hogy használom a gurulást, a "hirtelen ellenség mögé kerülést" és a Fate-et...
  • lammaer
    Én is hasonló tempóban "nyomulok", de már kezdem unni... sajnos tényleg semmiféle kihívást nem jelent a játék ha az ember ténylegesen használja is a skilleket meg a felszerelést amit talál.

Tegnap kínomban azt találtam ki, hogy full mágusra képzett karimmal megfogtam egy nagykalapácsot meg egy ijjat (ezekben egy fia skillpontom sincs), és csak azzal harcoltam

(páncélzat minimális, és az is főleg nem armor hanem csak HP/Mana buffot ad).

Na így visszajött a fun, 3 wolf egész jól el tud szórakoztatni, kénytelen vagyok intenzíven használni a pajzzsal blokkolást meg a gurulást, amit egyébként sose kell, és a nagykalapács lassúsáa miatt oda kell figyelni mikor ütök.
    4-5 pók ellen már halálközeli élményeim is vannak és 2+ Niskaru Hunter (azok a tyranidákra hajazó dögök) már komoly kihívás :)

Nagyon elnézték a nehézséget, plusz sztem az hogy az ellenség minden ütésünkre megtorpan túl könnyüvé teszi a harcot.
    Jobb lett volna a kicsit kevesebb harc de mindegyik minimum olyan nehézségű mint a bossok egy-egy dungeon végén.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú de mázlista vagyok, hogy még nem értem a játék végére - 70 óra, és még csak a harmadik területen bóklászgatok -, mert mire az ötödikre is eltévedek, még egy újabb DLC-t kaphatunk :) :) :)
  • Noodlee
    Újra raktam a játékot, és így is üres.
    Ez van.
  • HUNmychy
    Új elem: jelzi a radaron a környéken lévő hasznosítható növényeket.
  • Noodlee
    Csináltam már új profile-t, a régi névvel, azzal lootoltam ki a ládát.
  • jazzy
    Ha végigtoltad már a játékot nincs abban a ládában semmi érdekes, minden cuccom jobb volt, de nem tudom nem foglalkoztam vele.
  • enlightened
    Nekem külön kezelte. Minden karakterem megkapta. De tudod mit próbálj meg. Hogy úgy indítasz uj karaktert, hogy a főmenüben új profile-t is indítasz új néven, úgy biztos jó lesz. Amúgy nem kell félni, hogy kitörli a régi profile-t, mert hiába nyomtam meg hogy delete. Amikor megcsináltam ugyanazon a néven az uj profile-t amit előtte delete-eltem ott voltak a mentések meg minden, szal nem is törli a profileokat se, csak nem látod őket.
  • Noodlee
    Egy noob karakterrel kilootoltam a DLC-s ládát, és meglepődve tapasztaltam, hogy így a rendes karaktereknek nem maradt semmi. Nem kül9n kezeli a ládát mentésenként. Hogy lehet ezt visszacsinálni?
    A DLC újra felrakása nem orvosolta.
  • Noodlee
    És tényleg! :)
    Ty!
  • jazzy
    A skidrow virágbolt féle 1.0.2t szedd le és annak a crackjével írd felül.
  • Noodlee
    Én már "megvettem", felraktam, és buktam az eddigi mentéseket.
  • lammaer
    Már kapható a sarki virágboltban ;)
  • HUNmychy
    Szerk.
  • HUNmychy
    Nálam így néz ki az új terület a világtérképen: http://img191.imageshack.us/img191/4461/mapph.png
  • Laza
    Azt írják, hogy 15%-al bővíti ki a játékot.
  • IMYke2.0.0.0
    A fejlesztők szerint HATALMAS pályát, sok feladatot kapunk vele, az a 4 óra nem tudom kitől származik, de eléggé necces.

A főjátékot is végig lehet rohanni a főszállal ~9-10 óra alatt, de ha rendesen elmerülsz benne akkor akár 200 is lehet, mellékküldetésekkel, egyebekkel.
  • enlightened
    Aki kitoltad a DLC majd írja meg a véleményét, egyelőre nem tervezem megvenni, 100 órás játékhoz kevés a +4 óra amit írnak :S
  • ollie
    Nem, van egy Weapons & Armour pack, de ez értelemszerűen csak fegyvereket és páncélokat ad a játékhoz.
  • Noodlee
    Ez az első DLC hozzá ugye?
  • IMYke2.0.0.0
    A FOV-val semmi gond - most sem.
    Korábban meg linkeltem a 4:3-on játszóknak a megoldást.
  • enlightened
    Azt írják a DLC-be kapunk egy hatalmas villát, több épülettel.