2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
#2034 Szar szemét vagyok igen tudom,de a warez komplete-re ez felmászik simán? -
#2033 Elkészült a honositás. -
#2032 Pár napja kezdtem el a játékot. (Ardeának segítek a magyarítás tesztelésében/hibajavításában.)
Olvastam, hogy túl könnyű a játék és hogy jóval a játék vége előtt el lehet érni a maximum szintet.
A neten kicsit túrtam, és találtam egy remek progit, amivel jóval nagyobb lesz a kihívás.
Nagy vonalakban:
- a tapasztalati pontnak csak a 40%-át kapjuk meg, a talált aranynak a 33%-át, a boltosok pedig a normál ár egyharmadáért veszik meg a cuccainkat
- a hős sebzése feleződik, az ellenfeleké pedig duplázódik
- a varázslatok kétszer annyi manába kerülnek, a mana pedig 66%-kal lassabban töltődik
- a gyógyító löttyök feleannyit gyógyítanak, a HP regenerációt pedig lecsökkentették 20%-ra
- a végzetpontok 25%-át kapjuk csak meg, így a reckoning módot ritkábban használhatjuk, tényleg csak a kemény csatákra tartogatva
INNEN tudjátok letölteni az exét, a részletes doksi pedig ITT van. -
#2031 Sikerült? :) -
krisztajo #2030 Köszi a segítséget. -
#2029 Mivel marha idegesítő a 120-as limit és az állandó backtrack, ráadásul nincs multi és nem számít bele semmilyen online statba, ezért csak előnyei vannak ennek a megoldásnak.
Számomra ofc. -
#2028 Semmi baj a csalással, amíg offline, egyedül játszol és örömöd leled benne:) -
#2027 Cheat Engine (CE, a rövidítése.) :P
Letöltöd, kibontod vhova. (D:)
1. Elindítod a KoAR-t, utána elindítod a CE-t.
2. CE-ben kiválasztod a futó processek közül a Reckoning.exe-t.
Innentől csak nem lesz nehéz. :)
-
#2026 Senki sem mondta, hogy nem az. -
#2025 Háát pedig az, sry. -
#2024 #genius -
#2023 Ez konkrétan az. Csalás. #fact -
krisztajo #2022 Köszi, hogy megnézted, de leírnád nekem ez kicsit köznapibban?
Jó régóta játszom, de buherálni nem szoktam, úgyhogy nekem ezek, amiket leírtál totál kínai.
Mi az a CheatEngine és hol lehet megtalálni?
Mi az a CE és hogyan keressek meg szűrjek rá?
A végén a duplaklikkes dolgot meg egyáltalán nem vágtam.
Bocs, de még sosem csináltam ilyesmit. Sorry hogy ilyen láma vagyok.
Amúgy a nagyobb tárhely nekem is azért kellene, mert hasonlóan játszom, mint Imi, imádok gyűjtögetni. A ládám is már jó rég tele van aranyszínű szett tárgyakkal, hiszen sosem tudhatom, mikor jön később a teljes össze, így addig megtartom amit lehet.
Így azért tényleg nagyon kevés ez a hely.
-
#2021 Meg is van CheatEngine kell hozzá (vagy bármi hasonló).
Ha megvettél minden hátizsákot akkor:
1. menj Dalenthartba a Corner Shopba, Rikka Eggesthez
2. nézd meg mennyi Lockpick van nála (asszem 16 mindig)
3. keress rá CE-ben 4byte = 16, kidob egy csomót
4. vegyél 1 Lockpicket
5. keress rá / szűrj = 15
6. ismételd a 4-5-t (csökkentve a maradékot ugye) míg ha minden igaz 2 cím marad a végén, az utolsó lesz a jó.
Vmi ilyesmi: 7C9BEAB4 = 10
Duplaklikk az addressre és írd át így: 7C9BEAB4+4
Ez nulla lesz. Enterre beírod mennyi hátizsákot szeretnél nála látni. Ha kell hozzá pénz hasonlóan tudsz azt is hekkelni bár az már nem lehet gond neked. -
#2020 Nagyon kevés a 120 ekkora loot tengerben. -
#2019 Sajna, ha már minden hátizsákot megvettél nem egyszerű a dolog - előtte igen. (Bár mivel érdekel a dolog hekkelős része, lehet ránézek, ha jutok vmire majd ie írom.)
Annyit elmondanék, hogy a játék olyan 6-700 tárgyat támogat max, afölötti számnál egymásba csúsznak gui-n a végeláthatatlan listák - nem mindenhol persze, a normál inventoryt ez nem érinti, de pl. a kraftolás meg blacksmith guit igen. 5000 tárgynál elég uncsi volt kijobbklikkelgetni mi menjen a junk tarisznyába. -
#2018 Úgy tűnik, karácsonyra már meg is lesz. Ardea belehúzott rendesen. :) -
#2017 Én most már megvárom a honositást. -
ratgab #2016 Dettó! DLc-kkel, egyéb nyalánkságokkal és immár Full HD-ben bele kéne fogni. Igazából már játékra kész, csak kattintanom kéne.
Régen mindent orrvérzésig toltunk mégse volt sose elég játék, most meg annyi van, hogy nem bírjuk idővel... Így múlik el a világ dicsősége. -
#2015 Én pont ezért kezdtem el teljesen elölről az egészet nem rég :) -
#2014 Húúú ezt is folytatnom kellene valamikor... Már nem is emlékszem merre járok, hol tartok. -
#2013 Megnéztem - régen láttam már - most, és ha csak a fegyvereket, páncélokat számolná bele a 120-ba: oké is lenne.
De, sajnos beleszámol nem egy nem használható tárgyat is, amit amúgy felveszel, mert kell. -
ratgab #2012 De ez egyfajta délibáb, mert hogy nagy részét úgyis max eladod. Ha nem modolsz meg még rá is vagy kényszerítve egy idő után a válogatásra. Amit meg esetleg ládába helyezel azt többet úgyse veszed már elő és nem fogod használni.
Szóval csak elsőre rossz dolog ez, másodjára átgondolva már közel sem.
Az a 120 darab tárgy, ha meggondolod mit viszel tényleg magaddal meg baromi sok! -
#2011 Az olyan emberkéknek lehet ez a csalás-szintű dolog jó, mint én, aki "ez még jó lesz valamire"-módon játszanak.
Az efféle 120-szerű hely murva kevés tud lenni nekem MINDEN gyűjtögetős játékban - RPG-ben meg aztán főleg. -
ratgab #2010 Mod. Amúgy annyi értelme van, hogy nem kell neki állandóan visszaszaladgálni eladni a cuccot.
A másik fele a dolognak, hogy 1300 itemet úgyse fog a büdös életben sem használni. Szerintem totálisan fölösleges. El lehet lenni azzal a 120-al is simán. -
krisztajo #2009 Megkérdezhetem, hogy az inventory limited mitől ennyi?
Én minden hátizsákot megvettem és 120-nál vagyok.
Kérlek, írd meg ezt, hogy lehet megcsinálni!
Állandó hely gondom van, úgyhogy nagyon hálás lennék érte.
-
-
#2007 Persze -
#2006 Nekem volt :) -
ratgab #2005 Van már full set-ed amit nem egyben kaptál? Nem hallottam még olyanról, akinek sikerült kirakni egyet is. -
#2004 Nem 40 a max? wtf? -
#2003 lv42 van benne vagy 126 órám, sok nagyobb questen már túl vagyok, de még renegeteg visszavan... pihenni kell egy idő után, viszont nagyon hamar vissza lehet szokni :) -
ratgab #2002 Jah igen az enyém is csúnyában volt DLC-k nélkül. -
#2001 Csúnyában 33-as szint volt - 72 óra... s a 2 DLC még kanyarban sem. -
ratgab #2000 Én kivesézősben ha jól emlékszem 50 órát belevágtam. A végére már marhára untam, úgyhogy neked is tanácsolom hogy szakítsd meg mással (mondjuk én nagyon rákaptam annó így gyakorlatilag csak ezzel toltam!) -
#1999 Bazz... mégcsak lvl24 vagyok de már van benne 20 órám. Ez még egy darabig el fog tartani :D -
#1998 De most mondom, hogy battle frenzyben öltem őket és most jól adták az xpt, ahogy kell. -
#1997 Épp ez a lényeg: ne használd.
A videóban is használod, nekem is csak akkor csinálja ha fel van véve... -
#1996 Nope.
Most próbáltam úgy, hogy be volt kapcsolva és most jó volt. -
#1995 Bazge, ez a Battle Frenzy miatt van!
Ha fel van véve és ököl harcolsz kinyirod őket, most próbáltam ki...