Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Húúú ezt is folytatnom kellene valamikor... Már nem is emlékszem merre járok, hol tartok.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Megnéztem - régen láttam már - most, és ha csak a fegyvereket, páncélokat számolná bele a 120-ba: oké is lenne.
De, sajnos beleszámol nem egy nem használható tárgyat is, amit amúgy felveszel, mert kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De ez egyfajta délibáb, mert hogy nagy részét úgyis max eladod. Ha nem modolsz meg még rá is vagy kényszerítve egy idõ után a válogatásra. Amit meg esetleg ládába helyezel azt többet úgyse veszed már elõ és nem fogod használni.

Szóval csak elsõre rossz dolog ez, másodjára átgondolva már közel sem.

Az a 120 darab tárgy, ha meggondolod mit viszel tényleg magaddal meg baromi sok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Az olyan emberkéknek lehet ez a csalás-szintû dolog jó, mint én, aki "ez még jó lesz valamire"-módon játszanak.
Az efféle 120-szerû hely murva kevés tud lenni nekem MINDEN gyûjtögetõs játékban - RPG-ben meg aztán fõleg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mod. Amúgy annyi értelme van, hogy nem kell neki állandóan visszaszaladgálni eladni a cuccot.

A másik fele a dolognak, hogy 1300 itemet úgyse fog a büdös életben sem használni. Szerintem totálisan fölösleges. El lehet lenni azzal a 120-al is simán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megkérdezhetem, hogy az inventory limited mitõl ennyi?
Én minden hátizsákot megvettem és 120-nál vagyok.
Kérlek, írd meg ezt, hogy lehet megcsinálni!
Állandó hely gondom van, úgyhogy nagyon hálás lennék érte.
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Persze

Fpocok
Nekem volt 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Van már full set-ed amit nem egyben kaptál? Nem hallottam még olyanról, akinek sikerült kirakni egyet is.

Fpocok
Nem 40 a max? wtf?

tomsolo
lv42 van benne vagy 126 órám, sok nagyobb questen már túl vagyok, de még renegeteg visszavan... pihenni kell egy idõ után, viszont nagyon hamar vissza lehet szokni 😊

Jah igen az enyém is csúnyában volt DLC-k nélkül.

IMYke2.0.0.0
Csúnyában 33-as szint volt - 72 óra... s a 2 DLC még kanyarban sem.

Én kivesézõsben ha jól emlékszem 50 órát belevágtam. A végére már marhára untam, úgyhogy neked is tanácsolom hogy szakítsd meg mással (mondjuk én nagyon rákaptam annó így gyakorlatilag csak ezzel toltam!)

Fpocok
Bazz... mégcsak lvl24 vagyok de már van benne 20 órám. Ez még egy darabig el fog tartani 😄

Fpocok
De most mondom, hogy battle frenzyben öltem õket és most jól adták az xpt, ahogy kell.

tomsolo
Épp ez a lényeg: ne használd.

A videóban is használod, nekem is csak akkor csinálja ha fel van véve...

Fpocok
Nope.
Most próbáltam úgy, hogy be volt kapcsolva és most jó volt.

tomsolo
Bazge, ez a Battle Frenzy miatt van!

Ha fel van véve és ököl harcolsz kinyirod õket, most próbáltam ki...

Fpocok
Csak példaként nyomtam el.

tomsolo
LOL, hát Boggartokra és társaira nem érdemes ezt pazarolni...

Tüzes chakramot fenemód utálják, pláne ha robban is 😊

IMYke2.0.0.0
Ezek gyenge ellenfelek. Náluk sokkal erõsebb, szívósabb ellenfeleknél bõven lesz lehetõséged a fate általi reckoning móde kiélvezésére - sõt... lesznek olyan ellenfelek, ahol macska-egér harc keretében örülsz majd, ha módodban áll bevetni 😊

Fpocok
Tehát akkor azért halnak meg, mert olyan nagyokat ütök?

IMYke2.0.0.0
Ez nem bug.
Ilyen velem is volt.
Nem törvényszerû, hogy mindig lehetõséged legyen a kivégzésekre, ha eleve porfing életerejû ellenfelekkel harcolsz egy felerõsített támadás + szuper fegyver kombóval.
Majd amikor trollokkal harcolsz imádkozni is fogsz, hogy több fate-ed legyen 😊

Fpocok

Fpocok
Gondoltam rögzítem a dolgaimat és pont az elsõnél csinálta is. Benyomtam a módot, megöltem pár ellenfelet és mindegyik kifeküdt és nem tudtam ellopni a lelküket. Ott álltam egymagamban, mint egy felizgatott f*sz. Mindjárt lesz videó. Most ennyire béna lennék? Mit csinálok rosszul?

tomsolo
Ad az ölésért is, de portálokért és a missziókért sokkal többet - van egyébként ital is ami után több xp ad ha szerzel.

Ilyen bugról még nem hallottam, másoknak az szokott a bajuk lenni, hogy nem tölt néha a "fae" bar - bár van ilyen átok is, sõt szörny is ami eszi/szívja.

Fpocok
Csak idegesít, hogy már 3-4szer is tartalékoltam egy nagyobb pakra, aztán csak egy dobott kétszeres (100%) xpt. Már rég 50es lehetnék, na jó nem. Amúgy mennyi a max szint? 😄

Fpocok
Igen. Parasztgõzös.

tomsolo
Rendes gyári stuff? 😊

Fpocok
"Reckoning érdemes ezért mindenkit leverni majd egyet kivégezni, ekkor a térdelõk is meghalnak tehát ad érte több xp-t."

De nekem kb 50%-ban NEM TÉRDELNEK LE, hanem meghalnak. Azt kérdem, hogy ez bug vagy én csinálok valamit rosszul (szerintem elõbbi, viszont elég gyakran csinálja, szóval wtf).

tomsolo
Egyébként marha ritkán használtam, a vége fele viszont lesznek helyek ahol jobb ha tartalékolsz vele 😉

tomsolo
Minden ölésért kapsz XP-t, kivégzéskor extra jár mennyit tudsz nyomkodni.

Reckoning érdemes ezért mindenkit leverni majd egyet kivégezni, ekkor a térdelõk is meghalnak tehát ad érte több xp-t.

Fpocok
Igen, errõl van szó, de amit te írsz, azt nem értem.
Elvileg mindegyik ellenfélnek így ki kéne dõlnie... de nálam sokszor nem dõlnek ki, hanem meghalnak, mielõtt beszippanthatom a lelkeiket.

Na majd csinálok videót, ha megint elõfordul.

IMYke2.0.0.0
Amikor a B gombot kell nyomogatni... akkor kapod a több zikszpét.

IMYke2.0.0.0
Hogy tisztázzuk - én errõl beszélek: reckoning mode

IMYke2.0.0.0
Így van - mindig csak azért kapsz tapasztalati pontot, akin a QTE-t végrehajtod.

Fpocok
Nem egészen értem, mire gondolsz, de lehet én írtam rosszul.
Szóval mikor benyomom az ultit, akkor ha "megölöm" az ellenfeleket, akkor ott fetrengenek, a zöld gomb jelenik meg felettük, és ha mindent kiírtottam és sikeresen kivégeztem egyet, akkor mindegyiktõl megkapom az xpt.

Egy csomószor azt csinálja, hogy mondjuk 6 ellenfél közül egy lesz ilyen, a többi simán meghal... és akkor végezhetek ki egyet és csak tõle kapok xpt.

IMYke2.0.0.0
Azért nem, mert a kivégzéshez tartozik egy QTE - ha az nem zajlik le, akkor nem kapsz érte +XP %-ot.

Fpocok
Basszátok meg, miért van az, hogy benyomom az ultit (jobb meg bal trigger), de hiába ölöm meg az ellenfeleket, nem adják a kivégzés után az xpt, mivel ULTI KÖZBEN MEGHALNAK.

IMYke2.0.0.0
Így már érthetõ lenne... <#nevetes1>

grebber
Szerintem $7.99 volt és valami 5$-os kuponja volt!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem inkább 20 dollárért?

MerlinW
Én 2$-ért vettem kiegészítõvel együtt amazonon😊

[merlinw.org]

grebber
Most $5.99-ért meglehet venni originre!

Next PC upgrade: 2022

Na az vajon mitõl van,hogy játékindításnál ezt írja ki:applicaton load error P:számok.Eddig simán ment a játék,most meg ezt teszi velem,Segítsetek légyszí!!!!!
ffxi
Item-eknél van amit hiába eladok, nem szabadul fel szabadhely a inv-m 😞

Fákjúal!

Azért köszönöm hogy megpróbáltad.Gondolom azért nem hagyom abba,csak így sokkal lassabb lesz.Mondjuk az az elõnye meg megvan hogy gyalog megtalálok mindent.Azért ha Nálad is elõjönne ez a hiba(remélem nem lesz),írd meg a megoldást légyszí!Köszi mindent!!
MerlinW
Passz. Lehet elkezdtél felvettél egy küldetést, ami alatt nem lehet utazni, vagy nem tudom. Én még csak 5-6 órát játszottam, az alatt nem volt ilyen gondom. Zárt térben nem lehet az biztos.

[merlinw.org]