2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
#1914 Beteg emberekkel foglalkozó szervezeteket sem ment meg senki, akkor miért pont egy játékfejlesztő céggel tennék ezt? Az élethez nem nékülözhetettlen ... -
gerro #1913 hali
Rathir városban tudok szerezni valami házat magamnak?
ha jól tudom, van valami aréna szerű valahol, ahol lehet versenyezni, harcolni..merre van?
köcce választ -
Balage76 #1912 :( Ebből nem lesz akkor max szint emelés meg új kieg. -
lammaer #1911 Bezzeg a kib*szott vérszívó bankokat rohant az összes állam megmenteni... -
gosumofo #1910 utcara-kerulnek-a-kingdoms-of-amalur-fejlesztoi -
#1909 Engem az zavart például, hogy voltam egy hegytetőn valahol és onnan nem engedett fast travelezni és ezért újra végigkellett járnom a lenti folyosókat, hogy kijussak a szabadba és végre tudjak teleportálni.
Nem szeretem az ilyen időrabló játékelemeket.
De amúgy nem rossz játék. -
Balage76 #1908 Csak épületen, városon és labirintuson belülről nem lehet fast travelezni. Egyébként bárhonnan bárhova ugorhatsz a felfedezett pontok között. A futással pedig ezért elég hamar át lehet jutni egy területen.
Nem mértem még le, de szerintem kb 10-15 perc folyamatos futással el lehetne jutni Dalentarth nyugati végéből (ahol a játék kezdődik) Rathirba. -
#1907 Én meg úgy gondolom, hogy ez nem hátrány - hiszen így aktívabban kerülhet összeütközésbe a környezetével.
Nem kicsit lenne unalmas és túlságosan egyszerű a folyamatos "teleportálgatás".
Így megkapja az ember azt az érzetet, hogy bizony el kell jutni ide-oda, mint egy ilyen világban elvárható: gyalogosan.
Nekem nincs bajom a dologgal. -
#1906 Az a baj, hogy nincs ló és messzi vidékekre kell elsétálni.
Az unalmas benne.
Meg hogy nem lehet bárhonnan fast travel-elni. -
#1905 Ilyen "rohangálós" küldetés nem is olyan életszerűtlen - ráadásul csak kismillió RPG-ben van ilyen... :) -
Balage76 #1904 Sajnos van jópár olyan side quest, ami teljesen értelemetlen rohangálásnak tűnik, olyan is van, hogy egy falun belül kell ide-oda rohangálni és az eredmény kb 1000 arany... :(
A Mel Senshir-i csata viszont érdekes volt. Sajnos már én is belefutottam a szint limitbe, pedig még csak most jöttem át Klurikon-ba, semmit nem csináltam a kalózokkal, viszont a Teeth of Naros kiegészítővel már megvagyok. :( -
#1903 Nekem is 72 órám van már benne de én ugy vagyok vele hogy még mindig nem unom az ilyen tipusú játékokat !
Van ugy hogy felveszek egy Side Questet de aztán semmi nem lesz belöle mert útközben teljesen máshol kötök mint ahova a Quest szólitana ! -
lammaer #1902 Ami persze semmivel se különb, mint a mellékküldetések :)
Menj ide, menj oda, csináld ezt, csináld azt :D Igaz, én se tudnék jobbat kitalálni, szóval ez van.
Persze különbözőek vagyunk, van aki 80 óra után se unja meg, van aki 40 után már unja. Akárogy is, a játék rohadt jó... -
#1901 Hát jah ha az ember csak a mellékküldetésekkel foglalkozik elég hamar beleun haladj tovább a föszállal ! -
#1900 30 óra játék után úgy, hogy csak mellékküldetést csináltam, érzem azt, hogy unom.
Nekiállok a főküldetésnek hátha megjön a kedvem még hozzá. -
#1899 Igen, ez volt már.
De most vissza kéne mennem, és foggalmam sincs hogy :S -
#1898 A "The Champion" küldetés teljesítése az alapfeltétele annak, hogy eljuthass oda. Ezután, odamész a "Summer Ends"-hez, az épületben beszélsz Sagrellel, és utána, "What Lies Beneath" küldetés alatt megszerzett síppal tudod a minitérképeden megjeleníteni a kristályokat. Nélküle nem láthatók.
-
#1897 Valaki? -
#1896 shameful selfbump. Valaki? -
#1895 Térkép itt mutatja, de nem lehet felmenni. WTF?
-
#1894 De ha gamepadozok, akkor nem fogok billhez nyúlni :D
SEGÍTSÉG:
Hogy a faszba jutok el ide? Manuális úton nem tudok, mert fel kéne mászni valahogy, amit nem lehet. Ez az a rész, amikor fel kell venni a ballados ruhát és úgy mehettem tovább. Ott jártam már, csak vissza kellett portyolnom, mert tele volt a hasitasim. Most meg nem tudok elmenni oda :S Cursed Kingdom a qst neve. -
#1893 Szívesen segítettem.
Emellett, nem tudom, észrevetted-e, de az X360-as vezérlő mellett szabadon használható a billentyűzet/egér is, tehát, ha megnyomod mondjuk valamelyik számos gombot, akkor az ahhoz társított funkció működni fog :) -
#1892 AHHA!!!
Ezer hála. -
#1891 Á, Youtube-on videót is találtam neked: Youtube - Amalur - társítás -
#1890 * Bal karral kiválasztod a társítani kívánt képességet
* Megnyomod az "A"-t a társításhoz egy NEM HASZNÁLT gombhoz!
[X-el tudsz egy gombtársítást törölni].
Ennyi. -
#1889 Azóta nem játszottam. Valaki elmondja, hogy gamepaddal hogy lehet előcsalogatni a többi cuccot? Pl a frost trapet? Csak mert egérrel tudok váltani... de gamepaddal nem tudom, hogy kell. -
#1888 Erről regéltünk páran az elején :)
A harc ég és föld .... ezerszer dinamikusabb. -
#1887 Hogy kell ellőni pár képességet? Frost trap meg ilyenek? Gamepadadl nyomom. -
#1886 Egész faszán belejöttem. Tetszik, hogy tök lassan lehet szintezni. 3 dolog viszont zavar: Nincs coop, a kamera, túl gyorsan tölt be a játék, nem tudom elolvasni a tippeket. -
#1885 Sajnos nem - anyagilag csehül állok. A határ nálam jelenleg 1.990 és 4.000 Ft között mozog.
-
#1884 Akkor 6k még nem elég olcsó neked, ezek szerint... -
#1883 Nem véletlenül írtam, fejtettem ki korábban, hogy az elejétől fogva vezérlővel játszva eszméletlenül más [pozitív értelemben] a játék - egyszerűen érezhető, hogy ezt kontrollerre tervezték.
Miközben nem vitatom, hogy egerezni is jól lehet benne - kábé, ha 3 játék elindítás alkalmával próbáltam... 99%-ban gamepad.
[Mondtam már, hogy ez a játék kötelező vétel a számomra, ha olcsóbb lesz? :) ]
-
#1882 Előbbivel, főleg. -
#1881 Kontrollerrel, xbox-vezérlővel, vagy azt képzelve, hogy akciójáték [mert az]? -
#1880 Hát baszki, azért így sokkal másabb a játék :DDD -
#1879 Kap a játék egy második esélyt... ezúttal xboxc. el nyomulok és akciójátéknak képzelem, mintsem RPGnek :D -
Noodlee #1878 A játék elején jók, de lvl 10-15 környékén már kuka.
Emlékeim szerint. -
drholmes #1877 A fegyveres DLC-ben kapott fegyverek mennyire erősek, unalmassá teszik a játékot, vagy csak az elején jók, s érdemes őket használni, mert később lesz jobb is?
(A steamen akciósan packban vettem, ezzel együtt olcsóbb volt, mintha csak a másik két DLC-t veszem) -
ratgab #1876 Remélem megoldódik a gondod. -
poori #1875 Értem,köszönöm.