Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként Én folyamatos gurulással, ha szerencsém van akkor feltöltött fate támadással csináltam meg. Egyénként elég könnyen végigmentem az egész arénán ... na persze itt már volt egy kis kihívás, de egyiknek sem kellett többször nekifutni (csak az említettnek).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Viszont van még két hasonló harc, az egyik két repülõs, köpködõs lény (talán banshee ha jól emlékszem). Náluk nem jön be ez a technika, mert ketten vannak... 😞
http://www.konzolpont.hu/
Nekem is úgy tûnik, az egyedi cuccokból jobbat össze lehet puzzlézni, arról meg ne isbeszéljünk ha craftol magának az ember.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A negyvenes szintet már a Twilight Pass-on elértem, kicsit furcsa volt, hogy nem kaptam utána semmiért sem xp-t. Így sajnos azt sem tudom meg mennyit kaptam volna a végén Thyrnoc-ért, pedig kíváncsi lettem volna.
Egyébként 218 küldetést csináltam meg pedig felfedeztem az egész világot és tényleg benéztem minden fûszál alá.
Ezek után nem tudom, hol lehet a többi küldi, de jól eldugták õket az biztos!
Én nagyon éleztem úgy általában a játékot bár volt néhány kevésbé eltalált rész is.
Detyre-t nagyon untam és az elõzõ két világrész után nagyon zavaró volt az üressége.
Alabastra-nál pedig néhány érdekesebb küldetés kivételével az egészet csak idõhúzásnak éreztem. Szó se róla a vége azért ott volt nagyon!
Aki esetleg kihagyta volna, a fõküldetés befejezése után mindenképpen menjen vissza Primordia barlangba (Alabastra). Én nagyot derültem ott!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Teeth of Naros DLC tartalma:
· A New City – Explore the city of Idylla, which magically floats in the sky above the Teeth of Naros featuring more than 20 side quests, multiple dungeons and a mysterious new race
· New Enemies and Dungeons – Players will take part in a crucible of faith and tribulation with new dangers and enemies as they journey through five enormous new dungeons
· New Twists of Fate and Items - Three new Twists of Fate, nine new armor sets, six new shields and 18 new unique weapons for players to choose from as they journey through this new world
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lehet azért mutat a kapitányra, mert még hajóval nem mentél át oda?
Annál a tagnál én már voltam a Luminary Leaf-ben.
Nekem egy Edstar nevû emberkével kellene beszélnem akihez nyilvánvalóan rosszul mutat a nyíl ami a kapitányhoz visz. Csak épp fogalmam sincs Rathir-ban hol keressem õt.
Szóval a probléma így még mindig fenn áll.
#1777 itt van 2 link a küldik megoldásairól. Az urnás küldit pedig hagyjad mert állítólag bugos . Én sem csináltam meg.
Dangerous Games
Dinner Time
Gathering Flames
Hair of the Dog
Keeper of the Keys
Lab Assistant
Life's Work
Long Overdue
Lyria's Lost
Resting the Bones
Rock Collection
Rogue Harvest
Sartorial Splendor
Status Symbol
The Secret of the Fae Pools
Tinker's Task
Treasure of Meropis
Whitestone Tarnished
A sípos küldi meg a kristályok helyét jelzi egy rövid idõre megfújod a sípot és megnézed a térképen hol van amint eltûnik megint megfújod és így eljutsz a kristályokig !
kis segítséget kérnék,vannak olyan küldetések,amiket nem értek,pl nem jelennek meg azoknak a tárgyaknak a helye amelyeket meg kell keresnem,illetve egy helyen,ahol a síppal kell aktiválni az ellent az oszlopoknál,már többször megcsináltam,de nem lép tovább,illetve az urnákba kell rakni a köveket,ott sem változik semmi.
Ha valaki tud segíteni kérek kis tanácsot.
Most már befejeztem a játékot, de holnap illetve, úgy látom, már ma még kipróbálom.
Nem a kapitánnyal kell beszélni, hanem az Edwin Leondwald nevû emberrel (a kapitányt nem így hívják 😊 ), csak nektek rosszul jelzi a minimap.
Nekem nem, úgyhogy megnéztem: Rathir Lower City-ben menjetek a "The Luminary Leaf" nevû házhoz, oda bemenve a jobb oldalon falnál üldögélõ mandróval kel beszélni - õ Edwin, nem a kapitány.
lammaer! Én is nézegettem anno a google-t, de én csak ugyanolyan bejegyzéseket találtam, mint amit én is tapasztaltam, vagyis hogy a kapitánnyal nem lehet beszélni.
Másfélével nem találkoztam. Reméljük talán valaki rájön a megoldásra.
Rathirban azt írja egy guide hogy a Luminary leaddel kell beszélni (Ram Leodwald - Edwin Leodwald) aki a városban jobb kéz fele, a fal mentén a második ember.
Most nem vok gép elõtt, nem tudom megnézni, de a kapitánynak mi a neve? 😊
Semmi más beszélgetési lehetõség nincs, úgyhogy nálam itt megállt a tudomány.
Dodwynnal van problémám, õ nem akarja átvenni nálam, csak dumál. Gondolom idõvel megoldódik a problémám.
Miután az annak a kapitánynak kellene, aki átvitt bennünket az ostromhoz és vele csak az átkelésrõl lehet beszélni.
Nem tudom ezt hogy lehetne megoldani. Nekem hogy sikerült???
Nálad mi a helyzet?
De ettõl még nem érzem azt, hogy megörültem volna, mint ahogy egyesek mondogatják, amikor meghalják, hogy egy felnõtt játszik.
Viszont szomorúan tapasztalom, hogy senki sem tud segíteni a Messenger küldiben amiben elakadtam.
Ez persze nektek csak jó, nekem viszont úgy látszik sikerült egy olyan bugba belefutni, amibe még senki másnak. Úgy tûnik, ez a küldi akkor megoldatlan marad.
Az Amalur PC-s játék, így nem vétek, ha billentyûzettel és egérrel nyüstöli az ember.
//Én is közel vagyok a negyvenhez - sajnos -, és én sem restellem, hogy még mindig szívesen játszom 😊
If you give a little love you can get a little love of your own
Tudom mit beszélek, amikor azt írom, hogy kontroller sokkal jobb játszani ezt a játékot.
Mivel a játék menet közben is képes lekezelni a bedugott kontrollert
Illetve lentebb valaki írta, hogy ez kb annyiban merül ki hogy kicsit gyakrabban támadnak az ellenfelek - de õszintén, még így sem feltünõ, nem vertem szénné a szóközt hardon a sok gurulás miatt.
Pedig a nagykalapácsnál ugye eléggé könnyen meg kéne tudjanak szakítani az ütéseikkel, de tényleg minimális a különbség. Úgyhogy maradt is hardon 😊
És tényleg kevés gomb van, tehát a kontroller elõnye itt nem jön ki. Nem gy mint a Devil May Cry 4-nél, ahol bizony billentyûzetrõl játszhatatlan (10 ujj kevés 😊 ), oda csak kontroller.
Döbbenetes, hogy milyen egyszerû a menürendszerben dolgozni vele, mennyire jók a harcok és persze, milyen kényelmes a 4+2 gomb használata.
@Béluska74: Ha a konzolos játékokat kontrollerrel szereted játszani akkor az fog jobban bejönni neked, de nyugodtan próbáld ki mindkettõt, majd döntsd el hogy neked melyik tetszik jobban.
Egyértelmûen könnyebb a kezelése.
Emellett, a titkos helyek közelében (is) rezeg, és jelzi, hogy van ott valami 😊
Itt a könyvtárban csak kamilláztam, hogy milyen gombokat kell nyomkodni - bezzeg otthon nagyon kényelmes az X360-as vezérlõvel.
If you give a little love you can get a little love of your own