Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Calver
    hja, eredetileg Skyrim-hez használtam, ott is elfelejtették sprint toggle-t

ellenben végignyomtam pont az előbb, kap tőlem mondjuk egy 7.5/10-et. pár panasz/ötlet/okosság:
    - multi kihagyása gáz, főleg mert hihetetlenül adja magát
    - alap FOV elég gáz, szerencsére ez könnyen javítható
    - rengeteg mellékküldetés, de... minek? semmi szükség ennyire, baromi gyorsan lehet fejlődni így is, mondjuk ebben azt hiszem erős szerepe volt annak, hogy...
    - kicsit "túllőtték" a tárgykészítést. Dead Kel DLC-ben végtelenített mennyiségben lehet beszerezni alapanyagokat, ennek következtében én 29-es(?) szinten összeraktam egy olyan cuccot, ami adott +51% xp-t csak a páncélból (blessing+twistek+pia lazán feldobta 100%-ra is), és durván ööö... +200% sebzést meg +~30% critet? aú.
    - könnyű. nagyon. hardon kezdtem, azon is maradtam, szerintem olyan 20-30-nál több piát nem ittam meg az egész játék alatt. a "végjátéknál" gyakorlatilag csak Infernot spameltem, és a keménynek tervezett 6-8 fős csapatok instant haltak.
    - viszont: a DLC-k jók. nagyon. Teeth of Nalros szép és hangulatos, Dead Kel pedig valami veszettül élvezetes, és baromi sokat adnak a játékhoz. ritkán mondok ilyet, de simán megérik az árukat.

végére 40-es voltam kb 1 perccel miután beléptem Alabastra-ra, mellékküldetéseket elején csináltam párat, utána csak ami utamba esett + kismágus küldetéssorozatot + Master of the Keep-et végig Dead Kel nagy részével együtt, mert jók. jópofa kis hack'n'slash játék lett (mert nem RPG, hiába reklámozzák annak, de ez nem is baj), nagyon vicces és látványos harcrendszerrel, csak egyszerűen... túl könnyű.