UDK - Unreal Development Kit
← ElőzőOldal 11 / 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg pont karaktereket nem szeretek csinálni valamiért. Studiomax-ban is bármilyen jármûvet, épületet, tájat, vagy effekteket megcsinálom szívesen (ha van ötletem rá hogy mit), de élõ dolgokat nem. Régebben csináltam tücsköt-bogarat, lehet pont azért idegenkedem tõle 😄
Úgy döntöttem hogy egy ilyen ijesztgetõs játékot kezdek csinálni, sok-sok triggerrel, meg fény-árnyék effektekkel, kamu-csapdákkal (orrod elõtt aktiválódik 😛).
Jó lenne hozzá tudni hogy a pékben csinálhatok ilyen kamera hatásokat (fekete-fehérré váltás adott területen, Dof átállítása...stb). A pályát mondjuk ezek nélkül is létre tudom hozni, most ezen mesterkedem a rendelkezésre álló anyagokból. (Egy helyszín már készen van 😄)
Úgy döntöttem hogy egy ilyen ijesztgetõs játékot kezdek csinálni, sok-sok triggerrel, meg fény-árnyék effektekkel, kamu-csapdákkal (orrod elõtt aktiválódik 😛).
Jó lenne hozzá tudni hogy a pékben csinálhatok ilyen kamera hatásokat (fekete-fehérré váltás adott területen, Dof átállítása...stb). A pályát mondjuk ezek nélkül is létre tudom hozni, most ezen mesterkedem a rendelkezésre álló anyagokból. (Egy helyszín már készen van 😄)
Szevasztok,
Na akkor nekifutok...:
Gnomon: Intro to the unreal Development Kit
Gnomon: UDK: Materials
Eat3D - Unreal Development Kit - An Introduction and Application
Eat3D - Unreal Materials - An Introduction
Eat3D - Unreal Kismet - An Introduction
Eat3D - Unreal Cascade - An Introduction and Application
Eat3D - Unreal VFX - Material Transitions
Eat3D - UDK Lighting & Post Processing - An Introduction and Application
És egy kis 3D:
Eat3D - Old Damaged Pillar
Eat3D - Next-Gen Texturing Techniques
Így elsõre hirtelen ennyi.
Jómagam cryengineben dolgozom, de ha vmit hobbyból csinálnék, az inkább Unreal lenne, volt már vele dolgom, nagyon jó az asset managment benne. Én kódert keresnék aki hobbyból tolná 😄
Na akkor nekifutok...:
Gnomon: Intro to the unreal Development Kit
Gnomon: UDK: Materials
Eat3D - Unreal Development Kit - An Introduction and Application
Eat3D - Unreal Materials - An Introduction
Eat3D - Unreal Kismet - An Introduction
Eat3D - Unreal Cascade - An Introduction and Application
Eat3D - Unreal VFX - Material Transitions
Eat3D - UDK Lighting & Post Processing - An Introduction and Application
És egy kis 3D:
Eat3D - Old Damaged Pillar
Eat3D - Next-Gen Texturing Techniques
Így elsõre hirtelen ennyi.
Jómagam cryengineben dolgozom, de ha vmit hobbyból csinálnék, az inkább Unreal lenne, volt már vele dolgom, nagyon jó az asset managment benne. Én kódert keresnék aki hobbyból tolná 😄
Én meg szivesen segítenék. Én mondjuk programozni nem tudok, de karaktereben és a designba tudnék segíteni. Sokat foglalkoztam karakter fejlesztéssel ezért is használok softimage-t. Concep Art: matt paint, speedpaint, ugyanis grafikus vagyok. Ha érdekel szólj!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Köszönöm a tanácsokat.
Cryengine 2-ben csináltam 1-2 pályát és küldetést sandbox segítségével még régebben. Ezért gondoltam hogy most UDK-val is megpróbálkozom és egyenlõre jobban tetszik mint a CE2. Már csináltam alap dolgokból egy kezdetleges pályát (folyosó, ajtók, rombolható tárgyak, ellenségek), de elõbb szeretném megtanulni a különféle dolgok mikéntjét, hogy majd valami komplexebb játékot csinálhassak (programozni tanultam egy ideig, 3DSMax meg az egyik hobbim).
Tudom talán hülyeségnek hangzik, hogy játékot csináljak, de már annyiszor hallottam hogy "ha nem tetszik csinálj jobbat"... hát most csinálok <#idiota>#idiota>
Amúgy a fény mozgatásra rájöttem már 😛
Cryengine 2-ben csináltam 1-2 pályát és küldetést sandbox segítségével még régebben. Ezért gondoltam hogy most UDK-val is megpróbálkozom és egyenlõre jobban tetszik mint a CE2. Már csináltam alap dolgokból egy kezdetleges pályát (folyosó, ajtók, rombolható tárgyak, ellenségek), de elõbb szeretném megtanulni a különféle dolgok mikéntjét, hogy majd valami komplexebb játékot csinálhassak (programozni tanultam egy ideig, 3DSMax meg az egyik hobbim).
Tudom talán hülyeségnek hangzik, hogy játékot csináljak, de már annyiszor hallottam hogy "ha nem tetszik csinálj jobbat"... hát most csinálok <#idiota>#idiota>
Amúgy a fény mozgatásra rájöttem már 😛
Ez egy kicsit bonyolultabb dolog, kell hozzá programozói tudás is, annyi elõnyöd van UE3 engine el hogy a fizika grafikai engine kész.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Tudsz linket adni?
szerintem elõször valami könyebb játékot készítsd, tomb raidernek is volt egy pálya-játék készítõ cuccja, az elég kezdetleges, de mégis profi játékokat lehetett vele csinálni, megtanulod vele az alapokat, aztán sztem fogod tudni azt is.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok!
Nem régiben fedeztem fel ezt a programot, amivel játékokat lehet készíteni. Neki is fogtam és találtam néhány hasznos kis tutorialt a youtube-on. Sajnos ezek csak 1-2 alap fogást mondanak el, bevezetõnek tökéletes, de semmi több. Azonban akik ténylegesen akarnak csinálni valami kis játékot, azoknak ez édeskevés. Így gondoltam megnyitom ezt a topikot (a keresõben nem találtam hasonlót), hátha akadnak még hozzám hasonlók és itt megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat.
Nekem az elsõ kérdésem a témában jártasok felé: Hogyan tudok Dynamic típusú fényforrást készíteni? Szeretnék egy animációban fényeket mozgatni.
Google-ös linkeket nem kérek, meg "itt valahol megtalálod: www.akármi.com", ha segíteni szeretnél, csak akkor írj és csak konkrétumot.
Youtube-os UDK tutorialok (legalapabb dolgok)
Nem régiben fedeztem fel ezt a programot, amivel játékokat lehet készíteni. Neki is fogtam és találtam néhány hasznos kis tutorialt a youtube-on. Sajnos ezek csak 1-2 alap fogást mondanak el, bevezetõnek tökéletes, de semmi több. Azonban akik ténylegesen akarnak csinálni valami kis játékot, azoknak ez édeskevés. Így gondoltam megnyitom ezt a topikot (a keresõben nem találtam hasonlót), hátha akadnak még hozzám hasonlók és itt megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat.
Nekem az elsõ kérdésem a témában jártasok felé: Hogyan tudok Dynamic típusú fényforrást készíteni? Szeretnék egy animációban fényeket mozgatni.
Google-ös linkeket nem kérek, meg "itt valahol megtalálod: www.akármi.com", ha segíteni szeretnél, csak akkor írj és csak konkrétumot.
Youtube-os UDK tutorialok (legalapabb dolgok)
← ElőzőOldal 11 / 11