509
Készíts magadnak játékot, UnrealŸ Engine 3 alapokon
  • Magiszter
    Passz. Akkor nekem van valami csodagépem :D

Tudnál mutatni amúgy egy konkrét helyet valamelyik megosztott pályádon aminél látszik? Megnézem ugyanott ugyanúgy és berakom összehasonlításnak.
  • KaszaN
    Win7 nekem is de 64bitess a driver meg nemlehet ludas. Másik gépen xp van és annál is ugyanezt csinálja.
  • Magiszter
    Hm... Esetleg... milyen oprendszert használsz? Milyen driverrel? Nálam Win 7 32bit fut, Catalist 10.7-el.
  • KaszaN
    Én nemtudok optimalizálni. xD De nemnagyon értem az árnyékokat. Feltettem tesóm gépére is (tök más kategória) annál is ugyan ez a helyzet.
  • Magiszter
    Radeon HD3650-em van, szóval nem egy erőmű. Igaz így én jobban odafigyelek a pályám optimalizálására, hogy még nálam se szaggasson. :)
  • KaszaN
    Na, videjó legközelebb fullképernyőre rakom.
  • KaszaN
    Próbálgatom ezt a Camtasia Studiót és a frapsal felvett videót próbálom vele kissebben el menteni. De még 1gigával nagyobb is lett. -.- Multkor 1gigás videóból csináltam 10megásat és fasza minősége volt. Mostmeg sehogysem sikerül.
  • KaszaN
    Hm, nálam nem, teljesen simán futott. Amúgy van egy sejtésem. Milyen videókártyád van? Geforce vagy Radeon? Mert rémlik valami, hogy semmi gond nemvolt az árnyékokkal amikor Geforce karim volt.
  • Magiszter
    Nah megnéztem és nálam teljesen rendben vannak az árnyékok. Bár nem kicsit szaggatott be a gépem a futtatás közben. :)

• KaszaN
    Ja de lehet, hogy elöbb bekell tenni a mappájába. :D Mind1. :D
  • KaszaN
    Fasza, te még telóról is tudsz. :D
    Közben feltettem a DynamicShadowsest2-t. Majd nézd meg. Am egy egyszerűbb megoldást találtam elindításra. Az "Game-Unreal development kit.exe" tulajdonságainál a cél végére csak bekell írni, hogy "DynamicShadowsTest2" és indulhat is.
  • Magiszter
    Ez ki is ment a fejemből! :-O

Holnap megnézem mert most telefonról böngészek. ;-). (illetve az már ma lesz )
  • KaszaN
    Télleg. Megnézted már ezt az izét?(#198)
  • KaszaN
    Hát nekem mindíg is ezt csinálta. Csak még anno domain lightnál. Most csinálok egy frankó dinamyc shadow teszt mapot...majd azt feltolom. :D
  • Magiszter
    Vagy valami beállítás mászott el, vagy esetleg frissíts VGA drivert, vagy reinstalláld az UDK-t. De ha átküldöd a map fájlt, megnézem nálam mit csinál.
  • KaszaN
    Akkor csak nálam van?o.O Na most pánikoltam be.
  • Magiszter
    Jah, bocsi. Elbambultam

Amúgy nem. Nekem ilyet nem szokott csinálni...
  • KaszaN
    Szóval nem...:D
  • KaszaN
    A #205-re tudsz valamit?:D
  • Magiszter
    Ezt én sem tudom. De egyszer láttam valami leírást róla, sajna már nem tudom hol, mert nem is érdekelt a dolog. :(

KaszaN #209: View > Browser > Actor Classes >> Navigation Point > UDKVehicleFactory > UTVehicleFactory > A három közül klikk valamelyikre aztán bemész a térképre és jobb klikk Add xy (amit kiválasztottal az imént)

De csinálhatod így is: Egy, Keto, Háom..........MUKODJ!!!
  • KaszaN
    Most próbálgattam, még arrasem jöttem rá hogyan kell letenni járművet. xD
  • peter9228
    Igen:) Már megvannak a modellek csak az UDK-ba nem tudom őket betenni (hogy vezethetőek legyenek)
  • IMYke2.0.0.0
    3D modellezni tudsz?
  • peter9228
    A járművek modelljét hogyan lehet lecserélni? Autós játékot akarok csinálni, dehát az kicsit hülyén nézne ki ezzel az "autóval" ami alapból benne van:D
  • KaszaN
    Az árnyékok a tárgy aljánál mindíg eltűnik. Ez miért lehet? Nemlehet vele valamit csinálni?
  • KaszaN
    A segítségeddel még van is esély rá, hogy elkészül. :D A lebegő furcsa izé eltüntetésével és a level megoldással jóval közelebb kerülök hozzá. Akarok még csapdákat is csinálni bele, de egyszerre csak egy animációt tudok csinálni a pályára, valamiért belezavarodok ha több van, vagy nemtom. Most épp egy olyan animációt akarok, hogy egy balta ingázik jobra balra, de nemtudom elképzelni hogyan.
  • Magiszter
    Indiana Jones legújabb kalandjai
    A Maya Templom Átka

Kíváncsi leszek rá ha elkészült az tuti :)
  • KaszaN
    Nempont. :D De gondolkoztam a nevén. Sztem az lesz, hogy "The Mysteries of the Mayatemple"
  • Magiszter
    A projekt neve: 2010 Világvége :D
  • KaszaN
    Ha rájövök ezekre a dolgokra neki állok egy projektnek. :D Már csinálgattam kicsit. Most hirtelen csak ezeket a képeket találtam, majd csinálok még.

• Magiszter
    Ehehehehe

Emlékszem nekem is volt ilyen, de rájöttem valahogy a kivételére... Pfúú valami Cinematics cucc volt a kismeten belül. Hazaértem megnézem
  • KaszaN
    Fu, ezt nemnagyon értem. Mind1 majd még kísérletezek vele. Am most eltüntettem a fegyvereket és megjelent ez az izé -> kép1, kép2
  • Magiszter
    Streaming Levels + Kismet.
    Azonban nekem valamiért nem működött anno megfelelően. Random módon vagy betöltötte a következő pályát, vagy nem. Így hagytam a fenébe.
  • KaszaN
    Ja am, tételezzük fel, hogy nekem van 2 pályám. És úgy akarom, hogy végig megyek az egyiken és az első pálya végén át dob a másik pályára. Ezt hogy lehetne megcsinálni?
  • KaszaN
    Na, megoldottam, megváltoztattam a textúrát azt már nemcsinálja.
  • KaszaN
    Hm, megnéndem. Most elkezdtem egy pályám folytatását, tök ideg vagyok, egy résznél ha kiszámoltatom a dolgokat akkor ilyen virító fehér lesz a talaj. Már elnem tudom képzelni mi a fene lehet vele, márpedig nekem kikell számoltatnom a dolgokat, elölről meg fix, hogy nem kezdem.
  • Magiszter
    Pffuuu, na várjunk kérem....

View>World Properties>World Info>WorldInfo>No Default Inventory (Pippancs)

Ha jól rémlik. De valahol a WorldInfo-ban keresd, az tuti.
  • KaszaN
    Közben arra még rákérdek, hogy hogyan lehet megcsinálni azt, hogy amikor ledob a pályára ne legyen nálunk semmilyen fegyver? Mer ugye ott az a "link gun", mindíg nálunk van, az nélkül akarom lerakni a playert.
  • KaszaN
    Nekem lesz időm, frankón megfáztam, szal melózni már nem fogok így.
  • Magiszter
    Motion Blur-t én Post Process-el tudtam állítani. Kismetben nem tudom hogyan kell :\
    De holnap ránézek. Mára már agyzsibbadt vagyok :)