3115
-
#86 akartam bannert de voltak oly kedvesek h megcsinálták :D csak kicsit meg kellett vagdosni :)
-
Stockbauer33 #85 +1 -
#84 Csak legyen igazuk és jelenjen meg márciusba :D -
zoltang #83 Shift 2 Unleashed – Cover Art, Release Date + New Info
http://www.virtualr.net
Amazon lists the release date as March 8 2011 ... -
#82 Galéria, ha még nem volt :) -
High end PC #81
Remélem a tavaszi megjelenést tudják tartani. -
Stockbauer33 #80 Újabb infó -
High end PC #79 Ez lesz a legjobb NFS ever made! -
DIESEL DOG #78 Nálam most +fav... :D -
#77 nah +fav ez is :D reméljük ez majd mutat valamit (megint) :) -
High end PC #76 Murciélago R-SV
Spa éjszaka
must have kategória -
Bullitt #75 A teaser egy render videó. A játék grafikailag ugyan az lesz, mint az egy, kisebb javításokkal. -
High end PC #74 mondjuk 1:00-nál látszik a belső nézet, és bár szar felbontás miatt alig látni vmit, de az látszik, hogy igényesebben ki lesz dolgozva, mint az első rész -
High end PC #73 Remélem ennek brutál grafikája lesz, biztos minden NFS-t verni fog grafra. :D
És csak remélni tudom, hogy még szimesebb irányítású lesz, mint az első rész. -
barcames #72 szerintem ez nem fog kijönni tavasszal tuti eltolják szeptemberre:) -
High end PC #71 Áhh K.O.!!!
2009 szeptemben:Shift...2 hónapra rá: Nitro...7 hónapra rá: World...4 hónapra rá: Hot Pursuit...és pár hónap megint és itt a Shift 2.... beindult a fejős szekér az EA-nál gyerekek, de nagyon!!!! -
#70 NAGYON DURVA!!!most kell! -
#69 DEBUT VIDEÓ -
High end PC #68 "Azóta egy picit eltelt több, mint 10 év.
és csak egy picit lett NAGYON más a játékszoftver iparág.. ;)"
NFS World... Július végén dobták ki, tudom, mert megvettem a starter packot, és július tizenvalahanyadikán már játszottam is... -
#67 A sok kapzsi és ostoba kiadó, de inkább a fejlesztő egyrészt nem kapzsi, csak pénzből él, mint mindenki, ;) másrészt nem ostoba, ezért pont tavaly óta csak kevesen adják ki a szoftverjüket novemberben.
Mi történt tavaly?
MW2...
Idén CoD: Black Ops...
2008 óta elvileg GEC van. Egy kicsit tehát átgondolják a dóóógot... ;)
Nyilván kivételek lehetnek, de IMO ez nem a Shift 2 lesz.
-
#66 Azóta egy picit eltelt több, mint 10 év.
és csak egy picit lett NAGYON más a játékszoftver iparág.. ;)
Amúgy az NFS: HS PC verzió nem '99 szeptember végi?
tulkppen mind1 is.
SZI szerint az átlag fogyasztó minden évben 2 dolgot tutira csinál, ha van pénze rá, ha nincs: nyaral és karácsonyozik. ;) Nyáron egészséges szellemiség esetén sokat töltünk a szabadban és kevesen zombulunk játékok előtt.
De hát, majd meglátjuk. :)
Én a novemberi HP után tutira nem adnám ki az ő fejükkel gondolkodva a Shift 2-t '11 szeptembere előtt. A Shift is szept 15 volt tavaly. Nem véletlen ;) -
#65 de szerintem ez harmadik hó 8.-ka! nem pedig nyolcadikhó 3.-ka -
High end PC #64
Én lennék a legboldogabb, ha tényleg Augusztusban jönne! Nyáron van időm játszani! :) -
High end PC #63 Jah, meg az NFS World is júliusban jött! -
#62 itt egy másik infó is! -
#61 Need for Speed Shift 2: Unleashed
Release Date: 03/08/2011.
Newegg.com honlapján előrendelhető, és elég biztató jel! a máciusi megjelenéssel -
bgabor #60 Attól hogy a sok kapzsi és ostoba kiadó mind novemberben adja ki a játékát a karácsonyi dömpingre pályázva, még nem hülyeség nyáron kiadni a játékokat. Elvégre boldog-boldogtalan novemberben adja ki a portrékáját, szokott lenni olyan novemberi hét, hogy 5-6 AAA kategóriás cím jön ki. Az emberek nem játszhatnak egyszerre mindel, szóval pont az ellenkező hatást érik el, mint amit akartak.
Ezzel szemben ha valaki kiad egy nagy címet az uborkaszezon kellős közepén, május körül, tuti hogy mindenki az ő játékával fogja tolni, hiszen nincs a bőség zavara, mint novemberben.
A Starcraft2 is nyár elején jött ki. -
High end PC #59 The Need For Speed (NFS legelső része) Augusztusban jött játékkonzolra.
Need For Speed High Stakes része pedig Júniusban jött PC-re.
Szerintem a Shift 2-őt a Hot Pursuit-ot követő hónapban, december végétől elkezdik már prezentálni, és 2011 Q2-őt jósolok majd neki, nem hiszem hogy kitolják majd jövő őszig/télig. Ugyanis mennek a pletykák egy 2011-ben megjelenő másik részről is. Aztán ki tudja. -
#58 Majdnem biztos, hogy az 2011 Q3-Q4 lesz belőle.
Te is mondtad, hogy kannibál-NFS HP lenne. :)
Nyáron csak az üzletileg kamikaze szoftverfejlesztő cég ad ki játékot.
Május végétől szeptember elejéig halott időszak. December közepétől január közepéig ismét pangás van. Van tehát 1 évben 8 hónap aktív kiadási időszak.
2010 második fele pl. az agyatlan akció TPS-ek dömpingje nulla sztorival és ultra-rövid játékidővel. :) -
High end PC #57 Logikus. -
Bullitt #56 Az egy dolog, hogy az üzleti TERV alapján 2011 elején kellene jönnie, de ez nem így lesz. Nem azért, mert nincs kép még és egyebek, hanem pusztán amiatt, mert most a Hot Pursuitot nyomatják a marketingesek. Egyszerre két NFS ártana az üzletnek, simple as that... ··
Shift 2 majd nyár környékén jöhet, leghamarabb. -
#55 van rá egy balaton szeletem hogy nem lesz semmi abból a megjelenésből így hogy 1 db képet nem villantottak még eddig -
High end PC #54 Na most akkor evvel a játékkal mi van? Jöhetne, mert a Shift volt az összes NFS közül a legjobb, csinálhatnának az előző résznél is jobb fizikájú és grafikájú részt 2011 elejére. -
Mikeee89 #53 Az első rész is nagyon tetszett, várom a folytatást. Meg az első infókat, képeket, videókat. -
Bullitt #52 Bazz, hivatalos bejelentések alkalmával sincs mindig pontos dátum, pont azért, mert fingjuk sincs a fejlesztőknek, mikor kerül elő véletlen egy brutális bug. Az, hogy most a Hot Pursuit az E3-on már kapott dátumot, nem meglepő, elvégre jó ideje készül már... -
#51 pontos dátum még most sincs
de köszi -
Stockbauer33 #50 Tessék -
#49 De, pontos dátummal, pontos névvel...az ületi terv nem bejelentés. de ezen ne vesszünk össze, tény hogy hiteles infónk van róla. -
Bullitt #48 Üzleti terv hivatalos dokumentum, ennél nem lehet hivatalosabb semmi. :) -
#47 beszarok! bár hivatalosan is be kéne már jelenteni!
az első részt szarrá modoltam..egész jó játék lett belőle!(még szimes is lett, g25-tel brutál)