3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Muttley
    - ja. (8. gen Civic si-ből kéne egy RWD 280 PS V6 Európába és máris o.k.)
    - igaz, csak a "sportos" imázst nem tudják "sport" imázsra változtatni. S2000 nyári autó, az NSX meg aranyárban van.
    - új CRX kéne, nem régi (a recept itt is egyszerű: tegyék bele a Civic Type-R motorját és legyen 860 kiló alatt - nem lenne bonyi, mégis sz.rnak megcsinálni)
    - RSX nincs Mo-on, csak ha behozod yankee honból
    - az STi-k, EVO-k, mellett a Civic Teper semmi. Ha már van 8.2 autóra, akkor egy pici kell és ott az eSTélyI :D
    - ja
    - használtan sportautót, pláne RX-7-et.. izéé. ;) Bármi megdöglik benne száz év mire bejön az alkatrész és tárcagyilkos lesz, az biztos ;)

ha maradunk a témánál: nagy átlagba azért erősebbek az új autók és jó lenne, ha nem őskövületekkel (pláne rondákkal) pakolnák teléi a Shift 2-t.

vhogy úgy érzem, hogy noha nem lesz szim, de mégis a GT5-tel, meg a Forza 4-gyel akar majd versenyezni.
    Azok sem szimek :D
  • Szabi1991
    Goodzillának (3.gen) ugyanúgy ott lenne a helye a játékban mint az új GT-R-nek és Hakosukának (1.gen) is

4.gen RX-7 is bent lehet felőlem, de nagyon örülök neki hogy a 2.gen is bentvan

meg a legjobban annak örülnék ha lenne az új FIA GT teljes mezőnye
    (Maserati MC12 GT1, Nissan GT-R GT1, Ford GT1, Aston Martin DBR9, Corvette C6.R, Lamborghini Murciélago LP670 R-SV
    Ascari KZ1-R, Aston Martin DBRS9, Audi R8 LMS, BMW Alpina B6 GT3, BMW Z4 GT3, Chevrolet Corvette Z06.R, Dodge Viper Competition Coupe, Ferrari 430 Scuderia GT3, Ford GT3, Ford Mustang FR500GT3, Jaguar XKR GT3, Lamborghini Gallardo GT3, Morgan Aero SuperSport GT3,Porsche 997 GT3 Cup S)

de lehetne pl. FIA GT 1999-is (Chrysler Viper GTS-R, Porsche 911 GT2, Lister Storm GTL, [pályák között ott van a Hungaroring is :p])

JTCC, GT500-as autók stb :)
  • pxxl
    hondához:
    - az hogy ronda az relatív, sztem 99-es széria (6gen) az uccsó ami még jó. utána csak a béna krumpliszállítók jöttek -.- (kivéve az usás 8.gen civic si, azt lávolom)
    - motorikusan kb 10 éve ugyanaz a DOHC VTEC motor hajtja (kisebb változtatásokkal), nincs is baj vele, mert már akkor is pofánverte a legtöbb gyártót (S4 motorból literenként 100 paci )
    - régi crx-ből van vtec, vagy nemtom melyikre gondoltál (CRX 1.6 DOHC VTEC alias CRX IVT)
    - Integra van, csak RSX (TSX) néven fut (JDM 3.gen Integra FTW)
    - Civic Type-R azért odabasz a 2 literes motorjával (K20A) :D
    - CRZ meg jó jó, de az már nem a jó kis honda :(
    bár pár éve a hondások megmondták, hogy köszönik, ők kihozták a maximumot a benzines autókból, most a híbrid a cél... :/ mind1 ez a jövő úgyis.

használtan lehet kapni mo-on is RX-7-et, láttam is már párat :P
    egyik "ismerősöm" pár éve télen megcsúszott vele, és egy villanyoszlop fogta meg :( de semmi para, a verda egyben maradt (meg ő is) :)
  • Muttley
    ez azééé így ebben a formában..izééééééé :DD
    nézzük sorban
    Mitsu EVO: JA - az EVO VI (taxi 2) igen agilis és nyers vóóót és azóta csak a tömegnövelés megy, így lassabb
    Subaru Imp: NYET - először 2.0, majd előgyüttek a 2.5 l motorral, ami gyorsabb nyomatékosabb, de sajna ott is vóóót tömegnövelés :(
    Honda: JA - meghalt anno a designerük és punnyadnak. Csúnyák az autóik és lassúak. Az NSX, S2000 motorikusan elég régóta kb ugyanaz, mint 10 éve. Integra nincs, CRX Vtec, Accord Type-R nincs, helyette van Civic Type-R, meg accord Type-S, meg CRZ, harmatgyengék mind viszont faszául környezet gazdaságosak.
    Nissan: NYET - R34 után az R35 brutál előrelépés. Itt egy kis személyes érzelem: Az egyetlen és kizárólagos autó, ami nálunk mindent visz. Impet, EVOt csukott szemmel, és a vele azonos árban lévő BunkóulMegyekWazze M3at agyonveri, a kétszer annyiba kerülő Porsche Turbo-val autópályán együtt, városban meg röhögve megy el mellette.
    Mazda: NYET - Rx-8 röhej. RX-7 Mo-on nem kapható, viszont Kalányos Iramos #161 szériában jóval agilisebb, mint az általad linkelt előd. Mx-3 anno is lassú V6-os volt, ráadásul nincs utódja
    természetesen mondanom sem kell, hogy SZÉÉÉÉÉRIA AUTÓKRÓL van szó,
    megelőzve a Böszme Józsikák "deháténmááááláttamezeeeeeeeerlóerősmittudoménmitis" bemondásait

szóval valamire O.K., amit mondasz, valamire nem annyira ;)
  • Szabi1991
    szerintem meg ezek a régi vasak az igaziak, az utána következő generációk egyre gyengébbek már
  • pxxl
    ha ragaszkodunk az RX7hez, akkor

vagy az EPIC F&F verzió

• Szabi1991
    pedig az RX-7 (FC3S) is elég jó :D
    :)
  • zsomboor
    Jaja,underground 2-ben a kedvenc autóm
  • darki81

ez is kéne azért a játékba
  • pxxl
    ha már ilyen óckúl verda, akkor csak is az ae86 jöhet szóba
  • Szabi1991
    én se azt írtam hogy szép.. viszont jó.. :)
  • Muttley
    Hát ezen nem veszünk össze
    szted szép ez az autó, sztem meg ótvar
    ennyi
    Inkább ILYET kéne a játékba rakni vagy ILYET, nem ókori múmiákat, amik ráadásul még csúnyák is.
    Kasztni tecc/ nem tecchez mi köze, hogy ki mivel játszik?
    LFS-sel nem, mert neten nem nyomom, ellenben RBR, GT Legends, RaceOn, rFactor 1978, 1988, 2005 CTDPI, Shift, TDU
    és az zéletben csa kúgya zuccccákon 265 PS ;)
  • Szabi1991
    FC3S még nem volt csak a már "unalmas" rx-7 :D
  • samsung123
    lesz sok uj autó (az egyhez képest)..de felőlem lehtnének ugynazok is vagy 20 db is! mivel eddig semmiben nem különböztek egymástól csak külsőre. nem a sok autó számít, hanem az hogy mindegyik egyedi fizikát hangot vezetési élményt stb..kapjon! a kevesebb néha több!
  • modelcar
    Remélhetőleg nem csak azok a kocsik lesznek benne, mint amik már vagy 5 éve folyamatosan az NFSekben szerepelnek.

Jól jönne pici változatosság.
  • Szabi1991
    szerintem meg igenis keresnivalója van a játékban, ugyanúgy ahogy a golf is elfér.. hisz a valóságban is használják hosszútávú versenyeken :D
    GT 1-2-n "nőttem fel", nagyon hiányoznának a "japán vackok" :)

gondolom a 头文字D-t se ismered

sőt még az LFS-el se játszottál soha :D
  • Muttley
    na, végre vki :) thx, man
    az RX-7 ezen évjáratát nem is ismertem
    most jön a fika :)
    sztem egy ilyen autónak semmi keresnivalója nincs a shift 2-ben
    ha már RX7,
    akkor EZ. :)
    A Golfnak meg baromi hülyén áll az a könyvespolc a hátulján
    még jó, h lesz benne R35 GTR
  • darki81
    naon franko ez a banner
  • samsung123
    Banner!
  • darki81
    ez ilyen összerakósauto?
  • Szabi1991
    így első ránézésre Mazda RX-7 Savanna :D
  • symbol
    hát igen, kurvára megfogták a lényeget, bár nyilván ez most marketing duma is hisz nekik is előnyös lenne minnél több járgány, de idő szűkében nyilván nem tudják "legyártani".

viszont ahogy vártam és számítottam, úgy néz ki minden téren jobb lesz a Shift-nél is, ha azt is feltuningoljuk szimesre, elképesztő élmény lehet majd.
  • darki81
  • atila4
    igazuk van
  • High end PC #142
    TCM-ről:

" figyeltünk a rajongók, kritikusok véleményeire, javaslataira kulcsfontosságú területeken és mostmár szándékosan és egyértelműen a szim kategória felé irányítottuk a hajót, hiszen az NFS franchise meglehetősen sokféle stílusra nyitott.

Szóval, egyértelműen a többi szimulátor ellen indulunk harcba. "

" EG:
    Nemrég beszéltünk Patrick Sölderlund-dal is, ő pedig azt mondta, szerinte piacvezetővé válhat a Shift a valódi szimulátoros kategóriában, megverve a Gran Turismo és Forza sorozatokat a saját súlycsoportjukban. Mint a Shift készítője, meg tudod mondani, hogy ezt miként tudjátok megvalósítani?

AT:
    Jelenleg az a két játék ennek a piacnak az alappillére. Amikor azon törtük a fejünket, hogy mit akarunk csinálni, tudtuk, ez nem a számok játéka lesz. Nem fogunk ezernyi lényegtelen autót bepakolni. Mindkét játék, számomra, olyan mint egy enciklopédia. Van ezernyi autód, pályád, meg minden, és az egész játék csak arról szól, hogy pénzt szerezz új autókra, majd pénzt szerezz új autókra és így tovább. Olyan „darálás” az egész. Mintha bélyeget gyűjtögetnél.

De nem ebben van a szórakozás. Az a kormány mögött van, az érzés, hogy a határon vagy, hogy az autót annak korlátaira taszítod. Olyan autókat kell beválogatni, amelyek lényegesek és király vezetni őket "
  • atila4
    de
  • zoltang
    Az biztos, hogy SPA...
  • darki81
    Amugy ez a pálya nem a SPA GP véletlenül?
  • darki81
    ott a kisút ahol lekell majd vágni
  • zoltang
    Nekem is tetszik, csak az a homályosság és elkenés nem. De ez lehet a rossz minőségű felvételtől.
  • atila4
    Nekem tetszik ez a sisakos kép.
  • zoltang

Sisakos kép...
  • zoltang
    NFS Shift 2 Unleashed videó és képek

• pxxl
    mi? :D ugyanazon a linken van :P
  • samsung123
    20órával később nem is csodálkozok
    Nagyon nagy játék lesz:)

• Muttley

IGEN-IGEN!
    EZZZZZZ milyen óóótóóó?
  • pxxl
    sztem teljesen jó lesz így a videó alapján.
  • darki81
    jaja, de annyira nem venni észre, csak nem lessz majd zavaró
  • pxxl
    jah mostmár vágom mi az a felső homályos cucc a belső nézetes képnél. a bukósisak része
  • High end PC #127
    Pfú, megnéztem vagy tízszer egymás után a gameplay részét, a műszerfal belülről tényleg baszott odavág, rohadt szép lesz.