3115
-
High end PC #126 Hú, hát ezek tényleg konzolos shoot-ok, mert még ezeken is tisztára mosott minden.
De a műszerfal nézet első osztályú!!!!! LOVE IT!!!! -
#125 kis gameplay is látható :) -
#124 1200asokon jó, nekem is kicsit kicsilenne 1920 -
#123 márakinek :D nálam szétesne :D -
#122 még háttérképnek is jó -
#121 fogadunk? :D
pl ha a 720p-s videjóból vagdosnál -
#120 Mit tudtok, csak GT autók lesznek gammában, vagy lehet taposni utcai autókkal is ala Shift 1?
#68: A késéssel együtt imo ősznél előbb úgysem lesz belőle semmi. De ne legyen igazam ;)
#105: Melyik autó segge az az első képen? Porinak tippelem vagy 300 ZX, de hátha vki tudja a frankót. -
#119 jobb minőségűek még nincsenek, ezt is én vágdostam ki a videóból..ugyhogy sg exkuzive anyag (HSW-is csak 2 van kis méretben és neten se nagyon találni még meg) -
#118 jaaa vágommár -
#117 ment a kedvencekhez :) -
#116 ? -
#115 + fav -
#114 hát én ezt gecire várom. remélem normális futamokat is lehet végre benne menni, jó lenne ha az AI is rendben lenne, meg kerékcsere meg etc. :)
persze a többi alap shift-es móka maradhatna felőlem, bár engem nem érdekelnek. viszont eső, sötétben is, meg grafika, meg hangok, meg áááá. fasza lesz. -
High end PC #113 Egyébként a 140 kocsi nem is rossz, ha azt nézzük, hogy jönnek úgyis kocsi DLC-ék a játékhoz tucatnyi új járművel, mint az első részhez, és minden kocsi egzotikum és versenygép, és belülről is kidolgozott műszerfal nézetű...
Valamint úgy sem nézve rossz, hogy a Gran Turismo 5 több mint 1000 kocsija közül kb 200 kocsi van belülről is kidolgozva, és abból a 200-ból is több típús ismétlődik, mert csak más a festése és egy picivel a hengerűrtartalma, és abból a 200-ból is van jócskán full hétköznapi személyautó. :DDDDDDD
Szóval a kocsi számát illetően igaza volt az EA-s embernek, elnagyolták, besokalltak a GT5-nél.
Szimulátorra sem lesz nehéz jobbat csinálni a GT5-nél, már a GTR Evo/Race On is jobb nála fizikára szerintem.
Egyedül a graf.-ra nem fog pariban lenni vele, hiszen kibaszot sokat dolgoztak a lemodellezéssel, de azért annyira szerintem a Shift 2-nek sem kell majd szégyenkeznie, PC-én gyönyörű lesz fullon tolva. -
High end PC #112 Jobb minőségű képek nincsenek? Ezek is biztos konzolos demozásról készült képek, mert a mozgási elmosódás valami hányadék összképet ad, szerencsére már a Hot Pursuit-ban is ki lehetett kapcsolni PC-én az elmosódást. -
#111 hát, az első résznél csak szebb lehet, és az első rész gyünyürű -
High end PC #110 Sajnos elég rossz minőségűek a kiszivárgott képek, de az esti futamon a kocsi belsején látszik milyen szépen kidolgozott lesz, ha ezt tényleg ilyen szép graffal és szimulátorként kadják bepisssssálok -
#109 -
High end PC #108 Hát ha tényleg GT és Forza szintet meghaladó minőséget akarnak szimulációra, késsen csak, grafikára is a PC-és verzió biztos gyönyörű lesz, hisz 2011-es EA játék, ahogy olvastam a játék render engine-jét is lecserélik, így a grafika csak javulni fog. A fejlesztési idő csak a javunkra válik.
140 körüli kocsiszám is brutálisan jó, ha azt nézzük, hogy mind egzotikumból és versenyautóból áll majd, nem 1.6-os Golfból meg hasonlókból. Nyáron úgy is több időm lessz játszani vele, már most érzem, hogy minden idők legjobb NFS-e készül!
Ha tényleg lesz ilyen opció, amit bekapcsolva vérprofi szimulátor lesz, mint pl egy Race On, akkor nekem ez a játék lesz az egyik fav. -
#107 Hát még én! -
#106 zsíííííír
(már nyomnám a gázpedállt) :D -
-
#104 hmm késni fog..de nem sokat 3-4hónapot azaz nyáron elején közepén tolhatjuk!!!
NAGYON DURVÁK AZ ÚJ KÉPEK!!!(videóba)
-
Csokis #103 NFS: Shift 2 delayed -
#102 shift is árkád volt, csak kifinomult árkád, nem a játéktermi stílus. ha olyan lesz a shift2 is, akkor jó, mellette meg a szimeseknek a másik mód. -
#101 árkádnak ott a hot pursuit -
#100 lesz valami mód, vagy nehézségi fokozat, ami szimes lesz vagy mit írtak. ami jó is ha erre vágynak páran, a többinek meg ott az árkád :) -
#99 hát egy másik mai interjúban a kollégája azt mondja hogy az új battlefield is úgy készült mint az eddigiek, a közösség véleményére alapozva :DD
nem szabad bedőlni, úgy lesz ez szim ahogy az f1 2010, vagyis lesznek olyan beállítások amikkel már nem tudsz körbemenni a pályán controllerrel és kell 1 kormány :P -
High end PC #98 Hát ha végre tényleg vérprofi szimulátort csinálnak, lefosom a bokám tavasszal, csak nehogy az ígérgetés üres reklámszöveg legyen. -
#97 -
#96 jah tényleg :) El is felejtettem ezt az 500hsz-t -
#95 mégszerintem nemtudja mert csak 500 hsz után lesz joga, de lehet hogy egy admin benyomatná -
#94 nem teszed be valamelyiket? -
#93 zsír kép, csak nem ez lessz itt kinnt?:P -
#92 bocsiiiii, lehagytam Need for Speedet:( igérem utolsó atöbbit lehetne törölni stb
-
na 790széles, nagyobb felirat is került rá..remélem nem gond..kicsit szétbarmoltam a topikot -
Stockbauer33 #90 Interjú Marcus Nilssonnal -
#89 csak meg kell vágni 790px szélesre :) -
vékonyabb és világosabb -
és ez milyen?