3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • High end PC #126
    Hú, hát ezek tényleg konzolos shoot-ok, mert még ezeken is tisztára mosott minden.
    De a műszerfal nézet első osztályú!!!!! LOVE IT!!!!
  • ToCsEk
    kis gameplay is látható :)
  • darki81
    1200asokon jó, nekem is kicsit kicsilenne 1920
  • pxxl
    márakinek :D nálam szétesne :D
  • darki81
    még háttérképnek is jó
  • pxxl
    fogadunk? :D

pl ha a 720p-s videjóból vagdosnál
  • Muttley
    Mit tudtok, csak GT autók lesznek gammában, vagy lehet taposni utcai autókkal is ala Shift 1?

#68: A késéssel együtt imo ősznél előbb úgysem lesz belőle semmi. De ne legyen igazam ;)
    #105: Melyik autó segge az az első képen? Porinak tippelem vagy 300 ZX, de hátha vki tudja a frankót.
  • samsung123
    jobb minőségűek még nincsenek, ezt is én vágdostam ki a videóból..ugyhogy sg exkuzive anyag (HSW-is csak 2 van kis méretben és neten se nagyon találni még meg)
  • darki81
    jaaa vágommár
  • modelcar
    ment a kedvencekhez :)
  • darki81
    ?
  • modelcar
    + fav
  • symbol
    hát én ezt gecire várom. remélem normális futamokat is lehet végre benne menni, jó lenne ha az AI is rendben lenne, meg kerékcsere meg etc. :)
    persze a többi alap shift-es móka maradhatna felőlem, bár engem nem érdekelnek. viszont eső, sötétben is, meg grafika, meg hangok, meg áááá. fasza lesz.
  • High end PC #113
    Egyébként a 140 kocsi nem is rossz, ha azt nézzük, hogy jönnek úgyis kocsi DLC-ék a játékhoz tucatnyi új járművel, mint az első részhez, és minden kocsi egzotikum és versenygép, és belülről is kidolgozott műszerfal nézetű...

Valamint úgy sem nézve rossz, hogy a Gran Turismo 5 több mint 1000 kocsija közül kb 200 kocsi van belülről is kidolgozva, és abból a 200-ból is több típús ismétlődik, mert csak más a festése és egy picivel a hengerűrtartalma, és abból a 200-ból is van jócskán full hétköznapi személyautó. :DDDDDDD

Szóval a kocsi számát illetően igaza volt az EA-s embernek, elnagyolták, besokalltak a GT5-nél.
    Szimulátorra sem lesz nehéz jobbat csinálni a GT5-nél, már a GTR Evo/Race On is jobb nála fizikára szerintem.

Egyedül a graf.-ra nem fog pariban lenni vele, hiszen kibaszot sokat dolgoztak a lemodellezéssel, de azért annyira szerintem a Shift 2-nek sem kell majd szégyenkeznie, PC-én gyönyörű lesz fullon tolva.
  • High end PC #112
    Jobb minőségű képek nincsenek? Ezek is biztos konzolos demozásról készült képek, mert a mozgási elmosódás valami hányadék összképet ad, szerencsére már a Hot Pursuit-ban is ki lehetett kapcsolni PC-én az elmosódást.
  • darki81
    hát, az első résznél csak szebb lehet, és az első rész gyünyürű
  • High end PC #110
    Sajnos elég rossz minőségűek a kiszivárgott képek, de az esti futamon a kocsi belsején látszik milyen szépen kidolgozott lesz, ha ezt tényleg ilyen szép graffal és szimulátorként kadják bepisssssálok
  • darki81
  • High end PC #108
    Hát ha tényleg GT és Forza szintet meghaladó minőséget akarnak szimulációra, késsen csak, grafikára is a PC-és verzió biztos gyönyörű lesz, hisz 2011-es EA játék, ahogy olvastam a játék render engine-jét is lecserélik, így a grafika csak javulni fog. A fejlesztési idő csak a javunkra válik.

140 körüli kocsiszám is brutálisan jó, ha azt nézzük, hogy mind egzotikumból és versenyautóból áll majd, nem 1.6-os Golfból meg hasonlókból. Nyáron úgy is több időm lessz játszani vele, már most érzem, hogy minden idők legjobb NFS-e készül!

Ha tényleg lesz ilyen opció, amit bekapcsolva vérprofi szimulátor lesz, mint pl egy Race On, akkor nekem ez a játék lesz az egyik fav.
  • samsung123
    Hát még én!
  • darki81
    zsíííííír
    (már nyomnám a gázpedállt) :D
  • samsung123

• samsung123
    hmm késni fog..de nem sokat 3-4hónapot azaz nyáron elején közepén tolhatjuk!!!

NAGYON DURVÁK AZ ÚJ KÉPEK!!!(videóba)

• Csokis
    NFS: Shift 2 delayed
  • pxxl
    shift is árkád volt, csak kifinomult árkád, nem a játéktermi stílus. ha olyan lesz a shift2 is, akkor jó, mellette meg a szimeseknek a másik mód.
  • darki81
    árkádnak ott a hot pursuit
  • pxxl
    lesz valami mód, vagy nehézségi fokozat, ami szimes lesz vagy mit írtak. ami jó is ha erre vágynak páran, a többinek meg ott az árkád :)
  • lolSL
    hát egy másik mai interjúban a kollégája azt mondja hogy az új battlefield is úgy készült mint az eddigiek, a közösség véleményére alapozva :DD
    nem szabad bedőlni, úgy lesz ez szim ahogy az f1 2010, vagyis lesznek olyan beállítások amikkel már nem tudsz körbemenni a pályán controllerrel és kell 1 kormány :P
  • High end PC #98
    Hát ha végre tényleg vérprofi szimulátort csinálnak, lefosom a bokám tavasszal, csak nehogy az ígérgetés üres reklámszöveg legyen.
  • samsung123
  • atila4
    jah tényleg :) El is felejtettem ezt az 500hsz-t
  • darki81
    mégszerintem nemtudja mert csak 500 hsz után lesz joga, de lehet hogy egy admin benyomatná
  • atila4
    nem teszed be valamelyiket?
  • darki81
    zsír kép, csak nem ez lessz itt kinnt?:P
  • samsung123
    bocsiiiii, lehagytam Need for Speedet:( igérem utolsó atöbbit lehetne törölni stb
  • samsung123

na 790széles, nagyobb felirat is került rá..remélem nem gond..kicsit szétbarmoltam a topikot
  • Stockbauer33 #90
    Interjú Marcus Nilssonnal
  • pxxl
    csak meg kell vágni 790px szélesre :)
  • samsung123

vékonyabb és világosabb
  • samsung123

és ez milyen?