3115
-
#206 A bannner alatt az WWW.NFS.HU! Nézegetni rendszeresen, friss hírek, leírások stb! -
#205 -
#204 regisztráltam de átírtam a végén a számot egyel kisebbre hogy ne egy ilyen fogyatékos spammer gazdagodjon meg rajta
HAHA -
#203 Reklám, ban, takarodj. -
speedy8710 #202 Regisztráljatok ha szeretnétek pénzt keresni miközben interneteztek,vagy épp nem csináltok semmit és megy a gép. Egy reklám banner futtatásával havi 7-8 dollar megkereshető, amellyet más emberek meghívásával többszörösére lehet növelni!
Ha érdekel a dolog, regisztrálj itt: http://en.20dollars2surf.com/?ref=211989 100%-ig megbízható oldal!!! -
DIESEL DOG #201 Nem rossz... csak néhány helyen mintha kissé "vérszegény" volna az az élsimítás.
De összegezve szép, látványos, tetszett a Shift 1 is. :) -
Bullitt #200 Érdemes ám jobb klikk-kel megnézni őket teljes méretben, ugyanis 3840x2160-as képek :D Nyilván PC-s verzió :)
-
#199 sokra megyünk vele :D -
#198 Ja, zárt. -
#197 Autolog online megmarad! + képek -
#196 van beta -
#195 Kezd a f*szom tele lenni az előrendelős bónuszokkal. Remélem később meg lehet őket venni, TDU2nél is ettől félek. Nem merek előrendelni semmit, vagy akkor adjanak ki 3 hónappal a megjelenés előtt egy demót, hogy legalább meg lehessen nézni, hogy milyen lesz a játék. -
#194 aki meg késöbb veszi meg az sosem mehet majd azzal a 3 autóval ?:D -
Stockbauer33 #193 Mitkap aki előrendeli? -
Ezt talán egy jobb kép.
Az EAHungary most tweetelte ki -
#191 ezééé jó a kekszboksz ;)
#190: fail bizony. ezek a képek a valódi gameplay graf élményhez képest butítva vannak -
Szabi1991 #190 fail.. pont hogy ezeken a képeken nincs semmi utómunka :D -
#189 nem hiszem el hogy minden egyes baszott autós játékból csak és kizárólag shoppolt képeket adnak ki megjelenés előtt
miért pont ennél a műfajnál fajultak el így ezzel? -
Bullitt #188 Azért olvassátok el a virtualr.net-en a kommenteket is. Egy fejlesztő a Slightly Mad Studiostól írogat és válaszolgat néhány kérdésre, bár jelezte, hogy az NDA miatt sokat nem mondhat. A képek (amelyeket azóta töröltek, de minden nagyobb NFS szájton kint vannak már természetesen) ugyanakkor ún. WIP (Work in Progress), teszképek voltak, amelyekkel a weboldalukat tesztelték kicsit és valójában sose kellett volna online lenniük. Nagyon korai verzióból vannak, ráadásul agyontömörítve mind. De hoztam azért kettő szebbet:
-
#187 csak bírjuk vassal -
#186 Nagyon ütős graf lesz!!! -
#185 a télapótól annyi 20-ast kérek, ahány hozzászólásodban szerepel(t) az AA
Skynet (asszem úgy híííják) fórumlakónak ugyanez a "no recoil"
én meg bevezetem az "élménydús játszhatóság" szlogent -
#184 látszik rajtuk, hogy tömörítve vannak, zajosak a képek stb. de ahogy látom AA sincs sok rajta. -
#183 srácok, nyilván azért ilyenek a képek, mert mozgás közben lettek ellőve. ez a grafika mozgás és játék közben is cseszett szép lesz.
lenne pár kérdésem.
bármelyik pályán lehet bármikor menni? (éjjel/nappal?) időjárás teljesen dinamikus lesz, lehet majd kereket is cserélni? teljes futamokat és bajnokságot is lehet majd menni? :)
előre is köszöntem :) -
zoltang #182 Hát én nem tudom, de nem nagyon testszik ezeken a graf. Mosott textuák, "recék", homály stb. :( Bár inkább a szimulátor részen dolgozzanak. -
#181 faszás képek, csak rommá vannak tömörítve :( -
zoltang #180
Need for Speed Shift 2 Unleashed – Six New Previews
-
Szabi1991 #179 hmm, amit írnak róla az igencsak jól hangzik.. :o
I have just flipped over my Nissan and one front wheel has come off. Race over. There is no restart, no way of reversing time or pressing select. The Elite mode in Shift 2: Unleashed is unforgiving, brutally difficult and addictive. Andy grins. There is a confidence about Slightly Mad Studios that I like. They know that they have a solid foundation to build on, a foundation that will keep them competitive. The original game sold more copies than Forza Motorsport 3 and despite the fact that Gran Turismo 5 is coming Andy Tudor isn't worried:
"I'm a gamer. I intend to go out and buy Gran Turismo 5 when it is released. With that said, I don't understand why Sony spend time on including small cars, mini buses and such in their games. Who the hell wants to run a Polo 1.1 at Suzuka?" -
Szabi1991 #178 nemrég volt az "újságíróknak" shift2teszt, azt írják hogy képeket nem csinálhattak, de egy kék GT-GTR-el ment az egyik tesztelő, ráadásul az autón Calsonic festés volt :O
ez pedig a Japán Super GT-ben van
(GT500: Lexus SC430, Honda HSV-010 GT, Nissan GT-R
GT300: Mooncraft Shiden, Nissan 350Z, Vemac RD408R, Mazda RX-7, Porsche 996 GT3-RSR, Porsche 997 GT3-R, Ferrari F430, Lexus IS350, Vemac 305R, Toyota Corolla Axio, Subaru Legacy B4, Aston Martin V8 Vantage GT2, Lamborghini Gallardo, Mosler MT900M, Porsche Boxster)
-
#177 karmoló :)
#175 örvendek, mert legalább lesz széria óótóó is ;) -
#176 ez milyen versenyautó tele gyári cumókkal :D még a rádió is szól xD -
Szabi1991 #175 új képek, legalábbis én nem emlékszem rá.. :D
a belső szép, csak hár hogy erőltetik ezt a vakítást :S
itt már egyértelmű hogy a fehér FC3S
-
#174 ja-ja ;) -
Szabi1991 #173 az Boozilla akire te gondolsz szerintem, igen az ő R32-ese "picikét" át lett alakítva :D -
#172 most fun módban nyomom, kezdésnek kértem kölcsön 100.000.000 dollárt :D -
#171 akkóóóó még sokáig kell "meleg"-nek lenned :D -
#170 bocccs .. asssszittem a srácra gondolsz :)
úgy érzem nem szimpatizálsz az R390-nel
kimaradt a listádbúúúúúúú ;) -
Szabi1991 #169 a Hakosuka volt az első skyline, a Porshék ellen csinálták hogy a hosszútávú versenyekben legyőzzék őket.. az első versenyén 2. 3. 4. 5. 6. helyet szerezték meg a friss autóval amit tesztelni se tudtak :D
az R32 GT-R beceneve a Godzilla, mivel tulajdonképpen azért készült az R32 hogy ne a Fordok meg BMWk nyerjenek a japán túraautós bajokságban.. az első évében megnyerte a JTCC-t és utána még 3x. ha jól emlékszem :D
-
#168 de egy evo, sti nem is egy kategória egy vti-vel :D
rx-7-et alapból sem vennék :D kell a halálnak wankel-motor :D
na mind1 on :D
tegnap elkezdtem bemelegíteni shift2-re az első résszel :P -
#167 az őőőő autója nem széria...
nagyon nem... ;)
neki is mondtad, hogy akar-e szerepelni a Shift 2-ben?