3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Bullitt
    Tudor azt mondta a dologról, hogy a boxkiállásnak igazából nincs sok értelme. bemész a boxba, a gép átveszi az autó irányítását, valamit babrálnak az autón és kész, kint voltál a boxban. A gumikopás meg tényleg érdekes így, pl. egy 3 körös drift versenyen az első körben könnyedén irányítod a verdát, a harmadik körben már elindulni is alig lehet.
  • Bullitt
    1. Lazán túlszárnyalja
    2. 60 fps van PC-n, konzolon 30 fps korlát.
    3. nem igazán próbáltam, de eddig minden fotó mód csak online volt (mondjuk a HP elmentette a dokumentumok közé az elkészült képeket)
    4.-5. Egyik sem állítható, de nem is kell, rendesen meg van csinálva.
    6. Igen.
    7. Nem. Csak az ABS-t, kipörgésgátlót és stabilitást biztosító cuccost állíthatod. Nincs komolyabb beállítás.
    8. Van. :D
  • antgecc
    Ez a gumikopás nekem is meleg... Remélem nem kúrják el.
  • unrealnoise
    a gumikopás azért vicces, hogy 3 körös verseny alatt ezek szerint akár 2 elfékezés alatt szarrá mehet, míg egy 99 körös futamot ezek szerint egy sokkal "jobb gumival" teljesítjük. 99 körös versenyt, erősen igénybevéve a gumikat, kötve hiszem, hogy a legtöbb gumi kibírná, így itt, ilyen távnál valszeg irreálisan minimálisra csökkentették a gumikopást ugye?

Jó lenne, ha lehetne szabályozni ezeket, mint rF alatt a benzon és a "gumifogyasztást".

Autolog érdekes lesz továbbra is, pl. hogy rangsopolja azokat akik minden segítséggel mentek X időt meg azokat akik Elite modban tolták... Remélem jól oldják meg,lesznek "saját" TOP kategóriák...
  • unrealnoise
    Cikket köszöntük. :)
  • unrealnoise
    ami viszont nekem totál új, és WOW. ez a look to apex 1:30-nál, a kormány még teljesen egyenesben áll, de a pilóta már a kanyart sasolná. Tetszik. :) A srác nyílván tud vezetni, de nem sokat gyakorolhatott a "játékkal", csak beült promó célból pár körre és kész - gondolom... -, nézzük meg rögtön az első hibát. célegyenesre ráfordító. 0:14-nél. Még a pályát sem használta ki teljes szélességében, ez pedig elég alap egy jó kigyorsításnál...
  • unrealnoise
    "leszarom." a kör attól gyenge. ennyi. :)
  • antgecc
    Pierre a versenymérnököm :)
  • Szabi1991
    biztos nagyon béna a gyerek.. :DD

ezzel versenyzik

ezzel játszadozik verseny előtt

• unrealnoise
    ami viszont nekem totál új, és WOW. ez a look to apex 1:30-nál, a kormány még teljesen egyenesben áll, de a pilóta már a kanyart sasolná. Tetszik. :)
  • unrealnoise
    Hát ez bullshit gyerekek. Ilyen kört én is simán összedobokok kurvakis gyaksi után. Röhej az, hogy még nem is a pontos és jó íveken fordul rá, kezd meg egy adott kanyart. Bóvli. Ennél a vérpistikénél jobbat nem találtatot? Szégyen. Legalább az íveket tartotta volna be normálisan ez a szerencsétlen... Nem, nem önteltségből és irigységből beszélek, ennél tényleg sokkal többet tud a legtöbb IGAZI szimes.
  • Prince23
    2. hát hogy simán meg van a 60 fps is azon :D
  • Muttley
    jó kis iromány :)
    kérdések:
    1) fejlődött a graf, ezt értem - van-e olyan szintű, mint a HP2010?
    2) PC-n szebb azt értem - de mit jelent a gyakorlatban, hogy "fényévekkel jobban fut, mint a két konzolon"?
    3) Photomode csak online (ala HP2010) vagy OFFline is?
    4) fékezés vizuális effektje (értsd. kifejeled a szélvédőt:) állítható-e? ha igen, együtt/ külön a look-to-apex-szel avagy nem állítható
    5) look-to-apex hány %-ban állítható?
    6) Jók-e a kamerabeállításai a replaynek?
    7) Elite mode-on belül lehet még variálni tényezőket, vagy adott mode-on belül minden adott, statikus?
    8) turbos autóknál van-e BOV hutyu-tyu-tyu?
  • Bullitt
    Kész a cikk. Kérdéseket majd kommentben!

Egyébként vki kérdezett lejjebb a gépigényről. Nos, fogalmam sincs. Az ottani PC-ken simán ment, nyilván high-end cuccok voltak. Az egyértelmű, hogy gépen fényévekkel szebb és a pécén 60 fps is van.
  • Bullitt
    Nekünk is bemutatták ezt a trailert ma. A vicc az, hogy az egyik GT5 szájttól jött gyerek a G25-el meg is döntötte ezt az időt 5 perccel a trailer vetítése után.

A cikk kész, még képeket méretezek aztán megy fel TCM-re. Max. fél óra.
  • Muttley
    a kutya az ABS
    vagy ő harap a s.ggedbe ha gáz a köridőd?
    :D ;)
  • Szabi1991
    hogy érted hogy ezek ?
  • Prince23

ezek már így tolják?
  • samsung123
    sejtettem hogy hogy billes gyerek vagy:), akkor nem fogunk találkozni sajna mert én pcre veszem.

Széép..főleg a bőr ülés, bazz kell nekem is! minek mutattad
  • darkerlomy
    ez aztán nem semmi szett :D
  • antgecc
    Ezzel tolok minden autós gamet, nulla segítséggel.

Állnék elébe, de ha veszem, akkor ps3-ra veszem.
  • samsung123
    Értem én hogy mit mondasz, de kormánnyal meg jó beállításokkal(segtségek ki mert azok miatt is lehetnek anomáliák)én minig érzetem mikor, mi fog történni, hasonlóan a forzában is. Sejtem mire gondolsz mert, nagyon erős autóknal tényleg hülyén működhet a fizika...de az se annyira vészes.
    Gamepaddal játszottad a shiftet?

De lényeg ha kijön minden eldől, ha pcre megveszed majd megmutatom, hogy kell vezetni a Shift2-őt.
  • Since
    Gépigénye hasonló lesz az első részhez?
  • Szabi1991
    eurónak néztem,fail
  • SLICK
    természetesen ésszel játszom.
    Csak idegesítő, hogy szinte alig lehet irányítani az autót néha.
  • lolSL
    neten kártyával nem a sarki pénzváltó eladási árfolyama alapján fizetsz.
  • antgecc
    Talán nem kéne padlót tolni kanyarból kijövet egy M3-massal. Egyébként a kerékdőlésen és a kerékösszetartáson kell állítani, de attól még kidobja, ha parasztból tolod.
  • SLICK
    Mennyire kezelhető jobban az autó az 1. részhez képest?
    Ugyanis sose bírom beállítani mondjuk a BMW M3 E46-nál hogy kanyarból kijövetelkor ne kacsázzon annyit és egyenesen is fusson.
  • pxxl
    ahm
  • antgecc
    194 jelenleg, de ne zavarjon.
  • pxxl
    jó lesz az 200-202 ft-nak is de akkor is csak 5400 :)
  • lolSL
    27 US Dollar = 5242.718439 Hungarian Forint
    1 USD = 194.174757 HUF
  • Szabi1991
    Need for Speed Shift 2 Unleashed CD Key Price: $26.99 .. az inkább 8ezer ft :/
  • lolSL
    Shift2*
  • lolSL
    Shift EA Downloader key ~5000FT
  • darki81
    hát, ha már megvan egy bizonyos kocsira a rutin, akkor már tudjuk mit lehet vele:)

12 nap, és...
  • antgecc
    Van 1-2 szim-es spanom, akik bevállalták, megvárom majd a véleményüket, ha jókat mondanak megveszem én is.
  • Totti5
    Forza detto remélem itt is hasonló lesz... szeretném én is 0day, de azért egy demot megvárok, meg a teszteket.
  • vg
    én is előrendeltem xboxra.
  • antgecc
    Picit is valóságosnak? Na ne viccelj már légyszives! Ha picit is valóságos lett volna, akkor pont, hogy éreztem volna. Érdekes a GT5-ben mindig érzem, hogy mikor fog megcsúszni, már előre lehet korrigálni. A GT-ben aztán tényleg figyelni kell a gázra, fékre. A Shift 1 fizika sehol sincs ahhoz képest. Én azt szoktam meg és 1000x közelebb áll a valósághoz.

De nem offolni akartam és nem is a játékot fikázni, csak szeretném, ha megértenéd, hogy nem egy balfék vagyok, aki csak a gázt ismeri.

darki: az természetes, hogy eladja a seggét, ha ráhasalsz a gázra, én nem erről beszélek. Hanem arról, hogy nem érezni azt a pontot, mikor el fogja adni, nincs semmi visszajelzés, nem érezni a csúszáspontokat. Egyszerűen a gép úgy gondolja, hogy most ez sok és már a sóderban is vagy.

Ezt mondjuk csak akkor veszitek észre, ha van egy kis "ügyességetek és ráérzésetek" Mert ez már így nem pivit is, hanem nagyon is valóságos.