Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem a játék volt szar,mert az nagyon jó volt...hanem a csúszás.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a belsõ nézetben eléggé jól látszik, hogy a kormány "fidgets" ezerrel
és ehhez képest alig tér ki
a külsõ nézet nem mérvadó, mert lehet h a csóka klaviatúrán nyomja, ahol a "kormány-gomb" 0 állapota jelenti az egyenes futást, az 1 pedig a tökig adott irányba tekerést
valamint
vóóót mááá róla szó, h a Shift1-gyel MOD-ok NÉLKÜL is lehet szuperul tépni drift nélkül CSAK ismerni kell a megfelelõ beállításokat 😉
Just do it :)
Arra próbáltam rávilágítani, hogy az elsõ rész egyik legnagyobb bakija az elbaszott fizika, az hogy a kanyarokban állandóan driftel a kocsi, és ez mint sem változott a második részben.
Ha megnézed a külsõ kamerás videót, lehet látni az autó mozgását, olyan mind ha az autó közepén átszúrtak volna egy pálcikát és annál fogva forgatnák. ...you understand?
Miért kell pont az irányítás elqrni?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Így a kormányosok is élvezhetik.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
De inkább kormány
Ha nem csinálják nagyon kormányosra, és billentyûvel is lehet majd játszani, nem úgy mint a tdu2-t, akkor fasza lesz.
negatívum, hogy a részidõt nem rakja ki tartósan a "monitorra", hanem elveszi, de legalább van. 😄 bár furcsa is lett volna, ha kiveszi, aztán abban az online autologban izében meg ott virítana.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
adagoló beállítás...stb, aztán meguntam, de kicsit fura volt, hogy ez mind nálam jött ki, ezért kicsit féltem tõle, nem akartam sokat rá költeni, ezért eladtam mielõtt ráköltöttem volna sokat.
1.9 TD (intercooler nélküli) modell volt.
ami nagyon tetszett benne az a fogyasztás, ha nyomtam neki se evett többet 6-7 liternél..
Meg a belsõ dizájn is tetszett.
De ezért nem tartunk meg egy kocsit mert szép a mûszerfal 😄
de csak azért mert sokat megyek velük rövid idõ alatt, meg stb..
komolyra fordítva
a hallottakból kiindulva (és persze, ha igaz amit mondasz) legfõbb ideje elkezdened a Richard Burns Rally-t
elég jól szimulálja a valóságot vegyes útviszonyok és idõjárás körülmények között
olcsóbb egy restart, mint egy gtk 😉

nos én nem járhatok vele. nincs jogsim. inkább pályára építem csak nincs teljesen kész 😊 majd ha meglesz jogsi akkor utcai lesz.
Még akkor sokat értek ezek.
2. Annyira nem pusztult le. Az elsõ lökõs+bal fényszóró+bal sárvédõ+motortetõ
3. nem adtam pénzt érte mert édesapámé.
Pályán nem mentem max tököli reptéren 😊 de azt se a dízel-el.
és nem volt lepusztulva. anno 2006-ban szalonból vette fater.
Erre mást nem tudok mondani, miért nem lehet ott ökörködni, ahol van hely??
A kocsit érezni is kéne 😄
BMW-t lepusztítani ááhh nem is tudom mit lehet erre mondani...
Remélem nem volt jó állapotba 😄
Na mind1 végül is te adtál érte pénzt, te tudod mire használod.
Én is szoktam néha pálya autózni, de vigyázok.
Lepusztitottam egy saját Mk1-es fiestát meg egy e60 535d-t a télen 😊 szerencsére bmw nem sérült annyira.
a bmw sem AWD