Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Csak be kellett állítani, igaz ez nem mentésg arra hogy alapból nagyon szar volt és tökéletes sosem lett!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
nem jó helyen állítgattad

Just do it :)

The Protector
nekem is az állandó csúszás volt a problémám.billel és gamepaddal is csúszott.hiába állítgattam akkor is szar volt.

Nem a játék volt szar,mert az nagyon jó volt...hanem a csúszás.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muttley
ne parázz már 😊
a belsõ nézetben eléggé jól látszik, hogy a kormány "fidgets" ezerrel
és ehhez képest alig tér ki
a külsõ nézet nem mérvadó, mert lehet h a csóka klaviatúrán nyomja, ahol a "kormány-gomb" 0 állapota jelenti az egyenes futást, az 1 pedig a tökig adott irányba tekerést
valamint
vóóót mááá róla szó, h a Shift1-gyel MOD-ok NÉLKÜL is lehet szuperul tépni drift nélkül CSAK ismerni kell a megfelelõ beállításokat 😉

Black Ghost
Te mos mirõl beszélsz?

Arra próbáltam rávilágítani, hogy az elsõ rész egyik legnagyobb bakija az elbaszott fizika, az hogy a kanyarokban állandóan driftel a kocsi, és ez mint sem változott a második részben.
Ha megnézed a külsõ kamerás videót, lehet látni az autó mozgását, olyan mind ha az autó közepén átszúrtak volna egy pálcikát és annál fogva forgatnák. ...you understand?
lolSL
akkor meg fogd férfiasabban

Black Ghost
ezt biztos nekem akartad írni? -csak kormánnyal játszom!
lolSL
billentyûzettel a hot pursuitot meg az õsszel megjelenõ köv arcade nfst erõltesd

Black Ghost
Ez ugyan úgy fog csúszkálni mint az 1, hogy b...nák a jó édes...!!!!
Miért kell pont az irányítás elqrni?
shumika
pfejj de utállak titeket -.-

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

greg benz
Nem kell aggodalmaskodni, mert (ezek szerint van aki még nem tudja) shumika az SG legnagyobb vetítõgépe, szóval nem tört össze semmiféle autó sem😊

Nem kell azt billentyûzetesre annyira, ha okosak biztos úgy csinálják hogy legyen arcade meg szimes része...
Így a kormányosok is élvezhetik.

A 3. videóban elég gagyi a fák kinézete. Ez ilyen lesz? Amúgy nagyon jónak tûnik.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

ha billentyûzetesre csinálják akkor tuti nem került fel a polcomra a Shift és a TDU2 mellé..

Majd meglátjuk..szerintem meg de 😄
De inkább kormány

billentyûvel... labdába sem rúgsz egy kontrolleres ellenfélnek...
hûûû ez nagyon jónak ígérkezik, már alig várom.
Ha nem csinálják nagyon kormányosra, és billentyûvel is lehet majd játszani, nem úgy mint a tdu2-t, akkor fasza lesz.

viszont egy valami elég elkeserítõ. az EA, és a fejlesztõk azért promózhatnának valami szimesebb hangvételû videót is, határon autózósat, kormánnyal, egy komolyabb emberke segítségével, mert ezekbõl a videókból lószart se lehet leszûrni... :/

negatívum, hogy a részidõt nem rakja ki tartósan a "monitorra", hanem elveszi, de legalább van. 😄 bár furcsa is lett volna, ha kiveszi, aztán abban az online autologban izében meg ott virítana.
shumika
SL tégedse kérdezett senki.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lolSL
nem

shumika
MI a problémád? nem írhatok oda ahova akarok vagy miafaszvan?

shumika
hallod fejezzed már be!

SötétBarom
Van még olyan topik, ahol nem ismerik sumikát, a hülyegyereket? 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

shumika
jaja 😄

shumika
ja hogy beteges volt. az más 😊 6-7 liter omg mit adnék ha ennyit enne az enyém. 3-3,5x ennyit eszik.

TomSolberg
de kicsit eltértünk a shift2 témától inkább befejezem mert samsung bácsi mérges lesz 😄

TomSolberg
Lomha volt...kuplung baja is kijött, váltó szinkron...
adagoló beállítás...stb, aztán meguntam, de kicsit fura volt, hogy ez mind nálam jött ki, ezért kicsit féltem tõle, nem akartam sokat rá költeni, ezért eladtam mielõtt ráköltöttem volna sokat.
1.9 TD (intercooler nélküli) modell volt.
ami nagyon tetszett benne az a fogyasztás, ha nyomtam neki se evett többet 6-7 liternél..
Meg a belsõ dizájn is tetszett.
De ezért nem tartunk meg egy kocsit mert szép a mûszerfal 😄

shumika
mér nem szeretted a 3-as golfot? szerintem egész jó kis koncepció

TomSolberg
jó neked, én csak azután vettem autót miután levizsgáztam, aztán totálkár, utána kaptam egy 3-as golfot, de nem igazán szerettem meg, aztán jött a nagy váltás az 5 ös bmw, a tds (addigra már jó munkám volt), de egyiket se használtam sokáig, 1-2-3 évente mindegyiket cserélgettem/cserélgetem.
de csak azért mert sokat megyek velük rövid idõ alatt, meg stb..

shumika
am nem elsõ mert 4 éve "tudok" vezetni 1,5 éve meg licence-m van

shumika
nekem kispolák xD az gtk lett mer a motor többe került volna mint a kocsi 😄

TomSolberg
nyugi a legelsõ autómat én is totálkárra törtem 😄
Bár az csak egy kis fiat volt 😊

Muttley
jó szándékból mondtam 😊
nothing personal <#eljen>

shumika
Hungexpo-ra jön valaki 25-27-én? kint lesz a kicsikém. igaz nem kiállítva hanem csak szolidan kint 😄

shumika
én apuka nem hülye hanem dinka kis fia vagyok 😄DD 😄 RBR-t már töltöm is 😄 köszi

Muttley
azééé remélem, h nem apuka hülye kisfia vagy 😄 😉
komolyra fordítva
a hallottakból kiindulva (és persze, ha igaz amit mondasz) legfõbb ideje elkezdened a Richard Burns Rally-t
elég jól szimulálja a valóságot vegyes útviszonyok és idõjárás körülmények között
olcsóbb egy restart, mint egy gtk 😉

shumika
na már megvan a kedvenc kanyarom így hirtelen 😄

shumika
mentek képek PM-ben

nos én nem járhatok vele. nincs jogsim. inkább pályára építem csak nincs teljesen kész 😊 majd ha meglesz jogsi akkor utcai lesz.

TomSolberg
bár fabetét nem volt benne, az a merciben volt 😊

TomSolberg
az jó kis kocsi, nekem is volt e34 es széria. Csak az 2.5 TDS volt. Full extra, automata váltó, fekete belsõ, fabetét, alufelnik.
Még akkor sokat értek ezek.

shumika
arról nincs csak a sajátról. az egy e34m5 de pixel ismeri 😊

TomSolberg
Akkor még nagyobb kár érte..
Képed van róla?

shumika
1. Éreztem csak kicsit elszámoltam a padkát drift közben.
2. Annyira nem pusztult le. Az elsõ lökõs+bal fényszóró+bal sárvédõ+motortetõ
3. nem adtam pénzt érte mert édesapámé.

Pályán nem mentem max tököli reptéren 😊 de azt se a dízel-el.
és nem volt lepusztulva. anno 2006-ban szalonból vette fater.

TomSolberg
uhhh jó béna vagy...
Erre mást nem tudok mondani, miért nem lehet ott ökörködni, ahol van hely??
A kocsit érezni is kéne 😄
BMW-t lepusztítani ááhh nem is tudom mit lehet erre mondani...
Remélem nem volt jó állapotba 😄
Na mind1 végül is te adtál érte pénzt, te tudod mire használod.
Én is szoktam néha pálya autózni, de vigyázok.

shumika
ismerem az illetõt de nem én vótam 😄

Lepusztitottam egy saját Mk1-es fiestát meg egy e60 535d-t a télen 😊 szerencsére bmw nem sérült annyira.

Muttley

shumika
Mk1-es fiesta??? AWD??? a faszt 😄DDD

a bmw sem AWD

Muttley
pedig, ha egyrõl beszélünk, az AWD