3115
-
#1343 azt azért jó tudni, h minimumos géppel olyan lesz, mintha beraknál egy 2004-es játékot fullon
bár sejtem, h téged ez a veszély nem fenyeget ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kicsit lett idegesítő az EKG-s avatarod -
#1342 VérPisti-Program: karrier könnyebben indul, ha vezettél már Az Életben valódi sportautót -
#1341 Hát ez az ami igen felesleges, mert megyünk pár kört, és meg is van! :)
Meghát azért egy új játék sokkal jobb a leges leg elejétől, amikor minden 0, mint pontokkal meg dollárokkal kezdeni! :)
(szerintem!) -
#1340 hát, ha nem lesz benne lan, akkor úgy nem igazán lehet majd multizni szerintem, csak eredetivel :) -
Bullitt #1339 Hűségprogram, karrier könnyebben indul, ha van régebbi NFS-ed. -
#1338 miért nem lehet? de lehet. amit fel is törnek simán :D sztem nyugodtan elhagyhatnák ezeket a védelmi szarokat úgyis fel lesznek nyomva :D -
vg #1337 "pc-n szerencsére lehet védelmet építeni a játékba"
Muhahahahaha, és még egyszer muhahahahahahaha! -
Szabi1991 #1336 mazdák -
#1335 frankón ez a fólia lesz hozzá?:D nemrossz... -
#1334 Bullitt: Kérdésem még az lenne, hogy a garázsban hány darab autót tárolhatunk? Mert az egyben nagyon kevés volt a férőhely...és bosszantó volt ,hogy mindíg el kellett adnom, miközben lehet, hogy már bematricáztam stb...
Vagy korlátlan lesz? mert kb 2x annyi autó lesz benne mint az egyben. -
#1333 HP a Shift2-ben:)
1332:az is csoda hogy a felsoroltakat támogtaja, de Géniust is fog, de csak annyira mint az első rész:( -
#1332 nem is olyan vészes a követelmény :)
am genius kormányra sosem lesz támogatás? -
Bullitt #1331 Hivatalos konfig
A lényeg:
Minimum konfiguráció:
A játékhoz internetkapcsolat szükséges!
Operációs rendszer: Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processzor: Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
Memória: 2.0 GB
Szabad hely: 7 GB
DVD Meghajtó: 8x sebességű
Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 3D gyorsítós, 512 MB-os VGA Shader Model 3.0 vagy magasabb támogatással.*
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: 9.0c verzió
Online Multiplayer: 512 Kbps vagy gyorsabb kapcsolat; 2-12 játékos
Beviteli eszközök: Billentyűzet, egér, támogatott vezérlők
Ajánlott beviteli eszköz: USB-s Kormány / Dual Analóg Gamepad -
#1330 hát lehet megint, csak haverokkal lesz jó a multi... -
#1329 van pár durva járgány..
Multiban tényleg csak akkor fog törni a kocsi ha beállitjuk?
Úgy lenne az igazi, ha mindenkinek vigyáznia kéne az auto épségére, főleg a lámpákéra az esti pályákon :D -
#1328 Húú milyen lámpasor van az elején! na ezzel majd látok sötétben:) (amig le nem töröm) -
#1327 Ne védd, mert azért írta Darkinak privátba ezt le, mert már töröltem innen...ja és 2x is kellet törölnöm, mivel az első törlés után bírta még egyszer... -
DIESEL DOG #1326 Igazi ínyencség! -
#1325 Másképp látom. Nem a topicot szemeteli, hanem privátot írt. Másnak is így kéne tennie. -
gstup #1324 Nem mondod!Illet már végre Alfát beletenni!Ekkora múltú cég autóit kihagyni!És lesz Ferrari is.Végre egy nfs ami tetszik(autó választás alapján)! -
#1322 autók, pályák -
#1321 Sok boltban raktáron van már :) -
#1320 Ha minden igaz még a héten megérkezik a játék pár helyre konzolra,ha sikerül beszereznem a héten,akkor írok egy komplett autólistát. -
HUN BECSEHELY #1319 Verda Lista van már valahol? -
Szabi1991 #1318 -
#1317 Nah bazd, én meg azt hittem, h simán nem küldte el amit írok.. XD -
#1316 Nem kell álszenteskedni sem! Csak nem tördeljük szét topikot, mert lehet lényegesebb, idevaló hozzászólások vesznek el a többi feleslegestől. -
#1313 Ha folytatva lesz itt..nem csak törlés lesz! Ott az a kiba..OFF topik! ha ennyire nem kedvelitek egymást! nem szégyen oda irni!
HA pedig valaki hamarabb próbálja ki valamilyen úton módon, akkor írhat ide élménybeszámolót, tapasztalatot, képet, ezzel nincs probléma, csak a játékról írjon és ne hogy honnan lehet letölteni, meg hol van a Crack hozzá, legfőképp nem azt, hogy "hogyan kell elindítani?" kérdést. -
#1312 Tessék befejezni ezt a konzolos vitát mert bekenem a fejetek mérges gombával.
[JÓSZÁNDÉKÚAN FIGYELMEZTET] -
#1309 -
#1304 szeretnék 10 ezer forintért venni plusz gombokat a controlleremre :DD -
#1300 kiváncsi leszek hogy az 576-nál hány napot fog késni a játék :D
a vietnamra is vártam jó pár napot pluszba, remélem ez időben bent lesz! -
#1294 legfeljebb a warezhuszár konzolosok fognak bohóckodni vele a héten a méteres tévéjükön 1024 felbontással :DD, pc-n szerencsére lehet védelmet építeni a játékba! -
#1293 3 nap és figyeld meg, h teli lesz szórva warezzel a topic.. -
#1292 Még egy hét van hátra -
#1291 azon gondolkozom hogy melyik lenne a gyorsabb, ha építenék egy időgépet, vagy ha kivárnám :D -
#1290 Szerintem a Shift 3-at tolná már akkor, mert abban kijavították a 2 hibáit. -
#1289 Mert akkor már MA játszanál vele. -
-
#1287 nyuszi vagy McFly? ;)