Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shift 1 sem volt kimondottan arcade vacak, de ennél minden területen jobb lesz a 2. része. gumikopás lesz, deformáció is. telemetria is, brutál cockpit nézet, grafika, hangok, vezetési-élmény.
Durva lesz no. Autologra leszek nagyon kiváncsi, hogy lehet összemérni más gyorskörével a sajátomat, értesítések hogy jönnek meg etc. 😊 Meg mi van ha a haverom egy tuningolt verdával érte el azt az idõt, én meg egy simával? De majd ez kiderül. 😊
a menübõl kiindulva sokkal jobb felületet kapunk a játékban, mint a Shift 1-ben, átlátható, letisztult lesz, faja.
Ritkán van olyan, hogy a lelkesedésem nõ egy autós játék kapcsán, de itt most igen, ez történik. 😊
egyre várósabb lett.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
link
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nem vettem észre...fail
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
nehogy kiderüljön, h Te vagy a Shift2 topic UsamenP-je.. 😉
ééén meghagylak téged a feltevéseidben, tudod mi va' 😄
pont én rontsam el a Te napod...? <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor1>#vigyor1><#papakacsint>#papakacsint>
Just do it :)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Na ez aztán milyen újítás már megint?
Az a bajom továbbá, hogy az elsõ rész esetében is valósághûséget ígértek és a problémák, amiket leírtam mégis benne voltak. Most, a második rész esetében szintén valósághûséget ígérnek, viszont egyszer már felültettek, innentõl kezdve jogosan aggódok. Nincs ok, amiért azt mondanám, hogy most betartják az ígéretüket.
jaja ilyen az rfactor
Innentõl kezdve értelmetlen bármilyen vita is köztünk valósághûség témájában.
kicsit a tököm kilett a nagynagy szimulátorokkal (hiába iracingeztem másfél évig), adott egy autó, egy pálya. nyomd le a másikat. reflexek, reakcióidõk, koncentráció, helyzetfelismerés. Ez még a Shift2-ben is számítani fog. Aki szimulátorral tud közel Alien idõt, az itt is szarrá ver valszeg mindenkit. Fel kell fogni, hogy tõlem aztán futurisztikus, nemlétezõ járgányok is lehetnek, vagy koncepciótervek alapján elkészült járgányok, az élmény attól kábé ugyanaz lehet, a harc az harc, a feltételek a játékosoknak ugyanaz. itt is ugyanolyan nehéz vagy könnyû lesz pl engem megverni mint iracingben volt. Az, hogy nem olyan profi a fizika, hát most kicsit letojom. A cockpit nézet egyszerûen baromi jó, ahogy a tested, fejed, kicsit elõre, hátra mozog, mozdul, fordul, fantasztikus szvsz.
A Shift 2 szerintem akárki akármit mond, nem lesz arcade, félig szim, félig arcade, amivel baromi látványosakat lehet menni és ennyi. Szórakozni és online játszani tökéletes, megfelelõ társasággal.
a hangok szerintem marha jók lesznek (shift1ben is azok voltak), a grafika is nagyon jó lesz, a sisak nézet az elmosódással is tetszik már (lehet lehurrogni, ez van), szóval én is elleszek vele, amíg nem jön az rF2. meg lehet utána is aktívan nyomom majd.
Csak ne legyenek scriptelt megcsúszások kanyarvételeknél meg etc, mint az f12010-ben és a Shift1-ben is majdnem...
sztem ti pontosan ugyanúgy fogjátok nyomni a shift2-vel megjelenéskor
csak most nincs jobb dolgotok 😉
#835: "...az év vicce" - neked 😉
a look-to-apex állítható... xD