Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
+1

Just do it :)

ezek szerint ami fontos. tényleg úgy néz ki, hogy valami szimulátor félét kapunk. sokkal jobban lesznek támogatva elvileg a kormányok, mint az elsõ részben, minden úgy fordul és akkor ahogy a játékban/valóságban, 900 fok is támogatva lesz.

Shift 1 sem volt kimondottan arcade vacak, de ennél minden területen jobb lesz a 2. része. gumikopás lesz, deformáció is. telemetria is, brutál cockpit nézet, grafika, hangok, vezetési-élmény.

Durva lesz no. Autologra leszek nagyon kiváncsi, hogy lehet összemérni más gyorskörével a sajátomat, értesítések hogy jönnek meg etc. 😊 Meg mi van ha a haverom egy tuningolt verdával érte el azt az idõt, én meg egy simával? De majd ez kiderül. 😊

a menübõl kiindulva sokkal jobb felületet kapunk a játékban, mint a Shift 1-ben, átlátható, letisztult lesz, faja.

Ritkán van olyan, hogy a lelkesedésem nõ egy autós játék kapcsán, de itt most igen, ez történik. 😊
kössze. elég meggyõzõ. 😄 mindenesetre jól nyomják a marketinget, a végén még én is elhiszem, hogy igazi szimulátor lesz. 😄

egyre várósabb lett.
THX

Willi Betz
Valóban...most már mindegy😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kettõvel alattad volt linkelve 😊

Willi Betz
Csodás,akkor így...
link

modelcar
OMG

nem vettem észre...fail

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Willi Betz

Igyekszem, de nagyon hosszú. Szerintem háromnegyedre lesz kész leghamarabb xD

thx! 😄
Épp fordítom magyarra a teljes Q&A-t, cirka óra és fent lesz TCM-en!

most mégis lesz gumikopás a Shift2-ben?link
darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Muttley

gratulálok tegnap is beírtam a címét és videót is linkeltem.. de a játékban vmi mixelt verzió van..

antgecc
loser <#levele>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nem az a lényeg, hogy mit mondanak neked, hanem hogy mit érzel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Totti5
Olyan ember még nincs aki megmondta volna hogy melyik JÁTÉK a legvalóságosabb. Ezt mondhatja az LFS, netkar, iracing, rfactor, forza, gt, shift és még milliónyi JÁTÉK fejlesztõje hogy az övé valósághû. Az hogy mégis miben már más kérdés és ez elég tág fogalom. Az biztos hogy mindegyik másban erõs és más élményt ad, tehát a valósághûséget 20 féle eltérõ módon lehet értelmezni és megvalósítani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Az egy dolog, de azért az gmotor híres arról hogy ha megcsúszik az autó akkor nincs ember aki megfogja azt, vagyis ugyan az a megcsúszás egyszer bemákolható valahogy, másszor csak utas vagy és max bosszankodsz hogy mi szar fizika ez. Shiftben azért elég korrekt módon lehett megfogni, de ez a jelenség persze ebben is bõven megvolt.

modelcar
A zeneszámot sikerült megszerezni😊
link
1. szám

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Nyilván rájuk szólt az EA... 😄

szabii98
<#idiota>
UsamenP Shift2 topic xD

I met God. She's black

Muttley
kóóóóóóóóstolgacccccccc, maistro? 😊
nehogy kiderüljön, h Te vagy a Shift2 topic UsamenP-je.. 😉
ééén meghagylak téged a feltevéseidben, tudod mi va' 😄
pont én rontsam el a Te napod...? <#nevetes1><#vigyor1><#papakacsint>

-ként küzdj. 😄

samsung123
Eltûntek a videók!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

ba*szanak egyedül<#mf2>

én se értem miért rossz nekik a nézettség o.0

"Ez egy privát(?)videjó"
Na ez aztán milyen újítás már megint?

lolSL
i7-tel nem fog

Ez akadozik! 😄

pxxl
ahm 😄 azért vertem halálra bill-vel a mezõnyt 😄

All hail the double x!

Skynet
Most egy olyan emberrel kezdtél beszégletni aki szerint az új F1 játék szimulátor...😊
antgecc
Mivel nem próbáltam az rfactort, ezért nem tudom. De a gtr2 esetében kb mindennel meg vagyok elégedve. Egyszerûen érzem az autót és nem okoz meglepetést. Úgy viselkedik az autó, ahogy kell. Ennyit az off-ról.

antgecc
Mert alapból nem feltételezem senkirõl, hogy hazudik.

Minek dõlsz be a marketingszövegnek? Ezeket a nagy szlogeneket nem olyan emberek találják ki, akik ismerik a játékot, hanem azok, akiket azért vettek fel és fizetnek, hogy jobbnál jobb reklámot csináljanak, és legyen vevõ. 😊

Totti5
Az se különb.

antgecc
Nem próbáltam. GTR párti vagyok.

pxxl
nem unjátok még? <#unalmas>

All hail the double x!

antgecc
Nah, végre valaki megértette mirõl beszélek.

Az a bajom továbbá, hogy az elsõ rész esetében is valósághûséget ígértek és a problémák, amiket leírtam mégis benne voltak. Most, a második rész esetében szintén valósághûséget ígérnek, viszont egyszer már felültettek, innentõl kezdve jogosan aggódok. Nincs ok, amiért azt mondanám, hogy most betartják az ígéretüket.

Totti5
"Szimuláció érzést kelt benned, néhol tényleg real érzésed van, aztán egy kanyarban egyszercsak érthetetlen módon kitör a segge, megcsúszol"

jaja ilyen az rfactor

Ebben tökéletesen igazad van. De szerintem a Shift 2-bn nem lesz ilyen. Legalábbis erõsen ajánlom majd. a fizikai motor elvileg ISI alapokon fekszik, a fejlesztõk ismertek, remélem nem baszták el. Amúgy igen, amit mondasz, az az én csõröm is baszná. Ha kitör akkor az autó segge amikor érzésre lófaszt nem csináltál, illetve logikátlan, random történik ez az, az fos lesz és nem is értem miért kell ilyenre belõni egy játékot. Vezethetõ, és közel realisztikusan mozgó autókat pedig aztán nem tart sokból leprogramozni... (simbin tucat rókabõrök mostanság, meg hogy a natkarPRO hova fejlõdött már egy ember munkájának köszönhetõen...), szóval ha ilyen lesz, akkor kabbe SMS!
antgecc
Na öcskös, több nem telt tõled? Mondd vezettél már autót/motort 240-300 között? Gondolom nem. Én igen. Versenyeztél már pályán autóval/motorral? Gondolom nem. Én igen.

Innentõl kezdve értelmetlen bármilyen vita is köztünk valósághûség témájában.

antgecc
A gond pont azzal van, hogy megtéveszt a játék. Szimuláció érzést kelt benned, néhol tényleg real érzésed van, aztán egy kanyarban egyszercsak érthetetlen módon kitör a segge, megcsúszol, vagy épp alulkormányzottá válik. Teljesen kiszámíthatatlanul, minden elõzmény nélkül. Nem adja vissza az autó fizikáját, ezáltal lutri az egész. Így pedig nem lehet normális versenyeket játszani.

gyerekek. sokféle autó van. nem teljesen szimulátoros a cucc? és?
kicsit a tököm kilett a nagynagy szimulátorokkal (hiába iracingeztem másfél évig), adott egy autó, egy pálya. nyomd le a másikat. reflexek, reakcióidõk, koncentráció, helyzetfelismerés. Ez még a Shift2-ben is számítani fog. Aki szimulátorral tud közel Alien idõt, az itt is szarrá ver valszeg mindenkit. Fel kell fogni, hogy tõlem aztán futurisztikus, nemlétezõ járgányok is lehetnek, vagy koncepciótervek alapján elkészült járgányok, az élmény attól kábé ugyanaz lehet, a harc az harc, a feltételek a játékosoknak ugyanaz. itt is ugyanolyan nehéz vagy könnyû lesz pl engem megverni mint iracingben volt. Az, hogy nem olyan profi a fizika, hát most kicsit letojom. A cockpit nézet egyszerûen baromi jó, ahogy a tested, fejed, kicsit elõre, hátra mozog, mozdul, fordul, fantasztikus szvsz.

A Shift 2 szerintem akárki akármit mond, nem lesz arcade, félig szim, félig arcade, amivel baromi látványosakat lehet menni és ennyi. Szórakozni és online játszani tökéletes, megfelelõ társasággal.

a hangok szerintem marha jók lesznek (shift1ben is azok voltak), a grafika is nagyon jó lesz, a sisak nézet az elmosódással is tetszik már (lehet lehurrogni, ez van), szóval én is elleszek vele, amíg nem jön az rF2. meg lehet utána is aktívan nyomom majd.

Csak ne legyenek scriptelt megcsúszások kanyarvételeknél meg etc, mint az f12010-ben és a Shift1-ben is majdnem...
Muttley
háát én nem lottóznék a helyedben..<#nevetes1><#papakacsint>

antgecc
Tudom, hogy állítható álmodozó okoska. Igen, nekem az, és még sok másik igazi simulátor és real versenyzõ arcnak is, de tudom, neked, egyszeri gamernek, ez a játék így tökéletes, ahogy van.

Muttley
fika-matyik 😊
sztem ti pontosan ugyanúgy fogjátok nyomni a shift2-vel megjelenéskor
csak most nincs jobb dolgotok 😉

#835: "...az év vicce" - neked 😉
a look-to-apex állítható... xD

Skynet
A SHIFT elsõ része még szarrámodolva sem hozza a nagy szimulátornevek szintjét,ígéretek mindig vannak szimulációra,de a videón tökéletesen látszódik hogy ez megint csak ígéret lett,attól hogy a gyerek béna még látszik hogy hogyviselkedik az autó....