3115
-
vg #1086 Ne mondjad már ezt a "ez szim" baromságot. Nekem izgalom kell, adrenalin, meg "kurvaanyád miért löktél ki te geci"... :) -
#1085 Ott a pont.
Többieknek: Üljetek be egy autóba, vegyetek elő egy kamerát és vegyétek fel, ahogy 200 v fölötte mentek. Aztán játszátok le otthon a tv-n és meglátjátok, hogy közelébe sincs annak, amit a Shiftben látni. Ellenben GT5/Forza ott van rendesen. Nekem Forzám nincs, csak GT5-öm, úgyhogy arról tudok beszélni. Ott a pálya centiről centire lett lemásolva, ahogy az autó is, ugyan úgy, ahogy az autó fizikája (gyorsulása, lassulása, végsebessége) is. És ha a pályán 200-al mész, akkor valójában ilyen sebességgel is hagyod le az álló objektumokat. Ilyen egy szimulátor. Shift ellenben... egy látvány szimulátor. Úgy néz ki mikor vezetsz, mintha 300-al mennél, holott csak 200-at mutat az óra. Sajnos unreal, ezért sem lesz szimulátor. Egy igazi szimulátor nem a csillivilli effectekről és látványsebességről szól, hanem valós sebességről. -
#1084 hiba volt :)
mááá korábban írtam róla, h az FM3 sebesség- és gyorsulás élmény messziről integet a lifelike élménynek
de, majd a Forza4 remélem
#1083: az az utsó 3 szó nem kellett vóóóna xD -
#1083 4-5kért lehet bontatlan Ultimatét venni. Fos lenne?:DDDD kormánnyal jeleneleg nincs jobb ótós játék a piacon, csak a GT5, de az más gépen. Nem lassú, csak ez szim. -
#1082 miért nem vártál még 14 napot, és itt a good game :D -
vg #1081 Megvásároltam hétvégén a Forza 3 ultimate verziót, bazz, játszotam vele 10 percet. Gagyi, fos. Olyan érzésem volt a Shift után, hogy ez lassú, ráadásul totál rajzfilmes a grafika. Kidobtam 8e pénzt. -
#1080 nem "lehet", hanem majdnem biztos ;)
összvezetési élmény tekintetében már Shift 1 is megszexuálja a két "konkurenst", hát még mit tesz majd velük a SHIFT 2
+ idén még jön a Dirt3 és Forza4 is
#1075: ebből a videoból (összehasonlítva az #1005-tel) az jön le, hogy akár együtt a look-to-apex -szel vagy külön tőle, de állítható lesz a vizuális fékhatás. míg a az 1005-ben sztem rendben van, az 1075-ben minden fékezésnél majdnem kifejeli a szélvédőt :) -
#1079 Faszságnak faszság, de lehet ilyen téren tényleg oda fog verni a másik két játéknak. Reméljük tényleg állítható lesz, mert azért szerintem bizonyos szintnél idegesítő lehet azért, hogy nincs egy nyugodt pillanat a képernyőn -
unrealnoise #1078 Nyilván állítható lesz. Egyébként még így is simán vezethető lenne szvsz, persze nem ilyen "arcade-állat, csak előre és semmi más nem számít" módban... -
#1077 Shiftbe meg túlzásbavitték szvsz. -
unrealnoise #1076 összehasonlításnak gyenge videó, pláne ahogy vezetnek benne. :D egyetlen egy dolog szembetűnő, a look to apex. a másik két szim túl steril emiatt. -
Stockbauer33 #1075 SHIFT 2 vs. Gran Turismo 5 vs. Forza 3 -
#1074 Jobban megnézve a 2. jobban menne a háttérhez (kék-kék). -
unrealnoise #1073 frankó. köszi :) kíváncsi leszek azért a kanyarlevágásokra, etc. hogy kezelik, ha jelentünk (kell?) valakit amikor irreálisan gyors, mikorra ellenőrzik, vagy hogy megy ez az egész. -
Bullitt #1072 Nincs krosszplatform, tehát boxosok, ps-esek és pc-sek ideje külön adatbázist képez. És igen, ha nagyon megbuherálod a játékot, nyilván letilt. :D -
unrealnoise #1071 kössze srácok :) már csak a játék jelenne már meg... grr..
amúgy ez az autolog xbox-ost, pc-st, ps3-ast is ugyanúgy összeköt gondolom... nagyon kíváncsi leszek hogy működik, pl buherált fizikával megyek egy top időt mi lesz? Gondolom a program letilt, vagy "blokkol" ha valamit buheráltam a fájlokkal. -
#1070 Na látom az új bannert nagyon állat -
#1069 szerintem felülről 2. vagy 3. -
#1068 3. -
#1067 felülről a harmadik: +1
-
shumika #1066 2. kibebaszottkurvajóó -
unrealnoise #1065
Esetleg jöhetnek tippek, vagy akármi, (lehúzás is) azt se bánom ha nem ezek kerülnek ki. :)
Az alsó kis sávba bőven elférnek a fontosabb linkek szerintem, ha kell a "sáv" magasságán is növelek. de jobb szeretem az apróbb, modernebb betűket. -
#1064 alakítsd át utána berakom. -
#1063 Autósjátékokkal foglalkozó oldal új verziójához adminokat keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
(egy kis bemutatkozást írj magadról) -
unrealnoise #1062 nah estig még én is alakítok kicsit rajta. :D -
#1061 ja igen a beviteli mezőre nem is gondoltam :D
Lehet a tied is, de Ricardónak (samsung123) is van pshop, lehet ő is alkot majd vmit amire megjelenik a game :)
Úgy kéne sztem hogy passzoljon a háttér a banner és a bmező is egymáshoz :) -
unrealnoise #1060 Tőlem lehet az is, csak akkor ne legyen két helyen a 999-es képe. Az enyém lehetne akár a beviteli mezőben is, ahova írunk, a másik, járgányos banner meg mehetne fel.
Persze ha így lenee, kivenném a logot, meg az alsó sávot. :) -
#1059 1055-ös művészíbb -
shumika #1058 -
#1057 nekem egy kicsit jobban bejön ez: #999 -
#1056 Erre szavazok -
unrealnoise #1055
banner link
nem nagy szám, meg nincs is időm és türelmem nagyon pöcsölni vele, meg hát még nincs kinn a játék, "korlátozottak" a lehetőségek.
viszont unom már a nagy logókat meg etc, szvsz visszafogott, pofás, nem csilivili, és jól is megy a szines háttérhez ez a kis nagyjából fekete-fehér kép.
a linkek meg sorakozhatnának az alsó, sötétebb sávban. -
#1054 Lényeg hogy mindkettőtök igényit ki fogja elégíteni! lesz benne rahedli segítség hogy billel is lehessen irányítani, a szimeseknek meg ott van az Elite mód. Single rész meg olyan hangsúlyos lesz mint a multi! úgyhogy mindenkinek meg fog feleni.
ne folyatssátok tovább mert törlés lesz... -
#1053 csak győzzed fizetni a valóságodat :D -
#1052 Nézet kérdése ki mit akar és hogyan látja az autós játékokat.
Én ha életszerűt akarnék akkor elkezdeném lerakni a jogsit és a valóságban mennék.A játék meg szórakoztatásra van a kettő teljesen más. -
#1051 PLS...normálisan. -
#1050 Jah csak elég nagy máléság egy valag hsz-en keresztül hangoztatni, hogy autós játékot billzettel TÖKÉLETESEN lehet irányitani amit meg nem az fos. Arról nem is beszélve, hogy az általad felhozott F1-ben billzetes full aiddel, még kanyarodik, viszzavált, fékez is gép neked - szal marha életszerű lehet és jó lehet.
Az meg hogy TÉGED nem érdekel a multi, mégannyira sem érdekel senkit szal megnyugodhatsz ebben is. -
#1049 Miért is? Ide csak az írhat akit az online rész érdekel? Nem hátakkor.
Az irányításról beszéltünk nem is értem mit pattogsz! -
#1048 Akkor mi a péknek rontod itt a levegőt?
A következeő senkit sem érdeklő offantásod min. felkiáltójeles lesz. -
#1047 3 műszakban melózok mellette edzésre járok és nem tudok sokat játszani.
Szoktam multizni de csakis fps-el. Autóssal nem nyomnám soha legyen más az utolsó ne én.