3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • samsung123
    honnan tudod, hogy nem kapok valahonnan, valahogy (tér-idő torzítással vagy felgyorsulok fényközeli sebességre) hamarabb egy példányt?
  • Szabi1991
    tényleg shift2nek nem lesz bemutató buli mint a shiftnél ? :D

radír R33asán elég jól nézne ki az nfs dizájn :D
  • tomsolo
    Én sem mert 9 nap != 1 hét. :P
  • samsung123
    El se hiszem, hogy 1 hét múlva már kezem között lesz!
  • antgecc
    Nekem E8400 3.0 ghz, radeon 5750, 6gb ram van. Ezen vajon megy hiba nélkül fullhd-ban?
  • HUN BECSEHELY
    Kell vennem még egy Vid.Kártyát+Ramot,oszt csá.
  • Carloska
  • unrealnoise
    Pfúúú. azért gecijó, hogy már csak kilenc nap :D
    lassan választanom kéne valami járgányt amivel csapatom majd.

itt jön egy fontos kérdés, "samuékat" illetően, olyannal szeretnék elkezdeni gyaksizni, amivel indulhatnék ellenetek multiban, illetve, amivel ti is tolnátok PC-n, aztán lehet mondjuk Lap records-okat összehasonlítani.
  • Totti5
    1:1ben ugyan az minden a kettő verzió, nincs eltérés, nincs portolás, nincs egyiknek sem prioritása. Kár tovább ragozni, de hülyeséget ne nyomassuk.
  • Carloska

• modelcar
    Nvidia Graphics Card - GeForce GTS 150
    GTS 250*
  • janihunk
    Ez tényleg igaz? Akkor lehet még nálam is menne maxon:D
  • Muttley
    na, ilyet találtam AJÁNLOTT követelményekre:

Intel Processor - Core 2 Duo E6600 2.4GHz
    AMD Processor - Phenom 8400 Triple-Core
    Nvidia Graphics Card - GeForce GTS 150
    ATI Graphics Card - Radeon HD 3870
    RAM (Memory) - 3 GB

egy csávó meg azzal henceg, h a következő konfigon MINDEN MAX lesz:
    AMD PHENOM II X6, 16 GB RAM, ATI RADEON HD 6850

O.K.
  • Muttley
    pedig jóó lett vóóóóna, ha tudod :DD
    sok mindenkinek fontos lehet ez most, h mááá lassan csak nyóóóóóc nap van és

• unrealnoise
    OFF szerintem a FIFA 2011-et simán elviszi, 1680-ban is. :)
    egyébként az 1024 pl elég közel van a konzolos 720p-hez. :) közelebb, mint a 720p a full HD-hez. szóval azért az a 8800 gt annyira nem szar ON
  • Bullitt
    - igen.
    - nem tudom.
  • Muttley
    én nem nézlek hülyének,
    és mégsem válaszoltál még az #1251-re :D ;)
  • Bullitt
    Továbbra sem értem, mi bajod van, én nem a konzolt támadtam általánosságban, hanem csak elmondtam, hogy a Shift 2 PC-n szebb és jobban fut. Pont. Te meg egyből elkezdtél fanboykodni. Nekem sincs több száz ezres PC-m, egy 3 éves laptopom van, tudom jól, hogy a konzol jobban megéri (persze ha van hozzá normális tv-d is), nem kell bemutatni ezeket a dolgokat, ismerem. Csak azért nem vettem már konzolt, mert inkább kivárom a következő generációt.

És igen, ha hiszed, ha nem a Shift-et PC-re fejlesztik elsődlegesen, mert arra a legegyszerűbb. Nem azt mondtam, hogy üzleti szempontból az elsődleges és minden támogatást a PC verzsön kap majd, hanem, hogy arra lett fejlesztve és onnan portolták konzolra, nem pedig fordítva, ahogy manapság a játékok 90%-a. Ettől függetlenül a konzol verziót fogják nyomatni, mert azt éri meg (DLC-kkel és miegymással). De nyugodtan nézz hülyének továbbra is...
  • pxxl
    "8800 GT rengeteg játékra (újra is) bőven elég"

1024x768-ban
  • unrealnoise
    OFF no azért álljunk meg egy pillanatra. pc-t sem kell ám állandóan fejleszteni. egy "régi" 8800 GT rengeteg játékra (újra is) bőven elég. ha meg mégsem, hát nem kell minden csilivilit bekapcsolni rajta, élimítást is visszább lehet venni.

de nézzünk egy példát. veszel ma használtan egy négymagos q9400-asat. eladod az előző procid mondjuk 15ért. 20 körüli befektetésből a q9400 évekig jó lesz még játékra. veszem ma egy erősebb videókártyát (gtx560) és biza azzal sem lesz gondod 2 évig...

de igazából ott dől el az egész, hogy ki mit és mennyire tart fontosnak, akinek komoly hobbyja a PC az úgyis áldoz rá. van aki néha vesz egy komolyabb cuccot és azt hajtja évekig, valaki meg gyakrabban cserélgeti. És köztes vagyok, így a régi, lecserélendő cuccaim sem értéktelen vacakok, így egy új erős kártya vétele sem fáj annyiba ugye. ON

PC-n majdnem mindent lehet jól játszani, konzolon stratégia és FPS kilőve nálam.
  • vg
    Mármint én, vagy te?
  • antgecc
  • samsung123
    Van OFF topki! pont erre van!
  • samsung123
    Egy: Be lehet fejezni!
    Kettő: Bullitt-ot meg nem támadni! mert igensokmindent megtesz érünk!

Képzeljétek nem egymással kellene vitázni(veszekedni) hanem a kibaszott pénzéhes kiadókkal, akik leszarják a pc-t és 70% szar konzolport jön ki ami ki sem használja pc-ben reljő lehetőségeket. És nem a Konzolt szidni azért mert olcsó és használható(jó) hanem azokat akik tönkreteszik a pc-t. Ez sok játékészítőktől elkezdve a nvidia manipulálásán keresztül a Warezen át sokminden van, hogy ez igy alakult!

Ugyse fogjuk ezt eldönteni! Inkább örüljünk hogy nem lesz Fosport és még jobban is fog kinézni! Ráadásul atomerőmű se kell majd hozzá!!!

• Totti5
    Naja, olyan játéknál kár beszélni elsődlegességről amit az elejétől fogva párhuzamosan csinálnak ( ez igaz a multiplatform játékok 90%ra ).
  • Szabi1991
    jah filmnél, ahol a 2képkocka között van elmosás, de egy játékban nincs.. ha pedig vmit gyorsan be kéne töltsön egy pillanatra megakad és már mindjárt nincs meg a 24fpsed ;)
  • antgecc
    Mekkora gyíkok vagytok, hogy itt köpködtök egymásra faszságok miatt.
  • lolSL
    menj el dolgozni kb
  • RYO21
    Most komolyan! Kit érdekel a forza 3-ad?
  • vg
    Hülyeségeket beszélsz kispajtás. Amíg a 40e forintos konzol sokkal jobb ár értéket mutat, mint a te több 100e forintos PC-s konfigurációd, addig fogd be pici szád(igen, még úgy is megéri, hogy konzolra meg kell venni a játékot). Azt pedig, hogy ez a játék PC-n az elsődleges, a te kizárólagos álmodban létezik mint egy kellemetlen fantazmagória. Mellesleg hiába veri szarrá grafikában egy csúcs konfiguráció a konzolt(még jó), ha az embereknek nincs pénzük fejleszteni. (nyugaton sincs pénz erre, mielőtt ezzel a proli hülyeséggel jönnél, és ezt a "EA-sok" pontosan tudja, hogy a te gondolatmeneteddel éljek)
  • Totti5
    Rondának egyátalán nem ronda, hisz szépen kidolgozott, aprólékos a legtöbb autónál csak sajnos eléggé statikus.
  • unrealnoise
    Hát a Forza 3 lehet valahol szebb, mint "ez", de hogy a műszerfal az konkrétan elég ronda még a SHIFT 1-hez képest is az holtbiztos... Majd a Forza 4 talán.
  • Totti5
    És milyen körülmények közt, volt a pályán 16 ellenfél stb stb... de tény hogy egy erősebb pécén ennél a játéknál nem szabad hogy gond legyen a 60 fps. Amúgy tegye fel a kezét az akinek a Shift 1 maxon full HDbanm 4*AA mellett max autóval versenyen fix 60 fps.
  • Totti5
    Amíg Forza 3 suhan 60fps mellett és szebb mint ez, amíg a GT5 detto ( igaz ott vannak helyzetek amikor nem ) addig nincs miről beszélni. Shift 1 stabil fix 30 fps volt xboxon, tökéketesen ment és jól is nézett ki.
  • darki81
    vegyél fel szemüveget ikszbokszosgyerek ;)
  • Muttley
    érdekel még, h amikor próbáltátok és hozta a játék PC-n a 60 fps-t -

- minden maxra volt húzva?
    - mindehhez milyen gépkövetelmény kellett (RAM, CPU, VGA)?
  • lolSL
    ez a legnagyobb f*szság ami 15 éve mindig visszatér amikor felmerül az FPS kérdés, ne kezdjünk el ezen vitatkozni plz. googlere menj el okulni az ügyben.
  • SZilaJMaGGoT
    Az fps korláthoz annyit, hogy 24fps felett a szemed mindent folyamatos képnek érzékel.
  • SZilaJMaGGoT
    B@szhatod, ha mindig meg kell venni az új hardvert... :/ Ráadásul sok esetben a legfosabb portokat készítik konzolról ami röhögve szalad a 6 éves hardveren, de a legfrissebb atomerőművön összefossa magát... :/ Pc-m, van és sajnos ezek a fajta tények számottevőek.

(ui.: igazán kivehetnétek ezt a képet a szövegmezőből, mert alig látom, hogy mit írok... :D)
  • unrealnoise
    Plusz felbontás, plusz FPS, plusz grafika, plusz betöltési idő.
    És jövőre még szarabb lesz a konzolosoknak szvsz, új konzolt a játékeladások miatt sem nagyon akarnak kihozni még egy ideig szvsz (csóró szülők gyerekek vegyenek még játékot inkább, minthogy felbasszák őket egy új, drága konzollal...), a PC meg szépen nyílegyenesen halad egyre előrébb. A különbség folyamatosan nőni fog bizonyos játékok esetében. (ahol a PC az elsődleges, onnan portolnak, vagy egyszerűen csak kiaknáznak minden lehetőséget, minden platformból.)