Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez az elmosódás, még mindig az év vicce.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
már másodszorra nyomod.. 😉
a két játéknak összélmény tekintetében kb annyi köze lesz egymáshoz, h mind2 autókról fog szólni, amik berregnek xD
Just do it :)
amúgy óriási mellélövés szerintem arcade-ra csinálni egy ilyen autós játékot. (a codi megtette az f12010-el ugye és hát folyamatosan meg is teszi), hiszen a szimuláció nem azt jelenti elsõsorban, hogy nehéz lesz vezetni, hanem azt, hogy NORMÁLISAN, valósághûen, már-már kiszámíthatóan lehet vele menni. óriási különbség.
Szvsz, a Shift nagy jövõ elõtt állhat ha tartják az irányt, akkor egy nagyon. nagyon komoly szim/autós játék lehet belõle.
Képzeljétek el jövõre milyen lesz, ha komplett bajnokság épül be, kerékcserékkel, dinamikus idõjárással, gumikopással, etc. és ehhez hozzájön még az, hogy az autót évközbeni anyagi helyzetünk függvényében még fejleszthetnénk is. HOL, kérdem még egyszer, hol tudja ezt akármelyik mai PC-s szimulátor? Sehol. Óriási sansz áll az EA elõtt, el kell engedni kicsit a fejlesztõk kezét, hagy viselkedjen a kocsi úgy, ahogy kell, a körítést adni kell hozzá, és akkor évekig el lehet mivel szórakozni. (és persze még több és még több pályát akarunk...) 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A sofõrgyerek egy balfék,már abból lehet látni ahogyan a kormányt fogja és ahogy elheylezkedett,a vezetése nocomment,a legtöbb kanyarba a lehetõ legszarabb ívben vágódik be...
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Én is örülök a fejlesztõknek!
Egyébként nagyon hangulatosnak néz ki, ha pedig a fizika egy kicsit is jobb lesz, mint az 1-ben akkor tuti siker.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Többnyire csak nyaranta használtam, mindene mûködik.
Nem akarok érte sokat kérni.
A pedálsor a potenciométerével, és a nemlineáris fékpedáljával, ABS szimulációs pedálrezgésével, meg a kormány érzékenysége, visszacsatolása, és terhelése, fogása valami elképesztõ, eddig kb úgy saccoltam pariban van a Logitech-el, de ez annál is jobb. Egyszerûen nem lehet betelni vele. Ráadásul PC,PS3,Xbox360 kompatibilis, és az iRacing-hez, GT5-höz, és Forza3-hoz optimalizálták, PS3-on a PS szimbólumok világítanak a kormányon, boxhoz kötve a a boxos szimbólumok, PC-én meg konfigolható, ráadásul PC-én a pedálsor külön köthetõ direktben is USB-én a nagyobb gyorsaság érdekében, míg PS3-on és Xbox360-on a pedálsor a kormányhoz köthetõ, és ekkor csak 1 USB megy a konzolhoz, illetve boxon még egy sem, vezeték nélküli összeköttetést alapból tudja a kormány (nyilván ez a leghátrányosabb összeköttetés).
Igazi pozitívum: nem csak szoftveresen konfigolható, hanem magán a kormányon is van lehetõség konfigurálásra, az LCD kijelzõjén, ez nyilván konzolos összeköttetésnél jön jól, de PC-nél is, hiszen olyan funkciók is állíthatók, amik PC-én a driver-bõl nem, nagyon jó, hogy egybõl a kormányon be lehet állítani minden fontosabb dolgot, forgásszöget, linearitást, visszacsatolást, holtjátékot, meg megannyi mindent.
Negatívum: sajnos ilyen is van. És ez a sebességváltó, amit már eddig is láttam a képek alapján is, hogy gagyibb, mint a Logitech-é. Egyszerûen nem is fejlesztettek újat, az eddig is kaphatót lehetett hozzá rendelni H-shift és szekvenciális karokban. Egyrészt nem kapcsolható az átmenet, két különbözõ kar van, amit cserélgetni lehet, másrészt a váltóút is elég játék kormány érzetet ad, meg a fogása is, a váltófülek a kormány mögött pedig pontatlanabbak, mint a Logitech-nél, ami azért van, mert utólag felcsavarozhatóak, és egy nagy bumszli elõbetétet kell elé tenni.
Tehát mindent összevetve nálam Fanatech vs Logitech 2:1, vagyis az új kormány mindenképp jobban bejött. G25 viszont így kuka, nem kell még mindig? 😄
Az lenne a jó, ha a váltóját hozzá lehetne csatlakoztatni a Fanatech-hez, de sajnos csak a pedálsor kompatibilis.
Shift2-nél lesz az igazi felavatás, az lesz a legközelebbi autós gamma, amivel hosszabb idõre is elszórakozom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
on: Basszus a végén még tényleg meg kell vegyem ezt is, eddig elég meggyõzõ, bár ekkora méretõ gumidarabok driftversenyek alatt se jutnak fel a pályára 😄
Über gama lesz, nem csak a grafika miatt!
Tuning:
Jó a video, csak a sofõr nem olvasta el a táblát hogy fûre lépni tilos<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
sorry, ittt az új videó. most rakták fel nemrég.
azért nem linkeltem egyszerre, mert így töltötték fel sorban.
Jó pont. 😊
amikor visszajön a pályára miután kicsúszott érdekes hangokat hallani...
itt már nem csúszkál úgy az autó csak egy kanyarban lehetett érezni, mondjuk ez is elég béna kör, röhej, hogy itt is be van kapcsolva az ideális ív segítsége, ha életemben nem játszottam volna még autós játékkal akkor is kikapcsolnám... a kanyarok, meg az autósportban látottak, vezetés közben tapasztaltak tökéletesen elegendõek...
erre itt meg minden veidón rajta van. az EA bekaphatja amúgy amiért nem ad ki saját maga full HD-s felbontásban ELITE modról videót, ha már szimnek akarják eladni, legalább próbálnának meg felvágni vele... Vagy lehet nincs is mire... Amúgy lehet ez az ELITE mod is erõsen kamu, elvégre a Shift 1-ben is ki lehetett kapcsolni minden segítséget, ha a fizika nem változik számottevõen, akkor az egész elite baromság egy nagy nulla, mert ugyanott vagyunk, viszont tök jól hangzik ugye...
És am ezzel én is nyomtam augusztusban GamesCom-on. Ott is kint volt, ráadásul pont ugyan ez a csávó dirigált, hogy hogy szállj be. Egybõl rákiáltott az emberre, hogy a kormányt tilos fogni ki-beszálláskor. xD
(nem értem amúgy ezt a vidit, hátul shift2es táblák vannak, de a játék mintha a shift1 lenne, a menü a betöltõképernyõk stb o.0)
Ha ilyesmire megcsinálnák, akkor jó lenne.
Pedig még ez se valami nagy szám 😊