Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 igen, videó is volt róla.
2. élethûek lesznek a Shift 1 alapján, ebben nagyon jó volt az elsõ is.
3. lehet sima cockpit view is.
4. biztos lehet.
5. passz
6. szerintem teljesen aktívak lesznek. amúgy nem tudom
7. nem tudom hány fokban, de biztos jól testreszabható. baklövés lenne ha nem így lenne.
8. nehezebb lett valszeg, a "csúszkálás" is megszûnt, legalábbis ezt nyilatkozgatják.
Az SMS, de inkább az EA nem mert rögtön kiadni egy komolyabb szimet, inkább adagolja be a néppel. nyilván az a stratégia, hogy mindent akarnak vinni, arcade, és szim, azaz autóvezetési fronton is. jól teszik. mindenki elégedettebb lesz a saját játékával, minhta egy egybegyúrt korcsot kapnánk.
1. Jövõre várható-e boxkiállás, szabályok, zászlók, teljes futamok?
2. az AI-val szvsz rögtön egy hatalmas probléma van, rF-ben testre lehet szabni, százalékosan megadni az AI képességeit, ezzel akár tizedre pontosan belõni majd az ellenfél tempóját. A Shift-ben meg lehet választani kemény négy nehézségi szint közül... Vicc. Ebbõl pedig az adódik, hogy lehet egyik sem passzol igazán hozzák, egy rfactoros csúszka sokkal-sokkal jobb lenne. agresszióra, gyorsaságra.
2) Nürburgring teljes kör lesz-e a Shift1-hez hasonlóan?
3) mennyire élethûek a motor/kipuf hangok?
3) a cockpit view csak bukósisaknézetben, vagy utóbbit lehet ON/OFF?
4) a cockpit viewban lesz lehetõség fejet forgatva megszemlélni az utasteret a Shift1-hez hasonlóan?
5) ugyanitt a hátratekintés továbbra is a "levegõben lóg" vagy a TDU-hoz hasonlóan autóutastér-hátsó nézetet kapunk?
5) a hármasmûszer ill belsõ órák (rpm és speedo alap) milyen mértékben aktívak?
6) a look-to-apex hány fokban állítható?
7) 'Real' módban mennyire változott az autók fizikája, kezelhetõsége a Shift1-hez képest?
Just do it :)
CD Galaxison is 9k a game + az 1. rész. 576-nál pedig nem kapsz mellé Shiftet.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
whymilk máá úgyis szavazott, uh.
mehet a modiknak a kérvény
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
én csak felvetettem a témát, de ebben az esetben "visszavonulok" 😊
a dizájn meg csak egy dolog, nem az a lényeg 😊
All hail the double x!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De ha pixxel csinálna, egy nem túl sötét, nem túl csicsás topikdizájn-t, akkor õt is támogatnám.
Egyébként létrehoztam egy off topikot, aminek csak késõbb lesz úgyis jelentõsége.
Mercedes E320 kaszinó rójál
De ne múljon rajtam.
+1 samsung +1 pixxel
Akinek jó hogy én legyek és nem bánja akkor írjon pár hsz-t rá.
Design-hoz picit én is értek<#nevetes1>#nevetes1>
viszont mondod a netgondot úgy, h iRacing-huszár vagy áááállítólag..
whymilk
Alap design sokkal barátibb szvsz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De amugy pixxel tényleg szép topikokat alkot 😉
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
__
dizájn itt nem lesz egy ideig (meló + nincs ihlet 😄)
All hail the double x!
(Pixxel=önálló weboldal színvonalú, szájtátós topicdesign és egyéb elemek - rend, de nem vasfegyelem - folyamatos fejlesztési igény - készséges önzetlenség - folyamatos rendelkezésre állás)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
<#eljen>#eljen>
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
__
ajánlom magamat <#hehe>#hehe>
All hail the double x!

Most már tuti, hogy itt leszek 3 hét múlva. 😊