3115
-
#1383 Grat a 328i-hez, öcsém is most vett egy e46-ot, én is ilyet tervezek, ha a lakás rendben lesz :) -
zoluss #1382 Nekem az E36 M3 lesz a favorit. Persze elfogult vagyok, nemrég vettem egy 328i-t. Emellett a régi verdák érdekelnek, HF intergrale, E30 M3, öreg Nissanok, Skylineok, meg persze a Mk I Golf nekem is kedvenc lesz, ha rendbeszedték a fizikát. Sajnos erősen úgy tűnik, mintha szégyellniük kéne valamit, nagyon nagy a titkolózás. Vagy a várakozásnak megfelelően csalódás lesz, vagy nagyon kellemes meglepetés. Reméljük az utóbbit. -
#1381 Alpina B6 GT3
BMW (E30,E36,E46)
Nissan Skyline GTR R32,Sylvia S15
Mazda RX7 FC3S
Dodge Charger,Challenger,Viper
Volkswagen Mk1 GTi
Mclaren MP4-12C
Ford Mustang RTR-X
ők mindenképpen, persze többi is szóba jöhet hiszen elég szép az autókínálat jó verdákat pakoltak bele.
-
#1380 7végén láttam egy pont ugyanilyen jobb kormányost (nem magyart) :) naon komoly kis dög -
ManoNegra #1379 hüha bakker te volnál az übermensch... -
#1378 Tégy úgy! -
#1377 Én felsorolom mindet :D
BMW M3 (E46 , E92), M6
Ford Shelby GT500
Lamborghini Gallardo LP560-4, Murcielago LP 640, Reventón
McLaren F1, MP4-12c, SLR 722
Nissan GT-R, 350Z
Mazda RX7, RX8
-
#1376 A bumszli ködlámpa nélkül még jól is nézne ki. -
#1375 :D -
#1374 nagyon menő az a lovaskocsi kerék rajta XD -
#1373 úgy értem így:
-
#1372 én meg a 22B-t szuggerálom ezerrel :D
[IMG]http://aclassblog.files.wordpress.com/2009/11/22b_03.jpg [/IMG] -
High end PC #1371 Csak PC-én rá lehet ereszteni kb !!4-6-szor!! akkora felbontást mint a konzolos 1280x720 a Shift 2-ben.
Meg még 16xAA-t 32x-es wide tenttel
Rá lehet tolni 16x AF-et
Ki lehet szedni a hányás Motion Blurt, hogy a játék ki is nézzen valahogy
Meg még így hirtelen fejből a tököm tudja mi mindent meg lehet csinálni még hardverből látványra, SSAA-at állítani, meg hasonló nyalánkságok
Persze ettől függetlenül a helyzet már tényleg nem olyan, mint mondjuk 2000-ben, hogy jött egy NFS Porsche PC-re, meg egy tök más NFS Porsche az akkor már 6 éves PlayStation-re, és a kettőnek kb nem sok köze volt egymáshoz a játék címén meg az autólistán kívül... -
High end PC #1370 Kajak, megvan mind, akkor sok bónuszt kapok majd :D
-
#1369 Jó ötlet okoska, mindjárt szaladok is és veszek egy 500 millás versenygépet, aztán irány a világ versenypályái. -
#1368 Egy kielégítő válasz! -
#1367 Ismerem, de egy jól összeválogatott tracklist is sokat tud dobni a játékélményen. Sokan panaszkodnak arra is hogy árkád lesz a játék, hátha valódi vezetési élményt akartok üljetek autóba bazmeg! Az általad ajánlott megoldásra végső esetben gondol az ember, mert elvárná, hogy ne neked kelljen megoldani mindent. Jó, hogy a hangeffekteket nem nekem kell alábrummogni... -.- -
#1366 Ennyit kötöszködni...
A fókuszból direkt a másik verziót várom, és én nem a BMW M3 gt2-re gondoltam hanem az új Z4 Gt-re -
Bullitt #1365 Verseny közben nincs zene, csak driftben. Egyébként pedig #1359, nem csak 10 db lesz. Lesznek eredeti zenék is, amiket pl. Ramin Djawadi is komponált.
Egyébként pedig azért van a soundtrackben némi különlegesség is, ahogy írtam:
Andy Tudor elmondása szerint a soundtrack zenéinek hangzása változik attól függően, hol is járunk a menüben. Például, a főmenűben csupán csak az alap hangszerelést hallhatjuk, aztán ahogyan egyre közelebb kerülünk a verseny elindításához, a zene úgy változik, úgy válik egyre intenzívebbé. Nem véletlen tehát, hogy Biffy Clyro Mountains c. számát is ismeretlen formában hallottuk a Ve3tro Games Media gameplay jelenetei alatt. -
#1364 kókusz eres nem, de kókusz (L)estééé volt ;) és BMW-t is csinálhattál magadnak
#1352: Velorex :) -
#1363 a winampot ismered? -
#1362 Nem tudom mi féle zene lesz benne. Verseny közben nekem ne szóljon semmi zene, mert nem hallom, amit kéne. Feltéve, ha ez jól meg lesz oldva. Mert pl GT-ben, GTR-ben hallani kellett körülötted mindent, hogy jót tudj menni, ne lökdösődj, ne tolj le senkit és sorolhatnám. Ha meg csak funolok, akkor úgyis saját zenét rakok be. -
#1361 Így van, itt másfajta zenét kell hallgatni. :) -
#1360 Úgyis kikapcsolom. -
#1359 10db soundtrack lesz az egész játékba? :/ -
#1358 Na benéztem :)
Zsiguli is jöhetne! -
#1357 zsiguli:D ;) -
Bullitt #1356 1-es Golf van, nem kettes. :D -
#1355 Olyan sokkal versenyeznék, hogy sok lenne felsorolni is! DE amik nem voltak benne az egyben azok kötül a
Cobra,
Mustang RTR,
a GTs BMW
Mercedes-Benz SLS AMG
Caterham CSR
Ford Focus RS
Monster Energy/Falken Tire Mustang GT,
2-es golf
hirtelen kb ennyi -
Bullitt #1354 Nem egészen. Az ABC betűire vannak osztva a kategóriák (ha jól emlékszem az A a legjobb), és a kategórián belül pedig 4 számjegy mutatja, hol helyezkedik el az autó súlycsoport tekintetében. -
#1353 Köszi! nem baj, lényeg hogy korlátlan lesz a garázs! halleluja!
-
#1352 KAN!!!!!
Akkor a sok általam kedvelt autónak lesz hely ^^
Amúgy egy kérdés mindenkihez:
Az eddig ismert autók közzül ki melyekkel versenyezne leginkább?
Bullitt: az autók itt is 4 szintre vannak sorolva és a versenyek is így épülnek fel? Tehát mint az első részben... -
Bullitt #1351 Korlátlan hely van a garázsban, pont amiatt, mert az elő rész kapcsán sokan panaszkodtak. A kérdés felett átsiklottam, bocsi! -
#1350 Erre kérdésemre tudod a választ? Bullitt -
#1349 óóóllájzondökáuntö: mááá csak 7 nap :)
és 1kis kedvcsináló:
-
tom235 #1348 4 rotoros swap/rx7 nem lesz? Csak mert ennek a csókának volt egy 4 rotoros fd3s-e (ha jól tudom 2db 13b blokkból). Brutál hangja volt. Kár lenne kihagyni a stift 2 ből. -
Bullitt #1347 Soundtrack -
#1346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyira gagyi, hogy már jó :D -
#1345 Tolnám: már. -
vg #1344 Csórikám, nem vetted még észre, hogy a PC multiban csalnak csak?