3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • antgecc
    Grat a 328i-hez, öcsém is most vett egy e46-ot, én is ilyet tervezek, ha a lakás rendben lesz :)
  • zoluss
    Nekem az E36 M3 lesz a favorit. Persze elfogult vagyok, nemrég vettem egy 328i-t. Emellett a régi verdák érdekelnek, HF intergrale, E30 M3, öreg Nissanok, Skylineok, meg persze a Mk I Golf nekem is kedvenc lesz, ha rendbeszedték a fizikát. Sajnos erősen úgy tűnik, mintha szégyellniük kéne valamit, nagyon nagy a titkolózás. Vagy a várakozásnak megfelelően csalódás lesz, vagy nagyon kellemes meglepetés. Reméljük az utóbbit.
  • Skypack
    Alpina B6 GT3
    BMW (E30,E36,E46)
    Nissan Skyline GTR R32,Sylvia S15
    Mazda RX7 FC3S
    Dodge Charger,Challenger,Viper
    Volkswagen Mk1 GTi
    Mclaren MP4-12C
    Ford Mustang RTR-X

ők mindenképpen, persze többi is szóba jöhet hiszen elég szép az autókínálat jó verdákat pakoltak bele.

• pxxl
    7végén láttam egy pont ugyanilyen jobb kormányost (nem magyart) :) naon komoly kis dög
  • ManoNegra
    hüha bakker te volnál az übermensch...
  • SZilaJMaGGoT
    Tégy úgy!
  • SLICK
    Én felsorolom mindet :D

BMW M3 (E46 , E92), M6
    Ford Shelby GT500
    Lamborghini Gallardo LP560-4, Murcielago LP 640, Reventón
    McLaren F1, MP4-12c, SLR 722
    Nissan GT-R, 350Z
    Mazda RX7, RX8
  • Totti5
    A bumszli ködlámpa nélkül még jól is nézne ki.
  • tomsolo
    :D
  • darki81
    nagyon menő az a lovaskocsi kerék rajta XD
  • Muttley
    úgy értem így:
  • Muttley
    én meg a 22B-t szuggerálom ezerrel :D

[IMG]http://aclassblog.files.wordpress.com/2009/11/22b_03.jpg [/IMG]
  • High end PC #1371
    Csak PC-én rá lehet ereszteni kb !!4-6-szor!! akkora felbontást mint a konzolos 1280x720 a Shift 2-ben.

Meg még 16xAA-t 32x-es wide tenttel

Rá lehet tolni 16x AF-et

Ki lehet szedni a hányás Motion Blurt, hogy a játék ki is nézzen valahogy

Meg még így hirtelen fejből a tököm tudja mi mindent meg lehet csinálni még hardverből látványra, SSAA-at állítani, meg hasonló nyalánkságok

Persze ettől függetlenül a helyzet már tényleg nem olyan, mint mondjuk 2000-ben, hogy jött egy NFS Porsche PC-re, meg egy tök más NFS Porsche az akkor már 6 éves PlayStation-re, és a kettőnek kb nem sok köze volt egymáshoz a játék címén meg az autólistán kívül...
  • High end PC #1370
    Kajak, megvan mind, akkor sok bónuszt kapok majd :D
  • antgecc
    Jó ötlet okoska, mindjárt szaladok is és veszek egy 500 millás versenygépet, aztán irány a világ versenypályái.
  • SZilaJMaGGoT
    Egy kielégítő válasz!
  • SZilaJMaGGoT
    Ismerem, de egy jól összeválogatott tracklist is sokat tud dobni a játékélményen. Sokan panaszkodnak arra is hogy árkád lesz a játék, hátha valódi vezetési élményt akartok üljetek autóba bazmeg! Az általad ajánlott megoldásra végső esetben gondol az ember, mert elvárná, hogy ne neked kelljen megoldani mindent. Jó, hogy a hangeffekteket nem nekem kell alábrummogni... -.-
  • samsung123
    Ennyit kötöszködni...
    A fókuszból direkt a másik verziót várom, és én nem a BMW M3 gt2-re gondoltam hanem az új Z4 Gt-re
  • Bullitt
    Verseny közben nincs zene, csak driftben. Egyébként pedig #1359, nem csak 10 db lesz. Lesznek eredeti zenék is, amiket pl. Ramin Djawadi is komponált.
    Egyébként pedig azért van a soundtrackben némi különlegesség is, ahogy írtam:
    Andy Tudor elmondása szerint a soundtrack zenéinek hangzása változik attól függően, hol is járunk a menüben. Például, a főmenűben csupán csak az alap hangszerelést hallhatjuk, aztán ahogyan egyre közelebb kerülünk a verseny elindításához, a zene úgy változik, úgy válik egyre intenzívebbé. Nem véletlen tehát, hogy Biffy Clyro Mountains c. számát is ismeretlen formában hallottuk a Ve3tro Games Media gameplay jelenetei alatt.
  • Muttley
    kókusz eres nem, de kókusz (L)estééé volt ;) és BMW-t is csinálhattál magadnak

#1352: Velorex :)
  • darki81
    a winampot ismered?
  • antgecc
    Nem tudom mi féle zene lesz benne. Verseny közben nekem ne szóljon semmi zene, mert nem hallom, amit kéne. Feltéve, ha ez jól meg lesz oldva. Mert pl GT-ben, GTR-ben hallani kellett körülötted mindent, hogy jót tudj menni, ne lökdösődj, ne tolj le senkit és sorolhatnám. Ha meg csak funolok, akkor úgyis saját zenét rakok be.
  • Black Ghost
    Így van, itt másfajta zenét kell hallgatni. :)
  • antgecc
    Úgyis kikapcsolom.
  • SZilaJMaGGoT
    10db soundtrack lesz az egész játékba? :/
  • samsung123
    Na benéztem :)
    Zsiguli is jöhetne!
  • darki81
    zsiguli:D ;)
  • Bullitt
    1-es Golf van, nem kettes. :D
  • samsung123
    Olyan sokkal versenyeznék, hogy sok lenne felsorolni is! DE amik nem voltak benne az egyben azok kötül a

Cobra,
    Mustang RTR,
    a GTs BMW
    Mercedes-Benz SLS AMG
    Caterham CSR
    Ford Focus RS
    Monster Energy/Falken Tire Mustang GT,
    2-es golf

hirtelen kb ennyi
  • Bullitt
    Nem egészen. Az ABC betűire vannak osztva a kategóriák (ha jól emlékszem az A a legjobb), és a kategórián belül pedig 4 számjegy mutatja, hol helyezkedik el az autó súlycsoport tekintetében.
  • samsung123
    Köszi! nem baj, lényeg hogy korlátlan lesz a garázs! halleluja!
  • SLICK
    KAN!!!!!
    Akkor a sok általam kedvelt autónak lesz hely ^^

Amúgy egy kérdés mindenkihez:
    Az eddig ismert autók közzül ki melyekkel versenyezne leginkább?

Bullitt: az autók itt is 4 szintre vannak sorolva és a versenyek is így épülnek fel? Tehát mint az első részben...
  • Bullitt
    Korlátlan hely van a garázsban, pont amiatt, mert az elő rész kapcsán sokan panaszkodtak. A kérdés felett átsiklottam, bocsi!
  • samsung123
    Erre kérdésemre tudod a választ? Bullitt
  • Muttley
    óóóllájzondökáuntö: mááá csak 7 nap :)
    és 1kis kedvcsináló:

• tom235
    4 rotoros swap/rx7 nem lesz? Csak mert ennek a csókának volt egy 4 rotoros fd3s-e (ha jól tudom 2db 13b blokkból). Brutál hangja volt. Kár lenne kihagyni a stift 2 ből.
  • Bullitt
    Soundtrack
  • darki81
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyira gagyi, hogy már jó :D
  • tomsolo
    Tolnám: már.
  • vg
    Csórikám, nem vetted még észre, hogy a PC multiban csalnak csak?