Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
THX! 😊

1. passz. nemtom. nézd meg a listákat.
2 igen, videó is volt róla.
2. élethûek lesznek a Shift 1 alapján, ebben nagyon jó volt az elsõ is.
3. lehet sima cockpit view is.
4. biztos lehet.
5. passz
6. szerintem teljesen aktívak lesznek. amúgy nem tudom
7. nem tudom hány fokban, de biztos jól testreszabható. baklövés lenne ha nem így lenne.
8. nehezebb lett valszeg, a "csúszkálás" is megszûnt, legalábbis ezt nyilatkozgatják.

Az SMS, de inkább az EA nem mert rögtön kiadni egy komolyabb szimet, inkább adagolja be a néppel. nyilván az a stratégia, hogy mindent akarnak vinni, arcade, és szim, azaz autóvezetési fronton is. jól teszik. mindenki elégedettebb lesz a saját játékával, minhta egy egybegyúrt korcsot kapnánk.
Pár fontos kérdés szerintem ami mindenkit érdekel:
1. Jövõre várható-e boxkiállás, szabályok, zászlók, teljes futamok?
2. az AI-val szvsz rögtön egy hatalmas probléma van, rF-ben testre lehet szabni, százalékosan megadni az AI képességeit, ezzel akár tizedre pontosan belõni majd az ellenfél tempóját. A Shift-ben meg lehet választani kemény négy nehézségi szint közül... Vicc. Ebbõl pedig az adódik, hogy lehet egyik sem passzol igazán hozzák, egy rfactoros csúszka sokkal-sokkal jobb lenne. agresszióra, gyorsaságra.
tomsolo
ipon.hu

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Muttley
1) lesz-e a játékban Impreza 22B, Audi S1, Delta S4?
2) Nürburgring teljes kör lesz-e a Shift1-hez hasonlóan?
3) mennyire élethûek a motor/kipuf hangok?
3) a cockpit view csak bukósisaknézetben, vagy utóbbit lehet ON/OFF?
4) a cockpit viewban lesz lehetõség fejet forgatva megszemlélni az utasteret a Shift1-hez hasonlóan?
5) ugyanitt a hátratekintés továbbra is a "levegõben lóg" vagy a TDU-hoz hasonlóan autóutastér-hátsó nézetet kapunk?
5) a hármasmûszer ill belsõ órák (rpm és speedo alap) milyen mértékben aktívak?
6) a look-to-apex hány fokban állítható?
7) 'Real' módban mennyire változott az autók fizikája, kezelhetõsége a Shift1-hez képest?

Just do it :)

SLICK
Ti honnan rendelitek elõ, hogy 8000-ért még megkapjátok a Shift 1-et is ajándékba.
CD Galaxison is 9k a game + az 1. rész. 576-nál pedig nem kapsz mellé Shiftet.

Krisz018
samsung123 +1

darkerlomy
Szerintem sincs semmi baj vele <#lookaround> Na mind1 majd Samsung123 eldönti 😊

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

tomsolo
Az AI még mindig olyan tipikusan csalós geci lesz-e mint az eddigi ÖSSZES EA játékban? 😉

shumika
BMW E30 mennyire megy jól stb. GOLF Mk1 milyen? 😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Na, emberek, lehet bombázni kérdésekkel, ugyanis az EA ismét kihívta a TCM-et egy community event-re, így megjelenés elõtt lesz lehetõségem a Shift 2-t kipróbálni. Bármilyen kérdés jöhet, igyekszek elcsípni egy embert aki válaszol. 😊

shumika
Egyedi háttér okés lenne mondjuk....

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

tomsolo
nekem mindegy, csak az sg logókhoz ne nyúljatok meg ne legyen egyedi háttér. 😊

Muttley
akkor sztem el van döntve 😊
whymilk máá úgyis szavazott, uh.
mehet a modiknak a kérvény

samsung123
Megpróbálok jó házigazda lenni. Pixxel Köszönöm a lehetõséget.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darki81
samsung123 +1

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pxxl
+1

én csak felvetettem a témát, de ebben az esetben "visszavonulok" 😊
a dizájn meg csak egy dolog, nem az a lényeg 😊

All hail the double x!

lassan el lehetne kezdeni a szervezést egy bajnokságra. 😄 vagy korai? szabályokat lefektetni, vagy filózni mit és hogy kellene. 😄 egy ülés foglalt, csak jelzem 😄
tomsolo
Berendeltem egyet én is :-)

Muttley
mindaketten jók vagytok 😊
kampányoljatok 😄
egyelõre:

pixxel +1
samsung123 +1

samsung123
tcm-egy nagyon jó honlap, tényleg mindíg naprakész! Ki fog kerülni az is, mert megérdemli.<#awink>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Helyes. és tudom az nfs.hu a "fõ projekt", de a tcm-en nagyon jó, összeszedett leírások, ismertetõk meg mindenfélék vannak. kimehetne az is linkbe. de inkább nem szólok bele, a te dolgod. 😊
samsung123
Ok köszönöm mindenkinek, akkor ha nincs nagyobb ellenvetés, beizzítom a folyamatot<#worship>

freestyle666
Te nyitottad a topikot, legyél te a házigazda.

De ha pixxel csinálna, egy nem túl sötét, nem túl csicsás topikdizájn-t, akkor õt is támogatnám.

Egyébként létrehoztam egy off topikot, aminek csak késõbb lesz úgyis jelentõsége.

Mercedes E320 kaszinó rójál

+1 samsung123. pixxel-t nem ismerem, de persze tuti õ is több mint megfelelõ lenne... 😊
shumika
hááát nem tudok dönteni hogy pixxel vagy te. Pixel-t ismerem.

De ne múljon rajtam.

+1 samsung +1 pixxel

samsung123
Hali! lennék a topik házigazdája! Szeretnék a Shift2-bõl bajnokságot csinálni, ezért nagy segítség lenne ha Házigazda lehetnék itt.

Akinek jó hogy én legyek és nem bánja akkor írjon pár hsz-t rá.

Design-hoz picit én is értek<#nevetes1>

Muttley
az igényességed az egy dolog 😊
viszont mondod a netgondot úgy, h iRacing-huszár vagy áááállítólag..
whymilk

antgecc
Szépnek szép, csak lassít és átláthatatlan.

Alap design sokkal barátibb szvsz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muttley
na, látod 😄

darki81
nemkell a géplassító átláthatatlan desing 😄
De amugy pixxel tényleg szép topikokat alkot 😉

The Protector
pixxel-nél nem nagyon lehetne igényesebb topikgazdát találni,azon felül h rendszeres látogató nagyon ért a ........mittudomén képek mindenhova cucchoz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muttley
ahogy érzed 😉

pxxl
tanks, de csak megemlítettem, h kellene, de nem felétlenül szavazást akartam indítani ezzel 😊
__

dizájn itt nem lesz egy ideig (meló + nincs ihlet 😄)

All hail the double x!

Muttley
+1 szavazat Pixxel

(Pixxel=önálló weboldal színvonalú, szájtátós topicdesign és egyéb elemek - rend, de nem vasfegyelem - folyamatos fejlesztési igény - készséges önzetlenség - folyamatos rendelkezésre állás)

antgecc
ne legyen. samsung megfelelõbb.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pxxl
nekem8 csak lassan kellene egy...

All hail the double x!

darki81
Majd aki a témát indította 😉

shumika
legyél akko HG

<#eljen>

Ha lesznek ilyen verdák,akkor megveszem.Nem kell nekem 600Le-dögök.Ezek a tuti gépek

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Azért ezt te sem gondolod komolyan...
pxxl
lófiggy 😄

ez a zsír

All hail the double x!

pxxl
lassan kellene egy HG is nem? 😊 pl #877 hibák kiküszöbölésére is.
__

ajánlom magamat <#hehe>

All hail the double x!

antgecc
Konzolra mindig úgy írják a játékokat, hogy ne akadjon. Részben ez a konzol lényege. GT5 néha beakad az elsõ kanyarnál, mikor 16-an rajtolunk el, amúgy mindig minden játék simán fut.

Muttley
aha.. <#nevetes1>
és te essssszt komolyan gondolod? 😊

shumika
de azért pc-re költeni kell hogy vigye rendesen...

<#szeret>

Amúgy PC-re már-már "nevetségesen olcsó", pláne ha azt nézzük, hogy vadiúj játékról van szó. 8000 ezerért megkapod a Shift 1-et is, két játék lényegében. Igazából ha konzolos lennék, azért bosszankodnék milyen árak vannak ott... És ha véletlen még akadna is néha a játék, merhát a fejlesztõk a konzolok határait próbálják feszegetni (+ hosszú töltési idõk, akkor ott nincs mit tenni, nem tudsz sehogy sem gyorsítani rajta :/)
samsung123
<#eljen>

Nah beadtam a derekam. 8 ezret megér. tetszik az irány amit a Shift sorozat felvett. Tetszik az autolog, és hát még sok minden. A fizikában remélem nem kell csalódnom, ha meg mégis, legalább hozzájárultam a pc-s eladásokhoz, meg ahhoz, hogy igen, van igény PC-n is, egy "populárisabb", de jó szimulátorra. Remélem az eladási adatok szép számokat mutatnak majd. 😊

Most már tuti, hogy itt leszek 3 hét múlva. 😊