Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
de az igaz hogy mesterségesen generálják a homályosítást, amit szemed úgyis elvégez ebben igazad van!!!(lehet hogy jobban)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
te akkor egy sas vagy<#idiota>

hogy miért neked kell lenézni, mert talán te játszol a játékkal? használj fejmozgás követõ rendszert akkor bazz...szerintem jol megvan oldva, más kérdés hogy sokan nem értik...simán csak le kell majd nézni és újból tiszta lesz(mint a valóságban), szimeknél a fejmozgatás( nyilakkal vagy trackIR-el már nagyon régen alap és fontos pc-n)

teszt: csak nézd a monitorodat(olvass rajta, azzal szimuláljuk a koncentráltságot) lent van a billentyûzeted ugye elötedd kb ugy mint egy autóban a mûszerfal, namost mit tapasztalsz, ha nézed monitort és olvasol rajta, lent a periféridban pedig ugynúgy éles minden mi? eltudod olvasni a gombokon számokat/betûket vagy homályosak?
Háttér infó: neked azért tûnik úgy, hogy minden éles körülöted mert a szemed nagyon gyorsan és önkéntelenül mindig körbepásztáz(remeg, de te ezt nem is érzékeled) és az agyad ezt összerakja egy viszonylag nagy területû tiszta képpé, miközben sokkal kisebb teret látna be ha tényleg fixen(fizikálisan rögzítve pl) látna. Namost, ha viszont nagyon koncentrálunk egy részre akkor nagyjából kis terület marad éles, úgy mint a játékban, és lepillantással válna újból élessé(mûszerfal), de ahogy írtam a játék nem tudja követni a szemed állását(mozgását) ezért kell nekünk kézzel(gombokkal) vagy TrackIr( fejünkkel, ugye ez is még csak fejedet követi nem szemedet) segítségével.

ennyi befejeztem.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

antgecc
A madarakat nem, de a 150-es táblát már nézném. ja, hogy jegyezzem meg, hogy az elsõ a 150-es, látnom nem is kell.... oké, értem én...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
De miért kell nekem gombokkal/joy-al nézegetnem? Miért kell elhomályosítani egyáltalán? GT5, GTR és sorolhatnám... milyen jól elvannak homály effect nélkül! Egyébként ez egy hatalmas nagy tévedés, hogy pl 200 fölött elhomályosodik minden! Baromság. Régebben motoroztam, 200 alatt nem is nagyon jártunk, tudom mirõl beszélek. Soha nem volt, hogy bármit is homályosan lássak, akár a perifériámból is, nemhogy a km órát.

Egy autós játéknak, szimulátornak nem azt kell szimulálnia, hogy én hova nézek és mit láthatok, hanem a vezetés technkát, fizikát, verseny helyzeteket, stb...

GT5-ben pl megyek 260-al, az ég világon semmi sem homályos. Sem a fák, sem az út, sem a km óra. Miért? Mert úgy reális. ha nem a fára fókusálsz, még a játéban sem fogod tisztán látni. Nem kell ehhez elhomályosítani semmit.

Ez a homály egy felesleges hülyeség.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

samsung123
A fejedet tudod majd mozgatni játékban, jobbra balra fel le, ha lepillantasz akkor ki tisztul a mûszerfal (mivel újból oda fókuszál), ha oldalra nézel ki akkor az, ha vissza az útra nézel újból homály, nincs ezzel semmi gond csak használni kell majd a fejmozgatás gombokat.
Értem én hogy te arra célzol hogy odanézel a mûszerfalra és homály, de sajnos a játék nem fogja támogatni a szemozgás követõ rendszereket(mivel még nincs is ilyen játék), és így, szegény játék nemtudja hogy, TE lenézel, de nyilakkal vagy ahogy be van állítva letudsz, és ki fog tisztulni(elvileg)<#vigyor>

Totti5
"Melyik szimulátorban van ez így?"

Egyik szim sem adja vissza így azt a brutális sebességérzetet. Csak is vizuálisan lehet szemléltetni a dolgokat egy játékban, itt így oldották meg, így nem zavaró egyátalán játék közben, mert NEM fogod 250nél a mûszereket nézni vagy az ablakból a madarakat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darki81
hát, nekem annyira nem jön be a belsõ mosódás 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

antgecc
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ha pl 250-el mész a játékban és az utat nézed, akkor a fák és minden egyéb a sebesség miatt a szemed számára "elhomályosodik" (nem valóságos homály ez, csak nem látod rendesen, mert nem oda fókuszálsz), de ha egy pillanatra rápillantasz egy táblára vagy fára, annak élesnek kell lennie, mert arra fókuszálsz (feltéve, hogy a szemeddel tudod követni azt a tárgyat).

Ehelyett mi van ebben a játékban? Hiába pillantasz ki oldalra, minden homályos. Idegesítõ és baromság. De ami még nagyobb vicc: lenézel a km órádra és nem látsz semmit! Az egész autó belseje el van homályosítva! Egyszerûen abszurd! Hogy lehet megcsinálni így egy játékot?? Melyik szimulátorban van ez így?

Ha te 200 fölött utazol autópályán és lenézel a km órádra, az homályos? Kötve hiszem. Akkor a játékban miért az? Ha oldalra nézel egy táblára, meglesni, hogy hány km-re van még a Balaton, az homályos?

Ígéretesnek tûnik a játék, de ez nagyon dühít. Az elsõ részt csak emiatt nem vettem meg.

Totti5
Így szemlélteti a játék hogy ha egyre nagyobb a sebesség akkor egyre jobban fókuszál az ember az útra.

antgecc
Valaki mondja már el nekem, hogy a kocsiban ülve mi a picsáért homályosodik el a km óra??! <#szomoru2>

atila4
Nekem is elõ van rendelve, de úgyis itt egy hét múlva jelenik meg mint amcsiban szal sztem lesz kipróbálható verzió 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

samsung123
Én remélem a legjobbakat, tény hogy demó nélkül ez a kritikus, de nekem már elõrendelve van!

Hát remélem , hogy igaz mindenesetre kipróbálom mielõtt megveszem !

Black Ghost

"Ezek miatt tûnik úgy ahogy elcseszett, az 1 is ilyen volt hülyebiztos módban, ráadásul ott még driftelt is!!! ami most nincs!!!!!"

Nézd, legyen igazad, de hiszem ha látom, még egy hónap és kiderül.
mert aztán te meg tudod állapítani milyen segítségekkel ment a csávó. az rFactort is totál le lehet butítani arcade szintre...
SLICK
thx

atila4

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

SLICK
Hali!
Valaki vázlatokban leírná, hogy mik lesznek a fõbb újítások és mik fognak változni a játékban? Na meg hogy vesznek-e ki olyan dolgokat mint amik az 1. részben voltak?

Elõre is Köszönöm!

Nor3i
Nálam best a shift 1 csak az a baja hogy arcade!
Ahogy nézem a videokat ez mitsem fog változni.
De attol még várom <#wave>

samsung123
613#

Muttley
nemcsak volt... 😊

Just do it :)

Sziasztok !

Nem tudom, hogy ki olvasta de a videót megnézve nagyon szomorú lettem.Ez a fizika nevetséges... http://simracing.hu/sim_hirek/arcade_racing_games/shift-2-bemutatkozik-a-helmet-cam

samsung123
haha]<#nyes> a kulcsszó a néha<#eplus2>

De tényleg nem kell millós cucc, csak adagolni lehessen agázt féket kanyarodást onnan már 90% rajta múlik.

ui: csak az baj hogy az "néha" egyre többször van<#buck>

samsung123
Na elmondom mit szûrtem el a game playbõl!
1) nézzétek meg minden segítség be van kapcsolva, nincs kifarolás csúszás stb..
2) olyan segítségek is be vannak kapcsolva mint pl az autómat kormányzás!!! és fék, ezért tûnik úgy mintha nem is a kormánymozgás alapján kanyarodna az autó, mivel azt felülbírálja gép.
3)Ideges csak full jobb és full ball kormánymozdulatot ismert az aki írányította! hiába analóg az a kibaszott gamepad, ha hülye valaki hozzá olyan mintha billel játszana, pedig ott is szépen lehetne adagolni mindent!
4) további kontroller beállításban is nagy holtjáték és sensitivity érték lehet, mivel csak nagy kormánymozdulatokra reagál az autó és azt is késõbb!

Ezek miatt tûnik úgy ahogy elcseszett, az 1 is ilyen volt hülyebiztos módban, ráadásul ott még driftelt is!!! ami most nincs!!!!!

ui: az egyet gampaddal gyönyõrûen lehet irányítani, csak ügyesség kell, mert ha padlógáz meg jobbra balra rángátom a kallantúkat ratja, mintha csak billel játszana valaki....

ui2: eszméletlen várós a gama!

darki81
én az osánba vettem egy géniusz kormányt, és teljesen jó! leverem vele samsung123 nevû egyént is néha, hiába van neki 50ezres cucca XD

Prince23
shift 1 tökéletes volt kontrollerrel.

Hát szerintem kontrolerrel is förtelmes lesz. A shift 1 is az volt. Lehet h be kéne szereznem egy rendes kormányt (G25 v G27).

Totti5
<#eljen>

Ugyan már. Kontrollerrel tökéletes lesz. Kormánnyal végkép. Billentyûzettel nyilván szar.
Black Ghost
Hát nem tudom, az irányítás nem gyõzött meg, a kormány mozdulatok köszönõ viszonyban sincsenek az autó mozgásával, legalább is a videók alapján ezt kell hogy mondjam.
Prince23
Hallod... ez kurvára eszméletlen.

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

grebber
Hm elnéztem tõlem is 250-et vonnak majd le akkor álmodtam valahol 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem 250 a posta hanem 437 vagy mennyi!

TBTPumpa
Helyesbítenék: 7.860 Ft + 250 Ft postaköltség (+ NFS Shift ajándékba)
Összesen: 8110 Ft... <#idiota>
Csak kár, hogy ez a sima és nem a Limited Edition!
576-nál az is van, de ott 9900 Ft + 1100 Ft a postaköltség és a Shift elsõ részét sem kapjuk ajándékba! <#rinya>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Iponnál 8300FT kiszállítással + adják hozzá a Shift 1-et!

Nah, hál' Istennek Aasbo nyerte.....<#vigyor><#taps><#eljen>
darki81
<#vigyor1><#vigyor1><#eljen>
te eelmebajos 😄😄

elõrendelni steam-en miért nem lehet?
Shift2-ben ami tetszik majd valszeg az az Autolog. Miért? Mert nincs olyan játék, autós, amit így online össze lehet, live mérni, értesítene, hogy haver megdöntötte a rekordom meg, etc. iRacingnél ugyan van egy World Record statisztikai táblázat, de szektoridõk nélkül, nem is értesít, ha lejjebb csúsztam, plusz, ott három havonta változik a fizika meg sokminden, az elõzõ 3 hónapban használt alien setuppal lehet következõ szezonban ott kitörölheted a segged.

Ezzel szemben itt fasza lesz versenyezni, javítgatni a hotlapokon, ha szép, letisztult lesz, sok jósággal, akkor nagyon komálni fogom.
shift2 a valóságban 😄

(formula drift élõ közvetítés)

hát baromi kíváncsi leszek milyen idõt tudtok majd. 😄
Összedobtam egy FAQ-t. Ha valami hiányzik/nem tudtok, szóljatok és beleírom 😊

SötétBarom
Hülyegyerek.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Muttley
vagy ez... 😊

Just do it :)

shumika
azé mondtam majd eldõl<#eplus2>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

darki81
ennyi<#vigyor1><#eljen>

samsung123
Hohó<#vigyor5> itt mindenki profi? Majd a pályán eldõl minden<#eplus2>

shumika
szinte minden ótóhoz megvan az általányos beállításom 😊 meg nem kiccsit értek verdákhoz 😊)

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

mármint azért ezt nem vágom. 😄 2-3-re alapból nem sikerülhet, ha valóban normális beállítást akar az ember. meg majdnem mindig van egy jobb megoldás ugye. max vezethetõ lesz 2-3 állítgatás után és tûrhetõen ragaszkodik az aszfalthoz. 😊