Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
én baze 😄 de nem csak fiesta tört. elötte tört bmw is -.-

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Muttley
te vóótáá, aki bepuszilt pár hete egy Fiestát?

Just do it :)

shumika
Hó ne legyen se jég mer nem akarom még 1x átélni 😄DDDD

gáz-pördülés-várnnimilessz-törik a fém

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

shumika
jaaa félreértettem. 😄

neked tetszik az e92 😄D én meg azokra gondoltam amik megvannak real-ba 😄 mind1 elnéztük 😄

Muttley
mondom M3 😊
EZ akkóóó mi?

shumika
az e60 és nem e92. te valamit nagyon benéztél

Muttley
dehogynem 😄
csak cipõtalp és idõjárás kérdése 😉

az e92 sztem a legszebb design M3
nem mellesleg benne vóót a Shift1-ben is xD

shumika
midn2-õt imádom de a 750 nem sportautó 😄

E92-t nem tudom honnan veszed 😄DDD

Muttley
most akkóóóó 750Li vagy E34? 😊
mi van az eeeee92-vel?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még szerencse, h a játék nem szimulálja téli útviszonyokat..<#vigyor1>

darki81
szédítõ 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pxxl
nááájsz <#finom>

All hail the double x!

shumika
Megint kihagytáák a kedvenc BMW-met. Az E34 M5-t.

Muttley
ez meg a can-jam által tervezett Impreza 😉

Az a need for speed által tervezett Mustang, a Terlingua!!

Muttley
megsunázta a -t
és ez lett belõle <#idiota>

terlingua Mustang. A V6-os Mutang tuningolt változata.

The Protector
Mi a 2. Autó?

Ford Msutang nak tûnik de mi az a nyuszi az elején?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muttley
valaminek jól áll, vminek nem 😉

pxxl
nekem ez a szélesített bodykit nagyon nem jön be :/

All hail the double x!

JGTC <#finom>
<#worship>

Muttley
ja a kép 😊

Muttley
én az R34-nek jobban örülök xD

http://tcm.mconline.hu/innergal/hirek/Cikkek/Ikon_ketto/SHIFT2/Sphcikk2/s2.jpg

viszont az nagy királyság, hogy cockpit viewban a mérõ órák mutatói aktívak lesznek
remélem ez a 3as mûszerre is vonatkozik

Skyline R32 bemutató és rakat kép. Egész jó dolgok vannak ám a Speedhunters.com-on.

Hát ja 1 videjót én is vártam legalább , de csak :ez lett

Muttley

Muttley
na, háááá íííííííígy mááá mingyááá más 😄D
hogy EEERRE nem gondúúúúútam 😄D
há'mos' mondd meg 😊

pxxl
mer ha fake akkor gay, ebbõl következik, hogy fake and gay 😄

All hail the double x!

Muttley
ha törve vóóót, utána bárhogy összerakhatták 😊
de legyen úgy: FAKE 😊
viszont még mindig nem vágom méééé Gay? 😄D

darki81
az vmi hibás merdzsó vót 😊

pxxl
jah mész 100-al, szembõl kapsz egy követ, aztán kidobja a légzsákot? 😄

All hail the double x!

antgecc
Mutass egy gyártót, amelyik ilyen érzékenyre állítja azt a sensort. Mert a Mercedes biztos nem...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muttley
asziszed? 😉
függ, h a sensor milyen érzékenyre van beállítva
és mééégéj? 😄

pxxl
mert fake azé' 😄
(pl ennyitõl nem nyílik ki a légzsák)

All hail the double x!

Muttley
ájándösztend vájold
bátváj fékendgéj?

Egyébként nem nagyon nézegettem még Shift 2 videókat, de azok alapján, amit eddig láttam videóban, lehet csalódott leszek, kíváncsi vagyok élõben mit nyújt majd fizikára, de lehet megint túl sokat reméltem a beetetõ marketing maszlagtól. Persze a hangulattal gond nem lesz, ha tényleg ennyi minden visszaadására megpróbáltak összpontosítani. Megy a gyûjteménybe a Limited mindenképp.

" pl kevésbé lehet katékonyan és precízen játszani mint egy Forza/GT vagy más szimesebb játékot és persze a fizika is a hangulatra van ráhangolva, ezért "árkédabb". "

Akárcsak a Forza 3-ban 😄 De tényleg, ott is átestek a ló túloldalára, elég hülye tûrõ a fizikai modell, abszolút hangulat orientált.
GT5-ben legalább jobban érezni lehet, hogy ha az ember ökörséget csinál, könnyen besokall egy 5-600 lovas autóval, próbáld ki ugyanazokat az autókat ugyanazon a pályán.
Ha valakinek "hc-ébb" szim kell, úgy sem az NFS, meg a Forza/GT kategóriájú játékok közt fog keresgélni, szerintem mindhárom inkább hangulati cucc, még ha még köztük is vannak különbségek.

pxxl
old, fake and gay <#unalmas>

All hail the double x!

darki81
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Muttley

darki81

<#idiota>

Ezúttal katonai titkosítást használnak a modderek ellen, legalábbis ezt állítja egy fejlesztõ a VirtualR.net-en kommentelgetve.

samsung123
Amúgy, nem baj az ha moddolva van mert az egyre rá is fért! DE!!! multiban ezek ne mûködjenek...mert sajnálom én is hogy sokan rossz célokra használták a shift 1 be, pl: mégnagyobb tapadás stb...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

szerintem nem lehet, valahol olvastam hogy próbálják teljesen "zártra" csinálni, ne lehessen minden szart alakítgatni rajta.
samsung123
szerintem át😊 full a Shift1 alapokra építkezik..és azt már úgy modolod ahogy nem szégyelled

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

shumika
nem hiszem.

TomSolberg
a kocsik fizikáját át lehet majd írni?

Black Ghost
ADVAN festést eddig csak japo kocsikon láttam, meg nem is szeretem a BMW-t, de ez valami meseSZÉP!!!!!
antgecc
Nem tudtam, hogy túl soknak számít az, ami más játékban alap.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.