36923
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#395 Nekem ilyen szarok szoktak lenni. A bekeretezett izék villognak vagy mi. Olyan, mintha szar lenne az árnyék.
-
#394 Igen, azt használom.
AA - Use Application Settings
Aniso - 16x
Catalyst A.I. - disable
Mipmap - Quality
Vertical refr.- Off
Adaptive AA - Enable & Quality
OpenGL - Triple buff.
Ez pedig a gém beállítása :
Ha tényleg resetelik majd a kulcsot akkor minnyá feldobom xp-re is és megvizuálom, hogy ott milyen. -
Caterpillar #393 Leon te is 10.9 es catalyst -ot használsz? Milyen beállításokkal? Baxa a csőröm hogy nálad nem bugzik a garfika nálam meg ezerrel... -
Caterpillar #392 Szerintem a +2 ember györsan meglesz!
Egyébként ezt a kedves vagyok dolgot már több helyről hallottam!
Bár lehet az irnónia volt? -
csolee #391 kedves ember vagyte!
GaBikával agyalunk benne, hogy bekék fizetni rá, de kéne még 2 fő hozzá...
további szép napot! -
Caterpillar #390 Menjél csak BS -ni kell a célpont a jövőre nézve! xD -
csolee #389 hello Mindenkinek!
Dummy hozzászólása jut eszembe....
minek olvasgatom én ezt a fórumot állandóan... inkább a bs-t kéne alakítgatnom...
vki kösse le a kezem! -
#388 Egyelőre sehogy. Amíg a betanulás időszaka van addig a billentyűzeten matatok. Majd ha már úgy "profi" leszek, akkor jöhet a joy. De szerintem alapból kezeli. Majd minnyá kipróbálom valamivel. -
Caterpillar #387 Háttő én meg se próbálok profilt csinálni hozzá főleg amíg azzal tökölök hogy az enyémnél gyengébb gépen majdnem full grafikán szalad ez a retek.
Egyébként meg nem 4 HAT van? a gázkaron a mouse használható HAT -ként is.
Egyébként te hogy oldo meg a hosszú és rövid lenyomásokat? Vagy azt kezeli a program alapból? -
#386 Én hasonló megállapításra jutottam az x52 kapcsán. Nem gondoltam volna, hogy valaha is kevés lesz a három HAT kapcsoló (kettő a boton meg egy ugye a gázkaron). Elkezdtem csinálni egy profilt de talán a harmadánál, negyedénél tartok. Lehet letőttenyi de az nem az igazi. -
Caterpillar #385 Én marha meg miután már szenvedtem vele mondom már ráderítek a kézikönyvre.. Hát ennyi kapcsoló nincs az x-45 -ön sajnos... xD
Szerintem még akkor sem ha a mode kapcsolót használom... :S
Mondjuk kezd körvanalzódni hogyan kéne felrakni a fontosabbakat, mert mondjuk a rádiózás gomb nem annyira szükséges vagy pl a világítást sem fogom HOAS -ról kapcsolni... :D
Ellenben a kézikönyv felületes átböngészése után rá kell jöjjek hogy egy külön 4 állású kapcsoló van arra hogy csak az MFCD -k menjét és a SOI -t állítsa (coolie hat). Persze a 4 állásból 3 dupla funkcióval van ellátva attól függően röviden vagy hosszan nyomod e a buttont. :D
Ez azért mókás emrt ezzel lehet állítani hogy a különböző gombok a HUD -ot a jobb vagy a bal MFCD -t bizgerálják e. Egyébként a SOI a Sensor of Interest rövidítése és így már meg is világosodtam hogy tényleg kva kevés a gomb a joyon.... -
#384 A nagyítás a V (HOTAS China hat forward) majd utánna a zoom a HOME és az END (HOTAS DMS Up & Down). De csak akkor ha az adott MFD az aktív. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a mód kapcsolónál kétszer klikkelsz a TGP-re. Akkor egy ilyen keret lesz a képernyőn. Egyelőre ennyit tudtam kiókumlálni :) -
Caterpillar #383 Igen erre... Hogyan lehet zoomolni és célt keresni. Mert ugyan van valami automatikus módja amikor a wp -re néz de nah... -
#382 Bennem is ez a gyanú merült fel :) Azért én jobban szeretném manuálisan befogni a célet de hát ez van.
Liteningileg erre gondolsz?
-
Caterpillar #381 Nekem is és wittmannál is (bár ezekszerint xp miatt) ha a HDR be van kapcsolva gondol egyet a program és eltűnik minden modell a képről és kapok helyette egy hullámzó végtelen óceánt meg fekete eget meg egy tükröződő napot...
Sőt nálam ez mégrosszabb mert ha nincs bekapcsolva a HDR akkor is előjön bizonyos körülményk között. Minnél több minden van a képernyőn annál kissebb beállítás kell ahhoz hogy ez az anomália ne jöjjön elő.
Mókás...
A maveric meg mintha automatice lockolná a célokat (de legalábbis van ilyen módja).
Nekem inkább az lenne a kérdésem hogy a Liteninget mely billparancsok vagy az optinonsben melyik HOTAS funkció tudja nézelődésre bírni? -
#380 Ugyan így voltam vele én is Dummy. Meg sem akartam venni, ehhez képest meg .. :D -
#379 ... azon gondolokodom mennyire lenne pofátlanság megkérni benneteket, hogy a szim dolgairól ne a szimes topikban beszélgessetek
Sokkal nyugisabban telnének a napjaim, ha még mindig arról lenne szó, hogy sosem jelenik meg :)
Én elhatároztam, hogy megjelenés előtt tuti nem veszem meg, de folyamatosan olvasgatva a topikot, erősen elindul a kezem a pénztárcám felé :) -
#378 És szürkületben/éjszakai repüléskor a Nellis melleti városi fények erősen sarkifény jelleget öltenek bizonyos magasság alatt.
Olyan mint az FC2-ben felhő árnyék bug.
Elég vicces. -
#377 w7 64b és ha bekapcsolom ha nem vannak anomáliák. Nem használhatatlan de van néhány érdekes dolog. Majd csinálok shotot de például amikor lőnek rám a tankisták a 12.7-es pityuvalk akkor ilyen fekete négyszögek villognak a torkolattűz környékén. Meg a házak is ilyenek ha bizonyos szögből nézek rájuk. Vagy valami :D -
#376 Ja. És 3 perc mire a a maverick egyáltalán feléled.
AZt viszont erősen remélem, hogy nem fogják lebutítani a cuccot! Nem olvasom nagyon a fórumot de biztos vagyok benne, hogy van aki sír miatta. Ha leegyszerűsítik akkor én botrányt fogok csapni :D -
Caterpillar #375 Bláz és neked nincs grafikai hibád HDR bekapcsolása mellett? Oprendszer W7? -
#374 Nekem azzal van (lehet, hogy csak volt de nem akarom elkiabálni), hogy nincs egy qrva "lock target" gomb :D -
#373 Processor: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz
MoBo: GA-MA770-UD3
RAM: 4GB 1066Mhz
VGA: ATI Radenon HD4870 1 GB
Displ: Samsung 2233BW -
Caterpillar #372 Itt sem írja menny idő alatt éled fel a rendszer de szépen leírja mit merre. Bár tény a pilcsi utána nem tudja sem megerősíteni sem cáfolni de valszeg ez lesz a kb indítás menetet.
Aviation Forum -
#371 Repülés közben már nincs védőkupak, de ha jól emlékszem akkor az IR változatnak van hűtése, csak azt nem tudom, mennyi ideig dolgozik rá.
Egy F-16 pilóta könyvében olvastam, de sajnos már nincs nálam. Azért én is megpróbálok utánanézni. :) -
#370 Ha megtennéd, megköszönném! :) Jaja, én is! :) -
Caterpillar #369 Utána olvassak pontosabban? Úgyis meg akarom tanulni :D -
#368 Köszi a választ! A 10 perces hűtési idő nem akármi! :) -
Caterpillar #367 Hát ha olyan mint az igazi akkor tényleg eléggé nyűgös a cucc...
Valami 10 perc a lehűtése le kell dobni elötte a védőkupakot ami az optikát védi, meg eleve a felbontása sem egy húb+ kategória főleg az infrásnak... Egérmozin repülés közben célozni meg nem funny!
Bár ez csak annak szívás aki nincs ehhez hozzászokva by Su-25T... -
#366 A Maverick-et nehéz használni? -
Caterpillar #365 Kérdés: Leon neked milyen Proci+Videokártya Kombód van? -
#364 Na. Két tankot sikerült leszednem. Egyiket maverickel a másikat meg ledobtam egy kaviccsal :) -
#363 Ezért megy az oboa. Qrva "szar". Gondolom ha az ember betanulja majd fasza lesz de egyelőre "direkt" nem is tudtam indítani csak véletlenül. :D -
#362 Amellett elvileg kva nehéz, a maverick-el kifejezetten szopókanyalókáznak a külföldi harcostársak. -
#361 Ha szépen beszélsz HungaroJET-el akkor megmodolja neked, csak kérdés mennyi idő alatt... Remélem, amit én kértem idén meglesz. -
#360 Miért oboázol? Gépigény??? -
#359 Ez nagyon király... -
#358 Ehhh, az szar. Én tegnap este beszereztem :) Nem bírtam magammal, most meg oboázok. Nem egyszerű az biztos. -
#357 Még nem, új videókártya kéne először, a régi elszállt jelenleg az alaplapiról működnek a dolgok... -
sanya200 #356 köszi:)