36922
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#554 Gondolom Molni azért nem EDe csinálja, mert nagyon szöszölős, sziszi-fuszi meló.
Persze a nagyja megvolt már régebben, de egy-két dolgon finomítok még és találtam újabb hibákat is.
Hibás a Tri-Mav függesztés is a MER-2 adapter is.
A új "csúcsszuper" F-15C és F-15E-től pedig rájön a röhögőgörcs, mikor azzal példálóznak, hogy azok milyen pontosak: bombák egymásba! lógnak, a hajtóműgondola alján elhelyezett rakéták pedig nincsenek egy síkban, vonalban, hiába írtam már a fórumukra is ez ügyben.
Persze nehéz síkba rakni a rakétákat, ha már az F-15C modell alsó része is xar. Walmis F15 modellje bizonyos tekintetben pontosabb volt mint ez az új EDe Scart/Gys F-15C/F-15E modell :( -
#553 Mondjuk ha valaki megcsinálná ezt a posztprocessz bizbaszt a-10c alá, hogy működjön annak igen nagyon és sokáig hálás lennék ;) -
#552 Ja. Én ezt használtam, nekem nem volt setét tőle a gém ;) viszont sokkal szebb(nekem) mint az eredeti. A bloom-tól más játékokban a falnak tudok menni így azt ki sem próbáltam. -
wittman #551 FC2 Cloud mod with HDR/Bloom... így helyes -
wittman #550 Ez a postprocessing modot ismerem, meg is van. Teszteltem, de nekem nem jött be, mert túl sötét így nem használom. Az alt+tab funkcióra a megoldás, hogy az FC2 option menüben a Full screen-ből vedd ki a jelölést. Ha viszont leszeded a postpro... modot, akkor vissza a jelölést.
Ez lenne a HDR mod?
Én ezt találtam a HDR modra, ami igaz felhő modot is tartalmazza: FC Cloud mod with HDR/Bloom
Na ezt ki is próbálom...
Lockonfiles szerintem is szarabb lett kinézetre... de hát ízlések és...ízléstelenek... :)
-
#549 Van ott egy BMP, azt át kell nevezni asszem, és akkor világosabb lesz ...
Ami miatt én nem szeretem ezt a modot, hogy nem működik miatta az alt+tab, amit én előszeretettel használok :(
Valamint játék tuningoláshoz:
Bár nekem nincs meg az A10, de mind BS mind FC2 alatt a Frazer féle BS Tweak Guide Alpha-t használtam és elég jól rendbe lehet vele hozni a teljesítményt ...
Próbáljátok ki:
Frazer - BS Tweak Guide Alpha -
#548 Ha te tudod fixálni, akkor ezek a szerencsétlenek miért nem? -
#547 "Ami gáz: összes verziójú F-15 törzs alatti pilonok, F-16 és F-18 szárnyak alatti pilonok beállításai ugyanolyan xarok.
Az A-10-esek duál indítósinein lévő Sidewinder beállításokat ugyancsak elbaxták. Majd próbálom javítani."
F-15, F-16, F-18 pilon probléma elméletben és gyakorlatban megoldva, tesztelve.
Most jön a programozási rész, majd megint teszt, ozt akkor remélhetőleg készen lészen :)
Imádom EDét ! Csak csöpögtetik az Információkat, csesznek szólni, hogy mit változtattak megint. Ahelyett, hogy rögtön megcsinálnák a tutit :)
De legalább így meglehetnek az én kis örömeim is.
De lehet, hogy ezek Odaát csak dobnak egy morzsát, hogy:
Nesze! Csináld meg nekünk ha akarod :D
Még egy kis luázás ozt majd lövök képet is !
Utána rendbe teszem a Varacskost és a Kandúrt is :) -
#546 Feltöltöttem az MF-re mert ez a lokkonfájlsz akkora darab szar lett, hogy még! A régi sokkal jobb volt.
Valamit kell machinálni (állítani az ini-ben), hogy fasza legyen BS-ben (így simán kicsit sötét), erről Dummy tud nyilatkozni. Le is írta valahol (vagy BS, vagy Lo tápig) csak nem találtam meg..
http://www.mediafire.com/file/l391734crql5cxf/LockOnPostProcessingFilter.rar
FC2-ben ilyen lesz tőle, szeritem nagyon ott van a szeren.
-
wittman #545 Linket tudsz adni Leon?! -
#544 Ami van az FC2-höz az teljesen fasza BS-hez is. -
bgabor #543 Black Sharkhoz nincs ilyen HDR mod? -
wittman #542 Ezzel működik. Fene a mikrofosba... -
wittman #541 És a game-ben hol állítod az AA és AF mértékét? Az MSAA és a TSSAA csak a élsimítást javítja, jelentős FPS romlássa mellett. Főleg az MSAA készíti ki a Ati kártyákat. Teszteltem HD6850-el is az új AMD élsimítási javítással a Morphologic élsimítással(MLAA), de még ez nem tökéletese, mert a feliratokat is elmossa egy kicsit, pl a HUD-on, viszont nagyon jó FPS marad és nem kell MSAA és TSSAA. Szóval nálam marad a driver és az Ati Tray Tools. CCC-t nem használok win7 x64-ben sem. Viszont javaslom mindenkinek, aki win7-et használ, hogy vsync aktiválására sajnos nem elég a driverben aktiválni, mert a win7 letiltja. Csak olyan gamekben működik, amiben kapcsolható. Viszont pl az FC2, BS és A-10C-ben sincs ilyen opció. Ezért keressetek rá a D3DOverride-ra. Rivatuner egy segédprogija a vsync-re. -
#540 Mi a francnak csinálnak ekkora skineket? -
#539 Ja, és valóban, ez a HDR roppant gusztustalan lett. Az FC2-höz készült maszek nagyságrendekkel jobb csak sajna nem működik az A-10c alatt :( -
#538 A CBU bombákkal egyelőre gondok vannak amennyire én látom, már amennyit próbáltam használni őket.
Először is a béta2-ben csak CCRP módon lehet őket ledobni. Már ha egyáltalán lelehet. A béta1-ben még lehetett CCIP módon is oldani de sok köszönet nem volt benne lévén még egy szaros gvozgyikát sem ütött ki egyik CBU-sem. A béta1-ben még volt MK-20, azzal simán széjjel lehetett cincálni keményebb célokat is. -
#537 Pár dolog amit tapasztaltam:
Megmondom őszintén a műszerfalra és a fegyverekre rá sem néztem eddig.
A repülési tulajdonságokat, AI-kat és az általános grafikai lehetőségekeket vizslattam ezidáig.
Ami nagyon gáz, az a játék alatti ATI/CCC állítgatás közbeni halál és ALT+TAB -ra történő dcs.exe lefagyás Full Screen beállításnál :(
A HDR az égen szép, egyébként meg szubjektív módon, de nekem nem tetszik.
Túl "ködös" minden és a gépek pedig túl fényesek.
Wittmann-nal ellentétben viszont én játékon belül állítom az élsimítást ATI 10.10 driver mellett.
A CCC-ben, kezelt alkalmazásra tettem amit lehetett.
Medium beállításokkal már elfogadható az FPS, de a lentebb leírt Graphics.cfg variálásokkal akár High beállítás mellett is jobb eredmények érhetőek el.
Még egy fontos dolog:
Mivel a Varacskos 12db ! 2048*2048-as skinnel dolgozik (ami ugye 3db 4096*4096-os skinnek felel meg), ezért már a fél gigás graf kártyákat is kiüti ha egyszerre 2 vagy több Varacskos Skin is játékba kerül.
Valószínűleg 1 és 2 gigás graf. kártyákkal nincs ilyen gond.
A DCS-Kamovnál pl. a Blackhawk 4096*4096-os skinjeiből ha kettő játékban volt, a második skin már csak "szellemként" látszott (a közös skinek látszottak csak: rotor, fülkebelső stb.).
A Varacskosnál javítottak: nem "szellem" skint ad a játék, hanem az összes különböző skin-t egy skinnel jeleníti meg ilyenkor: a legelsővel a listából.
Szóval ha Valakinek ezidáig problémái voltak az A-10C bőrökkel, de kiváncs rájuk és meg szeretné nézni őket, akkor a következőket javaslom:
Mission editorban 1 db A-10C berakása a Fekete-tenger közepére bármelyik skinnel. Látszani fog a Bőr és Ott igazán jó lesz az FPS is:)
Ami tetszett: (csak) az új modelleken a fények/lámpák már nagyobb távolságból is látszanak. Éjjel tök jó !
Ami gáz: összes verziójú F-15 törzs alatti pilonok, F-16 és F-18 szárnyak alatti pilonok beállításai ugyanolyan xarok.
Az A-10-esek duál indítósinein lévő Sidewinder beállításokat ugyancsak elbaxták. Majd próbálom javítani.
Kár, hogy a ModelViewer nem működik az .edm fájlokkal.
Ha valaki tud megoldást a dologra vagy valamiféle plugint a ModelViewer-hez az szóljon :)
CBU-97 repmodellje ugyancsak xar. <-- Ez egy nagyon intelligens és összetett rendszer. Kétlem, hogy valaha is lesz belőle egy rendesen működő fegyver.
AI: hát ez a távolabbról kísérős wingman az jó is meg rossz is.
Jó mert realisztikusabb, rossz mert buta és leszállásnál nem talál meg a Final-en, csak kígyózik alattam jobbra meg balra :D
A legnagyobb gáz, hogy pl. AI F-16 géppárnál a kísérő csak pont a kifutó küszöbnél érte utol a vezért, így a betonon szépen lekoccolták egymást :)
Repülés: hát az oldalkormány az elég furcsa, nehezen hiszem hogy ilyen a valóságban, de a fene tudja. Nem szabad belépni teljesen :)
Tetszik, hogy külön fékezhetőek a főfutók. Szépen meg lehet fordulni helyben a Vinson-on :)
Egyébként meg kezes jószág. Teljes feltöltéssel és fegyverterheléssel simán lehet felszállni és leszállni, csak időben el kell emelni az orrfutót és a lehető legkésőbb letenni. Az a leggyengébb láncszem. -
#536 Míg írogattam közben megelőztek :)
Viszont van még valami:
ScreenshotQuality = 90;
Ezt a 90-et érdemes átírni 100-ra ;) -
#535 G:\DCS A-10C\Config\graphics.cfg Camera/High kb. 250. sor
Minden szintnek megvannak a megfelelő beállításai: Low/Medium/High
Ez a gyári High beállítás :
High
{
near_clip = 0.2;
middle_clip = 4;
far_clip = 150000;
structures = {60, 20000};
trees = {1000, 12000};
dynamic = {300, 20000};
objects = {5000, 80000};
mirage = {3000, 20000};
surface = {20000, 80000};
lights = {200, 80000};
districtobjects = {400, 400};
districts = {12000, 12000};
Ez a lényeg:
structures = {60, 20000};
A húszezret javítsátok át ötezerre, kezdésként. Lehet kísérletezgetni.
De először mindenki csináljon biztonsági mentést a Graphics.cfg fájlról.
( egyébként szerintem az összes tizen-huszon-nyolvanezres ökörségeket el lehet osztani néggyel, öttel, és akkor az ember kap egy játszható bétát High beállítások mellett :D )
Tudom Wags, még nincs optimalizálva :) -
beci43 #534 High
{
near_clip = 0.2;
middle_clip = 4;
far_clip = 150000;
structures = {60, 6000};
trees = {1000, 12000};
dynamic = {300, 20000};
objects = {5000, 80000};
mirage = {3000, 20000};
surface = {20000, 80000};
lights = {200, 80000};
districtobjects = {400, 400};
districts = {12000, 12000};
lodMult = 1.0;
lodAdd = 0;
}
Megvan! A structures sort kell 6000-re állítani,baromi sokat gyorsul a játék. -
beci43 #533 Megköszönném,ha leírnád melyik sorban kell állítani az épületek betöltését. -
#532 "Azok a hülye ED-sek az épületek betöltését 20km-re állították. Visszavettem FC2 szintre"
Ez melyik adat pontosan??? -
wittman #531 Megoldás az alacsony FPS-re.
Viszont a DCS:A-10C kevés FPS problémára megtaláltam a megoldást és máris szépen megy full grafikán is.
Még mindig a graphics.cfg-ben a megoldás. Azok a hülye ED-sek az épületek betöltését 20km-re állították. Visszavettem FC2 szintre és máris 30-40FPS van.
Valamint MSAA-t Ati Radeon kártya tulajok mindenképpen kapcsolják ki.
HDR annyira nem fogja, csak tök homályos szerintem, szóval így nekem szar.
Vizet mindenki vegye le lóra... -
#530 Nagyon kíváncsi leszek a végleges verzióra... :) -
wittman #529 na de ez már nem ide tartozik... -
wittman #528 akkor papa nálad sem gyorsult. Gyere vazzeg FC2-vel, az megy szépen. Most win7 64biten használom és azt kell mondanom, hogy simábban megy, mint 32bites xp-n.
-
#527 n -
#526 Bízom benne, hogy jelentőseb fog gyorsulni... :) -
#525 Nem. Sőt. -
#524 Értem, köszi a választ! :) -
#523 Igen, mintha kicsit jobb volna. Igaz a vizet meg az árnyékot most jobban lelehet butítani, talán ezért is. Meg vannak most már szkinek is. Mondjuk közelébe sem jönnek az FC-s sim-mod szkinekhez. -
#522 Oki, már nekem is lejött! :) Kíváncsi vagyok gyorsult -e.. :) -
#521 Mivel valamit elkurtak ezek az okosak a peccsben ezért itt egy kis maszek gyorsjavítás a nevadai mutatványra:
- :\Eagle Dynamics\DCS A-10C Beta\Bazar\shaders\terrain\functions\ itt keressétek meg a camera.hlsl fájlt
- csinálni biztonsági mentést róla
- bemásolni ezt a fájlt a helyére és minden fasza lészen http://www.mediafire.com/file/3ymml5ufucbo57c/camera.hlsl -
#520 Nekem semmit sem kért, simán elkezdte letölteni. -
#519 Az FTP-nél miért kér jelszót? Mit kell megadni? A Beta fórum adataival nem enged be. -
#518 Ducky kollégáé az érdem. Az 59-esek oldalán olvastam én is a hírt. -
#517 Köszi! :) -
#516 Kint van a patch.
1)torrent
2)mezei
1.85GB -
majonur #515 Igazán, elragadó.