36922
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#474 A lézert teljesen felesleges felkapcsolnod lévén tudtommal csak az "E" típusú maverick lézeres, az meg pont nincs a játékban. D-G-H-K van. -
#473 nincsmit -
majonur #472 Koszonom szepen, nemsokara kiprobalom.
Ez az aktiv pause hatalmas segitseg lesz, hatalmas problema volt eddig nekem hogy amig muszerezek, szep lassan atcsorgok a celpont felett, majd megint eltavolodni majd kezdeni elolrol a rarepulest.
(de jo is Ka-50, hogy csak lebeg egy helyben)
Koszi, megegyszer. -
#471 Három lényeges momentum van.
Az egyik az, hogy ha a TGP-vel kijelölted a célt akkor kell nyomni egy Hotas TMS Up -ot hosszan (kb. 2mp). A jobb MFD-n (persze ilyenkor ennek kell aktívnak lenni) nyomsz egy V-t hosszan ahogy írtad. Ilyenkor a fej rááll a célra. És itt jön egy fontos momentum. Rá kell zoomolni a célra (rövid V).
Ha ez megvan akkor kell egy Hotas TMS Up hosszan és rögtön ugyan ez röviden. Ekkor fogja be a célt a mav és lehet indítani.
Gyakorold úgy, hogy a cél közelében nyomsz egy LWIN+LSHIFT+Pause-t. EZ egy aktív pause, lehet ügyködni, indítani de a gép helyben marad. -
majonur #470 Bocs, csak kesobb vettem eszre a videot amit linkeltel, miutan beirtam az alabbiakat, akkor megnezem. -
majonur #469 ok. liteningben megvan a celpont, lezerre allitva pl.lezeres Maverickhez
celkereszt rajta, point felirat megjelenik,
kapcsolom a Mav kepernyot:aktivalom Throttle Hat Coolie balra (K), Hotas Slew-vel en iranyitom a Mavot, elvileg China foward (V) hosszan es osszeilleszti a ket ikont a HUDON legalabbis igy kene szerintem, de valamiert mostanaban az utvonalpontra teszi a Mav celkeresztjet a (karika, kozepen pont) Hudon, de hogy miert az uvonal ikonra azt nem ertem.
Szerinted mit rontok el kozben?
Pedig ez par napja mukodott, de lehet hogy csak almodtam es azota folyamatosan tevuton jarok.
(az allando ejszakai muszak fruttit csinal az agyambol) -
majonur #468 Csak gratulatam magamnak, hogy ilyen szarul sikerult belinkelni.
-
#467 -
#466 Miről beszélsz? -
majonur #465 Ugyes! -
#464 Mozgó célok ellen? -
#463 Én rájöttem papukám! Simán megy a maverick a TGP célzással!!!!!!!!! Jjjjjjíííííííííhaaaaaa! :D -
Caterpillar #462 Amíg nem megy rendesen mav addig használjatok JDAM -ot!
-
#461 Ja. És ugyan azt a három videót szúrtad be ;) a part1, part2, part3 helyett. -
#460 Jók ezek a videók, de a mav indításokról semmi újat nem mutattak. -
majonur #459 hasznalhato videok:
Repterv keszites a fulkeben
Maverick hasznalat 1.
Maverick hasznalat 2.
Maverick hasznalat 3. -
majonur #458 bocs, a multkori kijelentesem, hogy csak egyfele skin van, az kicsit elhamarkodott volt mert :
a 23th fs: zold terepszin
Barksdale:Varacskos pofaju gep vegre, es nem csak capa.
104 es szamu skin: elege lehasznalt allapotot mutat, jol nez ki
103 as skin: Villam indul az orr felol, gondolom ez Thunderbolt nevre utal.
meg picike elteresek vannak a tobbi skinek kozott is, mar amik mukodnek, szazadjelzes, ilyesmik.
-
#457 Ja, ugyan az a helyzet. -
#456 Gondoltam, hogy nem lesz ennyire 1szerű, de vannak még 5leteim :)
Akkor most átnevezhetnéd a Shapes folder-ba másolt F-117.lom-ot F-117.edm-re. Ne törődj vele ha ugat, csak próba. Valószínűleg így is Klingon lopakodó lesz.
Egyébként meg mindjárt belenézek a lua cuccokba és a planetable.sht-be, hátha látok valamit :) -
#455 A következőt követtem el.
Az f-117.edm -et átneveztem f-117.edm.EREDETI -re, a shapes/lom mappából az f-117.lom fájlt bemásoltam a shapes mappába. Itt az eredmény :(
Remélem jól csináltam.
-
#454 Most nézem:
Az F-18 rossz példa volt, de ott van pl. az F-117.edm <--> F-117.lom vagy a régi cmd-k közül F-16.edm <--> F-16.cmd
Úgy látom, hogy a részletesebb .lom modellek mind megmaradtak a Shapes "főkönyvtárban" .edm-re alakítás nélkül, szóval biztos van rá jó esély, hogy a többi régi .lom-ot is kezelje a program.
De mondok mást: meg lehetne próbálni pl. Beczl MiG-21.lom-ját felrakni, vagy a VNAO Tomcat-et, hátha "vadidegen" fájlokat is kezel.
Az lenne csak az igazán jó hír ^ :) -
#453 Az F-18 -ra keresve ezek vannak az említett mappákban.
-
#452 Hali Papa !
Ha jól rémlik (most nem az otthoni gépem előtt ülök) akkor a Shapes könyvtárban van egy külön LOM könyvtár is. (többek között)
Szerintem az összes régi modellt (ami a "főkönyvtár" Shapes-ban van mint .edm) ugyanúgy megtalálod a LOM alkönyvtárban is a totál új F-15E, A-10C stb. modellek kivételével.
Szóval ha veszed pl. az F-18C, Su-25, Su-25T vagy KA-50 .edm modelleket és átnevezed őket (beteszel elé egy X-et) xF-18C.edm akkor a progi nem fogja látni.
Viszont a LOM-ból kimásolod ezen .lom fájlokat a "főkönyvtár" Shapes-ba és csinálsz mission-t ezekkel a modellekkel akkor kiderül, hogy kezeli-e a .lom kiterjesztésűeket az .edm mellett a játékon belül. -
#451 :D
Én szívesen kipróbálom ha megmondod mit - hova másoljak próbaképpen. -
#450 Hali Skacok !
Az érdekelne, hogy Varacskosban lecserélve az új .edm fájlokat a régi .lom-ra vagy .cmd-re lehet-e látni a különbségeket ill. egyáltalán tudja-e kezelni a régi 3D kiterjesztéseket.
- különben összes 3rdParty 3D cuccokat fel kell majd konvertálni .edm-re :( -
majonur #449 megy rendesen, de egyelore csak ha 32bites(x86) verziot inditod, 64 biten nem indul a TrackIr 5 -
#448 Köszi, majd 2 hét múlva kiderül... -
Caterpillar #447 Szerintem ha a 3 megy gond nélkül akkor az 5 is fog! :) -
#446 Van valakinek tapasztalata TrackIR 5-el? Megy az A10C vele rendesen??? -
csolee #445 hi!
ha van még, aki 1/4 zsetont feltenne a betára, az kérem jelezze...
2 kulcs elég az ismerkedésre koponyánként talán...
-
sanya200 #444 ez csak akkor béta inkább megvárom a rendeset úgy sincs most botkormányom:( -
majonur #443 az alabbi lapon a 9. hozzaszolashoz van linkelve egy A-10C keys.pdf
vagyis egy kinyomtathato billentyuzetkiosztas.
(jol johet joy profil keszites kozben)
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=993408#post993408
-
#442 Vagy itt? :) -
Caterpillar #441 Itt mikor jártál utoljára? -
sanya200 #440 gyerekek vagy én maradtam le vagy most mivan megjelent már a játék vagy mi? -
Caterpillar #439 Itt a topic egyébként... Valszeg lesz benne még bőven post! Érdekes amit az egyik srác (jelenleg az uccsó komment) ír a MAV nem túl felhaszálóbarát lock rendszeréről! -
Caterpillar #438 Ezt találtam ugyan arra a problémára ami nálad is van:
Lock the target with the TGP, set SPI with TGP (TMS FWD SHORT), switch SOI to MAV, Set SPI with MAV (TMS FWD LONG )and quickly initiate track (TMS FWD SHORT).
Remélem műxik... -
Szerintem ott a bibi, hogy a TGP jelzései nálam nem teljesen oylanok mint a másik videón. -
Caterpillar #436 Gondolom a Maverick mint olyan ki van választva a profilok között mint aktív meg a fegyverzetnél is ki van jelölve... Érdekes mert ahogy elnézem a videót tényleg nem csinál mást csak hosszan lenyomja a fwd buttont és voi la villog hogy mark...
Nah ha addig nem jössz rá vasárnap én is ráderítek! :D -
#435 Azt én is meg tudom csinálni. Nézd meg a #417 hszben lévő videót.
Azt nem tudom előcsalogatni, hogy a TGP-n villogjon az "M" betű. Nem bírok rájönni, hogy miért. Gondolom az adja át az adatokat a mavericknek és így be is fogja a célt. De mivel nekem ez nincs csak rááll a maverick a célra de nem fogja be.
**--**
Egyébként a TGP-n ráviszed a célkeresztet a célra, nyomsz egy TMS TWD rövidet, ekkor átvált area -ról pointra és a tgp követi a célt.