36923
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#435 Azt én is meg tudom csinálni. Nézd meg a #417 hszben lévő videót.
Azt nem tudom előcsalogatni, hogy a TGP-n villogjon az "M" betű. Nem bírok rájönni, hogy miért. Gondolom az adja át az adatokat a mavericknek és így be is fogja a célt. De mivel nekem ez nincs csak rááll a maverick a célra de nem fogja be.
**--**
Egyébként a TGP-n ráviszed a célkeresztet a célra, nyomsz egy TMS TWD rövidet, ekkor átvált area -ról pointra és a tgp követi a célt. -
Caterpillar #434 Őőőő én mikor bohóckodtam a Liteninggel akkor előfordult olyan hogy fogalmam sincs hogy de tudtam fixálni, hogy hova nézzen.. És mivel a Mavrick párhuzamosítható a Liteninggel ezért nagyban megkönnyíti a célzást is.
Sajnos fogalmam sincs hogyan csináltam de tudom hogy hiába fordultam bármerre a befogott M1A2 akkor is az MFCD -n volt igaz néha belelógott a szárny... :D
Skinekből meg szerintem egyiknek sincs több... Az F-15E -ből is csak egy darab az LN -es van. Jah és ne akarjátok megnézni az orosz légiharc rakétákat ha nem akartok sírni.. Még a Flanker 2.0 -ból származó modellek vannak benne textúra nélkül. -
majonur #433 RCTRL+H : semmi nem tortenik
skin pedig csak egyfele van, de nem is talatam a felsoroltak
(Mission editor) kozul egyet sem a jatek konyvtarban. -
#432 Ha majd valaki ráér megnézné nekem a következőt?
RCTRL+H -ra ( HUD Color ) nektek sem csinál semmit?
Valamint nektek is csak ez a szutyok, szürke szkin van? A listában van egy csomó ( eu, flipper, stb) de hiába választom csak ez a szürke van.
dankesün, vödörszén -
#431 Majd ha ráérsz esetleg ránézel, ha előbb nem hát a hétvégén.
Egyébként az a legrosszabb a Maverickel való célzásban, hogy ha a keresed a célt és valahova odaviszed a pointert akkor az nem marad ott hanem mozog a géppel együtt. Ezért qrva nehéz vele célozni illetve befogni vele a célt. -
Caterpillar #430 Őszintén szóéva még nem próbáltam és vasárnap estig nem is kerülök a nagygép közelébe sajnos így nem tudok érdemben belevauzni! :( -
#429 Vagy használjátok a videógalériát, csak a linket kell bepöccinteni, a többi automatice. :) -
#428 Megtenném Papa nagyon szívesen de egyelőre oylan 50-50%-ban megy.
Ami a #417-es videóban van azt nem én csináltam, sőt. Meg sem tudom csinálni. Van egy rész benne 0:10 környékén ( make SPI..) amit nem tudok megcsinálni hiába nyomom hosszan a TMF Up-ot.
Caterpillar kolléga, neked valami ötleted, hogy mi lehet a bibi? -
#427 Én egy kicsit később, de annak örülök, hogy megoldottam, azt a bizonyos problémát, ami miatt kibuktam.. :)
Irigyellek, hogy ilyen jól kened a Meverick-et, ha valamikor van kedved/időd, kiokosíthatnál TS-en.. :) -
#426 Tegnap olyan 23:00 - 23:30 -kor sikerült. De 22:30 előtt soha. -
#425 És mikor fekszel? :D -
Caterpillar #424 Tegnap bohóckodtam Gau8 -al és érdekes volt hogy míg a Su-25 -öt összevissza rángatja a 30mm addig az A-10 -et csak szó szerint megemeli! Lehet valami nem volt felkattintva de mindenesetre meglepődtem hogy alá kell céloznom mert emelgeti az orrát. Mondjuk sima A verziónál nem lepődnék meg de fbw mellett érdekes volt és még így is lényegesen könnyebb célozni vele! :D -
#423 Én 4-kor kelek a héten :P Nekem az 5:50 már délelőtt :D :D ;) -
#422 Jogos! De reggel is volt még nagyon számomra.. :) -
Caterpillar #421 Noh pár percet röpködtem ezzel a szörnyeteggel... Háttő alapvetően a Litening zoom meg a nézelődés már megy hotasról, meg a jobb-bal MFCD hud kiválasztása is. Nem megy viszont valszeg a profile miatt a CMS.
Ellenben rájöttem mi a CMS Z axis. Indítja az ECM -et semi és manual módban.
Sokat kell repülni vele hogy ne kelljen gondolkodni mi hol van. -
#420 Papa. Ha olyan fórumra teszel be videót ahol nincs a menüben az a szkript akkor a következőt tedd.
Bemész a RoF fórumba (vagy ahol van ilyen), beilleszted a videó linkjét abba a bizbaszba, mindent végigcsinálsz csak a végén nem nyomsz rá a MEHET-re hanem kijelölöd az egészet és ctrl+x. Ide meg(vagy másik topikba) ctrl+v ;) és akkor ilyen fasza lesz. Ezt nem kioktatásképpen vagy kötözködés miatt írtam Papa, nehogy félreértsd. Csak egy javaslat ;)
-
#419 Új vidi a SimHQ-n! -
#418 X52 PROFIL -
#417 Ez egy igan hasznos vidijó!!
-
#416 Faterkám. Ha jól emlékszem a Falconban lehetett állítani a Mavericknek, hogy földi / földi mozgó / vízi járművet akar az ember cálbavenni. Itt nem lehet valami hasonlót? Egész faszán megy már a puffogtatás de mozgó járművet kibaszott nehéz befogni. -
#415 :D
Nagyon szépen dobálja a csalit! -
Caterpillar #414 Csak azt nem tudom van e benne alapból default program amiből a rendszer tud választani vagy eleve be kell vinni őket?
Mindenesetre az auto mód azért javasolt mert én mondjuk az ECM -et nincs az az isten hogy kézzel keresgéljem hogy akkor most SA2 vagy S300 "világít" e a pofámba... :D -
#413 Ja. Éppen most akarom kipróbálni, hogy lerakok egy hülyegyereket egy kályhacsővel és megnézem mit csinál autón a cms. Ha fasza akkor nem is fogom kézzel basztatni asszem. -
Caterpillar #412 Most olvastam a manualban és egy nagyon okos rendszerről van szó! A Z -axisra én nem találtam semmi utalást. Viszont a rendszert lehet programozni és van egy párféle lehetőség. Egyébként 3 módban tud működni (Manual, Semi és Auto) Az elsőben te választod a programot és azt is mikor kezdje és mikor hagyja abba, seminél csak indítanod kell a rendszer automatikusan választja a legjobb programot az auto meg a full kényelem! :D
Ezek a módok igazak az ECM -re is mert egy rendszer a kettő. -
#411 Azért Ö és Ü mert magyar billentyűzet ;)
Ha minden igaz akkor:
7 - szórás indítása
8 - leállítása
9 - ö léptetés a programok között
Az Ü-re azt írja, hogy HOTAS CMS Z axis, de hogy ez mi akar lenni pukkantásom sincs, mint ahogyan arról sem, hogy melyik program hogyan szórja a cuccot illetve lehet e programozni. -
Caterpillar #410 Hühha akkor az egyik funkció nincs feltéve... Azt már nem is figyeltem csak a 7 8 9 0 -t tettem fel de akkor az nem is 0 hanem ö? Remek hír. A CMS -nek nem tudok 5. tengelyt adni... -
#409 Közben rájöttem, hogy a 7-8-9-ö-ü a countermeasure. -
#408 Fasza! Elkezdtem csinálni én is a sajátomat (nagyjából körvonalazódott, hogy mit-hova kellene tennem), ha kész lehet feldobom én is hátha jó lesz valakinek kiindulásként. Ilyent nem találok (mert lehet, hogy nem is lehet), hogy kézzel miképpen lehet ha lehet csali hajigálni.
Bár erős volt a félelmem, nem is olyan szar ez a szoftver.
Azért ha választanom kellene két gép közül én még mindig inkább a Su-25T-t választanám -
Caterpillar #407 Muhahah :D -
Caterpillar #406 Noh akinek kell vagy esetleg tud valamit kezdeni vele, elkészültem az A-10C Hotas x45 -re portolásával.
Amit érdemes tudni hogy nem programoztam fel a Mic Switchet ami a VHF1 és 2 valamint az UHF frekiken történő forgalmazásért felel és a Pinkey Switchet mely a különböző világításokat kapcsolja.
Fel van programozva viszont az F12 a TrackIr center position miatt és a Bal Shift a TeamSpeak adásgombjának.
Valamint mivel kevés a 4db HAT (xD) ezért a Joyon található 2db nak is dupla funkciója van melyek az x45 pinkey gombjának megnyomása után aktiválódnak ez igaz a gázkaron lévő 3 állású AUX kapcsolóra is ami pedig alapból a Speadbreak a pinkey után pedig a Boat Switch. (ez kicsit felemás megoldás bár a közép helyzetben egyébként is a CCD képét adja) Valamint kénytelen voltam a China Hat 2 állású kapcsolóját a kissebbkik felső Tekerőre tenni.
Semmi olyat nem tettem föl egyebet ami az igazin nem lenne fenn! Nyilván egyéni ízlés szerint felprogramozható más is ez csak egy nagyjábol másolat. Megtanulni meg előre látom horror lesz! :D
DCS A-10C x45 Profile -
#405 Okéj. Majd áttolod ha kész oszt meglássuk mit tudok vele kezdeni. -
Caterpillar #404 Nos ha ez így van akkor működésre bírtam az x45 -öt is! Váhá most akkor nekiállok profilt gyártani!
Ha gondolod majd prezentálom igaz x45 de valamennyire átvihető x52 alá is gondolom. -
#403 75%
Valamit olvastam a béta fórumon róla de isten bizony már nem emlékszem rá, hogy mit. Hiába no, a 4-kor kelés nemfasza. -
Caterpillar #402 Nem akarok butaságot kérdezni de kicsit nehezen hiszek a szememnek:
Neked a Hajtóművek ha koppig tolod a gázkart mennyire pörögnek fel? Nekem 75% megáll! -
#401 Tbiliszi környékén röpködtem és ilyen fpsek voltak. Persze más helyen volt már ennél sokkal kevesebb de arra nem megyek egyelőre :D
-
Caterpillar #400 Noh probléma found!
Az xp -t nem szereti a kicsike...
Átmásztam w7 be és bakker kb hasonló beállításokkal: kivéve hogy nekem az árnyékok is fullon vannak és be van kapcsolva a HDR úgy biztosan muzsikál mint a BS!
Viszont: az X45 meg nagyon nem akaródzik menni neki. A gázkar potija kicsit már kopott és az xp -vel ellentétben a w7 esetén a játék nem veszi figyelembe a kalibrálást és olyan érzésem van hogy csak a nyers adatokat veszi ki. Így viszont használhatatlan. :( -
#399 Ok, köszi szépen! :) Lehet ez a kulcs: Visib Range: Low, így nem néztem.. :) -
#398 Még sohasem néztem, de holnap megteszem és majd jelentek ;)
Egy-két helyen "megröccen" meg leeseik az fps de alapvetően egész faszán fut így. Nálad valami bibi lehet vagy nemtudom mert a géped lényegesen jobb mint az enyém. -
#397 Leon, az FPS-eid milyenek? (JCtrl+Pause) -
#396 Mondjuk a Visib Range: Low, számomra nem egy örömteli dolog.. :(((