36987
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Sanyo
    Igazad van, de a 60 dolcsi jelenleg túl van a bankkártyám fájdalomküszöbén. :) Ha kapok pár nagyfelbontású külső és belső képet a hír kiegészítéséhez, azt megköszönöm. Az A-10C nélkül is rengeteg dolgom van, CaptainSim 767, Carenado F33A, CaptainSim 707, Airbus X...
  • Buren
    Őőő eredetileg 2010 Q4-re ígérték nem októberre..

Amúgy ár... Hát most alapból divatos lett AAA (nagynevű) játékoknál +10$-al többet kérni a szokásosnál, de hát gondolom ez most a játszható béta miatt van így. Amúgy meg van olyan wargame ami pl 70$ (war in the pacific), illetve ott a ROF... 8 dollár pluszgépekért amelyeknek alapból benne kellett volna lenni a játékban? Felejtsd el...

Gondolom legtöbbünknek tor. próbakör lesz először (ismét) :D
    Biztos felpakolják valahova a bétát...

Fordítás: én szívesen belekezdek (van felsőfokú angolom meg amúgyis megszeretném tanulni a könyvet nagyjából) de sajnos nem tudom garantálni, hogy befejezem... ;)
  • LeonSilver
    Az
  • Papa01 #256
    Értem, köszi szépen a Te válaszodat is! :)
  • Papa01 #255
    Háát, nem tagadom vágyom rá.. :) de pl ezt is most olvastam a SimHQ-n:

I can confirm that the TM HOTAS Warthog is plug and play and works great. TIR works with the 32 bit version but since NP hasn't developed 64 bit drivers for TIR, the TIR doesn't work with the 64bit install of DCS A-10C. The work around is during install, click the "install 32bit files" and launch the 32 bit exe until NP brings the 64 bit drivers.

Azért ez gáz, nem?
  • LeonSilver
    A kérdésre a pontos válasz : NEM
    Maximum akkor kérhetnének számon bármit is ha nem Te fizetnél hanem ők azért, hogy tesztelj vagy ha ingyen csinálnád és ők is ingyen elérhetővé tennék a számodra a bétát. Jelen esetben kérhetik, hogy ha buggal találkozol azut jelentsd nekik a fórumon. Ennyi.
  • Sanyo
    Vagyis amit más nem jelez...
  • Sanyo
    Szerintem ne törődj vele. :) Az égbekiáltó dolgokat biztos sokan be fogják jelenteni, csak azzal törődj, amit más jelez a béta fórumon.
  • Papa01 #251
    Urak, bocsánat, ha ez hülye kérdés... de ez a vásárlás valamiféle kötelezettséggel jár? Tehát béta tesztelőként nekem kell bejelentem dolgokat?
  • Papa01 #250
    És akkor az idióta aktivációs rendszerről nem is beszéltünk.. Engem az idegesít a legjobban.
  • LeonSilver
    Nem a "bétáért is" fizetni kell. MOST kifizeted a játék árát (később nem kell már) ezért cserében használhatod a bétát.
    Ahogyan Interceptor nagyon helyesen írta az 59-es fórumon :

"Ja, vicc ! és Kutternak is igaza van - faxom !
    Eddig EDe fizetett a tesztereknek, majd mostantól pont fordítva lesz ;-)
    Gondolom egy bughalmaz a köbön, és szeretnék majd ha a fizetős teszterek megoldanák a gondjaikat és a befejeznék a "félkarú rablót" Kocc

Mindenesetre én most telepítem fel, persze regelni egyenlőre nem fogok, de az új 3D modellek beépítődnek majd DCS-be, FC2-be.
    Talán majd ha kijött az alfa és olcsóbb lesz. Faxom

Azért EDe képes nálam minden bejelentésével kiverni a biztosítékot.
    Őket csak a FOps übereli: fizetős weboldal hol is tartanak a majd évtized múlva kiadható dolgaikkal"

Tehát. hogy értse mindenki nagyjából a helyzetet : Fizethetsz azért, hogy teszteld és jelentsd a felmerülő bugokat! Ez azért mindennek a teteje!
  • SzKrisztian
    Egy magyar forditásnak én is örülnék mert nem erősségem az angol, de ez hatalmas ahoz hogy egy ember csinálja, esetleg ha összeállna egy csapat és felosztanák részekre talán úgy volna rá esély hogy összejön. Ha lennének akik forditsák én is szivesen segitnék forditásban nem de ha valaki például csak olvasva forditaná és felvenné mp3-ba akkor gépelést szerkesztést szivesen válalok.
  • SzKrisztian
    Vehetjük annak csak ha jól tudom a betaért is fizetni kell, nem lehet csak ingyen kipróbálni. Arról van már hir hogy multiba fog müködni a BS-el vagy az FC2-vel vagy az még változhat a betához képest?
  • mcsaba
    Előre is köszönöm. Nézegetem a manualt és nagyon tetszik de egy dolgot kicsit furcsálok az MFD-n a térképet, nekem kicsit úgy tünik mintha egy túlnagyitott jpg vagy hasonló kép lenne, ilyen lenne az igaziban is? A térkép igy a képek alapján jobb volt a BS-ben.
  • Sanyo
    Írni fogok egy bővebb leírást az A-10 típusról, de a manual olyan óriási anyag, amire csak akkor vállalnék be, ha semmi más dolgom nem lenne a világon.
  • mcsaba
    Hú a könyvből itélve nagyon király lessz, nekem már a Black Shark is nagyon tetszett csak egy apró gondom volt vele hogy nem tudtam irányitani. Mig megjelenik addig nincs kedve valakinek leforditani a könyvet?
  • Sanyo
    Szerintem vehetjük a bétát "demónak"...
  • SzKrisztian
    Kösz a kézikönyvet,arról nincs valami info hogy lessz demo vagy nem?
  • Sanyo
    Feltettem a kézikönyvet, ha valakit érdekel. :) 653 oldalnyi masszív A-10 infó.
  • Solt
    Lehet! :) Ráadásul azért ezt nem kell annyira komolyan venni... egy 4GHz-n ketyegő Q9550, vagy egy 4GHz-n ketyegő I7 9xx közt szinte semmi különbség nincs játékok alatt.
  • DummyBoy
    Nem lehet hogy elírták a 870-et?
  • GaBika6
    Mert a talaj alatt ott hullámzik a víz... Ez a motor sajna ilyen...
  • Solt
    Szimulátor "betegség" az átlagon felüli processzor igény. Ráadásul nem mai motor ketyeg alatta... ha rendes többszálas optimalizáció lenne, akkor nem lenne ekkora igénye, csak ehhez újra kéne írni a motort...
  • GaBika6
    Persze nyilván mindenki maga dönti el. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy annyit késik a játék, hogy az a konfiguráció nem lesz a legdrágább kategória mire kiadják...
  • Muttley
    Miért kellhet ennek akkora erőmű fullon?
  • LeonSilver
    Nem hinném, hogy annyit esne az ára, hogy megérné megvenni. Én legalább is biztos nem fogok erre költeni. Vannak fontosabb dolgaim amire kell a zseton.
  • GaBika6
    És így nyilvánvalóvá vált, hogy 2011-re az a proci elérhetővé válik számunkra a játékra...
  • LeonSilver
    Még nemtudom. Van néhány nyitott kérdés.
    Például mi van az aktiválással? Egy bétánál rossz esetben hamar elfogyhat az az x számú lehetőség. Na meg jó lenne tudni, hogy egy nem milliomosok számára készült konfigon hogyan fut. Azért az az ajánlott konfigban lévő processor bolttól függően 210k és 250k között mozog.
  • Papa01 #231
    Értem, köszi a választ! Leon Mester, Te beruházol rá? :)
  • LeonSilver
    Nem megrendeled Papa. Most megveszed a teljes játékot és ennek örömére már most használhatod a bétát. Olyan mint amikor előrendelsz egy játékot csak itt ki is fizeted már most. Ezért használhatod a bétát. Az igazából ED-nek a jó mert előre, még a megjelenés előtt folyik be pénze és ingyé tesztelik neki a játékot. Tiszta nyereség!
  • Papa01 #229
    Jéééééézus... én tisztára októberre emlékeztem. :((
    Az mit jelent, hogy aki megrendeli megkapja ajándékba a bétát? Mi lesz abban neki a jó? :)
  • LeonSilver
    2011 Q1-re ígéri az ED. Mivel többször is bebizonyosodott, hogy az ED hadilábon áll a naptárral azt gondolom, hogy az a Q1 lesz Q2 rosszabb esetben akár Q3 is!
  • Papa01 #227
    Elvileg nem október?
  • LeonSilver
    Ha akarod már most megveheted és nyomhatod a bétát. Le lehet tölteni.
    Várni meg arra, hogy olcsóbb legyen jó sokat kell lévén a megjelenés is odébb van még.
  • GaBika6
    Akkor várunk picit, részemről legalábbis...
    Aztán enyém lesz a drááááágaszáááág...
  • Papa01 #224
    Igen, én is megnéztem a hivatalos oldalon...:) De mondjuk szerintem nagyon sok a a javasolt konfig... Emlékszem a BS ára is 50$ volt,amikor megjelent, ez meg kápsból 60$-ról indul... drága szerintem.
  • LeonSilver
    Ez az ajánlott Papa. Megy kisebb konfigon is csak hát gondolom jó ronda lesz úgy.
    Minimal system requirements: OS: Windows XP, Vista, Windows 7; CPU: Pentium 4 3 GHz; RAM: 2 GB; Graphics: 512 MB ATI or nVidia, DirectX 9 compatible; Sound card; 6 GB of free space on HDD; Copy protected, requires internet activation.

Én ezért is gondolkodtam el azon, hogy megvegyem-e majd. Nem szeretek ronda játékkal játszani.
  • Papa01 #222
    Az A-10C-nek ez a követelménye?? Wow.... nem semmi...:( Az ára sem..
  • LeonSilver
    :D :D

Recommended system requirements: OS: Windows 7 64; CPU: Intel Core i7-970; RAM: 4+ GB; Graphics: 512+ MB ATI HD4850+ or nVidia GTX260+; Sound card; 6 GB of free space on HDD; Copy protected, requires internet activation; Joystick.

60 dodóért előlehet vásárolni a cuccot:
    Pre-purchase of "DCS: A-10C Warthog" also provides access to Beta versions of the game and access to a closed Beta forum. Betas will be updated during development.

loál!
  • GaBika6
    Bár Arma2, de kis kedvcsináló...