23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#928 Egy linket lécci : DD -
#927 letöltésre 8 EUR
-
#926 Ezt nem értem, nekem ugyan megvan, de megnéztem az oldalt, adó nélkül
Live rates at 2010.11.12 18:27:00 UTC
15.00 EUR = 4,152.45 HUF
-
fiveteen #925 jaja annyi+700 a futárdzolgálst összesen 2690ft -
#924 1990?? -
fiveteen #923 www.wingbest.hu itt nézzétek meg aki szeretné meg venni a gémet:D -
#922 -
#921 www.simmarket.com -
#920 allock meg tudnád adni azt az oldalt ahonnan te rendelted a játékot? -
#919 ja
majd 20 évig UPC volt, nem tudom mióta léteznek de kb ennyi ideje, jött a digi és többet kínált, kevesebbért -
#918 ott a pont. -
#917 digi? :D -
#916 amikor kötöttem, ennél gyorsabb nem volt és ez legalább adja is, nem csak a fele az igértnek, mint hallom a többieket -
#915 40/20? -
#914 ez nem a legszélesebb, de megteszi :) -
#913 8 Mb/mp a letöltésem. -
#912 A létező legszélesseb sáv -
#911 és a neted milyen? -
#910 Ha valakinek volna kedve multizni a Kontinentális szerveren sűrün megtalál Endre's game néven, 10 játékosra indítom, mivel ennél jóval több járművem van, jut mindenkinek -
#909 A termelésre érdemes figyelni, csak annyi földet ültessetek be amit le tudtok időben aratni. Ha megérett a növény és nem aratjátok le, elkezd száradni és mire odaér a kombájn a fele se lesz termés. -
#908 A tehén tartása összetett dolog.
Alapból lucerna kell neki ezt a füves mezőn tudod lekaszálni.
Kell hozzá egy traktor, egy fűkasza, van első és hátsó mindkettőt jó megvenni és nincs kiesett rés a kaszáláskor. Aztán kell még egy fűforgató-szárító ami lucernát csinál belőle. A végén van egy speckó pótkocsi, ami felszedi a földről.
A másik kajájuk a silózott kukorica. Ehhez a legutólsó kombájn kell egy pótkocsival és silót csinál a kukoricából.
Ha mindkét kaját kapják, több tejet adnak.
Tapasztalatom szerint, ha a bebálázott szalmát berakod a pajtába (emelővillás cucc kell hozzá) ismét megnő a termelésük. (Gondolom alomként értékeli a játék)
Nekem jelenleg 50 tehenem napi majd 1 milát termel ezekkel a feltételekkel. -
#907 -
fiveteen #906 gyerekek ne kérdezzetek már hülyeséget aki akar valamit kérdezni elsőnek olvasson vissza egy kicsit és akkor lehet választ kap a kérdésére -
#905 visszaolvasnál? -
#904 Mikor jelenik meg a játék és melyik boltokban lesz kapható? -
BravoFox #903 Ma este pár dolgos legényt várok egy multiba a CONTINENTAL EUROPE szerveren. Várhatóan este 11 után indítom valamikor a hostot, és "JELSZO farm" lesz a neve. A jelszó - ahogy kitalálhattátok - "farm" lesz. Bálázni kéne, aratni, aztán trágyát pakolni és új földeket előkészíteni. Csak az jöjjön, akinek nem büdös a munka :DD -
#902 Mindenféle hitet és tévhitet szeretnék eloszlatni. :) A Landwirtschaft Simulator 2011 nemrég, ez év október közepén jelent meg. Itthon az EVM sorozaton belül lehet majd megvásárolni 1990,-Ft-ért. A kiadás azért lett kicsit eltolódva, mert a játék magyar nyelven fog megjelenni, ezzel tudjuk biztosítani a hazai nyomott árat, ugyanis EU-ban 29,99€, illetve 24,99 GBP, ami itthon a 7990-es árszintnek felel meg.
A várható megjelenése, ahogy azt a Wingbesten is lehetett látni, december eleje.
:) -
#901 kell -
#900 SEMMILYEN CRACKKEL NEM LEHET MULTIZNI, EREDETI JÁTÉK SZÜKSÉGES MINDENFÉLEKÉPPEN HA MULTIZNI AKARSZ
szerintem meg nyugodtan maradhatna a 19,99€, legalább a nagyobb összegből lenne mit fejleszteni jövőre :c -
fiveteen #899 és valaki tudja azt akinek meg van eredetiben a game hogy ha fel rakom akkor kell e patcheket feltelepíteni?
-
fiveteen #898 csak eredetivel vegyétek meg olcsó kész -
#897 Tört játékkal nincs multi. -
fiveteen #896 ja és persze magyar nyelvű ha megrendeled a www.wingbest.hu-n -
fiveteen #895 srácok ahhoz képest hogy mennyibe került mikor megjelent aszem 7000 ft volt most meg 2000 és ha meg veszed lehet vele multizni.szerintem naon is megéri én is gondolkodtam hogy mit csináljak de inkább aki multizni akar az vegye meg és ne kérdezzen olyat hogy a torrentes változattal lehet e multizni.ennyi a véleményem ez ajándék vagy is majd nem ingyen van -
#894 De ha valahogy megcrackelem akkor úgy nem lesz jó a multi?
Mert én nem akarnék akkor pénzt kiadni rá -
BravoFox #893 1990 Ft-ért megkapod az eredetit. Azért lett ilyen nyomon áron kiadva itthon, hogy végre megvegye mindenki, és ne szenvedjen a torrenttel. Tényleg nem lehet az az ok, hogy túl drága :)
-
#892 Manapság már szinte minden játék multijához kell az eredeti, és ennél is szükség van rá. Aki nagyon akar multizni vele az ne sajnálja már azt a 2ezer forintot. -
#891 És ha valahogy crack-elem a játékot akkor lehetséges hogy a torrentesen is multizzak?
Vagy mindenféleképpen meg kell venni az eredetit a multizáshoz? -
#890 egyenlőre 4 fő rész van szervereknél
Internationak, Deutschland 1, Deutschland 2, Continental Europe
ezekhez lehet létrehozni szervert, nyelvtől függetlenül -
fiveteen #889 és ezt kivel lehet?vagy külön van magyar német meg mittom én még milyen szeró.