23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1008 Köszönöm a válaszod, ami ujabb kérdéseket vet fel.
Igazolni kell a magyar piaci keresletet, ami köztudomásulag kicsi, tekintve, hogy mindenki varezol. Talán ezer példány nem hoz ekkora áresést.
El kell készíteni a magyar változatot. Költség. Némi haszon is kéne rajta, ezek után a harmad ár közgázilag sehogy nem érthető, de legyen így. Engem nem érint csak nem logikus.
Ha én lennék a jogtulaj, ilyen feltételekkel, példányszámmal nem adnám a magyaroknak harmadért, akármennyire is szépek a magyar lányok. -
#1007 Vajon frissíteni lehet majd az angol/német patchel a magyar változatot, vagy úgy fog működni, hogy például a német változatot lefordítják és a játék logikailag német marad ? -
#1006 Az, amit a Mediában láttál a polcon, az LS első része, a 2008-as kiadás. Tekintve, hogy a hazai forgalom olyan, amilyen, nem vettük meg a 2009-es részt, hanem kihagytunk egy évet.
És most jött ki a 2011-es (nem létezett 2010-es, helyette egy 2009 GOLD verzió érkezett). És úgy lehet kiadni itthon ennyiért, hogy egyrészt jó viszonyt kell kiépíteni a németekkel, másrészt igazolni kell, hogy körülbelül milyen méretű a hazai szoftverpiac. És ezek után pedig el kell készíteni a magyar változatot, amit csak itthon lehet kapni, amiben nincs se német, se angol nyelv. A magyar piacra magyar nyelvű termék nem sért senkit, az lenne gond, ha itthon is angolul jelenne meg a 20€-s játék, mert akkor más országbeliek jogosan hisztizhetnének. -
petif12 #1005 szevasztok!
remélem ti tudtok segíteni nekem.lényeg az hogy letöltöttem a játékot,és nem ment a gépemen,letöltöttem a 2008-at és 2009-et is,hátha azért nem megy mert gyenge a gépem,de nemhiszem hogy ezlenne a probléma!a gépem megfelel a játék gépigényének és mégis ezt irja ki hogy could not init 3d system share modell 2.0 is required error:please intsall the latest video drivers.felraktam a direct x10-et és még mindig szarakodik:S aki tud az lécc segítsen Radeon 9600 Pro 256-megás vidkarim van -
fiveteen #1004 nekem Saphire ati hd 5770 vapor-x-es kártyám van de semmi hiba nincs nem tudom néz catalystot hozzá a neten.menj fel az AMD honlapjára és töltsd le a legújabb drivert ami a kártyádnak megfelelő.ennyit took segíteni -
#1003 Húzva van igen most leraktam mindent alacsony szintre. -
Sponnyabob #1002 Én használok de nálam nem jelentkezik ilyen hiba. Nincs húzva a kártya mer nekem akkor fordult elő? A régi karimnál volt ilyen a mostanit meg nem húzom. :) -
#1001 Van aki ATi kártyát használ?
VPU Recover hiba jelentkezik valakinél? -
#1000 keresel egy fájlmegosztó oldalt és felrakod oda
becsomagolod őket 1mappába és kész, persze sok idő a feltöltés. -
fiveteen #999 és hogy lehetne vagy hova tudnám felrekni azokat a dolgokat amiket letöltöttem.? -
#998 miért ne lehetne -
fiveteen #997 emberek valaki tud nekem abban segíteni hogy ha letöltöttem sok dolgot a netről innen onna.és ha én akarok serot csinálni akkor beraknám oda a cuccokat.na de gondolom azt le kell tölteni azoknak is akik be akarnak lépni hozzám.és én azt valahogy meg tudnám e oldani hogy valahova feltölteném egy helyre a netre a dolgokat és 1!!!! linket ide beszúrni ahonnan leszedhetik?
-
BravoFox #996 Valakinél megy a force feedback? Nálam nem, és gyanítom, hogy nincs ffb az LS2011-ben. -
#995 Valaki nemtudja hogy hogy a feneben lehet kikapcsolni azt az idegesito zenet ami jatek kozben megy? mert optionsban csak a hangerot lehet allitani de az mindenre vonatkozik. mar idegbajt kapok :D -
#994 server detailsnál ki listáz mindent ami kell, hgy feljuss egy szerverre -
#993 megadod a linket, ahonnan letöltötted és letölti ő is, ha akarja -
fiveteen #992 endre olyat hogy lehet csinálni hogy ha én csinálok egy szervert, és én rakok be gépeket azt hogy tudom ide kirakni hogy aki akarja letöltse és tudjon játszani a szerómon? -
#991 ha bárkit érdekel, indítok egy játékot, Kontinentális szerver, Endre's game néven
jelszó:12345 -
#990 farm expo :) -
#989 a multi úgy müxik, hogy ellenőrzi, hogy stimmelnek-e az adatok. ha a másiknak nincs vagy nem látja vagy össze sem kapcsol -
fiveteen #988 és amúgy arra akarok kilyukadni hogy a multiba nem lehetne e gépeket berakni vagy járműveket.mert én naon sok mindent szedtem le és ha akarok szerot csinálni azokat be lehet e rakni?vagy a szerot took csinálni? -
#987 ez a járműparkom, multiban is használhatod
mindig 10 játékosra indítom, kell mindenkinek valami jármű. -
fiveteen #986 endre LÁJK:D jól nézki ez multiból van vagy single playerben.?
-
egy kicsit bénáztam, mire összejött -
-
#983 Tavaszi szemle
[url=http://kepfeltolto.hu/photos/kepfeltolto.hu.4cdfdccda3ea7.jpg
-
fiveteen #982 figyeljetek már bármilyen kormány jó a gamehoz szóval nem kell drága mert nekem van egy kb 6 éves kormányom és azzal akarnám tolni
-
carrick95 #981 nekem is van pár ilyen esetem pl amit ls portálrol letöltöttem a cat kombájnt és nem ir ki semmit h h kell beinditani meg akár mit nyomok nem indul be -
#980 Nem tudja valaki hogy miért van az hogy leszedek egy traktort és nemlehet beindítani? hiába nyomom azt a gombot amit kiír (+ végigzongorázom az egészet) sehogy sem akar elindulni. esetleg valaki tudna segiteni hogy mit kell átírni hogy mennyen? vagy mit kell szerkeszteni hogy automatikusan beinduljon ne kelljen külön gombot nyomni hozzá.
fontos lenne thx. -
carrick95 #979 csá! az üvegeket mért kell összegyüjteni? -
BravoFox #978 Tudtommal az LS2011 LAN-t is felismeri. Csak minden játékosnak saját, eredeti játékkal kell rendelkeznie.
-
BravoFox #977 Egy dolog, amit én nem tudtam, és hasznos lehet másoknak is:
Multiban sajnos előfordul, hogy véletlenül vagy szándékosan a járművekkel a vízbe hajt valaki. Én eddig azt hittem, hogy ilyenkor a RESET VEHICLES funkciót kell használni, vagyis minden jármű alaphelyzetbe kerül, és lehet újra elhelyezni, beparkolni őket, ami sok járműnél és eszköznél elég macerás.
Tegnap éjjel velünk is előfordult egy ilyen eset, és rájöttem, hogy ha simán újraindítom a kimentett állást, akkor a vízben lévő jármű visszakerül automatikusan a farmra, tehát nem szükséges a RESET VEHICLES funkciót használni, és eladni sem kell a vízbe esett járművet.
-
fiveteen #976 heló had kérdezzem már meg hogy ha én úgy akarok gamelni a haverokkal hogy a gépeket összekötjük akkor ahhoz hamachi elég meg router? -
#975 nekem is sántít, de kíváncsi leszek a reakciókra ha nem azt kapják amire várnak :) -
BravoFox #974 A korábbi két dologra reagálnék.
Routeren keresztül host létrehozása:
A router beállításainál kell lennie egy PORT FORWARDING nevű funkciónak. Ott kell a 10823 számú portot beállítani (UDP és TCP). Ezt sok helyen leírták már. Nálam azóta működik szépen a host a routeren keresztül is.
Dobozos LS2011 ára itthon:
Mint az egyik ittoni terjesztő (www.wingbest.com) még egyszer megnyugtatok mindenkit, aki gyanakszik, hogy az ár valóban 1990 Ft lesz.
-
#973 Megoldva -
#972 Megpróbáltam ezt is sajnos nem jó:S
Evvel találkozom szemben ha egy új szervert szeretnék nyitni.
-
#971 Talán próbáld meg a 10823 portot megnyiti, ha nincs nyitva. -
#970 Még vegyük hozzá, hogy a fordítás, file csere is munka ami drágítja a dolgot. Tehát a fél- harmad ár nem reális. -
#969 Én is routeren nyomom (3 gép van hálóban), nekem megy. A leírásban nem írják, hogy külön portot kéne nyitni. Amelyik játék igényli (pl. RUSE) ott külön jelzik melyik portokon forgalmaz a játék és azt kell megnyitni a routeren. Ennél nincs jelölve.