23835
  • Endre
    Srácok!
    Azt hiszem némi félreértésben vagytok a játékkal kapcsolatban.
    A Médiában is lehet kapni egy Farm Sim néven futó játékot, de annak köze sincs ehhez. Valóban 1990 FT, ott áll a polcon.
    Miből gondoljátok, ha a hivatalos oldalon 20 euró (dobozos)(váltózó ár) akkor a magyar kereskedő a magyar adóval, a hasznával a gyári árnál olcsóbban tudja adni?
    Nekem végülis mindegy ki mit vesz csak ne csodálkozzon a végén.
  • R420
    Van valami köze ahhoz ,hogy én routeren keresztül játszok mert nem tudok létrehozni egy szervert.
  • R420
    Alszik biztos a tejes autó sofőrje: DD
  • Hunter of Deer
    Ha megallitom az idot akkor a termes no de a tejet nem szallitjak el? milyen dolog man ez? :D
  • R420
    Nah végre én is megvettem a játékot aki akar multizni az írjon!:)
  • MANos Viktor
    Kézifék megoldva... xDD Már csak azt nem tudom hogy kell sebességbe rakni :S
  • MANos Viktor
    Na most ez mi már xDD I betűvel a navigációt hozza be :S Hogy kell ezzel menni?:D
  • leho94
    tsz map-on hiába adnám le az árut nem ad érte pénzt , másnál is volt ilyen hiba vagy csak én vagyok balfasz?
  • Faterx
    Megjelenés: 2010.12.05.
    Kategória: Szimulátor

előrendelhető
  • Faterx
    Ehh!
    Ugyanott vagyon írva hogy: megjelenés dec.5.
  • MaxPayne
    3 hetet? miért is? 5 hsz-el lentebb írtam hogy megrendelheted az 576-nál és pár nap alatt kihozzák.
  • Faterx
    Kösz gyerekek akkor még kell várni 3 hetet.
  • allock #956
    a legelső
  • MaxPayne
    ez az a simulator aminek nagyon gagyi grafikája van és én letöltöttem kipróbálás szempontjából de még a gépeket se találtam meg pedig vettem gépet és nőtt a pénzem, nem értettem azt hiába jártam körbe mindent nem találtam gépeket és még a földterületet is neked kell megvenni amit művelni akarsz, és ebbe nincs multi legalább is úgy tudom
  • Faterx
    Na most akkor EZ melyik kiadás lehet vajon?
  • MaxPayne
    Na srácok, az a helyzet hogy megjelent a játék az 576.hu oldalon is még hozzá magyar nyelven és csak 1999 ft plussz házhoz szállítás 1000 ft szal ha azt nézzük még mindig jó áron beszerezhető itt a link... 576 megrendelés
  • Hunter of Deer
    Helloka!
    Nem tudtok véletlenül valami jó textúrákat a földekhez? nem nagyon teccik ez a sima textúra. gondolok itt a felszántott illetve bevetett föld textúrájára.

és még annyi lenne a kérésem hogy akinek nvidia karija van (esetleg gtx 260) az legyen szives leirni nekem hogy hanyas drivert használ. nekem most a legújabb van win7 32bit-hez de pl mikor aratok és a kombájn hátuljábol jön kifele a porfelhő akkor lazan lemegy 15-20 FPSre. szal valami nem az igazi és szerintem az aláírásomban levő gépen simán mennie kellene. 1440*900 ban tolom 2x simitással.
    thx!
  • megas
    Üdv.
    Az lenne a kérdésem, hogy a Regenschutz nevű küldetésnek mi a lényege, mert nem igazán jövök rá. Előre is köszönöm.
  • BravoFox
    A körbálát nem kell a futószalagra rakni. A teleszkópos rakodóval egyszerűen fel kell emelni magasra, és bedobni a csűrbe (átdobni a bejárati oldal fala felett, oda, ahová a szalag is szállítja.

Tegnap éjjel egyébként Tammal és egy külföldi sráccal báláztunk. Két rakodóval két platót raktunk meg, aztán a tanyán lepokoltuk őket. Baromi klassz volt.
  • Endre
    Egy kis segítség netes játékhoz.
    A játék főkönyvtárában találtok angol és német nyelvü pdf. fájlt, ez voltaképp a játék kézikönyve, nem sok, de valami.
    Ebben van egy térkép amit érdemes kinyomtatni, mert számokkal vannak jelölve a tájékozódási pontok és multiban elég erre hivatkozni oda fog találni a másik. Nagyon sok holland játsza és ők használják.
  • tamás98
    Valaki tudna linkelni 1 forgózsámolyos pótot?
    Előre is kösz
  • Endre
    Ennél olcsóbb nincs a Steam oldalon 19.99
  • Endre
    www.simmarket.com

ma már 10 euró, naponta változnak az árak
  • fiveteen
    ne haragudj teljesen hülye vagyok most fogtam fel mit írtál vedd úgy hogy nem írtam semmit amit írtam leesett mit írtál bocs mé1x.szia
  • mk452001
    Hali!
    Elnézést, de egész pontosan hol lehet 8 euróért letölteni, mert a legolcsóbban 20 euróért láttam?
    Előre köszi
  • Endre
    A földet vagy trágyázod vagy permetezed. Mindegyik duplázza a termést.
    A bálák nálam 1000 pénzt adnak darabonként, egy kis csengetést hallasz ha bent van a pajtában.
  • Endre
    Ezek szerint te nem érted a szót.
    8 euróért MEGVESZED a neten, és letöltöd 5 perc alatt, nem vársz heteket meg futárt.
  • uniqes
    Hali!
    Srácok a körbállával mit kell csinálni? Amikor a futaószallagon beraktam az pajtába, egy centet se adott. Illetve még annyi lenne, hogy a trágyázásnak mi haszna van? Jobb lesz a hozam?

THX
  • fiveteen
    hát akkor játsz magadban ha annyira lelehet tölteni netről.tudod nem azért veszik meg az emberek mert hülyék ahhoz hogy letöltsék hanem hogy multizni tudjanak.
  • Endre
    nem értelek bennetek. mindenki játszani akar, a netről tényleg percek alatt megvan erre futárra, egy hétre vártok, jó, hogy nem gyalog mentek érte
  • fiveteen
    www.wingbest.hu dávid 001 itt tudod megrendelni csak előtte regelni kell.én is innen rendeltem meg.ezt tuti hely én azért mondom itt én már beszéltem azzal a sráccal aki fogja a futár szolgálattal külden és azt mondta egy bő héten belül fogják szállítani a rendelési sorrendben, tehát ahogy beérkezett a rendelés.hozzájuk mindenkitől aki rendelt
  • Endre
    929 hozzászólás, letöltöd 5 perc alatt és kész
  • dávid 001
    ma meg rendelem a játékat aszt hol lehet és menyi pénz meg mikora hozák ki? mert akarnák mulizni
  • tamás98
    Pesten hol lehet megvenni a játékot?
  • Endre
    Hogyne lenne
  • R420
    Aha értem
    Holnap délután valakinek lenne kedve játszani multiba?
    Privben megbeszélhetjük:)
  • Endre
    én 17.99 ért vettem, változnak az árak
  • Endre
    nem hiszem, hogy bármikor a héten a juró a felét érte volna
  • R420
    Hmm 15. juró én csak 19.99-ért láttam...
  • Endre
    www.simmarket.com
    választhatsz német vagy angol verziót