23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#968 Srácok!
Azt hiszem némi félreértésben vagytok a játékkal kapcsolatban.
A Médiában is lehet kapni egy Farm Sim néven futó játékot, de annak köze sincs ehhez. Valóban 1990 FT, ott áll a polcon.
Miből gondoljátok, ha a hivatalos oldalon 20 euró (dobozos)(váltózó ár) akkor a magyar kereskedő a magyar adóval, a hasznával a gyári árnál olcsóbban tudja adni?
Nekem végülis mindegy ki mit vesz csak ne csodálkozzon a végén. -
#967 Van valami köze ahhoz ,hogy én routeren keresztül játszok mert nem tudok létrehozni egy szervert. -
#966 Alszik biztos a tejes autó sofőrje: DD -
#965 Ha megallitom az idot akkor a termes no de a tejet nem szallitjak el? milyen dolog man ez? :D -
#964 Nah végre én is megvettem a játékot aki akar multizni az írjon!:) -
#963 Kézifék megoldva... xDD Már csak azt nem tudom hogy kell sebességbe rakni :S -
#962 Na most ez mi már xDD I betűvel a navigációt hozza be :S Hogy kell ezzel menni?:D
-
#961 tsz map-on hiába adnám le az árut nem ad érte pénzt , másnál is volt ilyen hiba vagy csak én vagyok balfasz? -
#960 Megjelenés: 2010.12.05.
Kategória: Szimulátor
előrendelhető -
#959 Ehh!
Ugyanott vagyon írva hogy: megjelenés dec.5. -
#958 3 hetet? miért is? 5 hsz-el lentebb írtam hogy megrendelheted az 576-nál és pár nap alatt kihozzák. -
#957 Kösz gyerekek akkor még kell várni 3 hetet. -
#956 a legelső -
#955 ez az a simulator aminek nagyon gagyi grafikája van és én letöltöttem kipróbálás szempontjából de még a gépeket se találtam meg pedig vettem gépet és nőtt a pénzem, nem értettem azt hiába jártam körbe mindent nem találtam gépeket és még a földterületet is neked kell megvenni amit művelni akarsz, és ebbe nincs multi legalább is úgy tudom -
#954 Na most akkor EZ melyik kiadás lehet vajon? -
#953 Na srácok, az a helyzet hogy megjelent a játék az 576.hu oldalon is még hozzá magyar nyelven és csak 1999 ft plussz házhoz szállítás 1000 ft szal ha azt nézzük még mindig jó áron beszerezhető itt a link... 576 megrendelés -
#952 Helloka!
Nem tudtok véletlenül valami jó textúrákat a földekhez? nem nagyon teccik ez a sima textúra. gondolok itt a felszántott illetve bevetett föld textúrájára.
és még annyi lenne a kérésem hogy akinek nvidia karija van (esetleg gtx 260) az legyen szives leirni nekem hogy hanyas drivert használ. nekem most a legújabb van win7 32bit-hez de pl mikor aratok és a kombájn hátuljábol jön kifele a porfelhő akkor lazan lemegy 15-20 FPSre. szal valami nem az igazi és szerintem az aláírásomban levő gépen simán mennie kellene. 1440*900 ban tolom 2x simitással.
thx! -
#951 Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy a Regenschutz nevű küldetésnek mi a lényege, mert nem igazán jövök rá. Előre is köszönöm. -
BravoFox #950 A körbálát nem kell a futószalagra rakni. A teleszkópos rakodóval egyszerűen fel kell emelni magasra, és bedobni a csűrbe (átdobni a bejárati oldal fala felett, oda, ahová a szalag is szállítja.
Tegnap éjjel egyébként Tammal és egy külföldi sráccal báláztunk. Két rakodóval két platót raktunk meg, aztán a tanyán lepokoltuk őket. Baromi klassz volt.
-
#949 Egy kis segítség netes játékhoz.
A játék főkönyvtárában találtok angol és német nyelvü pdf. fájlt, ez voltaképp a játék kézikönyve, nem sok, de valami.
Ebben van egy térkép amit érdemes kinyomtatni, mert számokkal vannak jelölve a tájékozódási pontok és multiban elég erre hivatkozni oda fog találni a másik. Nagyon sok holland játsza és ők használják. -
#948 Valaki tudna linkelni 1 forgózsámolyos pótot?
Előre is kösz -
#947 Ennél olcsóbb nincs a Steam oldalon 19.99 -
#946 www.simmarket.com
ma már 10 euró, naponta változnak az árak -
fiveteen #945 ne haragudj teljesen hülye vagyok most fogtam fel mit írtál vedd úgy hogy nem írtam semmit amit írtam leesett mit írtál bocs mé1x.szia -
mk452001 #944 Hali!
Elnézést, de egész pontosan hol lehet 8 euróért letölteni, mert a legolcsóbban 20 euróért láttam?
Előre köszi -
#943 A földet vagy trágyázod vagy permetezed. Mindegyik duplázza a termést.
A bálák nálam 1000 pénzt adnak darabonként, egy kis csengetést hallasz ha bent van a pajtában. -
#942 Ezek szerint te nem érted a szót.
8 euróért MEGVESZED a neten, és letöltöd 5 perc alatt, nem vársz heteket meg futárt. -
uniqes #941 Hali!
Srácok a körbállával mit kell csinálni? Amikor a futaószallagon beraktam az pajtába, egy centet se adott. Illetve még annyi lenne, hogy a trágyázásnak mi haszna van? Jobb lesz a hozam?
THX -
fiveteen #940 hát akkor játsz magadban ha annyira lelehet tölteni netről.tudod nem azért veszik meg az emberek mert hülyék ahhoz hogy letöltsék hanem hogy multizni tudjanak. -
#939 nem értelek bennetek. mindenki játszani akar, a netről tényleg percek alatt megvan erre futárra, egy hétre vártok, jó, hogy nem gyalog mentek érte -
fiveteen #938 www.wingbest.hu dávid 001 itt tudod megrendelni csak előtte regelni kell.én is innen rendeltem meg.ezt tuti hely én azért mondom itt én már beszéltem azzal a sráccal aki fogja a futár szolgálattal külden és azt mondta egy bő héten belül fogják szállítani a rendelési sorrendben, tehát ahogy beérkezett a rendelés.hozzájuk mindenkitől aki rendelt -
#937 929 hozzászólás, letöltöd 5 perc alatt és kész -
#936 ma meg rendelem a játékat aszt hol lehet és menyi pénz meg mikora hozák ki? mert akarnák mulizni -
#935 Pesten hol lehet megvenni a játékot? -
#934 Hogyne lenne -
#933 Aha értem
Holnap délután valakinek lenne kedve játszani multiba?
Privben megbeszélhetjük:) -
#932 én 17.99 ért vettem, változnak az árak -
#931 nem hiszem, hogy bármikor a héten a juró a felét érte volna -
#930 Hmm 15. juró én csak 19.99-ért láttam... -
#929 www.simmarket.com
választhatsz német vagy angol verziót