23835
  • Totoo
    x men eredeti a játékod mert ha igen akkor nem kér product keyt
  • xmen0710
    sziasztok!letöltöttem a Farming Simulator Patch 2.0-t és nem tudom hoozá a product key-t tudtok segíteni?
  • marko37
    fiuk fruit importörrel be teszem a növényeket a 11 es be de nem jelenik meg a vetőmagoknál tehát nem tudom elvetni ki tud segíteni?
  • Endre
    A Steamos változat valszeg még nem frissült, ugyanaz szarakodás bálákkal, mint eddig.
    Indításkor, mikor bejelentkezik nem láttam frissítésre utaló jelet, persze kell neki frissülnie, de még nem történt meg.
  • Totoo
    Sziasztok ma mai munka:

Remélem tetszenek a képeim.
    Üdv.Totoo
  • BravoFox
    Kipróbáltam az új változatot a 2.0 patch-csel. A szállítószalagot bizony megjavították végre az alapmapban. A bálázóval csak odatolattam, lepakoltam a szalag elé a bálákat, és már szívja is a szalag, amit meg nem kap el, elég csak nagyjából rádobálni. Ez végre használható lett.
  • Tescobetyár
    Szép napot mindenkinek....

• marko37
  • Fritz Von...
    Steames változat is fizetős. Várd meg a magyar verziót, vedd meg 1990-ért és kész.
  • marko37
  • Hunter of Deer
    Steames változat azt jelenti hogy Steamen vette meg. És az amugy is magatol frissul...
  • tamás98
    Tudnál adni linket a steames változatról??
  • Fritz Von...
    Torrent változat = kalózmásolat. Nincs kulcs, nem is lesz. :P
  • tamás98
    nekem torrent változat van de amikor feltelepítem a patch-et és rákattintok a játék ikonjára hogy játszanák akkor CD kulcsot kér
  • BravoFox
    Bocs, nem értem. Ha eredeti a szoftvered, akkor a patch után nem kér kulcsot (nekem nem kért).

A steames változat pedig magától frissül, ahhoz nem kell telepíteni a javítást külön.
  • tamás98
    Én nekem CD kulcsot kér de a letöltéshez nem volt a patchhez kulcs
    Mi a teendő?
  • BravoFox
    Bocs, most látom, picit korábban már megjelent erről egy egyoros. ELnézést az ismétlésért. Valaki esetleg próbálta már az új patch-csel a körbálákat pakolni platóra? Jobb lett valamivel?
  • BravoFox
    Megjenelt egy új patch. Első blikkre javítottak pár dolgot, pl. a szállítószalag környéke máshogy néz ki stb. Talán a körbálák viselkedése is javult, de még nem próbáltam.

Farming Simulator Patch 2.0
  • fiveteen
    Na ez jó hír:Dkicsit még messze van de leszarom ki tudja mindenki várni mire meg jön.kitartást"parasztok"
  • Fritz Von...
    Hivatalos info:

Ebben a pillanatban kaptam meg a magyar mastert tesztelésre. Azért tartott egy kicsit tovább, mert ez a verzió már az 1.02-es, tehát tartalmazza most megjelent patch-et is. Még egyszer: a magyar verzió az 1.02-es lesz. Hétvégén tesztelem, nézem, és hétfőn megy a DVD gyárba, onnan számítvakb 10 nap, mire megjön csomagolva. Tehát az ütemtervet előre láthatóan tudjuk tartani, és dec. 5. körül megjelenik. :)
  • marko37
    a legújjab patch
  • Tescobetyár
    Ment privát üzenet..
  • Endre
    Ha nem zavarnék csatlakoznék vagy jöhetnétek körülnézni nálam.
  • Endre
    Hali!

Akinek még nincs, de lesz eredetije és megy multizni, készüljön fel, hogy az első napokat az idióták figyelésével és bannolásával kell töltenie. Mint minden játékban itt is jönnek, beszántanak a megérett földbe, 10 méterenként mást vetnek a vetőgéppel és szanaszét hordják, kapcsolják a gépeket. Kb. egy hét alatt lehet megszabadulni a többségtől, de utánpótlás mindig van
  • Tescobetyár
    Szép estét...Nyomtunk egy kis munkát mi is...(Totoo,Wanlo,tescobetyar)...

• gabor24
    linket hol találom vonohorogrol??kösz
  • Sponnyabob
    2-es?? Nem 4 patch van már?
  • marko37
    megjelent a 2 es patch +vonóhorog béta változat is
  • Totoo
    bravo fox itt is írhatsz ha multizol
  • Hunter of Deer
    megoldva :)

• BravoFox
    Hogy saját kérdésemre válaszoljak: úgy néz ki, LS-ben nem lehet trágyázni kulti előtt. Hmmm... Nyoma legalábbis nincs.

Most az a kérdésem, hogy meddig lehet permetezni? Addig, amíg ki nem nő tejesen a cucc? vagy akár utána is, aratás előtt bármikor?
  • Hunter of Deer
    Valaki hozzáértő esetleg le tudná nekem írni hogy hogyan lehetne az alap mapba beletenni azt a bálaledobót amik más mapokban is vannak? mert most már könnyű összeszedni a körbálákat viszont átdobálni a pajtába elég macerás főleg hogy fektetve teszi le őket a bálafelszedő. ha valakinek van kedve akkor itt vagy pmben help pls :)
    thx
  • Hunter of Deer
    A virágbolti verzióhoz melyik patch használható? :) (esetleg valaki dobhat egy pmet ha itt nem lehet).

Lehetne már december eleje mert már várom a magyar dobozos változatot :)
  • BravoFox
    Úgy tudom, trágyázni szántás/kultiválás előtt kell, és nem utána. Ez vajon az LS2011-ben is így van? Trágyázhatunk közvetlenül a bálabegyűjtés után és még a tárcsázás előtt? Valaki tud erről biztosat?
  • tamás98
    kösz a gépet
    egyébként jó gép
  • erdodit
    oké
    köszi a választ
  • Endre
    akárhány tehened van, mindig hetet fogsz látni (már ha ennél több van), többet nem enged a progi, kell az erőforrás a járművek mozgásához
    én is 50 böl ennyit látok, lényeg a gps adat
  • erdodit
    sziasztok
    kérdezném vettem 10 db tehenet megvan bőven minden kaja
    a gps is irja a 10-et
    akárhogy számolom csak 7 van a karámban
    mi lehet az oka?
  • BravoFox
    Abban a pillanatban elkezdjük a kézbesítést, amint a magyar, dobozos LS2011 megjelenik, ezt garantálom, tehát egy nappal sem kell tovább várnotok majd, mint bárhol máshol. A megjelenés hivatalosan december eleje, de talán már ebben a hónapban multizhattok majd :) Ha lesz pontosabb infóm, mindenképpen megosztom veletek.

Péter
    WingBest.hu
  • fiveteen
    valaki rendelte a gemt a wingbest oldalól?ha igen, akkor valaki tud valami információt hogy mikor jelenik meg, és szállítják?