24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Szép estét mindenkinek....Volt egy kis munka... 
-
Totoo #1346 Sziasztok!
A mai multi:
A csapat +3 ember: Dávid,Wanlo,Bandi (nekik rövidebb volt a műszak)
Ma csináltunk mindent: Aratás,bálázás,kultizás,vetés.
Ennyi voltam mára, a figyelmet köszönöm,Viszont látásra.
U.i.:Az ajánlatom fönnt áll aki akar velünk multizni az jelentkezzen nálam, vagy Tescobetyárnál.
jÓ ÉJT. -
-
Keresgélj magadnak!:http://www.ls-mods.lt/ -
valaki tud olyan mapot hogy a tehén karám megmarad de ahol kezdek ott olyan mint egy major -
ez csak a program, cuccokat te szerzel be
elkezded olvasni ezt a fórumot is nem nagy ördőngősség -
és hogy kell használni? -
it eredetileg bene vanak a cucok vagy nekem kell letölteni? -
addig itt egy másik oldal, regisztrálni se kell rá, elnavigálni rajta pedig pofon egyszerü
LsMods -
képszerkesztővel feljavítjuk -
PetiM44 #1337 Nekem sem működik, de szerintem hamarosan megjavítják. -
nem tudjátok mi van az ls portallal?nem enged fel azt irja hogy critical error!meg még csomó mindent! -
fiveteen #1335 hali valaki tudja azt hogy ehhez csináltak e high quality patchet.ezt pl azért kérdezem mert itt lentebb vannak képek és elég szép grafikája van mondjuk nekem fullon van miden de nem ilyen.előre is köszi -
használj letöltésvezérlőt pl: Flashget -
Valaki be tudná linkelni a tsz map v3-at,mert lsportálról letöltöttem de ott nem volt jó a letöltés,kicsomagolásnál azt írta ki hogy "az archívumnak nincs vége"! -
PetiM44 #1332 Szép a grafikája, ha megjelenik magyarul, veszek belőle egyet. :) -
jó képek -
Szép estét mindenkinek.... 
-
fiveteen #1329 vegyél fel msn-re és elmondom [email protected] -
veszel többet :) -
pityu2 #1327 Sziasztok Arcusin_Autostack capacityt hogy lehet megnövelni,hogy több férjen rá? -
értem.
én úgy tudtam, hogy kiegészítőket is raknak bele, ezekszerint nem :D -
hi
én nem tudok ilyesmiről
csak annyit, hogy fel lesz patchelve, kiegészítőkről nem hallottam -
Üdv!
A magyar példányba akkor már a kiegek vannak benne amit ígértek? -
töröljétek köszi -
[IMG]http://kepkezelo.com/images/nenqjkf63p90874nb78e_thumb.jpg[/IMG][/URL]]][URL=http://kepkezelo.com/viewer/nenqjkf63p90874nb78e.jpg] [/URL]
-
[IMG]http://kepkezelo.com/images/nenqjkf63p90874nb78e.jpg[/IMG][/URL]]pont az i re
1 kis OFF -
sziazstok!nem tudjátok miért nem lehet a lucernát bálázni mint a 2009-ben?előre is köszi! -
giants editor nevü programmal, ingyenesen letölthető
4.1.7-es verzió kell a mostani játékhoz
link 1
link 2 -
am tök jó a fórum -
egy ucsó kérdés hogy lehet mapot gyártani magunknak? -
ugyanúgy bemásolod a mods mappába a pályát mint egy traktort -
de ő csak 1x er játszot vele mikor megvete de mind aszt elmongyátok hogy lehet egyszere kető map a játékban mert látam hogy lehet -
érts már meg, 1 seriallal csak 1 ember tud felcsatkalkozni, hiába megadja a kódját, 1 helyre tutira fel se engedne, ha meg kiderül, hogy többen játszottok 1 kóddal, tiltólistára kerül -
idefigyelj
1 eredeti seriallal csak 1 ember tud játszani
de most neked köszönhetően a haverod serialja is tiltó listára kerül így egyikőtök sem fog játszani -
de neki nem kell a game ő csak megveszi meg ilyenek és videókat csinál azért kéne segicség de akkor hagyuk ha ilyenek vagytok -
jó reggelt mindenkinek!a lucernát miért nem tudom bálázni mint a 2009-ben? -
fiveteen #1310 egy eredetitek van, vagy mindkettőtöknek van egy egy.mert egy gaméval csak egy ember tud mutizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
én nem cd kulcsot kérek az eredeti nálais ugyan ezvan ő tud vele multizni én meg nem az miért van -
popey222 #1308 sziasztok,egy ilyen kérdésem lenne hogy csak teheneket lehet tartani vagy van lehetőség más állatok nevelésére is? a választ előre is köszi