23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1048 KÖRBÁLA FELSZEDŐ!!!
AZ LS 11 HEZ -
#1047 Ezt a mod, jármű mizériát nem egészen értem.
Minden járművet és kiegészítőt megvettetek? Tudjátok is mire való és hogy kell használni? Találkoztam olyan játékossal akinek fogalma nem volt, ha a traktoron két eszköz van hogy kell váltani köztük, leengedni, beindítani. Minden föld meg van művelve? Van legalább 20-30 járművetek a legmodernebb kiegészítőkkel felszerelve? Emellet még 5-10 milla tartalékban, ha a multiban hirtelen kell valami? Össze tudtok hangolni ennyi járművet a termelésben? Erről szól a játék. A traktorra két nehéz pótkocsit kapcsolva négyszer annyi cuccot tudsz elvinni, mint egy Ifa. Ja, hogy nehéz a két pótot összekapcsolni? Hát igen, de nem annyira.
A játék kb. három hetes, szinte még meleg, de már nem jó, kieg. kell hozzá. Elöbb az alapot kell megismerni, nyesni és a neten hamar megtudják, hogy veled érdemes játszani, nem egy kis pöcs vagy minuszba a pénzeddel.
Na, megvolt a mai dörgedelem -
fiveteen #1046 bocs még egy olyan fontos dolgo ha letöltök egy pályát és berakom ahova kell a mappsba bemásolom mit kell,és mért van az hogy a kocsik a szántóföldön mennek össze vissza valaki tudna nekem segíteni ebben!!!!meg hogy a tanyára rakja a dolgokat ha elkezdem -
fiveteen #1045 hali valaki tudna segíteni benne hogy a cuttert hogy lehet szélesíteni.mert beraktam egyet és az istennek se tudom megcsinálni.persze a total commabnderben.csinálom de nem megy -
#1044 Egy kis segítséget adnék az idegen nyelvvel bajlódóknak.
Parasztunk PDA-án hasznos infók vannak.
1 szöveges képernyő:
Wheat( Búza), jele, zárt kalászú
Barley (Árpa) jele, nyitott kakász
Canola (Repce) jele, virágszerü
Corn (Kukorica) felismerhető
Fenn: Kikötő, Sörfőzde, Malom
Itt az árakat látjuk, mit, mennyiért vesz meg a három hely.
2. szöveges képernyő
Az előző 4 árúból mennyi van a farm silójában
Cows owned = hány tehened van
Liquid manure= folyékony trágya mennyisége(tartály pót szórja)
Manures =Szilárd trágya (spéci pót szórja)
Silage clamp =silózott kukorica mennyiség a tárolóban (teheneknél)
Feeding trought= Lucerna (száritott fű)az etetőben
Milk tank = Tej (éjjel kevesebb, nappal több termelődik)
Ha a tehenek mindkét takarmányt kapják, jobban tejelnek.
Remélem hasznos némelyeknek. -
#1043 ok -
#1042 Lucerna vagy silózott kukorica kell neki akkor termel tejet, amúgy nem hal éhen. -
#1041 Valaki nem tudja hogy hogy lehet megfejni a tehenet?
Hiába bekergetem abba a gépvalamibe nem történik semmi -
kitt2000 #1040 A tejeskocsi általában:
7:00-18:00 kőrül indulnak el a tejüzem elöl!
Pályákon ez változó lehet!
Láttam már olyat hogy állandóan járt!
-
#1039 Most, hogy jobban belegondolok, annak sincs semmi akadálya, hogy mondjuk 3990,- legyen, ha ez tetszik a jónépnek. :))) -
BravoFox #1038 Még egy utolsó rémhíroszlatás: hivatalos, első kézből származó információ, hogy az itthon hamarosan megjelenő, dobozos, magyar LS2011, ami "gyanúsan olcsó", egy teljes értékű verzió multival és mindennel. Sőt, a nálunk megjelenő változat már a legújabb javításokat is tartalmazni fogja, és az update-ek is automatikusan felmennek rá, illetve lesz majd külön magyar nyelvű update is.
Üdv,
Péter
WingBest.hu -
#1037 jön érte a tejeskocsi!nekem se mindig jön! -
levi1989 #1036 a tejet hogy lehet elszállítani? -
#1035 semmi, de csak kis földeken érdemes használni, nagyon hamar kifogy.
ajánlom a permetező kocsit 33 méteres távban szórja az áldást és 8000 lite fér bele -
erdodit #1034 sziasztok
mi a külömbség a két trágya között?
trágyázás szempotjából -
erdodit #1033 a siló kukorica mellett a kerítésnél a válóba -
levi1989 #1032 a lekaszált füvet hova lehet önteni? -
#1031 köszi a cuccot ez már jó!de itt is az X-el kell? -
#1030 kösz!remélaem ez már jó! -
BravoFox #1029 Sziasztok! Indítok egy hostot, dolgos legényeket szívesen látnék, új kombájnokra és traktorokra gyűjtök.
A host hamarosan indul a CONTINENTAL szerveren. A neve "JELSZO farm" vagy "SERIOUS WORKERS" lesz. Ha az előbbi, akkor a jelszót máris tudjátok ;)
Üdv,
Péter
-
erdodit #1028 Köszi a segítséget -
#1027 ez is az de ez nem fixál de jónak néz ki -
#1026 tegnap este 7 kor szedtem le akkor még jó volt -
#1025 sajnos hibás a fájl azt irja ki hogy az archívum sérült és nincs vége! -
#1024 Ballentieflader
Ersteller:
Modell/Textur: Bigfarmer145
Script/Ingame: Geri-G
Features:
* AutoAttach – (Ballen sowie Geräte und Traktoren werden befestigt, sobald der Anhänger bewegt wird)
* Deichsel bleib in der Luft stehen
* 100% Multiplayer fähig
* Ein- und ausfahren einer Ladefläche (Taste”X”) -
#1023 te az az igazság még nem próbáltam de x el kinyillik a hátulja megrakod és x el visszazárod valahogy így -
#1022 ja és melyik gombbal tudom lefixálni? -
#1021 köszönöm neked nagyon rendes vagy!vegyél fel msn-en:[email protected] akár tőlem mindenki felvehet! -
#1020 én angol verziót töltöttem le, megvan a német is de mind a kettő német nyelvű, szóval xart sem ér az angol verzió :D -
#1019 mert csak szép és tiszta környezetben vagyunk hajlandóak dolgozni -
Sponnyabob #1018 Hello!
Tudom hogy nem szabad warezolni de mivel nincs warez topic mégis kénytelen vagyok ide írni. Szóval van-e valami nyelvi csomag már amivel lehet angolosítani a német verziót vagy nem lehet. Mert nekem német van és sok dolgot már értek de azért az angolt csak jobban érteném. Köszi! és bocsi a warezért. -
#1017 tessék haver ez az ls11 hez van és fixálni lehet rajta a bálákat -
#1016 sziasztok!én még új vagyok itt!tudnátok nekem segíteni?hogyan kell a lörbálátkat felrakni a pótra hogy ne essenek le?megyek vele 20 métert és leesik majdnem az összes bála!mit csináljak hogy ne essen le? -
#1015 ősrégi a videókártyád
manapság minden játéknak kell shader model 2.0
ezt nem tudod rátelepíteni a gépre, mivel nem támogatja alapból a kártyád -
fiveteen #1014 szántás előtt kell trágyázni -
erdodit #1013 Sziasztok
Trágyázni szántás előtt vagy után kell? -
#1012 Köszönöm én is! Szerintem a normális hangvételű kérdések és "kötözködések" inkább előre viszik a dolgokat. :) -
carrick95 #1011 cső! üvegeket miért kell gyüjteni? -
#1010 Köszönöm a válaszod, a mesterlemezt is akartam említeni, de nem akartam újabb hozzászólást nyitni, mivel csak az előző enter nyomása után jutott eszembe a költségeknél + borító+ könyv.
A barabszámnál nem tudom, itt talán 2 tucat hozzászóló van akik nagyjából tudják miről van szó.
Legyen szerencsétek, a vásárlóknak jó szórakozást.
Elfogadom a válaszod és köszönöm, ámbár meg kellett védened a mundért a kis kötözködővel szemben. -
#1009 Itt játéklicensz-jogokról beszélünk. Többféle megoldás létezik a szoftverek forgalmazására. Egyik, hogy ún spindle vásárolsz, tehát kész van a lemez, és te megveszed darabáron. Itthon megcsinálod hozzá a borítót-kézikönyvet, és kiadod. Aztán van a royalty deal, amikor a gyártás után fizetsz darabonkénti összeget. Ez olcsóbb, ha van egy olcsóbb gyár, akivel dolgozni tudsz, és a kiadó is hajlik engedni, mert nem neki kell a gyártási hercehurcát intéznie.
És van a harmadik, amikor a licenszjogokat veszed meg 2-3-4 évre. Ilyenkor egy összegben ki kell fizetni a megalkudott árat, megkapod a szerződést és a master lemezt, aztán mehet is. Te gyártasz, mennyiségi megkötés nélkül. Ez a legolcsóbb a hazai kiadónak, amennyiben jó címről van szó. Ez pedig az. :)
Másrészről viszont meglepődnél, hogy milyen számok vannak azért egy-egy játék életciklusában, eladott példányszám tekintetében. Annak idején volt egy rally játék (International Rally Championship), amit EVM-ben kezdtünk el forgalmazni, aztán később Tesco-s lett.
Összesen majdnem 20k elment belőle. Megérte anno megvenni. :)