24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy1967 #23894 Túl sokat nem toltam az FS22-vel de ha valaki bele néz a modok közé megtalálja ott ugyan ezeket....
Azaz ,egy az egyben mod koppintás és átemelés....
A giants hozza a formáját.....
0 kreativitás új ötlet ,csak a koppintás régi modokból majd jó pénzért árulja... -
nekem ez nem éri meg,még a pálya miatt sem,az angol mapokat az előzőekben sem szerettem.... -
Farming Simulator 25 - NEXAT Pack
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.02.11. 14:20:28 -
Schrödinger #23891 Elég botrányos a Giants AI-a. És még AI-nak merik nevezni. Hahhh...
Én most Stevie Riverbend Springs térképén játszom. Nagyon igényes. Itt-ott igazítottam rajta a saját igényeimnek megfelelően. A nagypapát pl. bezsuppoltam egy sufniba, mert idegesített, ahogyan állandóan nézett. Azután eszembe jutott, hogy miért ne vezethetné a kompot. Gondoltam beteszem a komp fülkéjébe, de még nem sikerült. Majd még mókolok rajta. -
ha valaki fogadott volna nagy összegben az elkövetkezedő tartalmakra,valszeg nyert volna: rég mapek remasterje,silverrun foresttel kezdődik,precision farming,gép packok,és egy eddig be nem jelentett,de szintén egy régi map remasterje várható az első negyedévben idén
további infók a hivatalos oldalon -
és persze már van is aki megcsinálta a komplett autodrive útvonalat :)
-
a mod egyszerűbb,az mindennél működik átítás nélkül,és tempomattal úgy szabályozod ahogy kedved van...22ben a csomagoló sebességét írtam át egyedül,hogy gyorsabb legyen,de már itt is fölösleges,courseplay tudja a bála csomagolást illetve felszedést is szerencsére. szal csak kiugrasztod a helpert,te meg csinálhatsz közben mást. autodrive kapcsolat is van beépítve,szal full automatizálható akár szállítás is. igen ,tudja a giants beépített AI is,hogy elviszi a búzát a silóba pl,de nézted már hogy megy a traki? mint egy őrült,rángatja a kormányt,kacsázik,belassul :D autodrive sokkal finomabban kezeli az útvonalat...cserébe a főutak kivételével meg kell csinálni mindent manuálisan,vagy ha valaki lesz olyan kedves és feltölti a kész útvonalat,akkor azt letölteni...,fejlődik az AI és még csak béta. és még mindig nem értem ez a giantsnak alapból miért nem megy,vagy miért nem kooperálnak a courseplay/autodrive készítőkkel,vagy veszik meg a licencet...odaálíttanak,hogy itt van 50 milla hogy eladd nekünk ezt,ki mondana nemet? és 50 milla forint egy ilyen cégnek semmi szerintem,egy hobbi moddernek meg nagy pénz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.06. 08:26:38 -
Schrödinger #23887 Amúgy, ha nem egy beépített betakarítógépet, hanem egy mod-ot használsz, az .xml-ben át tudod írni a workingSpeed-et a kívánt sebességre. -
nono28 #23886 Nagyon szépen köszönöm! -
itt
Sajnos nem állítható,mint annó a fs22ben az adjust work speed mod volt,csak simán kiveszi . a tempomattal persze továbbra is tudod szabályozni.
és sztem a segítőre sem hat,de nem emlékszem most hirtelen. nekem is bent van,de ritkán használom :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.31. 09:48:50 -
nono28 #23884 Szép estét!
Létezik már olyan mód amitől a betakarítási sebesség nagyobb mint 10 km/h? -
Schrödinger #23883 Megtaláltam. Középső egérgomb, majd megjelennek kis pontocskák, amiket a jobb egérgombbal lehet huzigálni. És ez persze mindezt a boltban.
Amúgy foglalkozik itt valaki komolyabban moddingal? Itt arra gondolok, hogy aki nem ragadt le ott, hogy átírja a pótkocsi befogadóképességét. Nekem a triggerekkel van problémám.
Utoljára szerkesztette: Schrödinger, 2025.01.30. 05:52:20 -
Schrödinger #23882 Az Autoload mod egy kicsit fura nekem. A farönkszállítókba kb. 3 rönk után nem hajlandó többet felvenni. Pedig lenne hely még bőven. Nem lehet ezt valahol állítani? -
Update, January 29th:
Hotfix 1.5.0.1 is currently rolling out on PC, fixing crashes and more.
Consoles are following soon after!
This may take a few hours. More info in the changelog below.
826MB
-
Patch 1.5 Available for Farming Simulator 25!
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.01.28. 14:03:51 -
amúgy alakul a courseplay és autodrive addonok,még béta mindkettő,de már úgy ahogy működnek,és együttműködnek. egy jó példa,több tutorial vidije is van,ebben fűkaszálás és rendfelszedés automatizálása.
-
courseplayt tolja valaki? nekem nem akarja kiüríteni a kombájnt,ha én vezetek...tolom az aratást,földön rajta a másik traki póttal,beállítva aztán csak áll és néz ki a fejéből :D -
Carl Davies #23877 Nem tudom mi volt, utána olvasgattam, volt valami bug is ezzel kapcsolatban, de sikerült meg oldani egy XML file-on belül a "hibát". -
Túl sokat is. Szépen megnőtt mind.
Az időre már nem emlékszem, de ezeknek is van egy ültetési időszakuk. Ez asszem annyit számított, hogy, ha korábban ültettem, mint kellett volna, akkor a növekedés csak az első "hivatalos" ültetési hónaptól számolódott. Mivel akkor is ültettem egy adagot, így együtt nőttek meg szép nagyra. Legalábbis mintha így lett volna. Rég ültettem, meg többszőr is, összefolynak egy kicsit a dolgok. -
még nem,de videó elemzést láttam már melyik mennyi pénzt hoz,ott megnőtt az összes. -
Carl Davies #23874 Helló! Valaki ültetett már fenyőt? 24 hónapot ír azt hiszem, de ez b.szik meg nőni. -
Szívesen! -
nono28 #23872 Nagyon szépen köszönöm! -
A hivatalos oldalról innen, de ha kicsit bátrabban nyitnál a még nem hivatalos modok felé is, akkor meg erről az oldalról. -
nono28 #23870 Szép estét!
Melyik oldalról érdemes módokat letölteni a Farming Simulator 25-höz? -
must have modok,nekem is fent van mindegyik
-
valahogy az dolgok árai nem stimmelnek,a kicsi gyárak alig hoznak profitot,mindenképp érdemes a nagyokat használni...illetve figyeljetek a distributionra,mert annak is van költsége,pont most jött szembe egy vidi. a malomból a pékségbe állított distributiont,amikor egymás mellett volt a két épület 55 dollár volt a szállítás,amikor a térkép túlfelén volt a pékség,több mint 4000 :p
szal ha spórolós vagy ,érdemesebb magad szállítani,főleg h már kint van az autoload egy használható verziója,és szépen jönnek a 22 közkedvelt modjai is,super strenght,lumberjack...sőt a courseplay is készül,már van próbálható verzió abból is
én most kicsit pihentetem,addig javítgassák csak a bugokat,és most a courseplay a legvárósabb mod jelenleg :) -
És működik a V 1.4
Az indítás után a már betöltött kezdő menü ablakban ajánlja a VGA driver frissítését amit "nem"-el lehet elutasítani.
A HD7870 valamikor 2012 táján debütált és kb 2021-ben szüntették meg a támogatását.
Nézegetem az új dolgokat, de az áruk igen jól elszaladt vagy csak én öregszem.
Mindenesetre megvárom a Nvidia 5000 szériát, na nem azért mert venni szeretnék csak remélhetőleg jó hatással lesz a piacra a régi vasak oldaláról nézve. -
Jóózsf István #23866 Szegény fiú!
Biztos nagyon rossz lehet neki a "normális emberek" között.
Hogy hívják azt a betegséget amikor túl affektálja valaki a megnyilvánulását? -
Igen, az is benne van. -
DJ részletesen bemutatja a javításokat.
-
Hmm nem is figyeltem.
Elvileg visszább vették a követelményeket ha jól olvasom, holnap megpróbálok egy másolatot csinálni a játékról és update. -
Nincs mit. Igen, ez egy hasznos dolog, de még van több ilyen apróság. Én is amúgy tolom még a 22-vel is, mert félbehagytam egy karriert ott. Majd akkor lesz érdemes elkezdeni a váltáson gondolkodni, ha kijönnek a modderek első komolyabb térképei. Addigra már lesz több gép, eszköz is. -
Köszi!
Akkor szerintem még várok egy darabig és lehet, hogy indítok egy új térképet a 22-ben. Eddig úgyis csak eggyel játszottam.
Bár ez a munkás dolog már nagyon vonzóvá teszi, mert jelenleg mindig leállítgatom őket kilépés előtt. -
Nagyon sokat játszottam minden résszel, hát figyi, nekem bejön az új rész, de én nem vártam túl sokat tőle. Nagyon tetszik a talajdeformáció, a gépek ahogy koszolódnak, a saras kerekek, szerintem ez feldobja a látványt. Az eső nagyon jól néz ki, a cseppek a gépeken. Nekem jobban fut mint a 22, vagyis a gépigényt tudták úgy csökkenteni, hogy jobb lett a grafika. Ami alapból amúgy túl sokat nem fejlődött, inkább csiszoltak rajta. Ami még bejön az a GPS, sokkal jobban élvezem a saját munkámat a gépekkel. Hangok is javultak, sokkal dinamikusabb, életszerűbb, a környezet hangjai is jók, alkalmazkodnak az évszakokhoz, napszakokhoz. A fények szépek, a növényzet is sokkal élettelibb lett. Ha nagyon szeretted a 22-t és még látsz benne kihívást, akkor szerintem érdemes még kicsit várni vele, amíg kap pár javítást és szépen feltöltik modokkal és utána váltani. Ha nem tart vissza ez, akkor váltanék. Nyilván itt is a modderek viszik majd a pálmát szerintem szuper dolgokat csinálnak majd hozzá. Ami tök jó még pl, ha mentettél, kilépsz majd visszatöltöd a munkásod szó nélkül folytatja a munkát. Tudom ez kicsi dolog, de nekem ez is feldobja. Ha érdekel még valami kérdezz, nem tudom mire vagy kíváncsi ezeket csak úgy írtam ahogy eszembe jutott :D -
És milyen a játék, milyenek a személyes tapasztalatok?
Érdemes FS22-ről most átváltani? -
Újabb javítás
Changelog for Patch 1.4
-
"19-el játszottam többet, a 22-vel csak egy rövidet" kezdtem el írni, de rálestem youtube-on és a 15-tel játszottam sokat a 19 és a 22-vel csak rövidet.
Anno a 15-ben tetszett az emelkedő a tanya és a kereskedés között, ott teszteltem a nagy Nyuszikat és az őszkerék módot, ha jól emlékszem :)
A biogázos híg és az olajretekre nem emlékeztem. -
GaborST #23856 Én streamben láttam és az alap pályán játszottak nem módolton! Bár többen játszottak szerveren, nem tudom akkor ez lehet szerver oldali beállítás lenne! Bár jó lenne mert szörnyen idegesítőek a táblák, főleg mikor beszorul vagy be bugol valamelyik gép alá! -
persze,tudom mikor kéne,és mint írtam is,elfelejtettem akkor,csak gépiesen csináltam. És most hogy megtörtént a baj,mi a megoldás azon kívül,hogy felszántom az egészet :D majd ma próbálom a korábban leírtakat,hátha :p nem szeretném így hagyni,mert emlékeim szerint ez így 15 százalékos terméscsökkenés csak a mész miatt
a paletta nem bővült,a 22ben is pont ennyi trágyázási lehetőség van :P meg a 19ben is :p
a gyomok ellen működik az ami a 22ben is,miszerint közvetlenül vetés után átmész a földön a permetezővel gyomírtóval,aztán abban a szezonban többet nem kell foglalkozni ezzel sem
azt még tesztelni kéne ilyenkor beüt e a 15 százalékos permetezés bünti,22ben nem volt ilyenkor
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.04. 07:06:31