23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#23474 szóval jön egy új map,látom behozzák a répát(mondai sem kell modban már van :D ) bálához gondolom jön a pellet rendszer,machines to rule a hegyeket,az valami favágós cucc lehet max,Unimog meg ilyeneket tudok elképzelni,persze ezek is vannak modban :D
3as bármi lehet,de valszeg valami traktor vagy gép pack lesz,a 4esre meg olyat tudok elképzelni,hogy pl a greenhouseba kell majd trágya...persze ez is van már modban :D
én már a platimumot sem vettem meg,a map szép,hajó már készült el,még megcsinálom a hullámvastat,utolsó fázisnál járhatok,aztán irány thüringia 3 map :D -
#23473 Készítsétek a pénztárcát :D
New Map, Machines & Crops: Year 2 Season Pass Now Available!
-
eta32 #23472
Így lehet modderek munkáját eladni jó pénzért.
Na meg majd ugyan azt a játékot 2x eladni...
Amit a modderek az elmúlt 4-5 évben bele raktak a játékba azt most kitolták újdonságnak.
Egy gond van ezzel még messze nincs benn sok jó és hasznos új dolog. -
#23471 Majd a következő részben már hullámvasúttal is lehet szállítani terményt. (lassan már mindent beleolvasztanak a játékba, csak vegye meg a sok h.... , a mezőgazdasági részét, vagy a dinamikus talaj fejlesztése már nem annyira fontos) -
#23470 Na most miért vagy ilyen :D -
#23469 pár nap és itt az új kieg: új map,új gépek,új fa fajták,erdészetre eléggé ráfeküdnek,és a "hatalmas" újdonság ami már 19ben is benne volt modokkal: építési feladatok,azaz adott egy építési feladat és le kell szállítani a megfelelő alapanyagokat hogy az építkezés megtörténjen: hullámvasút,vitorláshajó
hú olyan izgatott vagyok(not!) -
bakter985 #23468 Üdv!
olyan kérdésem lenne,hogy esetleg van e valami mód arra,hogy ne csak 8 munkást tudjak felvenni,hanem többet? -
GEPES #23467 Szia!
Köszönöm! -
GEPES #23466 Szia!
Köszönöm! -
#23465 nem kell kapásból xml szerkesztésbe kezdeni. alap játékkal nincs olyan fizika,hogy egy teli pót lesüllyed,és nem lehet elhúzni.
valszeg valami fizika mod,mud mod,vagy a pótkocsi mod,és itt lehet a kavar.
nyilván azért egy teli kamion pótkocsit ne a leggyengébb kistrakival próbáljon húzni.
szal én valami modra gyanakszom inkább
aztán ha nem akarsz modokat kivenni és mindenképp az a pót kell , akkor a leírtak szerint lehet xml szerkeszteni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.09.27. 12:39:49 -
Tramdriver100 #23464 Sziasztok.
G29-es kormány beállításáról van valakinek infója? -
Wernher #23463 Nem a fizikával van a baj. Túlterhelt a pótkocsi (nagyon (le)egyszerűsítve). A pótkocsi xml fájlban a <fillUnit> ben találod az ezzel kapcsolatos dolgokat. Ott a capacity="….." bejegyzésnél tudod a teher mértékét állítani ,ha átírod a megadott szám értéket. Vagy ha beszúrod utána ezt a sort updateMass="false" akkor a játék az adott pótkocsinál nem veszi figyelembe a súly értékét akármekkorát is írsz be. Tehát lehetne 1000000 is a rakománynak akkor sem lesz súlya, de ez már nagyon nem életszerű. Inkább vedd alacsonyabbra a jelenlegi értéket a fent megadott módon amíg jó nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Wernher, 2022.09.27. 12:15:43 -
GEPES #23462 SZIASZTOK!
Az lenne a kérdésem,hogy a fizikát a játékban ki lehet valahogy kapcsolni?
Az a probléma hogy a megrakott pótkocsi túlságosan elsüllyed.
Ezt ki lehet valami úton módon kapcsolni a játékban,vagy a pótok xml-jében kell átírni valamit?
Az építő válaszokat előre is köszönöm! -
#23461 Jól elvagyok itt magamban
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.09.06. 17:20:59 -
#23460 Valtra Q: Coming Soon to Farming Simulator - Try the AR Model, Now!
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.09.02. 15:53:29 -
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.08.24. 20:21:56 -
#23458 Farming Simulator 22 Update 1.7.0
Bugfixes & Changes:
Adjusted displayed working width of Grimme Evo 290 and Ropa Keiler 2
Increased Grimme Evo 290 capacity to 12m³
Fixed & improved mission availability
Fixed bunker position of Grimme Evo 290 in work mode
Improved interior coloring on John Deere vehicles
Fixed attacher joint on Quicke Q3M
Fixed yield increase on forage harvesters with silage additives
Lime heaps tipped onto the ground can now be steeper
Fixed license plate light visibility while no license plate has been configured on some vehicles
Fixed AI with turned cabin on Claas Xerion 5000
Fixed Xerion configuration in baling contracts
New additions:
Claas Liner 4900 Business
Claas Xerion 5000 Anniversary Edition
Fendt / Massey Ferguson IDEAL MY23 Updates
Modding changes:
Added DIFFERENTIAL_SPEED sound modifier
Fixed crawler translation offset xml attribute
Added ‘useRandomYRot’ xml attribute for greenhouse plants
Fixed loading of map hotspots with localized titles
Known issues:
Demolish button not accessible with Controller / Keyboard
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.08.22. 17:55:25 -
#23456 -
Surtic #23455 Sziasztok! Néhány mappon látni, hogy a learatott tarló pl.: a búzánál egész magas. Hol lehet ezeket beállítani? Milyen program szükséges hozzá? Köszi a segítséget előre is! -
becike22 #23454 Üdv! Egy kis segitségre lenne szükségem a 8 éves unokámnak feltelepitettem a FS22 streamon keresztül/ konzol világba vettem kódot/ és nem indul el. Most éppen hitelesités megy ettöl elfog indulni vagy van e még valami orvosolnivaló? A segitséget elöre is köszönöm. -
#23453 én a térképre kivi vagyok,szeretem az ilyen semmiből építs ki egy farmot,19ben crater lake asszem amin toltam,kivágtad a fát,helyére mehetett a szántóföld. alapvetően forestry map volt,de ugye úgy játszhatod a mapot ahogy akarod
22ben még nem igazán találtam meg a mapom,elvoltam a no mans landon,bár hiányoltam a városkát,western wild is jó,bár sztem kisebb érzésre mint a no mans land
alap mapokon is elvoltam,de még nem találtam meg az igazit...valami alapvetően no mans land kéne ,de azért legyen rajta egy átmenő főút,egy kis falu,forgalom élet...és ne brit legyen,azoktól a bekerített földektől idegbajt kapok :D -
#23452 Ha nem sürgős játszhatnékja van valakinek akár várhat is. Tavaly év elején ingyen megkaptam a 19-et az EP store-ban, persze nem platinium kiadásban, és nem tudom milyen apropóból, mert össz egy játékot vettem ott, de ajándék ló.
Én nem látom értelmét, hogy e "gyönyszem" kiegészítőire további kemény valutát áldozzak, nincs, és vlsz nem is lesz benne (ha a készítőkön múlik) érdemi tartalom. Térképeket, átskinezett gépeket modderek is csinálnak ingyen, jobb, és tartalmasabb lehetőségekkel mint a fizetős DLC-k bármelyike. -
#23451 hát igen,erős a forint meg a rekord áfa ... kint németbe ez poton pénz,úgy hogy többet is keresnek mint mi itt :)
és ők biza oda áraznak,nem ide :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.27. 21:33:46 -
#23450 Szerencsére van annyi ingyenes mod amivel bőven el lehet lenni amíg lejjebb mennek az árak :) De az elmúlt évek árait nézve azért elég meglepő mennyire magas lett a PE ára is. Értem én, hogy döglődik a gazdaság meg minden szar, de ez egy igen nagy ugrás a korábbi évek 8-10 ezres áraihoz képest. Mindez úgy, hogy a tartalom nem lett több ha egy DLC-t nézek. Most az említett Pumps n’ Hoses Pack is tartalmaz majd 14 egységet, de semmi komolyabb nagyobb gép, csak eszközök. És mindez 8 ezer Ft :D
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.07.27. 18:52:24 -
#23449 Személy szerint én azt nem bánom. Ami tartalmat így finanszíroznak, az a jövőben lesz még nekem akciós... :D -
#23448 Igen, de sokan meg fogják venni így is ezeket :D -
eta32 #23447 A lényeget akkor le is írtad asszem... -
#23446 A Platinum edition amiben ezek benne lesznek is 17 ezer lesz. De aki addig nem bírja és megveszi ezeket a DLC-ket simán elkölti annak a dupláját is rá. Eddig minden előző részét megvettem, de ez már kezd kicsit sok lenni érte. -
#23445 ...na, hát ezért nem. :D Az alapjátékkal jól elvoltam, méltányosnak ítéltem az árazást (az akkori árfolyamon...), várok is valamit, ami visszaránt a játékhoz, de azért nem állok úgy, hogy a Jóisten pénzét ráburítsam egy digitális gumitömlőre. Még ha a vízzel / öntözéssel behoztak volna egy új elemet, el is gondolkodnék rajta, de így? Náh. -
#23444 Látom nem nagyon izgatnak senkit a közelgő új tartalmak
Most néztem meg itthon, 8 ezer Ft lesz a Farming Simulator 22 Pumps n’ Hoses Pack. -
-
#23442 -
#23441 -
#23440 -
#23439 Hehe :D -
eta32 #23438 A játékot sem.... -
#23437 Senki? :) -
#23436 Aki használ AutoDrive+Courseplay kombót az írjon már, lenne pár kérdésem. -
#23435 Már alig várom
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.07.13. 04:03:25 -
eta32 #23434 Platinum Edition & Platinum Expansion Coming This November