24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #23694 "Józsi" mindent is mindenhonnan kölcsön vesz.....de neki elnézzük ,mert sanyarú körülmények közt él....XD...
Ebben van pár érdekes részlet...fs25 gameplay
Utoljára szerkesztette: eta32, 2024.08.23. 11:49:56 -
Nem elég, hogy kölcsönveheted a játékot? :)) -
Jóózsf István #23692 Bárcsak lenne lehetőség a játékban KÖLCSÖNVENNI eszközöket! :-) -
Újabb infók, képek. Lesz jégeső is és a házak is rongálódnak a tornádó által. A bálás is sérülnek, ha kint hagyjuk őket a földeken.
Weather Change: Twisters & Hail With a Chance of Fog (Preview)
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.08.22. 17:35:13 -
jaja, ebben egyetértünk, akartak valami pusztítást, és beleválasztottak :D jó hogy nem meteorzápor lett... :D -
Itt egy kis videó a talaj deformációról. Egyelőre csak ilyet találni, amit így felvett valaki.
FS25 talaj deformáció -
teljesen jogos amit mondasz,de átestek a tornádóval a ló túloldalára. nem lett volna egyszerűbb egy sáskajárás pl,egy ilyen rovarfelhőben megjelenítve ami lezabálja a termést,a fákról a lombot. vagy egy jégeső,ami szintén elveri a termést,de jó esetben a gépeknek nem lesz baja. vagy egy aszályos időszak,amikor jelzi hogy bakker nem lesz eső 2 hónapig,locsolod a kukoricát vagy nem lesz termés , :p
Értékelem a megújító szándékot,meg jó hogy van. Na majd meglátjuk mit tud élőben -
szerintem a kis állatok cukik, a tornádó meg na... ha letarolná a fákat, akkor el kéne takaritani, de erdőgazdálkodós gépeket gondolom senki se tart, aki búzát termeszt meg disznókat nevel. ha letarolná a fákat, akkor az épületeket és a gépeket miért ne bántaná? szóval egy tornádóval bukod a termést, 2 üzemet meg 3 traktort, akkor az csőd. realisztikusabb, de játékélményben nem túl előnyös :)
persze, lehet jobb döntés lett volna egy sáskajárás és akkor csak a termés bukó, és mindenki elégedett, ezt aláírom.
Utoljára szerkesztette: Láma!, 2024.08.22. 10:41:01 -
no,fiatal állatok grafikailag is megjelenítve,illetve láthatunk egy tornádót ami letarolja a termést,de a fák meg sem mozdulnak szinte a közelében :p ja és talajdeformációról semmi megint sajna
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.21. 18:25:01 -
-
A poén jó volt :) -
Jóózsf István #23683 Nyilván! De nem hagyhattam ki! :-) -
Ez csak egy pár centis víz :D -
Jóózsf István #23681 Ezt Jézus vezeti? -
Jól döntöttél.
Én majd csak november elején döntöm el. Addig van bőven időm azon gondolkodni, hogy mivel akarok játszani a télen. -
úgy döntöttem behúzom az alap játékot. a dlcket meg eldöntöm,attól függ mit kapunk a pénzünkért -
Nézd, ezt más nem fogja tudni neked eldönteni. Én tiszteletből, mert nekem szerelem volt a játék első látásra már az első résszel, illetve a mezőgazdaság iránti tiszteled és gépek szeretete miatt megvettem a részeket, jól is mutatnak a polcomon. Én már semmit nem várok ettől a sorozattól, szórakozom vele amit meg tud adni és ennyi. Siránkozhatunk itt, de az nem változtat semmin, egy dolog változtatna ha sokan nem vennék meg, mert csalódottak. De mivel nincs más hasonló játék, így nehéz helyzetben vagyunk. Ráadásul egyre több évet kell várni egy új részre ami megint csak nehezíti a helyzetet. Hallgass a szívedre és aszerint dönts, ne másoktól várd ennek a döntésnek a meghozatalát.
Nekem elég erős gépem van de a C&C akadt és játszhatatlan volt emiatt, pedig nagyon tetszett, ez meg egy tömegjáték és a játékosok sztem 80%-kát elveszítenék egy erősebb gépigénnyel és ezt nem merik meglépni. Azt már csak úgy mellékesen hozzáteszem, hogy 3 év alatt bőven lett volna idejük, mondjuk megoldani mint más játékoknál is megtették már, hogy van egy alap, meg van egy komolyabb grafikával, gépigénnyel megtámogatott verzió és mindenki veszi amit a gépe, pénze megenged neki. Megtehetnék? Igen. Meg fogják tenni? Nem. Hát ez a helyzet. Bízzunk továbbra is a modderekben, ők fogják ezt a játékot olyan szintre emelni, ahová a Giantsnek kellett volna 3 év alatt. -
igen,én is ezt írtam a #23635 ben,hogy amíg a giants motort hegesztik,csiszolják ne várjunk komoly talajfizikát,járműfizikát,és a kettő hatását egymásra.
amint bejelentik,hogy motort váltanak,lehet reménykedni.
gondolkodom mi legyn ezzel az új farminggal. megvegyem,vagy virágboltból? behúzzam az alapot ,és a dlcket virágboltból? húzzam be virágboltból és amikor lesz egy 50 százalékos akció,akkor húzzam be? nem tudok dönteni,eddig minden rész megvolt,de ha ők is azt látják hogy viszik a rókabőrt,2-3 évente szó nélkül,akkor nem lesz inger a váltásra,vagy amig nem lesz egy jó alternatíva/konkurencia...remélem érezték,hogy amikor adták az élő vidiket a 25ből,meg farmconon meg mindenhol azzal basztatták őket hogy talajfizika? talajfizika? minden 3. kérdés ez volt. minden yt vidi bemutatóban felmerül a kérdés. tudják mit akarna a nép
utolsó nagy lépés 19ben volt(vagy 17ben?) azóta csak rég meglévő modokat adnak hozzá "újdonságként" eladva.
most pl a köd. toltam hétvégén az elm creeken,télen hajnalban ott is van már köd
nem kérek sokat,csak annyit ami a cattle and cropsban van,annyi talajfizikát,interaktív gépeket,és azt a segítő rendeszert ami ott volt,azaz munkás gép eszköz,melyik föld milyen munka,mikor menjen ,aztán a munkás felveszi a gépet,kimegy,elvégzi a dolgát és hazajön.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.15. 14:11:21 -
BmwMan86 #23676 ,,Érdemleges talaj deformáció-fizika max akkor lesz fs-ben ha új "motor" hajtja.
Lehetett volna itt is az U-real 5 akár csak ugye ahhoz mindet átt kellett volna írni és az sok munka...
Dolgozni meg a Giants mint tudjuk nem szeret meg nem is érdeke nem is tud...."
Elmondták már ezerszer, hogy azért csiszolgatják a saját motorjukat, mert ha pl. UE5-re írnák vagy másikra akkor drasztikusan növekedne a gépigénye a játéknak. Így a saját motorjuk felújításával csiszolgatják, megtartva a vásárlók nagy százalékat akik nem több milliós gépeken játszanak. Persze az optimalizáció hiánya az Ő saruk.
Van egy grafikus programozó barátom és próbálgatta a rendes talaj fizikát UE 5-ben. Az RTX4090 elfosta magát neki. Ezért olyan amilyen Snowrunnerben és ezért kaszálták el a Cattle & Crops játékot is. Nem volt rá igény a gépigény miatt, így elfogyott a lóvé. De látod Te is, hogy a Snowrunner is folyamatosan baszódik, mert mindig van valami vele. Saját véleményem, hogy nekem nem hiányzik a rendes talajfizika ha van deformálódás. Abból most úgy látszik lesz valami. Meg csiszolgassák az időjárást és hatásait, mert az jobban hiányzik a játékból jelenleg. -
manson222 #23675 Volt itt egy grebber nevű gyerek, ő is mindent csak 1 €-ért vett meg. Azóta is nevetek rajta. -
Mióta kiköltöztem németbe, azóta teljesen el is felejtettem, hogy kölcsön is lehet venni játékokat. Ezért is kell sokszor önmegtartóztatnom magam, hogy ne vegyek meg minden sz@rt.
Bezzeg magyarban nem volt ilyen gondom. Szinte az összes játékom kölcsönzött volt. 1-2 kivétel volt csak. De azok is nagyon olcsók voltak. -
Jóózsf István #23673 Anyukám egyre bőkezűbb, de NEM HÜLYE! :-DDD -
eta32 #23672 Szerintem te tuti hogy csak kölcsön kéred....én megveszem majd tuti, de kapkodni nem fogok....
Mikor a 22-be is a season modot ami kész volt már a 19-ben is csak fél év múlva rakták bele....akkor meg már amit addig elkezdtem nem volt kedvem újra kezdeni....elvesztette az érdeklődésem...
Nem úgy mint anno az SR hard modját XD... amiatt képes voltam elölről tolni az egészet...de nem bántam meg... -
eta32 #23671 Nos igen..
Most már én is kivárásra fogok játszani,legalább is az elmúlt évek rossz tapasztalat azt mondatja velem ,ne vegyem meg azért hogy csak kb fél-1 év után tudod teljes értékűen használni...
Persze mondom ezt most majd karácsony körül kiderül meg is tartom é az ígéretem....
-
Akkor akár ráérek megvárni, míg megfelezik az árát, esetleg "ingyen" lesz ez is PS-re. Addig lenyugszik bennem a gyűjtői kiadás utáni vágy is legalább. És kint lesz már 1-2 kiegészítés is.
Most csak arra kell koncentrálnom, hogy türelmesen várjak. -
Jóózsf István #23669 "...Sok munka lenne..."
Van egy olyan játék, hogy SATISFACTORY. Abban nemrég áttették UE5, majd 5.1, majd 5.2-re És még ki tudja hogyan és mit tettek vele.
Hogy mekkora csapat és hányan foglalkoznak vele pontosan azt nem tudom, de közben ráérnek kecskeszimulátort és valheimet és még ki tudja mit is készíteni.
Sok szempontból etalon a csapat. Jó példa lenne MINDEN játékfejlesztőnek.
Dolgozni kell vele? Igen. Ingyen? NEM! Hisz eladták egy valag példányban. Már csak presztízsből is meg kellene csinálniuk. Tudom, hogy én nem ebben a világban élek, de eszerint gondolkodom. Szóval részemről dolgozzanak meg a pénzükért, vagy különben megmondom anyukámnak, hogy ne vegye meg nekem a játékot, majd CSAK KÖLCSÖNKÉREM! :-)
-
eta32 #23668 Az eddigi tapasztalatok alapján kb fél-1 év mire nagyjából bug mentes és használható működő funkciókkal.
A 19 a 22 is így került kiadásra félkészen....
Ez sem lesz különb,mitől is lenne...
Ha megnézzük az 1 éves kiadási verziót éléggé ködös sok mindent mit is fog tartalmazni és tuti mindegyiket pach-elni kell többször is....
Érdemleges talaj deformáció-fizika max akkor lesz fs-ben ha új "motor" hajtja.
Lehetett volna itt is az U-real 5 akár csak ugye ahhoz mindet átt kellett volna írni és az sok munka...
Dolgozni meg a Giants mint tudjuk nem szeret meg nem is érdeke nem is tud....
Olyan "újdonságok" lesznek most is a játékban amiket modderek több éve 5-6 talán,már megcsináltak ja és sokkal jobban....
Lásd GPS,meg sorolhatnám.....
Itt már régóta a polírozás megy a grafikával adják el és a sok géppel.
Ha lenne konkurencia már rég éhen haltak volna.
De így veszi a nép sok választása nincs.
Az eső is milyen lesz picit felturbózva de semmi extra....
De a gépigény a sok köd meg a miegymás miatt kb duplája lesz és szokás szerint optimalizálatlan...
Ahogy egy mapon nem kb 10 gép eszköz van hanem duplája esetleg triplája máris feleződik az fps...így megy ez már 2013 óta mióta tolom ...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2024.07.14. 10:52:09 -
hawkie22 #23667 Én is ezen gondolkodom. Megvan a 19, megvan a 22, ezt is szeretném, de addig lesz SW Outlaws, AC Shadows, jön a D4 kiegje októberben, még az AC Mirage-t se vittem végig, melózni is kéne, a családdal is foglalkozni kéne, nem hinném, hogy novemberben pont a 25-re lesz majd idöm. Inkább megvárom, míg egy kicsit kiforrja magát, aztán meglátjuk. -
Jóózsf István #23666 Én meg pont azt hiányolom, hogy nincsenek elegen. A közérzetnek jót tenne, ha lenne élet a pályákon.
Az más kérdés, hogy nekem van elsőbbségem és egy személyautó úgy helyre tesz egy ötször - tízszer nagyobb tömegű járművet, hogy ihaj! :-) -
Ja, tudom, pc-n van mindenre is megoldás. Akár térképszerkesztővel. De ezért a 22-t már nem veszem meg pc-re.
A 25-ön gondolkodom, gyűjtői kiadással. Szeretem a matricákat, meg 3 nagy pószter, a kulcsos indítóról és az arany kombájnról nem is beszélve. És ott a kulcstartó is, ami biztos jól mutatna az indító kulcskarikáján.
Csak sajnos a nem túl távoli múlt tapasztalata az, hogy frissen megjelenő játékot nem szabad megvenni. "Sok" benne a bug. És nehogy már én fizessek azért, mert ők nem tesztelték megfelelően ki. Nameg kérdéses, hogy hirtelen majd mivel fogok játszani akkor. És ami még nagy gond, ahogy olvastam, nem steam-es, hanem gaints-os. Ez pontosan nem tudom mit jelent, de az biztos, hogy nem fogok több gyűjtőhelyet egyidőben futtatni. Ha egy játék nem steam-es (pl. epic, origin, stb), akkor inkább nem veszem meg.
A launcherek még éppen elmennek, de már neccesek a bejelentkezési mizéria miatt. Főleg, ha nem is online játékról van szó. -
hát sajnos konzolra nem jók,de pc van mod mindkét esetre -
Ennek így akkor sok értelme...
A civil közlekedés ki is van kapcsolva. Kár, hogy a civileket nem lehet kikapcsolni. Bár nem jelentenek akadályt, de hülyén néznek ki egyes helyzetekben.
Sőt, én annak örülnék, ha minden mozdítható, törölhető lenne a térképen. És nem az lenne, mint most, hogy megveszem a földet és a nyárshelyet nem tudom eltüntetni. Van, amelyiken ház is áll, nem az enyém (de a terület igen), lakják, nem elbontható. Se a kerítése. -
lesz...mindössze egy nyomot hagy majd a traki,ami kikapcsolható lesz(gondolom terheli majd a grafikai motort és ezáltal tolja a gépigényt is)
a nyomnak semmi funkciója nem lesz a látványon kívül,semmilyen hatással nem lesz a trakihoz,szóval ez még mindig csak egy látvány. rendes talaj fizika,jármű fizika,és a kettő hatása egymásra nem lesz. sajnos. meglátjuk majd mozgásban,de én egy farmcon interjúból ezt hámoztam ki,és Makam tegnapi vidije alapján ő is így értelmezte
valamelyik nap feldobott egy fs 2009/11 nemtom pontosan,nagyon nagyon régebbi fs játékból egy vidit,ahol a civil közlekedést fel lehetett venni a frontloader villával,lehetett lökdösni,vizbe lökni stb...a mostaniakban oda vannak ragasztva az útra,indokolatlanul megállnak,kikanyarodnak,nem adnak elsőbbséget,szal a látványon kívül csak idegeli az embert :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.13. 21:07:28 -
Úgy látszik mégis csak lesz, amit sonka hiányoltak eddig.
Érdekes a gyűjtői kiadás is. Kapunk mellé kulcsos indítót. Az autókat már gombbal szerelik. Vajon az ilyen gépeknél nem térnek át? -
hétvégén toltam,elm creeken kezdtem új játékot,nem nagyon maxoltam ki még azt az alap mapot. már kint vannak a preorder fs25 hirdetőtáblák a térképen :D
nos,télen már itt is tudd full sötét lenni,a fények nem annyira profik,mint a 25ös képeken. valamennyi fog itt is van,mondjuk nincs túltolva. engem sajna nem győzött meg továbbra sem,hogy ne rókabőr lenne...ismét.
majd talán egy hosszabb gameplay-jel,még reménykedem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.08. 08:40:20 -
Csak nekem tűnt úgy, hogy néha akadt?
Ez a köd borzalmas. Remélem kikapcsolható.
Az elmosódás sem tetszik. De gondolom bekapcsolva hagyták a motion blur-t. -
Biztos lesz még róla infó később, addig is itt az egyik programozó válaszai a témában:
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.07.07. 22:25:39 -
Tehát vége a farmconnak,és talaj deformációról 1 db képen kívül semmi... oké :P -
Egy kis gameplay válogatás.
-