24078
  • Caliph
    ismét egy mod mapot hoztam,amin elkezdtem játszani...az az alap amcsi map 4x változata Stevie nevű moddertől. Én alapvetően jobban szeretem az amcsi mapokat,de azok közül is inkább a medium fieldeset. na itt aztán van minden mi szem száj ingere.
    a gépem jól bírja, de ugye a 4x map azt jelenti,hogy sokkal nagyobbak az alap méretű mapoknál,később bármi is lehet :)
    letöltési link a videónál

• eta32 #24077
    Szia Zolcsika...Endy vagyok csak más néven...XD..
    Számomra az FS 25 bejött több szempontból is,még ha sokat nem is tolom vele.
    Első sorba sokkal szebb mint az elődök,és ennek ellenére sokkal jobban fut hála a dlss-nek és a készítőknek....
    Ennyi FPS-em soha nem volt FS szériában és ilyen simán soha nem futott...
    Az eddigi részekben ha sok mod volt már akadt mint állat és az alap sem volt az igazi.
    Sok új növény is van ha állat nem is ...
    Rengeteg új gép, új gyárak stb...de hisz tudod ha megvetted....
    Az más kérdés hogy ezek a régebbi modokból hivatalossá tett dolgok...
    Számomra különösen bejön az fs 25 ,de ez nagyon egyedi,mivel a NLR Motion cokpitem támogatja az FS 25-öt.
    Ennél fogva nagyon élethűen adja vissza a fizikát-mozgásokat amik a játékban vannak,persze ennek komoly ára volt ,de nem csak ezt a játékot támogatja amiket használok.
    Igaz hogy "elméletileg" csak vizuális a talaj deformáció,de ha bele megyek lassan egy eke által készült gödörbe vagy csak amit a kerekek kijártak ,ennek megfelelően billen a traki...már ha csak az egyik kerék is átmegy rajta,minden mozgást leszimulál a NLR Motion program.
    Élethű tud lenni mikor különbözően mozognak alattad a gépek mikor dolgozol velük.....
    Bár csak lenne több időm az FS-re de vannak más játékok szimek is amikkel tolom.
  • csalad0801
    na így van én decemberben vettem meg a fishing dlc- és dobozos pc verciót,ne tudd meg megakasztom a halat de kifogni hogy lehet nem tudom,plussz ahogy mondod rengeteg map übereli simán az alap angol mapot is
    Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2026.03.02. 10:57:21
  • Caliph
    a grafika kicsit szebb,van talajdeformáció,ami persze még nem fizika, a beépített worker okosabb ,bár a courseplayhez vagy autodrivehoz közel sincs továbbra sem. igazából az újdonságok miatt majdhogynem nem éri meg.mik is ezek: időjárás effektek szebbek,tornádó,jégesó,új termények új állatok (bár a kecske lényegében birka ami tejel,a vizibivaly meg tehén,csak a skin más rajta)
    új pályák,új építhető cuccok,de mint mindig,a modok azok amik jobbá teszik főleg

én az alapot megvettem anno,de az új kieget már nem vettem meg,egyrészt az angol környezet sose jött be,másrészt alig ad hozzá valamit,talán csak a halászatot..De ugye a korábban linkelt mod pálya már azt überelte #24049
  • csalad0801
    sziasztok!Én nagyon rég farmozok zolcsika volt a nevem csak eltünt az accom,Papp Endyvel rengeteget írogattunk na persze a többiekkel is.Minden kiadású farm sim megvan nekem természetesesen eredeti dobozos mind.A kérdésem az lenne hogy fs 25 ben van valami új 22 höz képest,mert nem igazán látok különbséget.
  • FrezeR
    A 22-ben megpróbáltan a course play segítségével automatizálni a burgonya és cukorrépa betakarítást, de sokszor volt gond, hogy a traktor nem a megfelelő helyre állt és csak körözött. Az ideiben még nem volt kedvem kísérletezni vele, de elvileg menni kellene ennek is. :)

Caliph: Ha jól rémlik láttam olyan modot ami automatizálja az állatok kezelését, szóval biztos van ilyen lehetőség már.
  • Jóózsf István #24072
    Még a krumplitól és a cukorrépától is kiráz a hideg!
    Az is fájt, hogy az leszállításuknál annyiszor kell fordulni. Az meg, hogy kísérni kell a betakarítót...
    Aki ismer tudja rólam, hogy nem átallom magam ízléséhez igazítani a játék feltételeit. Veled értek egyet.
  • Caliph
    hoztam egy modot ismét,Lizard HarvestGiant,egy multifruit kombájn,hatalmas mennyiségű beállítható cuccal. Zöldségekre,krumplira,cukorrépára cukornádra lehet fejet venni hozzá
    nem olcsó cucc,de a sokoldalúsága egyedülálló,4 méteres fejjel érkeznek.
    azonban akik unják pl a répa szüretet a keskeny fej miatt,beállítható ez a 4 méteres távolság akár 8 vagy 16 vagy 32 méteresre is.

igen ez igy csalás,de én meg tudok barátkozni vele olyan időrabló betakarítások esetén,mint retek,répa stb...

modhub
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.02.25. 10:55:41
  • Caliph
    erre a védjük meg a vaddisznótól a földet mechanikára kiváncsi leszek...mert ugye pegi 12 a játék,vadászni rájuk majd talán modban lehet majd :P
    ezért nincs pl a malac kiegészítő mechanika sem az alap játékban,pl vágóhíd,húsfeldolgozás,füstőlés,húsbolt...persze modban ez is van :P
    Malacoknak sztem enélkül nem sok értelme van,talán csak a nagy mennyiségű trágyatermelés szól mellettük,meg h gyosan szaporodnak és nőnek,de én sose foglalkoztam még velük,csak egy rövid próba idejéig

btw ha tudtok olyan modot,ami eladja őket automatikusan ,vagy szól h most kell eladni őket,és a húsmarhákra is jó pl,akkor szóljatok :P

húsmarhákat is kb csak a látvány miatt tartottam,szép nagy legelő,csak széna kell nekik meg víz,és jól néz ki hogy ott elkóricálnak és sok munka sincs velük,de sose volt kedvem/időm figyelni,hogy na most kell eladni mert most van a legjobb ára. erre is simán rá lehetne építeni egy vágóhidas húsfeldolgozós témát...bár gondolom modban van ez is ,majd rákeresek :P
  • FrezeR
    Vredo Pack - Overseeding & Wild Boar Coming Soon!

• GEPES
    Szia.

Megpróbálom újrarakni,töröltem mindent.
    Köszönöm a válaszod.
    Szép estét!
  • GEPES
    Szia.

Megpróbálom újratelepíteni,hátha jó lessz.
    Így még nem jártam egyik szériával sem.
    Köszönöm a válaszod!
    Szép estét!
  • eta32 #24066
    Nekem eddig egy frissítéssel sem volt problémám szint úgy steam-es.
    Valami gond nálad lehet....
    Próbáld újra telepíteni,az összes előtti dolgokat törölni mindenhol.
  • FrezeR
    Nekem nem volt gond vele, igaz nekem nem steames verzióm van. Próbáltad a játékfájlok ellenőrzése opciót? Lehet valamelyik telepített file megsérült.
  • GEPES
    Szia.

Köszi.
  • GEPES
    Sziasztok!

Másnak is meggyült a baja a frissítéssel?
    Betölti 99% ig és ott kidob a játék,azonkívül a Giant Editor szerkesztő sem indul el.
    Pedig abból is letöltöttem a legújabb verziot.
    Kivettem az összes modot,hátha valamelyik miatt van,de nem.
    Gyári Steames a játék.
    Mi lehet a gond?
    Köszönöm a segítséget előre is!
    Szép estét mindenkinek!
  • FrezeR
    Patch 1.16 adds four new machines - out now!

• FrezeR
    Biztos hamar javítják, elég összetett a mod lehetnek hibák.
  • Caliph
    egyelőre a tej a sajtüzembe része bugos,meg még pár dolog,remélhetőleg gyors javítás jön
  • FrezeR
    Nagyon komoly kis mod, hála istennek szépen fejlesztik a játékot a modderek.
  • Caliph
    bocsi,már nem tudom módosítani,a moduloknak más más az ára,illetve pl a termelt tej automatikusan felhasználja a sajtkészítő,ha bekapcsolod,és a maradék mehet más termelésbe/eladásra
    van bunker siló is,és napelemek elektromos gépek töltésére
    a sajnak érnie kell,de van hűtő a tárolásra és raklapot kell majd venned a boltban a későbbi mozgatáshoz
    a bga metánt is termel,ezzel működik a széna szárító,de lehet venni metánt a boltban is,ha nincs egyelőre pénz a bga ra...szép komplex mod :P
  • Caliph
    ismét egy mod ajánlással érkeztem,az igényesebb fajtából,ez egy all in one tehénistálló,moduláris felépítéssel: ez mit jelent? azt h lerakod az alap istállót,és később különböző modulokat építhetsz hozzá ha megvan rá a pénzed. És bár külön építhető dolgok ezek a modulok,szépen beilleszkednek az épületbe,ha a megfelelő helyre helyezitek őket,erre segítségül vannak számozások,a megfelelő számú modult a megfelelő számú pl hordóra kell illeszteni,hogy jó legyn a matek

nem egy olcsó épület,400.000 ercsi,alapból egy tehénistálló,beállítható nagyságú legelővel,egy lakás az emeleten,egy javítóműhely és egy föld alatti garázs,folyékony és szilárd trágya gyűjtő/tároló
    eddig semmi extra
    ami az extra azok a modulok: sajtkészítő modul,biogas modul,tmr mixer modul,tároló modul,szárító modul(fúből széna) ezek 150k ercsibe kerülnek darabonként,de ha mind megvan építve,az épület önmagában egy teljes gyár,lakás,javító,tároló tmr készítő stb :P

modhub mod

és egy bemutató videó hogy is működik a dolog

• Caliph
    már 2011ben tudott egy hasonló talajdeformációt,h sáros lett a gép,hogy felvettél egy munkást a munkásszállóba,és megmondtad neki,h xy traktor,xy eke,x föld. és megcsinálta magától,aztán visszajött és lerakta a gépeket a garázsba...kár h szarul futott az akkori gépeken,és egy rakás bug volt benne.
    két évvel készőbb a folytatásban már szabad földcsinálás is megjelent,egyéni állatok,azaz mint a vidin látod egyesével mondhatod meg a malacnak melyik karámba menjen,és tényleg ottvan(jó,a kivitelezés nem a legszebb,de ott van,ha 10 malac akkor 10 malac :D) manuális gépakasztás,zsákos vetőgép töltés kézzel stb stb..

tudom a graf már mai szemmel nem szép,és mindkettő játékban egy rakás bug volt,de mindig is mondtam hogy ez már több mindenben több volt tizenpár éve mint az fs most :P
    a 2013 már nem hozott akkora előrelépést,csak pár apróságot.
    ja és a 11ben már volt farm építés stb

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.20. 18:00:36
  • RJoco
    Úgy emlékszem, hogy olyan 50€ körül jelent meg az FS25.
    Most nézem, hogy már csak 30€ és ezen nincs még akció.
  • csalad0801
    ezen a mapon van olyan föld amit vizzel lehet elárasztani?
  • Caliph
    a készítőnek a köszönet,nekem csak szembejött a neten,és elsőre látszott h igényes. sajna nem próbáltam még,tegnap baráti összeülés volt,ma délután mozi lesz,majd talán holnap eljutok h kipróbáljam én is
  • csalad0801
    végre egy szép hangulatos és nem unalmas map ,köszönet a megosztásért
  • FrezeR
    Én is belenéztem tegnap, egészen jó a hangulata és nagyon profin kiépített map.
  • Láma!
    wow, köszi! töltöm is le
  • Caliph
    ez egy nagyon durván igényes mapnak néz ki,este tesztelem

modhub

mondanom sem kell h új szintre emelte a halgazdaságot is(elvileg nem kell hozzá a dlc)
    halkaja készítés,kishalak,azokból nagyhalak,aztán jeget készíteni,azzal fagyasztott halat,és az mehet a halsütödébe pl ... és neked kell egy szerkezettel lehalászni a tavat is..briliáns
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.19. 14:43:57
  • FrezeR
    Én a real clockra tippelnék elsőre és az mindegy, hogy csak az időt mutatja bekavarhat attól. Próbáld meg anélkül.
  • csalad0801
    persze minden törölve lett fs 25 seholse volt
  • Caliph
    újratelepítéskor törölted a többi adatot is,savek,modok stb? általában a c meghajtóra username(ez a számítógéped neve,lehet más is ha beállítottad)/documents/mygames/farmingsimulator25 mappában van
    ide rakja be a modokat,és itt vannak a save fileok is,szóval erről csinálj egy biztonsági mentést valahova,majd töröld le és úgy teszteld
    a biztonsági mentés azért kell,mert utánna ha jó,vissza tudod rakni a save fileokat,és a modokat is egy egyszerű másolással.
  • csalad0801
    hihetetlen srácok ,ígyis ugyanaz,erdeti dobozos most vettem ez a fishing dlc- és a cd galaxis áruházból.Tehát se dlc se mod még nem vot benn úgy teszteltem,.Catgdp szerint a magyar nyelvre állítás is gebaszolhat de én már nem próbálgatom
  • csalad0801
    újratelepítettem a játékot,először a modok és dlc nélkül próbálom ki,a fishing,straw harvest ,maccaddon meg precizion farmer dlc voltak benn,modok közül a realistic weather vagy a real clock modra gyanakszom de sose biztos a real clock is annyi hogy mutatja a valós időt is
  • Caliph
    esetleg próbáld ki h átállítás után pörgess le egy hónapot,hátha a hónapváltással visszaáll. de nekem is működik jól
  • FrezeR
    Megnéztem a kedvedért, nekem nincs ilyen gond, szépen váltja a napokat mindegy mire állítom. Akkor valami gond csak nálad lesz.
  • csalad0801
    sajnos nem,sebaj max 7 nap lesz egy hónap
  • FrezeR
    Ma jött egy új frissítés hátha helyreteszi a dolgot.
  • Caliph