23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#23715 én tegnap találtam a Farmstead Frontier nevű térképet,már régóta kerestem hasonlót. olyan mint a no mans land,azaz egy nagy pusztaság,erdőkkel mezőkkel,kis kezdő farmmal,de van rajta élet. értem ezalatt,hogy a nml pályán nagyon hiányoltam a várost,az utakat,a forgalmat,itt van két kisváros is,forgalommal,eladási pontokkal,és mellette egy hatalmas terület amivel azt csinálsz amit akarsz. van lehetőség erdészetre,támogatja a prec farmingot,a platinum féle konténereket is le tudja kezelni,van vonat is.
szóval úgy gondolom ezzel már elleszek egy darabig,aztán úgyis jön a factorio dlc,azzal meg kihúzom addig amig játszatóvá nem teszik a fs25öt ,mondjuk karácsonyra :D -
#23714 Mindig vannak csodák, találtam egy régi-új (nekem) magyar térképet, annyira megfogott nem bírom abbahagyni.
Biztos sokan ismeritek, egy 17-es map kicsit átdolgozva, akit érdekel info , letöltési link a videó alatt, és fontos, hogy ez a "Papis" verzió, az eredeti az nagyon bugos, mert nincs frissítve. -
#23713 A "paraszt", mint én, majd megvárja míg lesz egy jó kis akció, amennyiért már megéri a játék. Vagy éppen megvárja, míg a havi játékokban ingyenes lesz PS-re. Így lett FS22-m is. Eszembe nem jutott megvenni, aztán benne van majd 400 órám.
X4-el is várta legalább 1 évet, de lehet, hogy kettő is volt az. És még úgy is a lehető legolcsóbb helyről vettem meg. -
eta32 #23712 Ázsiai térképről előzetes vidi.
Itt nem s láttam hogy valahol is deformálódott volna a talaj...lehet ,sőt inkább biztos hogy még csak félkész ez a map....ahogy a játék is ,majd a megjelenés után kb fél-1 évvel lesz olyan amilyen,már csak az 1 éves szezon bérlet miatt is....addig meg ráérnek befejezni....XD.
De persze a teljes árat kérik előre...ha így dolgoznék már rég éhen haltam volna,de ők megtehetik úgy is megveszi a "paraszt"...
Itt képek minimális infók találhatók -
eta32 #23711 Vedd úgy hogy, a föld út is süppedős...nem kitaposott...
Tuti ilyen marad ami nem aszfalt az deformálódik,szerintem....
Így volt egyszerű nekik megcsinálni.....Mindenben minden így van megoldva,évek óta, lusták ezek mint a ...
Majd az lesz még vicces ha csak a gépek(kombájn, traktor stb) kerekei hagynak mély nyomot a vontatott eszközök kerekei nem...DDD...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2024.09.26. 03:11:40 -
Jóózsf István #23710 Hehhh! :-)
Mondjuk nekem kicsit pingvinesre sikerült a vége, de még mindig ott vannak a toppon! És ez nem az "egyik leg", hanem a mai piacon a legkifogásolhatatlanabb csapat és játék! Pedig én nem vagyok fanatikus hívő...
De, ne is beszéljünk róla! -
#23709 jönnek ki a frissebb gameplay vidik,és még mindig nem tetszik az úgynevezett talajdeformáció azon része,hogy ha be van kapcsolva akkor konkrétan a földúton is csinálja. remélem ezt még javítják és korlátozzák a földterületekre. elég illúzió romboló látni,hogy a kitaposott földúton és ilyen mély nyomot hagynak a gépek -
#23708 #23668 Üdv mindenki! Ahogy írtad eta, újabb börlehúzás lesz a modderek eddigi munkáival bővítve, talán egy újdonság lesz, a "legeltetés". Erről viszont még nincs info, hogyan is fog működni, a tornádó egy látványelem ami kikapcsolható, lesz még köd is egyes pályákon viszont nem lehet majd mellőzni. A gép-park ismét nővekszik, én 95%-ban modolt gépeket használok, ezen kívül semmi érdemleges változás nincs a grafikai ráncfelvarrást is ide számítva.
#23669 István, az a kis Svéd csapat "játékot" csinált, amikor elkezdték azóta megvan kb. öt éve. Ilyen a Giants-nél nem fordulhat elő :D -
#23707 -
#23706 Nekem is bejött a vidi,kéne valami fs25re,mert egér+billel nagyon körülményes kezelni a darukat,emelőket. van kontroller is,de már egy éve nem birom megszokni az egér után nagyon esetlen :D de a darukat meg ezeket élmény kezelni vele
szal nézegetem,de így lehet behúzom hogy van referencia is hogy tényleg jó
Többnyire autoloados pótokkal tolom,de néha rámjön a raklap emelgethetnék :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.16. 12:02:47 -
Jóózsf István #23705 Fizetek, ha soha többé nem írod le azt a szót, hogy "KORMI"
Valahogy, olyan, nemfelnőttférfias... :-D -
eta32 #23704 Már meg van fél éve nagyon jó vele az FS ....
Mindent mindenhova be lehet állítani így már se bill se egér nem kell,igaz még van mellé saitek panel és G27 kormi....XD.... -
#23703 traktor simes joy -
Luise178 #23702 Sziasztok!
Nem tudom volt e szó már róla, ha igen bocs, de volna 1 kérdésem.
Eddig az összes része megvan az FS szériának, a 17, és a 22 steam-es. Mind2 esetében, pár hónappal az új rész megjelenése előtt már nem fut a gém, hanem töltés hibával és/vagy kifagyással elszáll. Érdekelne, hogy ez a steam miatt van, vagy más bug.
Előbbi okok miatt úgy tervezem, hogy a 25-öt már a hivatalos oldalról szerezném be, és érdekelne, hogy hogy is megy ez a digital dolog ott.
Kifizetem, és küldenek egy linket, vagy valamelyik laucher-hez kapok kódot, vagy hogy?
Előre is köszi a választ! ;) -
#23701 Valahogy sejtettem.
Nem akkora gond. Kihívás része, hogy átalakítsam kicsit az üzletet. Csak erre is kirakhattak volna egy számlálót, mint az eszközöknél. És akkor nem ér ekkora meglepi. Ha meg van, akkor én vagyok vak... -
#23700 van rá mod ,csak pcre. az alap szám 60.a mod megtolja 120ra.. -
#23699 na hazaestem nyaralásból,látom zajlik az élet közben...végre jött talajdeform vidi. igazából tetszik,kivéve hogy a földúton is ugyanannyit süpped,ami a valóságban kb sose fordul elő,illetve vizuális az egész,fizika nincs benne. a többi is bejön,h lesz jég is,stb.
végre sérülnek a bálák is,ez is jó,mert rá leszel kényszerítve hogy eltárold. az épület sérülésre leszek még kiváncsi,illetve a javításra. bár valszeg az lesz mint trakinál: az építés menübe nyomnak egy repair gombot,ez kerül x összegbe aztán azonnal végrehajtódik :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.25. 13:52:33 -
#23698 Azt mondta a játék, hogy elértem a termelési pontok maximális számát. De sehol nem mutatta, hogy közel járnék hozzá. Vagy, hogy egyáltalán van ilyen limit. :( -
#23697 -
#23696 -
Jóózsf István #23695 Maradjunk a tényeknél. Csak néhány holmit kölcsönzök. Jobbára olyanokat, amik egy fillért sem érnek.
Ha olyan profi lesz a 25, mint a 22, akkor azt is inkább csak kölcsönkérem.
-
eta32 #23694 "Józsi" mindent is mindenhonnan kölcsön vesz.....de neki elnézzük ,mert sanyarú körülmények közt él....XD...
Ebben van pár érdekes részlet...fs25 gameplay
Utoljára szerkesztette: eta32, 2024.08.23. 11:49:56 -
#23693 Nem elég, hogy kölcsönveheted a játékot? :)) -
Jóózsf István #23692 Bárcsak lenne lehetőség a játékban KÖLCSÖNVENNI eszközöket! :-) -
#23691 Újabb infók, képek. Lesz jégeső is és a házak is rongálódnak a tornádó által. A bálás is sérülnek, ha kint hagyjuk őket a földeken.
Weather Change: Twisters & Hail With a Chance of Fog (Preview)
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.08.22. 17:35:13 -
#23690 jaja, ebben egyetértünk, akartak valami pusztítást, és beleválasztottak :D jó hogy nem meteorzápor lett... :D -
#23689 Itt egy kis videó a talaj deformációról. Egyelőre csak ilyet találni, amit így felvett valaki.
FS25 talaj deformáció -
#23688 teljesen jogos amit mondasz,de átestek a tornádóval a ló túloldalára. nem lett volna egyszerűbb egy sáskajárás pl,egy ilyen rovarfelhőben megjelenítve ami lezabálja a termést,a fákról a lombot. vagy egy jégeső,ami szintén elveri a termést,de jó esetben a gépeknek nem lesz baja. vagy egy aszályos időszak,amikor jelzi hogy bakker nem lesz eső 2 hónapig,locsolod a kukoricát vagy nem lesz termés , :p
Értékelem a megújító szándékot,meg jó hogy van. Na majd meglátjuk mit tud élőben -
#23687 szerintem a kis állatok cukik, a tornádó meg na... ha letarolná a fákat, akkor el kéne takaritani, de erdőgazdálkodós gépeket gondolom senki se tart, aki búzát termeszt meg disznókat nevel. ha letarolná a fákat, akkor az épületeket és a gépeket miért ne bántaná? szóval egy tornádóval bukod a termést, 2 üzemet meg 3 traktort, akkor az csőd. realisztikusabb, de játékélményben nem túl előnyös :)
persze, lehet jobb döntés lett volna egy sáskajárás és akkor csak a termés bukó, és mindenki elégedett, ezt aláírom.
Utoljára szerkesztette: Láma!, 2024.08.22. 10:41:01 -
#23686 no,fiatal állatok grafikailag is megjelenítve,illetve láthatunk egy tornádót ami letarolja a termést,de a fák meg sem mozdulnak szinte a közelében :p ja és talajdeformációról semmi megint sajna
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.21. 18:25:01 -
#23685 -
#23684 A poén jó volt :) -
Jóózsf István #23683 Nyilván! De nem hagyhattam ki! :-) -
#23682 Ez csak egy pár centis víz :D -
Jóózsf István #23681 Ezt Jézus vezeti? -
#23680 Jól döntöttél.
Én majd csak november elején döntöm el. Addig van bőven időm azon gondolkodni, hogy mivel akarok játszani a télen. -
#23679 úgy döntöttem behúzom az alap játékot. a dlcket meg eldöntöm,attól függ mit kapunk a pénzünkért -
#23678 Nézd, ezt más nem fogja tudni neked eldönteni. Én tiszteletből, mert nekem szerelem volt a játék első látásra már az első résszel, illetve a mezőgazdaság iránti tiszteled és gépek szeretete miatt megvettem a részeket, jól is mutatnak a polcomon. Én már semmit nem várok ettől a sorozattól, szórakozom vele amit meg tud adni és ennyi. Siránkozhatunk itt, de az nem változtat semmin, egy dolog változtatna ha sokan nem vennék meg, mert csalódottak. De mivel nincs más hasonló játék, így nehéz helyzetben vagyunk. Ráadásul egyre több évet kell várni egy új részre ami megint csak nehezíti a helyzetet. Hallgass a szívedre és aszerint dönts, ne másoktól várd ennek a döntésnek a meghozatalát.
Nekem elég erős gépem van de a C&C akadt és játszhatatlan volt emiatt, pedig nagyon tetszett, ez meg egy tömegjáték és a játékosok sztem 80%-kát elveszítenék egy erősebb gépigénnyel és ezt nem merik meglépni. Azt már csak úgy mellékesen hozzáteszem, hogy 3 év alatt bőven lett volna idejük, mondjuk megoldani mint más játékoknál is megtették már, hogy van egy alap, meg van egy komolyabb grafikával, gépigénnyel megtámogatott verzió és mindenki veszi amit a gépe, pénze megenged neki. Megtehetnék? Igen. Meg fogják tenni? Nem. Hát ez a helyzet. Bízzunk továbbra is a modderekben, ők fogják ezt a játékot olyan szintre emelni, ahová a Giantsnek kellett volna 3 év alatt. -
#23677 igen,én is ezt írtam a #23635 ben,hogy amíg a giants motort hegesztik,csiszolják ne várjunk komoly talajfizikát,járműfizikát,és a kettő hatását egymásra.
amint bejelentik,hogy motort váltanak,lehet reménykedni.
gondolkodom mi legyn ezzel az új farminggal. megvegyem,vagy virágboltból? behúzzam az alapot ,és a dlcket virágboltból? húzzam be virágboltból és amikor lesz egy 50 százalékos akció,akkor húzzam be? nem tudok dönteni,eddig minden rész megvolt,de ha ők is azt látják hogy viszik a rókabőrt,2-3 évente szó nélkül,akkor nem lesz inger a váltásra,vagy amig nem lesz egy jó alternatíva/konkurencia...remélem érezték,hogy amikor adták az élő vidiket a 25ből,meg farmconon meg mindenhol azzal basztatták őket hogy talajfizika? talajfizika? minden 3. kérdés ez volt. minden yt vidi bemutatóban felmerül a kérdés. tudják mit akarna a nép
utolsó nagy lépés 19ben volt(vagy 17ben?) azóta csak rég meglévő modokat adnak hozzá "újdonságként" eladva.
most pl a köd. toltam hétvégén az elm creeken,télen hajnalban ott is van már köd
nem kérek sokat,csak annyit ami a cattle and cropsban van,annyi talajfizikát,interaktív gépeket,és azt a segítő rendeszert ami ott volt,azaz munkás gép eszköz,melyik föld milyen munka,mikor menjen ,aztán a munkás felveszi a gépet,kimegy,elvégzi a dolgát és hazajön.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.15. 14:11:21 -
BmwMan86 #23676 ,,Érdemleges talaj deformáció-fizika max akkor lesz fs-ben ha új "motor" hajtja.
Lehetett volna itt is az U-real 5 akár csak ugye ahhoz mindet átt kellett volna írni és az sok munka...
Dolgozni meg a Giants mint tudjuk nem szeret meg nem is érdeke nem is tud...."
Elmondták már ezerszer, hogy azért csiszolgatják a saját motorjukat, mert ha pl. UE5-re írnák vagy másikra akkor drasztikusan növekedne a gépigénye a játéknak. Így a saját motorjuk felújításával csiszolgatják, megtartva a vásárlók nagy százalékat akik nem több milliós gépeken játszanak. Persze az optimalizáció hiánya az Ő saruk.
Van egy grafikus programozó barátom és próbálgatta a rendes talaj fizikát UE 5-ben. Az RTX4090 elfosta magát neki. Ezért olyan amilyen Snowrunnerben és ezért kaszálták el a Cattle & Crops játékot is. Nem volt rá igény a gépigény miatt, így elfogyott a lóvé. De látod Te is, hogy a Snowrunner is folyamatosan baszódik, mert mindig van valami vele. Saját véleményem, hogy nekem nem hiányzik a rendes talajfizika ha van deformálódás. Abból most úgy látszik lesz valami. Meg csiszolgassák az időjárást és hatásait, mert az jobban hiányzik a játékból jelenleg.