24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Nagyon nincs más közösség ahol FS-ről lehetne beszélgetni, külföldi fórumokon nagyobb élet van, nekünk ez maradt csak, de itt is nehéz már az embereket motiválni, amit azért el is lehet fogadni. Amúgy szívesen, bedobom a híreket amit tudok, hátha elindul róla valami kis eszmecsere vagy valaki örül ha egy helyen vannak az infók. Ha a Farmingra célzol a kérdéseddel, az soha nem volt szimulátor, csak a nevében. De ezt mindenki tudja, aki játszik vele :) A TF-hez annyi köze van, hogy az FS-ben is van vonat :D -
Hát a széria már elég régi. És a borítókép is a 22-t mutatja.
Elolvasom a címeket, így jó, hogy közzéteszed (köszi), de yt videók engem nem érdekelnek.
Amúgy nagyon ügyesen kiemelted, hogy farminghoz nincs köze. És a szimulátorhoz? -
Z33noo #23932 Mind a 3 fóromőn megkaptam az üzit :D
És nem bánom.
Csak a gépem már nem fogja birni :(
-
Akkor írj nekik privátban és eléred vele :D Ha a saját fórumában nem érdekel (jelenleg) senkit, akkor itt miért érdekelne? :) Amúgy én játszottam az első két részével a harmadikkal is fogok, de csak nem kellene kavarni a játékokat, arról sem itt fogunk beszélgetni. Akit érdekel, az megtalálja a saját fórumában mindet, ezért vannak külön. Amúgy meg látod, ide is rakom be az FS híreket, de nem sok reakció jön rá, te is másról beszélgetsz, pedig ez a játék folyamatosan pörög, mert még új :D De ezt nehogy támadásnak vedd! :D
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.05.23. 19:21:44 -
Jóózsf István #23930 Biztos csak viccelsz! :-)
Csak tudod, nagyon sok ember több játékkal is játszik. Jocóval például legalább három fórumban is jelen vagyunk. (Vagy több)
És ha épp olyan embert érek el a hírrel, aki érdekelt, de a játék saját fórumát ezer éve nem látogatta, akkor vállalom, hogy "Ennek semmi köze a Farminghoz."
És az X4-hez, mag a hófutóhoz sincs túl sok...
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem sok...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.05.23. 18:48:41 -
Ennek semmi köze a Farminghoz. -
Jóózsf István #23928 Ide is bekampányoljam? -
-
Hmm, hát pl. a Big roy kicsit "műanyag autósnak" tűnik valóban :) A többi szerintem rendben van/lesz. -
Jóózsf István #23925 Csak nekem tűnnek ezeken a képeken a járművek kidolgozatlanoknak? -
Ford Joins Farming Simulator with Plains & Prairies Pack!
Welcome Ford to Farming Simulator – a pioneer of industrialization. The Plains & Prairies Pack brings two classic Ford tractors to the game, alongside legendary machines like the Versatile 1080 “Big Roy”, the modern Fendt Rogator 900, and more. Release on June 3rd, included in the Year 1 Season Pass.
-
Itt az új javítás és a Precision farming is
Farming Simulator 25 Update 1.8.0.1
Farming Simulator 25 - Precision Farming 3.0 Free Pack
-
Az Edomod csapata megint kitesz magáért az új térképpel.
-
jól teszed,valahogy én is kiszerettem belőle,tegnap elindítottam,dark forest map miatt,de csak addig kötött le amig körbekocsikáztam a mapon :p
meg most van pár más ami elfoglal -
Steam-en május 7-ig akciós a játék. Bár csak 20%. Én még várok. Szerintem lesz ez még olcsóbb is. -
eta32 #23919 Eddig bele sem kezdtem ...többek közt erre is vártam no meg a hiba javításokra.....XD... -
Precision Farming 3.0 coming May 8th - here's what's new!
-
Patch 1.7 Available for FS25!
-
Itt van egy szuper kis traktor
FiatAgri 110-90 (Agrifull 110s, New Holland 110-90) by EDOmod, CR82 and Sbaffo Farming
-
azt hittem a megmaradó hó bugot már fél éve javították :D
most benyeltem,abba is hagytam :D majd ha megnyugodtam feltúrom a netet hogy lehet eltakarítani :D -
kis tételben nem biztos hogy tud megérős lenni,hacsak azt nem számolod bele,hogy arról amit te termelsz,biztosan tudod hogy és miként van permetezve. magaságyásokat kell csinálni,sokkal könnyebben művelhető,nem kell hajolni sem,könnyen kihúzgálod a nem odavaló dolgokat stb.
termelőként én azt látom,hogy viszonylag jó árom mennek a dolgot a budapesti nagybani piacon,csak mirea zöldségesbe ér,valahogy dupla ára lesz. a termelő kockáztat mindent,trágyáz mielőtt még tudná milyen lesz a termés,metszés,gépi munkák,mostanában a húsvét körüli fagy ami belecsíp a termésbe,vagy akár el is viszi...aztán jön a zöldséges,megveszi olcsón,nála a pultnál már dupla áron van kint. tudom h neki is van költsége stb,és vannak rendes zöldségesek is,akik nem raknak rá sokat,de nálam pl egy kereskedő megmondta,ha nem keres rajta 100 százalékot,akkor nem vesz.
nyáron menjetek ki a budapesti nagybani piacra,ingyen be lehet menni gyalog,csak nézelődjetek kicsit. illetve a legtöbb termelő ad el kis tételben is(kilózni nem szoktak,szal min 1 láda,baracki esetében mérettől függően 7-10kg ),akár egy ládával is,csak csere ládát vigyetek vagy táskát amibe belepakoljátok a cuccot. baracknál pl arra is kell figyelni h ne nyomorgasd meg hazáig :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.09. 09:47:16 -
Jóózsf István #23913 Ha már OFF és mégsem...
Az összes ember akik foglalkoztak hobbiszerűen növénytermesztéssel (Zöldség) mindd azt mondta, hogy nem éri meg. Saját maguknak sem! Akkor éri meg, ha már nincs semmi dolgod a világban és azért csinálod, hogy ne őrülj bele a világ a faNTOMAszságaiba! Tehát deficittel, de a mentális egészséged megőrzése érdekében...
Ha ezt még esetleg megfejeled azzal, hogy a környezetedben szétosztogatod a felesleget, vagy uram bocsá' elviszed egy kis helyi piacra, ahol kb viccből eladod, az már ráadás. Nyilván megélni nem fog belőle senki, de... De nyugodtan cáfoljatok meg. Sosem csináltam. Ugyan vidéken nevelkedtem, de csak pár emlék maradt meg a nagyobb mutatványokból, mint kukorica aratás, ágyások ásása, cseresznye szedés... -
hawkie22 #23912 1. Nincs mindenkinek kertje. 2. ha van is kert, akkor se biztos, hogy akkora, hogy mindenfélét meg lehetne termelni benne.
Nekünk van kertünk, de az egész telek 670m2, ennek csak töredéke az, ahol termelni tudok, kb. 50nm2. Na erre tudok rakni pár ágyást, meg esetleg 1, max. 2 fát. Ebböl nagybani termelés nincs, csak saját felhasználásra. És az se sokféle zöldség-gyümölcs. -
őszi,szilva,körte,borszőlő,csemegeszőlő :D -
Jóózsf István #23910 Sárga, vagy őszi?
Mert ha sárga, akkor az már leérett, ha őszi...
WEEEEEEEEEEHEHEHHEHEHEHEHHEEEEE -
mi termelünk,gyümölcsöt. igaz még csak metszési szezon van,de előbb utóbb megérik. btw fogd fel hobbinak. mi ezt toljuk,más bringázik,vagy bulizni jár,van aki álnickeken idegeli rendszeresen az sg modijait ,
láttam olyan kamionsofőrtis,aki miután kiállt pihenőre,elővette a gépet és euro truck simulatorban folytatta :)
nyáron gyere ki a budapesti nagybanira,kapsz ingyen egy barackot :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.06. 08:47:12 -
Juhet #23908 mondjuk ennyi idő alatt, amit erre játékra pazaroltatok, termelhetnétek igazi zöldséget és gyümölcsöt is -
Imádom, hogy ekkora elánnal jelentik be az előző rész alap modjait, térképeit, mint ingyenes tartalom aminek hű de kell örülni, hogy megkapjuk megint :D -
ezt is láttuk mán :D
-
Schrödinger #23905 Hűű az nekem is megvan. El kellene vele játszani. :) -
-
X4: Foundations
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.02.24. 16:14:21 -
Schrödinger #23902 Milyen program ez? -
Jóózsf István #23901 Nem is kevés! Majdnem 2000 darab.
És, hogy ne a levegőbe beszéljek...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.02.21. 16:44:26 -
Carl Davies #23900 Valaki nem találkozott simple inspector féle moddal a 25-höz? -
Schrödinger #23899 Űrhajóid vannak? :D
-
-
Jóózsf István #23897 Márpedig rózsaszín festés nélkül nem mod a mod!!! :-)
Én az űrhajóimat is rózsaszínre festem. -
Schrödinger #23896 Én elképzelhetőnek tartom, hogy ilyet nem csinál. Szerintem felveszi a kapcsolatot a mod-készítővel.
Amúgy a mod-ok színvonala is csökkent. Tele van ilyen-olyan traktorral, a lényeg, hogy legyen 8 db hatalmas kereke, és rózsaszínűre is lehessen festeni. Vagy 1 millió literes pótkocsi. Csomó .xml kaparászás. Kevés színvonalas ötletes cucc van, de azért előfordul. Én megcsinálom magamnak ami kell, és amihez nem kell script. Sokszor elakadok. Van, hogy napokig rágódok valamin. -
befutott a follow me mod is végre