24054
  • Jóózsf István #24014
    VERSENYTRAKTOR!
    Öröm lesz vele szántani!
    És még rakodóvillát sem lehet rátenni!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.11.21. 06:16:57
  • Láma!
    halas dlc-vel bejött a szén de nem használható semmire... igy viszont lehet értelme, hogy előkészíti az acéltermelést.
  • Caliph
    Kijött a year 2 pass mézesmadzag,most egy jcb wtf jár,két nem meghatározott pack,és egy dél amerikai térkép jövő év végén

itt

érdekes a két rejtélyes mondat a kép packhoz,az egyik új terményre utalhat,a második érdkesebb,a steel eléggé sokatmondó,lehet belekóstolhatunk a modokban már létező bányászatba.
    jó volt már a 22 dlcben ore mine,és vasmű,de hátha kicsit a modok irányába mennek el,mint pl az arany bányászat volt a 22 western wild vagy más hasonló kőfejtős vagy bányászós mapon
    de akár utalhat a karám rácsaira is,azaz új állatok/funkciók is jöhetnek
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.19. 09:25:27
  • Caliph
    korábban linkeltem,hogy elindult egy új projekt...egyelőre még csak óvatosan reménykedni éri meg,mert nagyon az elején van a dolog,és fura is h már most kijöttek vele h készül,míg a legtöbb projekt már valami gameplayel szokott bejelenteni,
    ami mellettük szól,h a modding közösségből is érkeztek emberek akik dolgoznak a projekten. átolvastam a honlapjukat,mind szép és jó amit leírtak,meglátjuk mi lesz belőle,és milyen minőségben.

mert ugye láttunk már karón varjút(cattle and crops)
  • Jóózsf István #24010
    És a kutya tud szántani, vagy aratni?
    Vagy legalább tereli a jószágot?
    Vigyáz a birtokra?
    Vagy csak... "Beletettük, hogy növeljük az eladást!"...???

Emlékszem amikor a Fallout 4-be betették a kutyát és mindenki a saját nyálába fulladt bele. (DEARICUKIÉDIBÉDI.....) Érdekes módon a New Vegasban nem esett hasra tőle senki! Mondjuk, akkor még csak két nem létezett! :-/
  • Caliph
    az FS stremerek már tolják a kieget :P

• komiki
    Azonnal "türülni"
  • TomgoTom
    Üdv ujbol.

Még egyet szeretnénk,kérni,ha lehet.farm 19-ben,volt 1 mod,ahol a lerakot épületet,vagy silot és stp beilleszted és ha valahogy nem ugy sikerült,ahogy az ember akarta,akkor ki is lehetett,türülni,annélkül,hogy ujra kellet,volna tölteni a játékot.
    A FS19_Slovak Village maps-ban,van 1,2 hiba,de nem tudom türülni,a térképen belül,csak akkor,ha egész mapot türülve lenne.Nekem csak a mod neve kel és én felkutatom.Nekem az a lényeg,hogy játék belül,ki tudjam azokat a dolgokat türülni,ami rosszul let,berakva.A elhelyezhetö tárgyakra gondolok.A segitséget,elöre is köszi.Amugy tökéletessen,müködik minden,super.

Utoljára szerkesztette: TomgoTom, 2025.10.29. 02:40:26
  • FrezeR
    Patch 1.14 feat. GEA, FSR4 & Border Collie out now!

• TomgoTom
    Üdv ujol.

Köszi a Placeable Sell Points,nagyon tökéletes és minden 6 db,térképen müködik.Nekem uj ez,mert régeben,ilyent nem használtam,meg voltam elégedve,ami volt akkor. Placeable ismertem,de nem ebbe a formátumban,de már nincs jelentösége,enek.Superül müködik a kiegészitö.Gyárak voltak,de nem sok,de hamar,meg teltek,igy már nem gond,hogy menyit aratok le,vagy,menyit adok el.
    Még egyszer is köszi a segitséget. Sok sikert és szerencsét.
  • Caliph
    hát már régen toltam az fs19el de olyanra nem emlékszem h nem lett volna hol eladni a terményt. ha valami mod map,akkor bug lehet
    most léteznek olyan modok,amik konkrétan lerakható eladóhelyek,és mindent vesznek mindíg. lehet már a 19ben is volt ilyen mód,keress rá,sell point vagy hasonló angol kifejezéssel

sőt ki is kerestem neked,tessék :

modhub placeble sell point

Ha viszont gyárnál adsz le terményt,teszem azt búzát akarsz leadni a lisztgyáradba,ott előfordulhat a lisztgyár belső búzatárolója megtelik,és nem tudsz több búzát odaönteni,csak akkor ha a gyártás elhasználta és liszt lesz belőle.
    ha belemész a gyárépületve(kell ott lennie egy felkiáltójelnek vagy hasonlónak)és tiéd a gyár,akkor láthatod ezt a belső tárolórész amit egy csík jelöl,vagy valahol írja mennyi a belső alapanyag kapacitása

ez valami mod gyár lehet ,mert emlékeim szerint a 22ben jöttek be először hivatalosan a gyárak,és a termelési láncok
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.10.27. 11:47:56
  • TomgoTom
    Utoirat.

A korlátozást,ugy értem,hogy kevés a hely,ahol el lehet adni,a terméket vagy éppen,nincs,hol eladni.Mi a megoldás e téren,tuc valami megoldást? Elöre is köszi a segitség.
  • TomgoTom
    üdv mindenkinek.

2019 ben,hogy lehet?hogy korlátozva,van a gabonák eladása. Egy pár mapot le töltötem,de ot is ugyan az a helyzet,mind a többinél.Mi lehet a gond? A segitséget elöre is köszi.
  • Caliph
    yepp,kb még csak a koncepciónál tartanak,h mit akarnak megvalósítani,és más kérdés mi lesz belőle...unreal engine,szal szép lehet ha egyszer elkészül
    addig is:

• eta32 #24000
    Néztem a minap én is,utána is olvastam a honlapjukon....
    Az ígéretek és tervek jól hangoznak ,de hogy majd mi, hogy és mikor valósul meg belőle ,na az még nagy kérdés....
    A C&C is hasonló nagy ígéretekkel indult azt tudjuk mi lett belőle....
    Reméljük ebből többet és jobbat sikerül kihozni a készítőknek....mondjuk jó lenne ha nem tíz évet kellene rá várni..DDD.
  • Caliph
    ez most jött szembe a világhálón
    új farming game,még nagyon az elején,de a koncepció jó lehet. meglátjuk mi lesz belőle.

ultimate farmer
  • Caliph
    ennyire nem kell túlzásba esni,ez már dagonya szimulator,nem farming :P
    de egy kicsit lehetne fejleszteni a fizikán
  • Jóózsf István #23997
    Az FS kikacsintása a hó és sárfutó felé. (Valósághű grafika!) Így, hogy vannak működő nyomok a játékban, ez lehetne a következő lépcsőfok.

Aki szereti a fütyülő, sípoló, visító hangokat, az nyugodtan nézze az elejétől. Én egy percig tudom hallgatni, utána kezd rángatózni a számszéle. :-)
  • Caliph
    hivatalos modhubon fentlévő magyar map nincs,de természtesen van pár. nem tudom minőségben mit tudnak,de hirtelen netre ezeket dobta :

patakfalva,baranya agro,tanyavilág map,újrét.

ezekről van youtube vidi is,ahol többnyire letöltési link is van,szal nézz körbe.
  • GEPES
    Szia!

Nekem is volt ilyen problémám.
    Én azt csináltam,hogy a letöltött mod,moddesc fáljjában legfelül átírtam azt a verziószámot(vagy mi az),100-ra.
    Erre gondolok:-<modDesc descVersion="100">
    így nekem látszik az összes mód.
    Remélem tudtam segíteni!
  • GEPES
    Sziasztok!

Valaki tudja-e esetleg hogy FS-25-höz lessz-e magyar map?
    Köszi a válaszokat!
  • Caliph
  • TomgoTom
    Ami még furának veszem a mods managemben és a játék mods-ban is bent vannak a kiegészitö,de mikor a játékot elinditom,sok mods hiányzik.Talán a fele sem,jelent meg a játékban.Hogy lehet,ez? Op rendszer win11.Tucc valami infot szolgáltatni? erre a dologra,mi lehet a gond?
    Utoljára szerkesztette: TomgoTom, 2025.09.14. 10:15:16
  • TomgoTom
    A sebességet a mods mapában,tudtam korigálni,naturban,ami elérte a 80km,de nem erre gondoltam.A munkaerö-re,értetem.A komby,mikor arat 10km sebességgel dolgozik,ami a földeken,nagyon lassu.Ezt akarnám elérni 10km-röl 20km-re.A kapacity is a mods xml fájtnál tudtam növelni,ezen kivül a win11 nél nem támogatott a modositások,csak a mods xml be.lehet át irni.A win10 nél nem volt,ilyen probléma,mind a win11 nél van.Még azt furcsálom,hogy a MOD Manager_be,bent vannak az eszközök,de a játékban,nem látom öket.Nem mindenre vonatkozik,csak 1 pár eszközre.

• FrezeR
    Kijött a Merci pakk, akit esetleg érdekel.

• Caliph
    itt a mod fs19-hez

boltban vásárláskor kell megadni a használni kívánt sebességet,meglévő eszközöknél meg a boltnál,vagy lerakható műhelyben lehet megváltoztatni
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.09. 17:53:48
  • TomgoTom
    üdv.

FENDT kombájn Megnövelt munkaerö sebesség 10 km/h-ról 20 km/h-ra,megövelni,szeretém.Azt tudom,hogy,hol keressem,csak azt hogy mit keresek.Elöre is köszi a segitség.A segitö 10km-nél nagyon lassu,20km-re szeretém növelni.
  • TomgoTom
    https://www.farming-simulator.com/mods.php?title=fs2019&filter=latest&page=11

Inen,szoktam a legtöbbet letölteni,de sokszor a modok,nem jelen meg a játékban,csak a ModHub,ami a másik lemezen van.
    A másik lemez a Farming Simulator rC64 Edition Platinum expansion,és ezen van a ModHub,kiegészitö modok,ezek tökéletessen müködnek.Csak azt nem értem,hogy mi külömség van a 2-ö között.Probálok rá jönni a dolog iránt,de még eddig nem jöttem rá.Nagyon bolygat a dolog,de enyenlöre,nem találom a raktapaszt,hozzá.
  • TomgoTom
    Üdv.

Fel telepitetem a Farming Simulator rC64 Edition Platinum expansion is.A modHub-nál a modokat amit le töltötem az mind be jött,vagyis müködött.A pénzel,se volt gond,mert az is müködött.Ami gond volt a szervernél amit,le töltötem,azok nem müködtek,hiába tetem be a mods mappában.Gond volt a térképekkel is,annál sem jött be,minden.A videot meg néztem,de mindent,ugy tetem,mind,ahogy látam.Szerintem a win 11-nél van gond,vagy a játékban.Passz !.Farming 22,25 is néztem,mind a ketö baba,csak az a gond,hogy a gépem a 25-set nem birja,gyenge a prodesszor.A farming 22 nincs lemezen,de le sem tudom tölteni,mert magyar verziosat nem találtam.Nekem a farmos játkok,nagyon tetszenek,mind,ahogy régeben is.Valahogy nem uncsi és nem monotos,ingáb szorakoztato,nem teljes értelembe,értve.
    Még 1 szer is köszi a segitséget és sok sikert.
  • FrezeR
    Farming Simulator 25 Update 1.11.0.0

• TomgoTom
    Üdv

Van 1 térkép,ami kellene,csak az a gond,hogy a bolt jelölése benne,van a térkében,csak a bolt,nincs benne a játékban,tehát vásárolni nem lehet,gépeket,mert hiányzik a bolt.Be tudná valaki tenni a boltot a játékban?nagyon meg köszöném.
    https://www.farming-simulator.com/mod.php?mod_id=160730&title=fs2019 Térkép neve:FS19_Przemasowo.Amugy nem értem,hogy nem minden térkép és kiegészitök jönnek be.De azért probálok,kisérletezni,hogy mi képpen jönének be.
  • TomgoTom
    Üdv

Legyek öszin ? 20 éve van,de lehet,hogy több is,volt,mikor meg vettem,akkoriban a win 7,8,10 volt akkoriban a sláger.Akkoriban a digitál nem létezett.Nincs shadercache,játékom,de még a dobozba sincs,ilyen jelölés.Lemezböl,szerkesztetem 1 ISO fájt,hogy azon fusson,ne a lemezt,használja.Ami a lemezen,van Modhup gépeket,azt sikeressen letöltötem,de tudtam utána,használni,evvel gond nem volt.Jo ötletett adtál,ezt ki is probálom.Van a 19 ben 1 mappa,ami a pdlc,foglal hejet,de ez üres.Ki is probálom,át tenni a modokat,hát ha,müködik,még azokat is be rakom,ami,függöbe van,vagyis a játékban nem jelentek meg.Már nem is emlékszek,ilyen dologra,hogy volt ilyen is.
    Még egyszer is köszi a segitség,ki is probálom.Ha van valami felylemény közvetlenül értesitelek. Sok sikert és szerencsét.
  • kjhun
    A fő probléma, egyik lehetséges oka, maga a Win11 is lehet.

A lentebbieket, csak véletlenszerű tippként írom, már vagy ~10 éve nem járt FS-széria a vinyók mélyén... (az öcsém hajtotta őket.)

Lemezes vagy digitális kiadás? (különféle megoldása lehet a problémának, ezen különbségek miatt.)

Amiket megpróbálhatsz ezen felül: A shadercache mappát törölted? Hátha, ez is belezavar. A játák, 0-ról, újra volt már telepítve? (mentéseket/modokat archiválni előtte, mielőtt uninstallálod!)

Az se hoz megoldást, hogy megkeresve a játék főkönyvtárát és ott létrehozva, egy "pdlc" mappát (ha jól emlékszem erre) és ide másolni a modokat? (a fizetős kiegeket is) Régen, az FS13-nál ez működött, így nem kellett annyi példányban tárolni őket, az adott fiókok mappáinak mélyén, ha egy PC-t, többen is használtak, külön felhasználói fiókok alatt.
  • TomgoTom
    Üdv

Meg probálom,más lehetöség nincs.Probáltam,sok féle képpen,de egyik sem jött össze.Még 1 szer is köszi a segitséged.
  • Caliph
    még annyit találtam,hogy a mentés betöltése előtt töröld az összes kijelölést,aztán újra pipa be és úgy töltsd be a mentést(összes kijelölés törlése aztán összes kijelölés)

illetve ha van (1) a mod nevében azt ki kell törölni (pl fs19silomod(1).zip ,akkor a (1) töröld kiés nézzen ki valami hasonlóképpen : fs19silomod.zip)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.28. 20:27:48
  • Caliph
    nem tudom mi lehet a baj,ha indulásnál be is pipálod,akkor látja ,de nem tudom miért nem jelenik meg

itt egy vidi,egy traktort rak be ,magyarul is van,nézd meg h te is így csinálod e...

• TomgoTom
    https://www.farming-simulator.com/mod.php?mod_id=217771&title=fs2019 ezt 1 hivatalos oldalrol,töltötem le,de ez sem müködik a játékban.
  • TomgoTom
    https://www.kingmods.net/en/fs19/mods/12101/underground-silo ezt töltötem le,a mods mappában be tettem,de a játékban,nics benne,pedig,be jelöltem a pipát is.Mi lehet,a gond?Ha nagyobb,lenne a gépem,nem evvel szorakoznám,hanem feltelepiteném a farming simulator 22-öt.Nem mai gyerek vagyok,már tul vagyok a 60 fölött.

• TomgoTom
    üdv

https://www.kingmods.net/en/fs19/mods-bol,töltötem,le 1 pár dolgot,de egyik,sem jött létre,pedig a mods mappába,tetem,bele.Ami a lényeg regisztráltam is.Vannak szép, jo dolgog,csak valahogy nem jön össze.Nem azért,mert a DLC nincs a játékban?,csak 1 feltevés.Régeben,bár mit letöltötem a modokat,minden müködött,
  • TomgoTom
    Szép napokat,Üdv.

Régeben,nem volt ilyen gond,hiszen a win10-es op rendszer futott.Nagyon sokat pörgetük a Farming Simulator 2019-cet.Most az a gond,hogy a win 11 op rendszer-64 bitesen fut a laptopon.
    Röviden az a gond,hogy bár milyen modot,mappot,letöltök és aFarming Simulator 2019 mods mappában,teszem bele,nem jelenedik meg.A frissitést is benne van.Ki is probáltam a Farming Simulator 22-öt,de a gépem,nem birja,mert nagyon szaggat a gép.Van valami javaslat,vagy ragtapasz,hogy a hibát,ki lehessen küszöbölni? A segitséget,elöre is köszönöm.