• Caliph
    a mod egyszerűbb,az mindennél működik átítás nélkül,és tempomattal úgy szabályozod ahogy kedved van...22ben a csomagoló sebességét írtam át egyedül,hogy gyorsabb legyen,de már itt is fölösleges,courseplay tudja a bála csomagolást illetve felszedést is szerencsére. szal csak kiugrasztod a helpert,te meg csinálhatsz közben mást. autodrive kapcsolat is van beépítve,szal full automatizálható akár szállítás is. igen ,tudja a giants beépített AI is,hogy elviszi a búzát a silóba pl,de nézted már hogy megy a traki? mint egy őrült,rángatja a kormányt,kacsázik,belassul :D autodrive sokkal finomabban kezeli az útvonalat...cserébe a főutak kivételével meg kell csinálni mindent manuálisan,vagy ha valaki lesz olyan kedves és feltölti a kész útvonalat,akkor azt letölteni...,fejlődik az AI és még csak béta. és még mindig nem értem ez a giantsnak alapból miért nem megy,vagy miért nem kooperálnak a courseplay/autodrive készítőkkel,vagy veszik meg a licencet...odaálíttanak,hogy itt van 50 milla hogy eladd nekünk ezt,ki mondana nemet? és 50 milla forint egy ilyen cégnek semmi szerintem,egy hobbi moddernek meg nagy pénz

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.06. 08:26:38