24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
A trakid azért lett hamar tropa, mert az nagyapád már elég használtan adta át neked a farmmal együtt :D -
Hefti #23813 Köszönöm szépen a választ ! -
hawkie22 #23812 Na végre, kint van a More contracts mod. Éjszakás ügyeletben buli lesz ma este. :D -
a köd annyira szerencsére nem zavaró,mint a képeken volt annó,és foltokban van lent,nem egyben az egész mapon. fura h a kezdő trakim hamarabb lett tropa,mint hogy fél tank gázolaj elfogyott volna belőle,most feltoltam highra a fogyasztást,hátha :D
összeségében nem rossz,amit eddig tapasztaltam. de lehetne jobb is :p ja és van már pár használható életet könnyítő mod is,de várjuk még a nagy kedvenceket :P -
én steamen húztam be végül,alapból a steam nyelvére állítja a játékot is,gyorsan vissza is tettem angolra ,annyira állt a szőr a hátamon egyes fordítási megoldásoknál :D
sajnos nekem is villog az amcsi map,szal várom a patchet,ahogy az új dinamikus legelőkre is,mert nem nő vissza a cucc. vagy valamit benézek. ugye amekkora legelőt csinálsz,az eltart x állatot,azaz úgy értelmezem hogy a tél kivételével mindig rendelkezésre áll elég legelni való gaz. én a teheneket eladtam és birkákat vettem,mert annak elég a fű a max termeléshes,aztán azt vettem észre h a második évben nem nőtt újra a legelőn a gaz :p
rákeresve más is írta h nála is előfordult,
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.18. 07:50:07 -
Igen beállítható, de amúgy már alapból magyar. -
Hefti #23808 Sziasztok!
Érdeklődnék valaki megvásárolta esetleg a Farming Simulator 25: Collectors Edition verziót?
Telepítésnél vagy utána beállítható magyar nyelvűre a játék ?
Utoljára szerkesztette: Hefti, 2024.11.17. 16:03:55 -
hawkie22 #23807 Én kedden elkezdtem, két farmot a "földbe állítottam" elég gyorsan, de most már 20. órája nyüstölöm a farmomat a kínai pályán, 100k-val indítottam, jelenleg vagyok 240k-n, még csak szeptember van, most ráálltam a betakarításos megbízásokra, aztán újév elején elültetem a rizst meg a borsót és lassan elkezdek majd állatokat is tartani. :) Valahogy jobban tetszik, mint a 22, pedig gyakorlatilag ugyanaz a kettö, de ott valamiért nagyon hamar elvesztettem a kedvem, hogy tovább csináljam a farmomat. Itt nem tudom, miért más. -
pár napja jelent meg a játék,sztem még nicns hozzá sok. modhubon néztem pár gép van még csak,de 22ben volt menüben beépített mod letöltő rész,sztem ebben is van,nézd meg ott
én még tartom magam,de holnap lesz időm,esélyes hogy elcsábulok :P -
hawkie22 #23805 Kérdés: van már olyan mod 25-höz, ami megnöveli a felvehetö megbízások számát? Három megbízás egyszerre, kicsit keveslem. De eddig nem találtam megfelelö modot. De lehet, hogy csak rossz helyen kerestem. -
BmwMan86 #23804 Igen ezeket Én is olvastam. Pár barátomnak is volt hasonló problémája ami a beállítások finomításával megoldódott.
Sokan felnyomják maxra (200%) az alábbiakat is:
-Resolution Scaling
-Resolution Scaling 3D
Ezeket érdemes 100%-on hagyni főleg az elsőt, mert ha felnyomod a jelenlegi felbontásnál is feljebb akar skálázni, de úgy sem fogod látni. Cserébe lerohad a VGA. Sőt, ha gyengébb gépen játszol akkor érdemes levenni 80%-ra és meg is szűnt a lag party.
Persze a Giants is hibás, méghozzá az ajánlott gépigényben. Oda illett volna írni, hogy medium-high settings. Ha ultrán akarod akkor egy 3070/3080 vagy 6700XT ajánlott legalább. Ha QHD vagy 4K akkor illik egy 3080Ti/4070/RX6800 is.
Eddig 8 spanomnak segítettem belőni és egyik sem panaszkodik már. Persze a térkép betöltésnél úgy is be fog akadni pár percig mert tölti a shadereket. Ez a motor egyik nagy hátránya. De egy gyors SSD-vel (ha lehet Dram cache-es legyen) még jobban csökkenthető.
-
ahogy olvasgatom az értékeléseket is,villódzó shaderek probléma van ,ami a 22 indulásánál is volt,jelenleg ezt mondják a legtöbben
reddit stb -
Jóózsf István #23802 Aha. -
BmwMan86 #23801 Ez azért erős kijelentés. Nekem a 22 és a 25 is folyékonyan fut 90-110 fps-el 1440P-ben. Legelső map betöltésnél mindig fog akadni a motornak köszönhetően, amíg feltölti a shader mappát. Ez kb. 5-10 perc.
Ráadásul a 22-ben 16x-os térképen vertem bele 2400 órát akadásmentesen.
Minden beállítás ultrán van. (Z790 lap, 13700K és RX6800XT, 32GB DDR4 B-die ram 4133-ra felhúzva.)
Se lag, se akadás és Freesync-el tud 90-130 fps között játszani. -
Jóózsf István #23800 Óvatosan a meghatározásokkal!
Ez a játék, vagy bármelyik elődje SOHA SENKINEK SEMMILYEN ÖSSZEÁLLÍTÁSON NEM MENT "DÖCCENÉSMENTESEN" ÉS NEM IS FOG! :-) -
Carl Davies #23799 Mi számít nem optimalizáltnak? 1070Ti-m van. Fulhd-ban, autómata high beállítással, plusz bekapcsoltam még pár dolgot, simán megy, döccenésmentesen. -
Semmi extra nem kell, egy 80 lóerőnél erősebb traki, szépen rátolatsz vele és felcsatolja a hátsó részére :) -
Aki nem vette meg vagy nem akarja még annak ott a virágbolti verzió is kipróbálásra ;)
Olvasgatom a fórumokat, Facebook csoportokat, hát vannak problémák bőven amit javítani kell, de ez nem lepett meg sajnos. Kíváncsi vagyok mennyire kapkodnak majd a javításokkal. Nagyon sok alapgép hiányzik amúgy ami benne volt a 22-ben is, de elvileg azért, mert még optimalizálniuk kell és utána szépen ki lesznek adva. Ez tűnt fel, hogy kevesebb gép van alapból. -
én koncerten voltam tegnap,hajnalban értem haza,ma alvás van tervben,hétvégén talán ránézek ha nagyon nem bírom ki,de egyelőre még tartom magam :P -
hawkie22 #23794 Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a sárgarépaszüretelöt (dewulf P3CL Profi), azt melyik traktorral lehet húzni? Mert sehogy se bírok rájönni. :D -
eta32 #23794 Toljuk persze az fs 22-őt.
A steam értékelésekből kiindulva nem sokat érő játék lett.
Majd ha min. fél áron lesz elgondolkodom a vételen addigra minden téren talán játszható lesz de ez legalább 1 év...
A preciziós gazdálkodást is kihagyták ahogy olvasom....
Totál optimalizálatlan mondjuk a 22 sem volt az igazi de használható volt. -
Na toljátok már a játékot? Milyen? :D -
Preview: Farm Shops, Farmer's Markets, Greenhouses & Products
-
Kíváncsi vagyok majd úgy az egész összképre, mert elvileg a gépigény nem nőtt, meg állítólag optimalizáltabb is lett az új motorverzióval, de ennyi év alatt már eljuthattunk volna odáig, hogy ne akadjon egyáltalán, legalább az alap térképek :D A mod térképeknél ez extrán látványos sajnos az akadozás, persze nem mindnél, de soknál igen. -
lehet mondta,de én láttam :p
1:11:30,tölt a visszapillantó tükör,akad
áll ki a szín alól akad,pár másodpercel később megy rá területre akad
ez pont az amibe belekattintottam amikor néztem,a többit nem néztem végig,szal lehet h utánna nem volt gond,de itt 1 percen belül több is
-
Kivéve amikor a tükröket bekapcsolta, azt még mindig nem tudták megoldani, hogy azok miatt ne akadozzon. -
pont azt mondta a streamben, aztán a másnapi ázsiásban is, hogy nem akadt egyszer sem, nagyon szépen futott -
Cutest Preview & Interview: Baby Animals, Variety & Dynamic Pastures
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.11.10. 14:20:36 -
ja néztem az elejét amíg ki nem dőltem,kb 40 percet,és addig kb nem történt semmi :p illetve végignézte a boltot meg a mindent,de én nem bírtam,fáradt voltm. ma délelőtt néztem bele a többi részébe is
Hát vegyesek az érzéseim,mert látom h vannak előre lépések,de így erős dlc szint kategória az egész,nem egy új játék...sajnos -
Egy röpke 6 órás stream Makamtól :D
-
eléggé szaggatós volt,és bug is van :D hagyni kell időt még ennek...szokás szerint :D -
één megvárom Makamot,este hétkor kezd,aztán nézem 1 órát kb,hulla vagyok,aztán inkább alszok egy jót :D -
-
Az első élőzés a játékból.
-
-
Preview: Steering Assist (GPS) & AI Workers
-
-
-
-
Na igen. Érthetetlen. A büdösítés gyakran magam végzem. Az egyik földnél valamiért mindig átment a vasúton be a bokrok és fák közé. Ott természetesen elakadt.
A hosszú karú permetezőt nagyon rosszul kezeli. Azzal nagyon könnyen elakad.
Ezért is van, hogy mindig körbejárom a földek szélét magam. Ilyenkor sokkal kevésbé hajlamosak elkóricálni. És, ha pont úgy jön ki a lépés, hogy csak egy kis csík marad a végén, akkor max átmegy mégegyszer az általam már megcsinált területen, de nem nyúl bele a szomszédos területekbe.