23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#23514 Egész pofás kis térkép lesz ez, nekem jobban bejön mint az alap mapok. Azt kell mondjam fejlődnek, biztos ellestek pár dolgot a mapkészítő modderektől :D -
#23513 -
#23512 én csak egy dolgot hiányolok a régi seasonsból,illetve többet is ,de ezt nagyon: mégpedig a fű rothadását,idővel illetve esőben. meg a straw és hay bálák is,ha kint vannak szabadon esőben , fogyjanak...legyen értelme szénávál szárítani a füvet,és behordani szín alá :)
modot sem találtam ami tudná. -
#23511 Premium Expansion & Premium Edition Coming Soon!
-
GEPES #23510 Jó estét mindenkinek!!
Próbáltam újratelepíteni az FS-22-őt és a Giants Editort is,de sajnos ugyanúgy fennáll a probléma!
Van itt olyan aki ért a Giants Editorhoz és tud segíteni hogy mi lehet a probléma?
Így nemigazán lehet vele szerkeszteni.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget! -
GEPES #23509 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a Giants Editorban kifehéredett a talaj.
Ez miért lehet?
Köszönöm a segítséget! -
LaLee67 #23508 Koszonom, meg nezem a CP-t. :)
Nem az volt hanem az Auto Drive, de kiindulásnak ertekes volt nagyon a tanacsod, koszi!
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2023.05.01. 17:26:44 -
#23507 valszeg egy mod bekavar azért nem látod a kiirásban mi a gomb hozzá(többnyire a courseplay képes eltüntetni ezeket). fontos hogy a kaszáló legyen kiválasztva,G betűvel tudsz ugrálni a gépek között ami egybe van kapcsolva,bal felső sarokban mutatja is kékkel kijelölve.
alap esetben ctrl+z a váltás -
LaLee67 #23506 Sziasztok!
Farming Simulator 22 :
Krone Big M 450 fukaszalo modot tettem fel amihez lehet csatlakoztatni a balazot. Az a gondom, hogy nem talalok lehetoseget hogy valtsak a szoras szelessegen. Ezalltal a balazot nem tudom hasznalni vele. Azt irja hogy a szeles szoras lett valasztva,de sehol egy lehetoseget nem talalkok, hogy keskeny szorasra allitsam. Azt hiszem a "Z" vagy "Y" gombokkal lehetne. Minden gombot vegig nyomogattam de semmi. Na, gondoltam, akkor kotok utana egy rendsorolot, persze az nem sikerult , mert mas a csatlakozasa. Valakinek valami otlete, mit nem neztem csinalok jol? / a gyari kaszalon sem talalok valasztasi opciot a szorasra/
Valaszokat elore is koszonom!
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2023.05.01. 14:13:44 -
Rol2142 #23505 Sziasztok
FS 19-ben létezik bármi megoldás, mód vagy akármi, hogy járművek illetve munkaeszközök karbantartása ne legyen szükséges? Irreálisnak tartom, hogy 1 ha cukorrépa/burgonya betakarítás után pl. a jármű műszakiállapota teljesen leromlik... félóránként lehet rohangálni műhelybe.
Illetve még annyi nem nagyon követem az eseményeket, Fs 24 lesz vagy 25 csak? -
#23504 Farming Simulator 22 Update v1.9.1 Changelog
Bugfixes & Changes
Mixerwagon info HUD works again
Fixed folding issues on the cotton harvesters
Fixed issues with bale transport tools
Bales from missions can now be stored in the “Bale & Pallet Storage”
Fixed automatic motor turn off on the John Deere CP690
Fixed functionality of plows to properly remove chopped straw from the ground
Improved stability of physics joints
Proper hardware profile mapping of Intel ARC GPUs
Updated to FSR 2.2
Updated to DLSS 3.1 (Bug Fixes & Stability Improvements)
Screenspace Shading Rate Bug Fixes & Improvements
New additions
PC/Mac: Added paste (Ctrl + V) support for text/password input fields
New vehicles and tools
Massey Ferguson MF 6S
Massey Ferguson MF 7S
Massey Ferguson MF 2370 Ultra HD
Massey Ferguson MF RB 4160V Protec
Fendt Squadra 1290 N UD
Fendt Rotana 160 V Combi
Info
As with all major updates to Farming Simulator, you may experience stuttering on the first game launch after the update when using mods or custom graphics settings due to shaders being recompiled.
-
#23503 -
#23502 Igazad van. Én azért játszogatok vele, igaz nagyon sok időbe, órába és napba telt, hogy olyanná tegyem amilyennek alapból kellett volna lenni neki. Kiválogattam sok ezer modot, toltam rá egy jó shadert, kerestem hangulatos jól kinéző pályákat és így már talán játszható és jobban is néz ki. De erre ennyit kellett várni :D Bár lenne igazi konkurencia, hogy valami motiválja még őket is. Ha a modderek nem lennének ez a játék fele ennyire sem lenne népszerű, ez tartja életben.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2023.03.15. 12:55:35 -
eta32 #23501 Azért ez nem semmi teljesítmény 10 év alatt sikerült egy ilyen szedett-vedett bála tárolóig eljutni a fejlesztőknek....DDD.
Mindig írják 10 éve ezt hallom látom...XD.,hogy itt meg ott optimalizálják de sajna aki nem a legújabb millió körüli GPU-val tolja az nem veszi észre...
Aki meg azzal annál meg eddig is jól futott.DDD.
Ja butítsd le a grafot vagy ne használj módokat...vicc kategória ez a játék.
A megjelenés után toltam pár hónapot alap játékkal ,pedig az már rég volt, azóta sem pénzt sem időt nem vagyok hajlandó rá áldozni....
Persze majd minden évben újra és újra kifizetem ugyan azért a 2 évvel ezelőtti játékért a vételárat mert????
Pár gép és új map bele kerül dlc formában....
Alapjaiba kellene változtatni rajt .
Ja meg ugye megjelenéskor bele rakni azokat a funkciókat amiket kihagynak...gondolok itt a talaj szerkezeti vizsgálatra...
Inkább kiadni bugosan félkészen majd fél év múlva használható állapotba kerül utána meg vegyed csak a dlc-ket....nos akinek sok felesleges dollárja van csak vegye....
-
#23500 Patch 1.9 now available to download
New Additions
Added bale and pallet storage building
TMR can now be transported with silage trailers
Added 'Screenspace Shading Rate' option for improved performance
Bugfixes & Changes
Fixed discharging of Kuhn SPW Intense
Fixed state of bale wrappers after savegame loading or joining in multiplayer
Visual fixes on Claas XERION, Hardi Aeon, Hawe SUW, John Deere 6R, Krone BiGX & Manitou MLT 625
Fixed start duration of Zetor Z-25K
Fixed server list not refreshing after canceling password dialog
Modding
Added support for up to 64 fruit types in mod maps
-
#23499 Goweil pack érkezik 21én
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.03.03. 16:57:44 -
#23498 mekkora tápod van? olyan mintha terhelésen nem kapna elég kakaót
netet túrva még egy megoldás talán:
legyen fent a legújabb driver(ez talán most a 528.49)
Nvidia control panel - 3D Settings - Global Setting aztán ott az opengl rendering gput állítsd át auto detectről a kártyádra (1050ti)
alatta valahol set power management: állítsd át maximum performance -ra
túlmelegedésre figyelj
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.02.27. 13:25:45 -
aZsandar #23497 Sajnos ezzel sem.
-
eta32 #23496 Az én GTX1080ti kártyám is több mint 4 éves, a driver is régi amit használok hozzá de működik gond nélkül...
Nem mindig az új driverek a jók egy adott játékhoz.
Volt hogy egy újabb driverrel egy más játékom nem ment ezért ezt a most használt régi drivert raktam vissza.... -
Carl Davies #23495 Próbáld meg ezt a game ready driver-t, benne van a te kártyád is a listában.
https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us -
aZsandar #23494 GTX 1050 Ti -
Carl Davies #23493 Milyen kártyád van? Nekem egy GTX 1070, szerintem az öregebb, de gond nélkül fut a játék. -
#23492 Nem elég egy új videó kártya? -
aZsandar #23491 Kiderült a hiba, azt írta a Giants, hogy driver frissítés kell hozzá, de az én 4 éves videokártyám nincs már a listában. Ezért nem fogok új gépet venni... Akkor a Farmingnak annyi... -
#23490 Platinum Patch 1.3 Now Available!
New Additions
New placable sawmill with Wood-Mizer LT15 CLASSIC
mineshaft now also available as placeable on other maps
Bugfixes & Changes
fixed indoor camera of Manitou M504
added new draw bar for Pfanzelt P13 including hydraulic hoses
improved driving behavior of Volvo trucks
improved arm controls of Volvo L200H & Impex Hannibal T50
fixed collisions and weight of Lodgepole Pines
fixed issues with pallets and trailer fill limit setting
fixed automatic arm alignment of Volvo EC380DL
fixed issues with grapples getting stuck and won't close anymore
fixed grabbing small logs with the Pfanzelt PmTrac
fixed winch rope not attached to the roll on Tajfun EGV 65
fixed PTO attaching on the Kotschenreuther K300R
increased reward for deadwood
reduced spray levels to 2 as on the other maps
improved grapple of the L200H, so it won't get stuck in a weird position
wood chip selling stations now accept poplar bales as well
various visual fixes on the vehicles -
#23489 Ilyet még nem láttam valóban, hogy ha frissíted akkor már nem megy. Drivereket frissítetted? Legjobb lenne egy másik gépen megpróbálni, hátha a környezettel van gond és nem a játékkal. -
aZsandar #23488 Ez, amit leírtam, semmi más.
1.7.1.0-át visszaraktam, az megy.
Csak felvillan egy pillanatra az 1.8-nál egy kis kocka és el is fexik...
Teljesen újra húztam, registry-ből is kitakarítottam, semmi. Csak gondoltam hátha láttatok ilyet. Mindegy, régen nem multizom már, egyenlőre jó lesz így, ha nincs 5let.
-
#23487 Ha teljesen újratelepíted az egészet, akkor mennie kell mindennek. Mi a "tünet"? -
aZsandar #23486 Ez már megvolt, nem segít...
-
#23485 hirtlen azt mondanám hogy a mod meg a savegame könyvtárból csinálj mentést aztán full delete onnan mindent(c:\user\documents\mygame\fs22)
aztán próbáld újra,a játékot magát nem kell újra rakni,ezzel elvileg lenullázol minden beállítást
aztán ha elindul mehetnek vissza a modok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.16. 16:54:44 -
aZsandar #23484 Sziasztok!
Régen jártam erre... ;-)
Tud valaki segíteni? Kb 2 hete letérdelt (tárhely nem volt elég) a 22. 1.8.2.0 telepítve. Ha régebbi verziót (1.7) telepítek, az megy, de ugye akkor a modok többsége nem, így az eddigi mentések nem.
LOG file addig jut csak el, hogy :
Effective Window Size : 1920 x 1080px
Effective Swap Chain Size : 1920 x 1080px
aztán kilép.
Próbáltam újra húzni, próbáltam modok nélkül, game.xml gameSettings.xml és inputBinding.xml nélkül is, ezek nem segítettek.
Van valakinek 5lete? -
bence9611 #23483 Sziasztok!
Keresnék csatlakozni vágyó játékosokat multizni :)
Röviden tömören:
- középkategóriás/modern gépekkel real módon tehát meg keresve a pénzt fejlődünk
- lehetőleg azért élethű játékmód
- Leginkább földművelés de másra is nyitott vagyok :)
Akit érdekelne írjon fb-n (Luczó Bence(motoros kép)), itt ritkán vagyok.
-
noki2258 #23482 Sziasztok! Két kérdésem van:
1. A Precision Farming DLC aktiválásával "elveszik" a munkásfelvételem, magyarán a "H" bill. nem reagál!!!... És csak akkor válik újra aktívvá, ha kikapcsolom a Precision Farming DLC-t. Miért van ez?
2. A térképeken lévő "gyári" kerítéseket tényleg nem lehet bebontani/megszűntetni?
Előre is köszi, ha segítetek! -noki-
-
Wernher #23481 Durva.
??
Utoljára szerkesztette: Wernher, 2022.12.24. 03:21:27 -
#23480 illetve daggerwin csinál egy vintage survival sorozatot,jelenleg 7 résznél tart,az általa használt modokat mindig berakja a leírásba
-
#23479 hát ahogy irtad,gép pack modot kell keresni
ami most hirtelen szembejött:
old machines
tsz pack
nem teszteltem,nem tudom mennyire minőségi cucc,de ha a legszemélyre szabottabb modok kellenek,akkor bizony válogatni kell
én láttam már lovaskocsit is,ha nagyon az alapról akarod tolni :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.12.15. 21:16:39 -
Balázs 17 #23478 Hali
Nincs valami pack kis kezdőgépekkel? Szeretnék kezdeni egyet nulláról, minél gagyibb és kisebb gépekkel
Csak jó lenne ha nem kéne fél napot azzal töltenem, hogy összekaparjam őket -
eta32 #23477
Én se vettem meg a platinumot meg igazából a játék megjelenés után anno pár hónapig toltam azt uncsi lett ...
Én már pénzt ezekért nem adok az tuti majd ha komolyabbat villantanak ,de arra lehet hiába várunk....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.12.08. 15:25:06 -
#23476 kicsit komolyabb fizika,komolyabb terep szimuláció(nem kell snowrunner féle,valami egyszerűbb is tök jó lenne),lehetne kicsit dagonyázni eső után,a keréknyom sem textura lenne,hanem rendesen látszódna süllyedne a sárba a gép(nem tökig)
amit sokszor említettem már,hogy tök jó lenne,és 2012ben egy másik játékban már láttam,igaz full bug volt az egész,szóval: a segító rendszer:
felvehetnél segítőket teljes állásban,havi díjazásért. a elvégzett munka után fejlődnének,gyorsabban dolgoznának,nem romlana alattuk annyira a gép,és ami a legjobban bejönne: egy menün megmondod neki hogy: irány a 3as föld,ezzel a géppel,ezzel az eszközzel és csináld meg ezt a munkát. és az ember beül a gépbe,kibattyog a földre a farmról,elvégzi a munkát,hazajön a farmra és lerakja a gépet(2012ben ezt úgy oldották meg hogy volt egy garázs,ami abban volt gép mind látta ez a menü,de itt még lespawnolta a trakit gépet,szal nem ment felvenni a tárcsát stb.és úgy indult dolgozni.
munka után hazajön,garázs mellett megállt,a rendszer visszaspawnolta a gépeket a garázsba)
ezzel együtt jöhetne egy komolyabb AI,egy courseplay már tök jó dolgokra képes,és ebben a részben is látszik hogy próbálnak valami hasonlót csinálni,szal az irány alapvetően jó.
jó dolgot kell az asztalra tenni. nem kopizom az előző két részt,egy két újítással,gépekkel terménnyel.
a mapra azt mondom nagyon fasza,részletes mint állat és sztem az egyik legszebb is Silverrun Forest. de ugye volt is rá idejük a megjelenés után majd egy év hogy jól megcsinálják :)
megértem hogy egy ilyen specifikus témára épülő játéknál nehéz újdonságot dobni. törjék magukat,találják ki,lepjenek meg. én már olyat is szivesen látnék hogy a farm épületeit is úgy kéne felhúzni hogy beszerzed hozzá a nyersanyagot. mondjuk lerakod az alapokat és szállíts oda x darab rönköt egy fa kunyhóhoz. hozz kavicsot a bányából,vizet a folyóról,cementet a gyárból(vegy a shopból ha még nem a miénk a gyár) aztán pár nap alatt felépülne egy állat istálló,kunyhó,gépszín,siló stb...én tök jól ellennék ilyen dolgokkal,a hullámvasút építés és bejön,vigyél ezt,de ahhoz meg kell venni a gyárat,fel kell tölteni...
Építésnél a talaj formázása is még gyerekcipőben jár,ha nem simitod le építés előtt a terepet és csak lerakod valahova olyan dombokat képes generálni hogy gyalog is rossz felmenni rá nemhogy géppel.
én ezeket látnám szivesen egy következő részben. -
Carl Davies #23475 Meg hallgatnék néhány ötletet, ami még nincs modban, viszont szerinted jó újítás lenne. Minden is van már modban, volt is az előző részeknél, szóval ezzel könnyű dobálózni.
Egyébként a ti álláspontotokat is meg értem valamelyest itt a fórumon, viszont kíváncsi lennék, ha ti állnátok egy hasonló játék mögött, hogyan generálnátok bevételt mondjuk két rész közt?