23850
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#23650 Ezt én is sajnálom, hogy megbukott pedig meg is vettem és bíztam benne, hogy lesz pénz a folytatásra. Nagyon jó irány volt ez. Viszont ezen megoldások és grafika miatt a gépigénye sokkal magasabb, mint az FS-nek. -
#23649 4:40től,valami hasonló segítő képernyőt várnék...munka kiválasztás,segítő,gép,eszköz,termőföld,mikor menjen(azonnal vagy időzítve),aztán az alkalmazott kimegy a farmről és dolgozik
-
#23648 Makam jól mondja,csak ennyi kellene mint a Cattle and Cropsban
kár hogy megbukott,jobb volt a fizika,jobb volt az AI és mindez 2018ban kezdődött?
1:09:30tól ha nem időzítene
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.04. 12:22:21 -
#23647 Nagyjából ugyanígy voltam vele. Ésszel erősen sejtettem, hogy nem lesz itt semmi generációs ugrás, ez egy nehézgép-katalógus, amivel lehet színezgetni a térképet, de azért mégis reménykedtem valamiben, hogy pl. az érdekesebb időjárási hatásokig, növénybetegségekig, kártevőkig, öntözésig eljutunk egy "farming simulator" nevű játékban. Erre a büszkeség oka a "god rays" volt, meg az, hogy továbbra is tudnak járműveket modellezni.
Bár valahol talán az én hibám, hogy mintha olyasmit várnék, hogy a széria némileg letérjen a hosszú ideje járt - és működő - útról. Sőt, örüljek annak, hogy egyelőre semmit nem látok, ami pénzszórásra ösztönözne. -
#23646 epicen egy hónapja kb ingyen volt az alapjáték. -
#23645 Nekem nagyon nem tetszett ez a bemutató.
Túl sok a vágás. Nekem ilyenkor az jut az eszembe, hogy levágták, mikor bejött a hiba.
A rizses résznél is éppen csak egy kicsit mutattak. Aztán volt, ahol több másodpercig állókép volt.
A megjelenítési részt próbáltam sasolni, de főként olyan helyek voltak, ahol ezt nem lehetett kiszúrni. Legalábbis a részleteket, amik majd igazán számítani fognak, amikor az ember rendesen tolja.
Nekem a járműves haladás is lassúnak tűnt. Mintha pont arra mentek volna rá, hogy nehogy véletlen textúrahiba legyen.
A grafika amúgy nagyon ott van. Nekem a Mátrixos unreal engine 5 demója jutott az eszembe, mikor a karaktereket mutatták. (A "buzi" fel sem tűnt. Ha nem smárol egy másikkal, akkor baromira nem fog érdekelni.)
Ehhez képest az aszfalt textúrája nagyon nem tetszett. Bár tény és való, hogy a textúrákot most is használom vezetővonalnak. A földeken. De az igazi az lenne, ha nem lenne.
Majd azért a vas is kérdés lesz. Az FS22 is néha akad PS5-ön. Szerintem az újat mindenképp PC-re lesz érdemes megvenni. Mivel novemberre várható, így biztos, hogy most már nem fogom megvenni a 22-t PC-re. Pedig jó kis akciók vannak most steam-en. -
Jóózsf István #23644 Én látok előrelépést abban is amit Jocó vetett fel, hogy a játék baromi rosszul kezeli a LOD-ot (Minden játéknál kényes kérdés, de itt nagyon fos!) Ha ugyan, az egy "élő" kép a játékból 9:00 után, akkor talán ezen fejlesztettek.
Az is látszik még korábban, hogy a növények fejlődésében sokkal több lesz az átmenet. A rizsnél legalábbis. :-)
Akadások is alig voltak benne.
És akkor a trollabbik rész:
Festett körmű "férfi" női szemüvegben??? Szándékosan nem írom le a BUZI szót. :-) Ha én marketinggel foglalkoznék ennél a cégnél, akkor lehet, hogy arra is gondolnék, hogy valaki pont emiatt nem fogja megvenni a játékot!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.07.04. 05:50:25 -
#23643 oké.rókabőr
talajdeformációt majd később mutatják meg. aha . hiszem ha látom
hétvégén farmcon , meglátjuk. én úgy gondolom ha benne lenne orrba szájba azt mutogatnák
még lehet kikapcsolható lesz. amikor a sárga kombájn rámegy a földre,akkor látszik,hogy kicsit változik a talaj szintje,amint a földre megy be. Szóval ha lesz,akkor hasonló lehet mint a cattle and cropsnál,ott is valahogy külön volt kezelve a szántóföld,és "belehuppantál" a sima útról a szántóföld részbe
valami hasonló sarazás már jó lenne,ha lenne :P
még reménykedek,szívvel,még ha az eszemmel sejtem hogy nem lesz semmi :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.03. 20:37:49 -
#23642 -
#23641 Na igen. A grafika. Azt sokszor tapasztalom, hogy csak egy bizonyos körön belül jelenik meg minden, aztán már csak a föld textúráját látom. A messzebb lévő dolgok meg elvesznek. Eltűnik a betakarító, a bálákat sem látni, ha olyan messze van.
A föld textúra néha nem rossz, látni egy-két kihagyott csíkot, ami már learatottnak tűnik, ha közelebb megyek. És tényleg még összeszed pár litert a gép.
Az SR fizikával csak óvatosan. A járművek nincsenek jól beállítva, az aszfaltnak nincs tapadása. Amikor több tíz tonnás géppel driftel az ember, az egyszerre vicces és szomorú.
A saras részek viszont tényleg használódnak. Még MudRunner-ben megtanít a játék, hogy, ha dobja a sarat a kerék, akkor adj kevesebb gázt, hogy ne tegye. Asszem itt már erre nem tanít, de rég volt, hogy elkezdtem, nem emlékszem. A lényeg, ha mindig kapartatom, akkor nem is haladok úgy és tönkre is teszem. Ha többszőr kell arra mennem, akkor szívás lesz sokadszorra.
A rakomány súlya is néha segít a haladásban. Egyes járműveknél ez nagyon is feltünő.
Igen, ehhez képest az FS-ben, mikor felborulok egy traktorral, aztán, mint egy Monster sofőr, talpraállítom az oldaláról :D
A favágó és gallyazó géppel szoktak nagyon érdekes manővereim lenni. Főleg mikor beakad a fa a többi fa közé. -
#23640 igen,valami snowrunner félét,de annyira durva nem kell. csak legyen egy kis sárdagasztás ha esik,erőlködjön a gép,esetleg ha hosszú eső volt akkor ragadj be a földön és húzzanak ki.
a snowrunner konkrétan a sárdagasztásról szól,és néhol a player szivatásáról :D
Viszont a talaj és a jármű fizika ott nagyon fasza(most a pótokat hagyjuk :D ) és mégsem kell erőmű hozzá
egy jól megírt grafikai motor,rendesen optimalizálva teljesen megfelelne itt is.
de nem látom a szándékot sem,csak a rókabőrt,mindezt kb a 17-19 óta
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.28. 07:11:12 -
#23639 A talajdeformáció alatt azt értitek, hogy a föld használatától használódik a föld? Mármint a gépek kijárják? Esetleg kamionnal nem lehetne rámenni? Vizesen beragadnánk?
Csak, mert ilyet raktak a SnowRunner egyik, farmolással tarkított kiegészítésébe, amiben egy rémálom volt ugyanazt a területet 3x megművelni. Szerencsére egy fájl tartalmazta a terület állapotát, így egy egyszerű törléssel el tudtam intézni a dolgot.
Hozzáteszem, hogy elsőre sem volt egy leányálom a művelés.
Én egy jó tereprendezőnek örülnék. A mostani elég vacak. Ebből a nézetből elég nehéz megfelelő lejtést csinálni. És a mindent is elbontható területet is el tudnám viselni. Nem túl jó, hogy a terület közepén ott egy nyárs. Ráadásul ott a terület szintezése sem igazán egyszerűen megoldható.
És akkor a fatönkök környéke egy rémálom. Nem látszik, hogy ott egy fatönk, de nem szintezi a területet. Ha eléggé lesüllyesztem, akkor esetleg meglátom. Meg asszem a gallyak is gondot okozhatnak. Volt, olyan, hogy grafikailag semmit nem láttam, de nem engedte alakítani a részt. Mulcsozóval átmentem rajta minden irányból, aztán működött az alakítás is.
Persze ásó, kotró, markoló, föld terítő, meg eleve felszedő jobban szimulátorossá tenné. Nameg egy buldózer, hogy a megvettem területeken lévő házakat is lebonthassam. És az "npc"-ket kitakaríthassam. -
#23638 Én már megtanultam nem nagy reményeket hozzáfűzni az új részhez, ezért bármiben tudok kellemesen csalódni. Egyébként szerintem ha motort váltanának és tényleges talajdeformáció is lenne az nagyon megdobná a teljesítményigényt és szerintem ezt nem akarják feláldozni, pedig meg tudnák csinálni azt gondolom. De akkor meg menne a nyafogás, hogy nem fut rendesen a játék. Meglátjuk, hogy oldották meg most ezt a talajdeformációt. -
#23637 Az alap térképeket ne is mondd. Mennyivel élettelibb, reálisabban kinéző mapokat készít pár igazán ügyes modder. Itt van pl a legújabb a Szpakowo. Nem értem pont ezt a legalapabb dolgot miért nem emeli át a Giants? Ez lenne a lényeg, egy élő, a valósághoz hasonlító elemekkel telerakott térkép, kevésbé rajzfilmes színekkel. Shaderekkel játszom, messze jobban néz ki a játék mint alapból. Ha visszakapcsolom valamiért az alap színeket elborzadok rajta. -
#23636 Jó helyre költöztél. Milyen érdekesebb gépek járnak arra felétek? Pár képet azokról is lőhetnél majd a munkájuk közben :) -
#23635 amíg csak a giants motort reszelgetik,nem kell komoly fizikára várni. amikor bejelentik hogy új motort hegesztenek a játék alá,akkor lehet reménykedni. a 25 egy felújított 22 lesz,ahogy a 22 is felújított 19 volt. csak 50 ercsiért többet várna az ember. a roadmapban sem kell sokat belelátni,a szokásos gép pack,prec farming,aztán jön egy angol map(azokat amúgysem szeretem a rohadt kőfalaikkal,keskeny utak,alig fér be a kapun a nagy gép a területre stb :D ) ,biztos jön egy forestry map is,pumps hose,straw addon,szal ugyanaz lesz mint a 22ben
csak kicsit szebb ,kicsitt finomabb mechanikák,kicsit módosítunk itt ott. pár új állat,pár új termény. az a bizonyos rókabőr. aztán ne legyen igazam
amint jön ingame vidi,kiderül minden is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.27. 08:28:52 -
eta32 #23634 Nekem ne mond...
Majd az egész életem hasonló helyen környezetben élem....
Most is kinn voltam a repce aratásnál kb,2 perc sétára volt itt mellettem...
A gépeket (állatokat) is testközelből ismerem a régiektől az újakig ahogy a talaj deformálódást is....
Mióta ez a játék megy , évről évre a modderek ötleteiből építkeznek jutnak előrébb csak sajnos sokkal gyatrább megvalósításban,lásd a mapok puritán semmilyen egyszerűsége,stb...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2024.06.27. 06:52:08 -
#23633 "na majd ha ingame vidi jön,addig parasztvakítás" ott a pont, még annyit hozzátennék ferde szemmel. Vlsz a nagy Kinai befektetési dömping elérte a Giants-ot is, kellett valamit cserébe adni.
eta, a talaj ugyanolyan sima lesz mint eddig, valami másról kell szépet álmodni, ezt el kell engedni. Ezek a büdős életben nem fogják tudni megcsinálni amit más a kissújjából kiráz, csak a modderek ötleteit tudják ellopni.
Lakhelyet váltottam, egy vidéki kisváros szélére, ahol már termőföldek, legelők, kaszálók vannak, élőben nagyon jó látni ezeket a hatalmas monstrumokat dolgozni, a több tizenéves gépektől kezdve a legújabbakig. Egy közvetlen szomszédom van, a többiek tisztes távolságban. Jobb mint az állatkertben, az "utcánkban" egy-két különlegesség, szamár, kecske, páva, a több, komplett szarvasmarha, birka csorda, és baromfik mellett. A házamtól kb. 20-30 m fácán "fészek", és vadnyúl is van pár darab. Ja, és van talajdinamika :D
Szivárvány
Napfelkelte -
#23632 na majd ha ingame vidi jön,addig parasztvakítás :D szó szerint is :D
én egyelőre azt látom,hogy a trailer is nem a talajdinamikára van kihegyezve,hanem a rizsre mint új terményre
ha talaj dinamika lenne,akkor elkapart trakikat mutogatnának hogy húzzák ki a sárból ,meg sárdagasztás lenne
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.25. 17:12:29 -
eta32 #23631 "Feel a deeper connection to your fields and nature thanks to a general tech upgrade with improved graphics and physics based on the latest and modding-friendly GIANTS Engine 10. Including distance fog, enhanced shadows, dynamic weather effects, ground deformation, and more. The romantic life of virtual farming gets more immersive and atmospheric!"
Na majd meglátjuk,mi is lesz igaz ebből és a többi ígéretből,milyen formában valósul meg..... "ground deformation" Ez eddig is volt vizuálisan, remélem azért ennél több lesz....
"Grow two types of rice, spinach, and other new crops - choosing from well over 20 overall. Mighty buffalos and other animals join cows, sheep, pigs, chickens, horses, and other livestock, while new production chains and construction missions extend your business opportunities."
Ez is jelenthet bármit.....
Nyilván várós lesz , de csak "szerivel"
Amennyit toltam a 22(nem sokat),megvettem majd mindent (akciósan),ezt azért ennyire nem kapkodom el.
Megjelenés után 1 év vagy több mire kialakul és használható lesz ,az eddigi több éves tapasztalatok alapján.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2024.06.25. 16:32:53 -
#23630 Na jön az FS25!
FARMING SIMULATOR 25
-
#23629 -
Jóózsf István #23628 Egy új játék valósághű grafikával és fizikával?
Egy szál búzát el nem hagyó gépi alkalmazottal?
Akadásmentes 144 kockás sebességgel?
Muhahahahha.
Nem tudtam kihagyni! -
#23627 Valami jön.
-
rokshow #23626 Ismerem ezt a modot, használomis. Én fogalmaztam rosszul, úgy értetem hogy 1 földön egymás melett pl szántson vessen aratson stb....
Illetve kellene egy olyan multi kombánj ami be takarítja a krumplit, cukor répát, sárga répát, hagymát és a káposztákat, /fehér piros/ le töltöttem 1 pár multisat de a fehér káposztát nem takarította be -
#23625 Follow me mod. be lehet állítani milyen távolságban kövessen,képes akár oldalirányban is távot tartani,több gépet is lekezel,és a vidin is láthatod kompletten meg lehet vele csinálni pl egy fűnyírás,forgatás,rendsodrás bálázást egy menetben
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.19. 08:50:10 -
rokshow #23624 Sziasztok, Érdeklődnék hogy van itt olyan aki módokat konvertel át régebbi fs módokat fs 22 ???
A Mod Hirabletools lehetővé teszi, hogy több traktort/betakarítógépet vezessen egymás után (akár 3-at egyidejűleg), kis résekkel az autopilótán.
Erre a módra lenne szükségem, ez fs 13 ban benne volt nagyon szerettem, vagy ehhez hasonló van fs 22 höz??? -
#23623 Üdv!
Van PS5 mod arra, hogy ne csak 6 munkást foglalkoztathassak? -
#23622 Sziasztok.Lenne egy kérdésem, az FS22 NÁDASDFALVA MAP OT nem tudná valaki feltölteni mert itt https://sharemods.com/3gf9sgv9ixq2/FS... már nem elérhető. máshol nem találtam meg. köszönöm a válaszokat
-
eta32 #23621 Megint egy olyan dlc amit már a modderek több éve megcsináltak akár sokkal jobban...XD. -
#23620 új dlc érkezőben,ahogy elnézem a krumplira feküdnek rá,mosó stb,raktárépületek,szal semmi olyan ami modban nem lenne :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.04.09. 15:56:19 -
#23619 Inkább csak az elején lényeg, hogy mikor adja el az ember.
Később már annyira nem fog számítani.
Az első jó pár évben én is a legmagasabb árra hajtottam. Nameg nem tudtam, hogy van automatikus eladás/elosztás funkció, így rengeteget targoncáztam is. A pótkocsis mod miatt most egyáltalán nem használom. Bár már gondoltam rá, hogy kikapcsolom, viszont a nagy kapacitású víztartály nagyon hasznos. A 32k-s nagy tartály sajnos nem sokra elég és nagyon lassan telik meg.
Most a rosszabb hónapokban is bejön 200k. A két tyúkól egy év alatt 245k körül termel egyszeri eladással.
Mivel nem sietek sehova, így igyekszem mindig kivárni a leárazott gépeket és csak azt megvenni, amit nem akar bedobni és szükségem van rá.
Van már 3 piros gyapot betakarítóm. Csak az elsőt vettem teljes áron, mert muszáj volt. Azért szeretem őket, mert a darab bála is kirakható. A kétszer annyiba kerülő sárga betakarítóból nem lehet kirakni, csak, ha megtelt. Ilyen szempontból nem is értem az árazást, de mindegy is, mert pont kapóra jön.
Persze ez a mod később is jól jöhet, mikor van már pékségem, meg egyéb gyáram, ahova nem szeretném elfuvarozni az árut. Nem tudom, hogy csak a tojásnál nincs lehetőség elosztásra/eladásra vagy másiknál sincs.
Lassan benevezek marhákra, hogy legyen tej. Keverőkocsim már van, mert volt olcsón.
Csak mostanában keveset játszom vele, mert van más. -
#23618 nekem nem jön be hogy minden gyártósor/pajta előtt parkol egy autoloados pót...ez már az én bajom persze :D az állatoknál sajna nincs automatikus elosztás/tárolás,de ez a mod megoldja
eladásra beállítani nem látom értelmét,mert az évben többnyire egy hónap van amikor a legtöbbet adják a cuccért,én tárolok mindent amit lehet,és ekkor adom el egyben,az autoeladás meg minden nap eladja,függetlenül hogy mi az ár.
továbbá szeretem a szállításokat ide - oda,ez a mod tudja azt hogy átküldi a cérnagyárba a gyapjút,de én inkább szállítom.
Most egyelőre cérnagyáram még nicns,új játékot kezdtem,így csak az egy éven belüli tárolást akartam megoldani,hogy abban a bizonyos hónapban amikor a legtöbbet adnak érte,akkor tudjak eladni. Modos birkaól(ALma,missouri pálya) 50.000 l széna tároló kapacitással,szal egyszer feltöltöd és kb egy évig rá sem kell nézni a kajára.
viszont azt vettem észre hogy egyrészt rinyálnak az állatok ha nicns elég hely új raklapnak,másrészt ha jól figyeltem meg,amíg nem tud lerakni új raklapot,megszűnik a termelés. (nekem pl van fent időgyorsítós mod is,ami sokkal gyorsabb időgyorsítást tesz lehetővé ,lényegében pár másodperc alatt átpörgeted az üres hónapokat amikor nincs mit tenni,mert van kaja,a termények nem értek be,és nicns eladási hónap sem,ilyenkor mire kiirja hogy nicns hely,már ugrottál több órát,és buktad a termelést :D )
Ellentétben például az üvegházzal,ami egyrészt nem rinyál ha elfogyott a lerakóhely,másrészt a belső pufferben tárol egy csomót,és amikor évente eladod azon a bizonyos legjobb áras hónapban,és elkezded felszedni,szépen rakja ki az üres helyre a pufferból az új raklapokat amíg ki nem fogy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.03.26. 08:36:47 -
#23617 A csirkéknél engem is zavar.
Minden gyárnál meg lehet adni, hogy adja el, a csirkénél nem. A többi állatos részt nem ismerem, még nincs. Még az üvegházakat is be lehet állítani eladásra.
Egyelőre csak két ólam van, így nem akkora gond pár havonta összeszedni. Úgyis kell kaját is adni.
Ami nekem eszembe jutott, az az utánfutós mod (ez amúgy is fent van már), ami automatikusan gyűjti az anyagot. Ez akkor is működik, ha nincs előtte traktor. Annyi, hogy be kell kapcsolni az opciót, megfelelő közel állni az első raklaphoz és magától összeszedi az árut.
Később meg egyik utánfutóról át lehet rakni a másikra a cuccot (még nem próbáltam, de megjelenik az opció az átpakolásra, ha elég közel megyek egy másik utánfutóhoz, ami üres), így csak egy kört kell menni eladáshoz. Feltéve, ha ráfér. Én alapból a hihetetlen kapacitást használom. Ha már lúd, legyen kövér :) -
#23616 régóta kerestem hasonló modot. ha idegesít ,hogy állandóan rinyálnak pl a csirkék vagy birkák,hogy nincs elég hely további raklapok lehelyezéséhez(nem is zavarna ha nem tűnne el,legalább 1 évnyi tojást tárolhatna,más termelő épületnél ha betelt a lerakóhely,akkor bent az épületben tárolja a további raklapokat,és szépen lerakosgatja ha felvetted a lerakóhelyen lévőket) akkor ezt ajánlom. nem mai,de valahogy csak most találtam rá
ha esetleg van ennél jobb mod a problémára,ne tartsátok magatokban
additional pallet storage
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.03.25. 21:54:41 -
#23615 Szívesen! -
nono28 #23614 Köszönöm szépen! -
#23613 Itt találhatsz elég sokat. -
nono28 #23612 Szép estét!
Szeretnék érdeklődni hogy,honnan érdemes texturákat letölteni a játékhoz?Előre is köszönöm a segítséget! -
#23611 Úgy látszik, hogy nem gond, ha ugyanabba a földbe vetem mindig ugyanazt.
Ellenben tényleg sokat számít, hogy milyen állapotban van a verda.
Most minden eddigi mért eredménynél többet arattam árpából és gyapotból is. Következő évben jön a teszt a vetés forgóra, hogy biztos ki legyen zárva ez is, mint mennyiségcsökkentő hatás.
Azért szomorú, hogy arról sem olvastam, hogy javítani kell a verdát, különben csökken a hozam.
Esőnél szerencsére azért jelzi.