Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik oldalról érdemes módokat letölteni a Farming Simulator 25-höz?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
szal ha spórolós vagy ,érdemesebb magad szállítani,főleg h már kint van az autoload egy használható verziója,és szépen jönnek a 22 közkedvelt modjai is,super strenght,lumberjack...sőt a courseplay is készül,már van próbálható verzió abból is
én most kicsit pihentetem,addig javítgassák csak a bugokat,és most a courseplay a legvárósabb mod jelenleg 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az indítás után a már betöltött kezdő menü ablakban ajánlja a VGA driver frissítését amit "nem"-el lehet elutasítani.
A HD7870 valamikor 2012 táján debütált és kb 2021-ben szüntették meg a támogatását.
Nézegetem az új dolgokat, de az áruk igen jól elszaladt vagy csak én öregszem.
Mindenesetre megvárom a Nvidia 5000 szériát, na nem azért mert venni szeretnék csak remélhetőleg jó hatással lesz a piacra a régi vasak oldaláról nézve.
Biztos nagyon rossz lehet neki a "normális emberek" között.
Hogy hívják azt a betegséget amikor túl affektálja valaki a megnyilvánulását?
Elvileg visszább vették a követelményeket ha jól olvasom, holnap megpróbálok egy másolatot csinálni a játékról és update.
Akkor szerintem még várok egy darabig és lehet, hogy indítok egy új térképet a 22-ben. Eddig úgyis csak eggyel játszottam.
Bár ez a munkás dolog már nagyon vonzóvá teszi, mert jelenleg mindig leállítgatom őket kilépés előtt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Érdemes FS22-ről most átváltani?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Anno a 15-ben tetszett az emelkedő a tanya és a kereskedés között, ott teszteltem a nagy Nyuszikat és az őszkerék módot, ha jól emlékszem 😊
A biogázos híg és az olajretekre nem emlékeztem.
a paletta nem bővült,a 22ben is pont ennyi trágyázási lehetőség van 😛 meg a 19ben is :p
a gyomok ellen működik az ami a 22ben is,miszerint közvetlenül vetés után átmész a földön a permetezővel gyomírtóval,aztán abban a szezonban többet nem kell foglalkozni ezzel sem
azt még tesztelni kéne ilyenkor beüt e a 15 százalékos permetezés bünti,22ben nem volt ilyenkor
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.04. 07:06:31
https://www.farming-simulator.com/newsArticle.php?news_id=280
Ott azt írják, mielőtt a talajművelést elkezdenéd.
Egyre bővül a paletta, trágyázni is már 6 féle képen lehet.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.12.02. 21:48:41
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a játékban átjárhatóvá vagy nem rombolhatóvá tenni a közlekedési táblákat?
Mert láttam videósokat és náluk úgy működik!
Lehet én vagyok béna vagy nagyon vak de nem találtam ilyen opciót a beállításban!
Előre is köszönöm!
https://github.com/nopelt/FS25_D3D12_Error_Fix
bálázás: beállítod a munkagép szélességét annyira mint amekkora a kombájn vágóasztala volt amikor arattál. aztán így elvileg pont azon a nyomvonalon fog menni mint a kombájn,ergo elvileg így működik a bálázás
Minden más megbízástípus müködik, csak a gyomlálás nem.
Egyébként bálázáshoz nem lehet felvenni segítöt?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Akartam már új gépet,de eléggé elszaladtak az árak.
Majd holnap még kipróbálom az újra telepítést, majd a shaderfájlokat kimentem és megpróbálom felül írni a mostanit. Nem értek hozzá, de meglátjuk 😊
HD7870 GHZ edition, sajna shader modelt felemelték 6-ra ez meg csak 5.1-es.
Az indokot nem értem, de ez van.
A poén, hogy tegnap és mai is játszottam gond nélkül, erre most meg már nem jó 😄
Mindjárt töltötte is az 1.2-es patchet kb.9GB-ot ma meg ezt a 1.3-at kb 2GB-ot.
Az úgy volt, hogy a Faternak néztem egy kisrádiót a MediaMarkban mondom elnézek a PC-s részlegre is vettem egy dokkolót, hogy a régi winyokat átnézem és akkor ránéztem a PC-s játékokra és ott megláttam a farming simet.
Nem követtem már rég mi folyik az FS háza táján, de ez amolyan impulzív vásárlás volt, 15999Huf volt, adtak még egy FS feliratos gumi kulcstartót +MacDonPack + egy game server kódot 1 hónap +3 barát(ha jól értettem).
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.11.27. 21:11:35
A mentésnek a mappájában nincs amúgy valami file, amit ha törlök, megmarad a mentés, de "alaphelyzetbe" állítja?
hogy egyszerű e? jó mapot csinálni biztos nem egyszerű,találkoztam már sok olyan mappal,ahol a részletekre már nem volt kedv vagy idő,nem illeszkedtek az út textúrák stb...sok idővel és türelemmel biztos lehet jó mapot csinálni,van rá rakás példa a 22ben,de többszöröse az ami gagyi 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.22. 18:40:46
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
találkoztam a mapon láthatatlan fallal is amiben elkadt a traki,illetve csinálta dead wood kivágás küldit is,könnyű mert láncfűrésszel is elég ha kivágod,nem kell a hozzáadott géppel szenvedni. na itt olyan volt,h a megadott körön kívül volt a kivágandó fa,illetve a deadwood belespawnolt egy élő fába,és csak úgy lehetett kivágni,ha először az élőt aztán a halottat,de rinyált hogy ajaj,ezt nem kellett volna,figyeljek a megjelölt fákra...hát kösz bmeg 😄
birkáim vannak ismét,nem nő vissza a lerakott legelő sem,ha elfogy.
írtam nekik bugreportot,majd kezdenek vele valamit
ja és ha lesz üvegházatok,akkor csináljatok mellé egy nagyon kicsi rizsföldet,épp csak akkorát hgy a víz szállító pótkocsi beleférjen. ha elárasztod a földet ,ingyen van a víz,és ha beleállsz a póttal,akkor ingyen fel tudod tölteni vízzel,mintha a folyóból lopnád 😄 ugye kútról súlyos ezer eurók a feltöltések,szal ott nicns rezsicsökkentés 😄
gondolom majd ezt is javítják,de jelen pillanatban az üvegház salival és így feltöltve nagyon jó pénzt hoz
a villódzás is megvan még,van hogy a hó is beragad,meg furán sávosan tűnik el,egy 10 m sávban teljes map szélességben,aztán ha eltűnt rá 1 másodpercre a kövi sáv,aztán így tovább 😄 furi...nagyon várjuk a patchet,de ilyen amikor nem birja ki az ember,és első héten tolni kell 😄
Egyébként most belefutottam az elsö bugba is, volt két megbízásom, egy köszedés meg egy betakarítás, egyiknél se számolta a teljesítést. Betakarítottam a teljes területet, de a számláló továbbra is 0%-on állt. Elvittem a terményt, leadtam, abból jött valami bevétel, csak emiatt lett +/- 0-ás a megbízás, egyébként buktam volna rajta. A két megbízás együtt hozott volna közel 30k-t, de mivel le kellett mondanom, így -1k-ban zártam. Más buggal még nem találkoztam eddig. Holnap folyt. köv. 😊