6011
  • sutibi1200s
    Köszi a leírtakat.Nem moddoltam,automatikusan frissített,és azután hullott össze.
  • Musicking
    Ha moddoltad akkor takarítsd ki a media könyvtárat, és visszaáll minden az alapra. Ha mégsem állna vissza, akkor sikerült módosítani valamelyik fájl tartalmát , nyomj a steamben a játék tulajdonságainál egy fájlellenőrzést. Moddolást meg egyébként sem árt a futó játék főmenüje alatt a JSGME programmal végezni, majd a játék bezárása után deaktiválni az aktuális modot.
  • sutibi1200s
    Sziasztok!Kérdésem lenne:nekem most a 15.12.25 verz van most,és eltűnt az összes mappa teljesítés,és a teljesítményekhez azt írja hogy:A játékfájlok eltérnek az eredeti csomagtól,a többjátékos mód és teljesítmények.És nincs többjátékos módom sem.Eredeti minden,a játék fut,nincs gubanc.Ez mitől lehet?
  • toocha
    köszi
  • bajusza
    toocha! Meg kell nézni a verziószámot, amit te használsz és ahhoz kell megfelelőt leszedni.

Szerintetek melyik verziót érdemes leszedni az utóbbi időben kijöttek közül, próbálgatom őket és nem tudok választani, szinte mind ugyanolyan, az új járművekkel is.
  • toocha
    tenkjuh
    Még annyit kérdeznék, hogy az itt szereplő térkép és egyéb modok működnek-e a legújabb verzióval? spintires-mods.com
    Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.12.27. 14:45:06
  • kekeN7
  • Musicking
    Komplett link nincs, a Vyborg térkép van feljavítva a havas textura moddal (Perviy_sneg-16.12.15). A szokásos moddolástól annyiban tér el hogy a Spintires/User mappában található Config.xml-ben engedélyezni kell a texturecache mappát <MediaPath Path="TextureCache" DoPrepend="true" /> . Ezután a létrehozott TextureCache mappába mehetnek a havas texturafájlok. A hud szinén még változtani kell mert a fehér betük beleolvadnak a havas tájba.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.25. 12:23:17
  • kekeN7
    Ezmiez? Kérhetek egy linket? :D
  • mokuci74
    Ennyi :)
    6.14 euro.....
    Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.12.25. 11:17:31
  • Musicking
    Aki sajnálja azt a pár eurot egy moddolható játékért az ne akarjon vele multizni.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.25. 10:28:28
  • macleody
    Valamelyik nap toltuk haverral multiban. Még mindig nem vágom miről beszélsz.
  • szilveszter86
    Elvileg a multihoz kell crack én úgy tudom,de nem találom sehol!!!!
  • bajusza
    Bekes, Boldog Karacsonyi Unnepeket Kivanok Minden Forumozonak.

A terkepeket a jatekon belul a Media mappaba kelle rakni.
  • toocha
    +1 a spintires-mods-on, de azt nem tudom hova kell tenni.
  • chris0000
    hi.
    eredeti játékhoz csak ez a pár térkép van játékon belül?
    thx.
    üdv.
  • macleody
    Én meg nem igazán értem mi van a multival? Nem megy, vagy mi van?
  • szilveszter86
    Ezt nem igazán vágom,hogy-hogy kéne megoldanom!
    Utoljára szerkesztette: szilveszter86, 2015.12.23. 14:13:14
  • joceruza
  • kekeN7
    Futtatásba (vagy intézőben): %appdata%, enter
    Spintires mappa törlés, valaki szerint elég csak a config.xml-t törölni. (Így nem vesznek el a mentések)

Nem próbáltam, de többen is írták, hogy így jó lett.

@joceruza: 16.12.15.
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.12.23. 08:23:55
  • joceruza
    Melyik az utolsó verzió?
  • otto8914
    Gondolkodom, hogy megveszem a Streamen a játékot, de ha nem megy a multi, akkor nem fogom.
    Van valami hír a multiról? Megy már?
  • szilveszter86
    üdv. multiplayerről valaki tud valami infot???????
  • Szabi #862
    16/12/15
    - dont allow user maps for lobbies with "active achievements"

- minor map fixes

14/12/15
    - game can load user maps (with disabled achievements) - MP included

- CRC check added to make sure map versions are the same in MP

- maps backwards compatibility, and more mods backwards compatibility (mod/map updates dont break savegames)

- some sounds, visuals tuning

- bugfixes (logs dropping off trucks, inability to continue saved games with some mods)

- check changes in Media.xml when deciding to disable achievements/MP (fix exploits)

- mud made stiffer

- important physics fix (light vehicles now behave correctly with addons, but affect heavy vehicles too)

- fix lua errors preventing some mods from working properly

- EDITOR: fixed bugs related to publishing mods

- EDITOR: creating maps now support (with no workshop support yet)

- EDITOR: change texture formats - performance improvements (and some other bugfixes/improvements)

3/12/15
    - crashfix (workshop related)

- dont continue game until mods are updated (otherwise savegame gets broken)

2/12/15
    - minor visual improvements

- game support loading of user maps

26/11/15
    - more improvements to suspension damage system

- new damage visuals

- new damage effect: oil spilling off

- new assets: zil131 utility, gaz66 small utility trailer (works for zils too), short-short logs for zil130

- greatly improved IK controls (crane now wont go down by itself when rotating)

- bugfix: huge initial damage received when switching to truck (gamestopper)

- bugfix: when hitting truck with other truck, which in turn hits third truck -> intercollision happens, then results in huge dmage and physics destabilisation (gamestopper)

- bugfix: incorrect number of short logs spawning when unpacking short logs

- new water-flows-off-truck visual effect

- more mud-wheel physics improvements

- long mod names UI dialog cropped

- mud decals visual improved (no mirror mapping)

18/11/15
    - lobby game starting with no trucks selected for the map

- more perfomance optimisation for trucks in mud

- winch ropes goes white at times (visual bug)

- rope in "pull" state now fits terrain (doesnt intersect it) - visuals

16/11/15
    - driving dynamics improved (uaz most of all)

15/11/15
    - further damage system improvements

- more visual effects improvements

- beacons now required to install some trailers

14/11/15
    - markers rays removed (was annoying)

- RU localisation fixes

- coop achievements work correctly

- cloaking synced correctly in MP

- more damage calculation fixes/improvements

- xbox360 controller keys remapped

- more minor visual effects tweaks

- minor UI fixes

13/11/15
    - fullscreen crashfix

- shadercache optimisation

- fix: optimised particles should not recieve shadows

12/11/15
    - waterwave visuals update

- wheel mud bursts visuals update

- improved damage system - suspension damage is now also detected

- winXP 32bit fix

- shaders removed from retail build
  • oasys
    Szevasztok,csináltam pár hangot a játékhoz,le-fel váltásnál néha hallható némi recsegés a váltóból,nos a sofőr ekkor szólal meg,a csörlő vontatáshoz is csináltam hangot..Mucsi Zoltán videóiból vágtam ki hangokat..elég mulatságos játék közben amikor be-be szól..:)
    A játék gyökérkönyvárába kell a Media.zip mappába másolni a fájlokat,tehát NEM a sima media mappába ahová a modokat!

Letöltés
  • bajusza
    nagyon szívesen.
  • johnnydirteen
    köszi megpróbálom
  • bajusza
    Szerintem a 15-03-19-est erdemes, nekem is az van + a 15-02-04-es. A legujabb talan a 15-07-22-es beta.
  • johnnydirteen
    Sziasztok

Melyik verziót érdemes beszerezni moddolás szempontjából, Nekem nem tiszta, hogy melyik verzió amelyikre a legtöbb mod van

Köszi
  • kekeN7
    Hú, ez nagyon érdekelne. :D
    Kár, hogy egy régi verzióhoz van.

Na majd most, hogy végre kezd beindulni a workshop, hátha felkerülnek ezek is szépen lassan.
  • totya007
    Készítettem egy speciális válogatást a build 19.03.15 verzióhoz, amely lecseréli az összes járművet U.S Army típusra. A MOD használatával az eredeti játék elvileg minden térképpel kompatibilis marad, de sokkal könnyebb vele a játszhatóság.

USArmy_pack_build19.03.15

Hibák azonban előfordulhatnak, elsősorban az eredetitől eltérő rakodó karokkal...
  • Szabi #854
  • RatBaG #853
    végre kipróbáltam ezt a játékot én is...
    első lépések, coast (?) mapon miután meglett az ural, felfedeztem az első cloaked zónát. gondoltam, teszek egy kört a sűrű erdő körül, a mocsár szélén át, hogy visszaérjek a főútra. enyhe lejtőn balra kanyarodva fel is borultam, itt kezdődött a fun!
    vagy negyed órába telt, mire a markolóval, meg végül a csörlővel talpra álltam, aztán helyezkedés, hogy a trailert is visszaakasszam. persze ekkor már full rossz irányba voltam megint, újabb félkör a másik irányba, ééés ügyesen elsüllyedtem egy "kis" tócsában.
    csak a kerekek tetejéig ástam magam az iszapba, alig telt újabb negyed órás előre-hátraaraszolásba, és már kint is voltam.
    imádom...
  • Musicking
    Jött egy update, de ha a " - minor analog gearstick controls improvement" a manual 1es és hátramenet kapcsolásának elcseszését jelenti a kontrolleren akkor inkább hozzá se kellett volna nyúlniuk.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.11.09. 16:50:50
  • K kutya
    Patch utáni fagyásokra van vmi megoldás?
  • DrBrown5
    Ha azt se tudod, hogy "van-e benne magyar nyelv" akkor nem mindegy, hogy támogatja-e a kormányt?
  • Skyvolker10
    Ez a játék mennyire támogatja a kormánnyal való vezetést? ( Logitech Driving Force GT-m van )

Illetve ez ajáték?

És van benne magyar nyelv?
  • zorrobomber
    +1 :)
  • DrBrown5
    Hogy ezt a hülye kameranézeteket nem tudják már megcsinálni rendesen, kiborító. Egy-egy akciónál 10 perc mire beállítom a kamerát, hogy nagyjából képe legyen a lényeg. Nem kellene sok, csak hogy kicsit jobban el lehessen távolodni a járgánytól... :(
  • kekeN7
    Én tegnap pakoltam egy csomót daruval, több C-vel is, egyiknél sem volt ilyen gond.