6011
  • Madi92
    Velünk jöhetsz, annyi hogy, nekünk nem eredeti, szóval neked is be kell szerezni egy ilyet! Még nem érett rá meg a játék, hogy megvegyem, de előbb-utóbb meg lesz, mielőtt lehurrognátok.
  • cytec
    Sajna Magyar csak egy van.
  • Madi92
    Ezért kell ismerősökkel menni :)
  • cytec
    Az eléggé idegesítő. Én is kikészítettem szegény kollégát multiban. A Maz mind a folyó fenekén a Kraz és a többi rakottan az oldalán és már csak a Zil maradt azzal próbáltam talpra rángatni a Krazt. Az Orosz kolléga meg valahol folyton beragadva a sárba oroszul üzengetve nagy serényen majd angolra átváltva állandóan csak ezt láttuk kiírva "wait for me, wait for me......" Minden elismerésem a Magyar multis játékostársamé, kötélből voltak az idegei.
  • norb82
    Hát mire való a MAZ? :D
  • Helioszkft
    Köszönöm nektek a segítséget,ez a videó jól jött azóta újra 100 fokon tombol néha az agyam 2-3-szori felborulás után rakottan. :D
  • Solt
    Részemről egyáltalán nem bánom, hogy nincs az a káosz... :)
  • zorrobomber
    SPINTIRES - €14,99

szerk.: még egy napig
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.05.21. 10:50:01
  • bajusza
    Szerintem is, mindenki jatszik.
  • DrBrown5
    Nagybanin. 1500 sárgakazettásan...
  • ACE
    Hol lehet most a legolcsóbban megkapni?
  • cytec
    Hát itt tényleg nincs nagy élet.
  • bajusza
    Végigvittem az alappályákat a játékban. Egyébként tört játékhoz is vannak pályák, Google-ban "spintires map tpb"-re kell rákeresni.
  • Edmond14
    videó
  • bajusza
    A Spintires\Media mappába kell rakni.
  • Helioszkft
    Sziasztok.Látom ritkán van itt,mozgás,de felteszem kérdésem.Már egy ideje játszom a játékkal,teljes játékom van,arra rájöttem,hogy hogyan kell modot bele tenni,de csak egyet.Több videóban láttam hogy egyszerre több letöltött modot is használnak,azt hogyan tudom betenni és hova.Köszönöm a válaszokat.
  • DrBrown5
    Jó lenne, ha csinálnának egy MOD válogatást és elérhetővé tennék a steam-en...
  • cytec
    Érdekes dolgokra találhatunk orosz nyelvű oldalakon.

Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.05.09. 09:19:05
  • cytec
    Vasút mod:
    https://www.youtube.com/watch?v=qcd_88wStdk

Hajó mód:
    https://www.youtube.com/watch?v=tY6ef-aUDys
  • bajusza
    Nehéz a domb nevű pálya, de azért meg lehet vele küzdeni.

katt
    Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.05.08. 22:15:37
  • Musicking
    Ha nem támogatja az adott H-váltót akkor csak 3rd party programokkal lehet működésre bírni (PPJoy , vJoy+UJR, stb).
    PPjoy-ra valamikor december környékén csináltam egy leírást a PH topikjában , de itt is megtalálod. Esetleg ha a kormányt és a külső eszközöket (pedál, váltó) nem akarja egyszerre látni a Spintires akkor egy szetté kell konfigurálni és játékon belül újrakonfigurálod.
  • cytec
    Talán majd egyszer még rászánom magam egy nagy gép vásárlására csak előbb ki kellene jutnom melózni mert itt az életben nem lesz meg újra. Nincs erre újabb 12 évem. Így is max egy év alatt összelehetett volna tenni arra az i7-re csak nekem nem ment. Az is elég bosszantó hogy, folyton használt vackokból kellett zsonglőrködni míg eljutottam egy új gépig. Akkor még két fizuból gazdálkodhattam. A noti bizony jó választásnak bizonyult anno, szépen kiszolgált a kis i3-as. Lehetne feljebb is venni a beállításokat de már így is iszonyatosan melegszik, nem akarom hazavágni. Van erre egy kis asztali ventim ami plusz levegőt nyom a szellőző nyílására, de azért vigyázok ne terheljem túl.
  • DrBrown5
    #729 hozzászólás. 13-al lejjebb.
  • DrBrown5
    Előfordul az ilyen, ismerős a szitu. De akkor nem rossz az a nootbook se ha elfut rajta. Azért ne add fel, csak ügyesen! :)
  • Madi92
    Kérdés, ezt a játékot még fejlesztik vagy mizu vele?
  • cytec
    Jól látod, éppen csak elfut a játék teljesen minimumra állítva. (Samsung notebook Nvidia 520MX)
    Úgy három éve vesztettem el a jó (nagy) gépemet, 12 évig gürcöltem érte aztán el kellett adnom a pénzügyek megcsappanása miatt.
    Azóta nincs már erőm újrakezdeni a gürcölést.
  • bajusza
    Az 535-ost ma ketszer ki tudtam huzni a folyobol a Kraz-zal (egyszer teljesen lerohadtam).
  • norb82
    Imádok ilyen helyzetbe kerülni. Jöhet a nagyMAZ :)
  • DrBrown5
    Én látom csak, hogy elég gyenge a vidikarid? Na nem piszkálódás félre ne értsd, de ennél azért szebb már a tájkép a játékban. Persze lehet, hogy csak a kép a becsapós. :)

• cytec
    Én bármelyiket képes vagyok felborítani. Még szerencse, hogy kikötöttem.

• Szabi #735
    H váltóval próbálta már valaki ?

ma kaptam egyet kipróbálásra, de nem találtam opciót a kiválasztására és beállítására o.0
  • bajusza
    Igy kellene Spintires-ezni, kicsit borulekony a ronkszallito valtozat szerintem.
  • DrBrown5
    http://www.vezess.hu/haszongepjarmu/elpusztithatatlan-teherauto-oroszorszagbol/60397/

Tök jó cikk, videókkal.
  • cytec
    Egy újabb elfeledett gép. (Zil-4334) Sok hibája volt, persze még nem tökéletes de már használható. Nem is értem miért nem nézik át a régebbi verziókhoz készült dolgokat? Csak egyedül nekem van türelmem vacakolni ezzel? A textúrák javíthatóak, igaz az UVW map még nem úgy meg ahogy szeretném, de majd belejövök. 3DS Max és Photoshop kezelését is megtanulja így előbb utóbb az ember a többiről nem is beszélve. Kis türelemmel ezek a gépek újra életre hívhatóak.

• bajusza
    Szerintem is szuper lesz, nekem is a kedvenc gépem a Maz.
  • DrBrown5
    Ez jó lesz.. :)
  • Szabi #729
    New assets - Coming Soon :)

• Meszi212
    STEAM account eladó!
    GTA V,Spintires,ARMA 3 játékokkal,mindössze 70€ ;)
  • cytec
    Jó ötlet! Ehhez azonban komolyan vágni kellene a 3D szerkesztőt. :) Mindenesetre maradt még így is elég sok gép ami nemigazán működik az új verzióval és ki kellene javítgatnom.
  • jocking
    Csőrös Csepelt nem akarsz összehozni? :D