Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
dif.zár nagyon könnyen sérül,le is kapcsol magátol és tolja felfele a sérülés pontokat.😊
új pálya
látszik a hő a kipufogónál
jah és az aktuális pályát nem lehet folytatni,újra kell kezdeni.😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2014.12.22. 09:23:11
Feltennék egy hülye kérdést: ezt lehet kontrollerrel irányítani?
mert ha igen akkor lehet megveszem steamen, mert most 8,49€
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
www.smart-bus.hu
talán érdemes kivárni a fejleményeket. de persze akinek 8.5 eurot megér így félkészen-befejezetlenül is, annak hajrá!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.21. 21:54:04
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
http://www.pcgamer.com/spintires-creator-claims-publisher-has-frozen-him-out-of-his-own-game/
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
szimulációba elég kemény.
a parton vok,de még csak 4 egységnyi fát szállítottam le és persze elfogyott az üzemanyag.
most lehet utána vinni az üzemanyagot a szuper utakon kis teljesítményű kocsival.tuti ott ragadok vhol.😊
szimulációba ha felborulok és nem tudom talpra állítani akkor kezdhetem előről a pályát?
térképek között lehet váltogatni,amelyiket folytatni szeretném?
steam:chris0000
thx.
szimulációba elég kemény.
a parton vok,de még csak 4 egységnyi fát szállítottam le és persze elfogyott az üzemanyag.
most lehet utána vinni az üzemanyagot a szuper utakon kis teljesítményű kocsival.tuti ott ragadok vhol.😊
szimulációba ha felborulok és nem tudom talpra állítani akkor kezdhetem előről a pályát?
térképek között lehet váltogatni,amelyiket folytatni szeretném?
thx.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2014.12.13. 22:39:16
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: jezus67, 2014.12.11. 10:02:49
Kössz ÍRJÁTOK MEG PRIVÁTBA KÖSZÖNÖM 😊
Utoljára szerkesztette: szilveszter86, 2014.12.02. 20:04:21
www.smart-bus.hu
2600ft a játék steamen.. nem tudom elhinni, hogy ha valakit érdekel a játék akkor nem tud ennyit fizetni érte..
"Nulla tenaci invia est via"
Út a pokolba – a világ legveszélyesebb szövetségi autóútja
Az alkalmazást nemsierült elinditani,mert a konfigurációja helytelen. az alkalmazás ujratelepitése megoldhatja a problámát.
És ezzel készen vok pedig XP-is kéne neki futni 😞
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Nulla tenaci invia est via"