6011
  • RatBaG #927
    http://www.oovee.co.uk/forum/topic/12656-dev080316-next-update-preview-teaser/
  • Pocokmarci
    Köszi. Ezt én is tudom. Csak nem ez volt a kérdés. És ha régebben nem játszottam volna multiba ezzel a játékkal "steam"-es megvásárlás nélkül nem is kérdeztem volna rá. Csakhogy régebben ugyan így letöltöttük a játékot és valamit csináltunk vele ami utána tudtuk multizni. Ezért érdekelne ez hogy mit csináltunk vele.
  • i robot
    A megoldás a Steam-en leledzik. Jelenleg kb. 6000 pénz. Nincs mit!
  • Pocokmarci
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna hogy letöltött tört verzióval hogyan tudok két barátommal multizni? Régen egyszer mikor ez a játék megjelent sikerült egy térképre kerülni és tudtunk egymás mellett fej fej mellett haladni. De már nem emlékszem hogy mit csináltam. Tán akkor is itt kérdeztem meg mi a megoldás. Valaki aki tudja kérem segítsen. Előre is köszönöm! :)
  • bajusza
    nekem is a legújabb van meg és remek.
  • sutibi1200s
    Nekem már megy,most frissült a 03.03.16-ra gond nélkül fut.
  • Szabi #920
    Recent crash issue fix is now released
    közzétette: Reece @ 07:48PM on March 03, 2016
    First we apologize again for the recent issue causing crashing of spintires and the delay in resolving this.

We are pleased to say we have now released a fix for the recent crash onto Steam.

In the next few days we will release a full and frank statement regarding the cause of the problem and how we plan to avoid this happening again, as well as details of the next update we have been working on since the start of 2016 which we plan to start testing next week.

For now follow the instructions below and start to play Spintires again!

If Steam is running, exit Steam before follwing these steps.
    If you applied the dll fix made by forum user Localhost that was on the forum, please remove it first.
    Start Steam and it should automatically download the update.
    Now start the game, it should display 03-03-2016 in the bottom left corner.

If you have mods or custom changes and face any problems after trying the above please follow the steps below:

- Shut down Steam
    - Go to Steam folder and then to steamapps\common\Spintires\Media and temporary move ALL your mods to other directory (also delete any dump files you might find)
    By default it is: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Spintires\
    - Press combination Logo Windows + R, enter %appdata%\Spintires and click OK
    - Delete all subfolders and files except UserSaves (this will reset your config)
    - Run Steam
    - If the game was already updated please verify local game files, otherwise wait until automatic update is applied
    - Run the game
    - Re-add your mods

If after following these steps you get a message "game files differ, multiplayer and achievements", then please follow this guide.
  • zorrobomber
    Most a hivatalos közlemény szerint nem szándékos a bug, na de hát ki tudja...
  • Musicking
    Az egyik legjobb döntés a steam részéről, így amíg rendbe nem rakják a dolgokat addig nem profitál belőle többet ez a tróger kiadó. Tavaly év elején kb ugyanezt csinálta Pavel akkor még elnéztem neki, de mostmár ő is elmehet a jó qrva anyába ha máshogy nem tudja elintézni a kiadóval való nézeteltéréseit. Az is érdekes hogy a sikeres kickstarter project után Pavelék miért nem kerestek valami korrektebb céget, bár az is lehet hogy már akkor el voltak adva a játékkal kapcsolatok jogok.
  • Szabi #917
    levették Steamről a játékot
    (lelehet tölteni és elindítani is, de megvenni már nem..)
  • Jóózsf István #916
    Ez az az eset, amikor kiírja egy kis fehér mezőbe, hogy; "Hopp. A spintires összeomlott!" ?
  • tzs1
    Jó lenne... Megvettem, játszanék, erre egy gyermeklelkű emberke miatt mind szívunk. Szép, mondhatom. :(
    Másképpen is megoldhatta volna.
    Utoljára szerkesztette: tzs1, 2016.03.02. 18:00:21
  • RatBaG #914
    elméletileg hamarosan érkezik a hivatalos fix is.
  • tzs1
    Ahha...
    Az szép! :( Köszi a választ!
  • zorrobomber
    Az 1db Pavel nevű fejlesztőnek nem fizet a kiadó cég (Oove), állítólag. Az Oove szerint fizetett, a srác szerint nem. Utóbbi lázadni kezdett, és direkt megbuherálta a kódot, hogy a játék egy bizonyos idő után crash-eljen. Ideiglenesen van rá (user) fix, de az Oove alapvetően nem ért a kódhoz.
  • tzs1
    Mi is történt? Nem tudok angolul, és valamiért a böngésző sem akarja lefordítani... :(
  • kekeN7
    Meg ez:
    https://www.reddit.com/r/Spintires/comments/438td0/companies_house_threatens_to_dissolve_oovee_ltd/
  • i robot
    Fasza.
  • RatBaG #908
    ha esetleg más is azon csodálkozna, hogy mi történt a játékkal...
    https://www.reddit.com/r/Spintires/comments/47m5ju/psa_timebomb_present_in_spintiresexe_community/
  • Jóózsf István #907
    Így már nekem is. Viszont tele van textúrahibás objektumokkal. (Csak fehér)
    A másik: Ezen a térképen is, de máshol is találkoztam "helyreállítható" hidakkal. Ami baromi jópofa dolog, mert az egyikkel háromnegyed órát bíbelődtem. De, miután odébb mentem harminc métert visszaállította a "fellelt állapotába". A játékban máshol is bosszant a dolog, hogy amit megváltoztatok az nem marad úgy. Ezt esetleg bele lehetne írni valahogy!
    Sok lehetőséget látok a játékban, de valahogy olyan anyátlannak érzem. (Pláne 6000-ért!)
  • bajusza
    A media mappaba kell kicsomagolni a letoltott fajl tartalmat. Nekem siman megy.
  • Jóózsf István #905
    Nekem az Agricultural-t nem teszi be. (JSGME-vel próbálkoztam.)
  • XRV
    Nagyon szívesen.
    Ha moddolsz, akkor amit Musicking #885 -hszben írt teljesen helyénvaló.
    Pl egy két mod nagyon belerondít, akkor elég csak a, c:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\SpinTires - mappából törölni a cache dolgokat és utána jó lesz.
    Most ugye nem volt mod, ez esetben a beállításokat is érdemes törölni, vagyis nemes egyszerűséggel az egészet :)
  • bajusza
    Nagyon jó térképek vannak a legújabb verzióhoz, érdemes őket letölteni. Nekem az Agricultural és az After a hard path 3 a favorit, nagyon jó mindkettő és elég szenvedős, pár járművet már leamortizáltam bennük.
  • sutibi1200s
    XRV!Nagyon köszi az instrukciókat.Pár perce megcsináltam,amit leírtál.Újra telepítettem,és hibátlanul fut.Köszönöm!Már a c-s verzió jött le,de az is volt fent egy ideje,és nem lett jobb.Le kellett takarítani.Mégegyszer köszi!
  • bajusza
    Le kell szedni a legújabb Spintires-t a 2015.12.25c verziót, nekem is gond volt az előzővel. Ezzel már szerencsére nincs.
  • XRV
    Szia!
    1, c:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\SpinTires - mappából törölj mindent.
    2, Steam\steamapps\common\Spintires - Ha eltávolítottad a Spintirest a Steamból és ezek után ha létezik a Spintires mappa, töröld azt is.

Ha megvoltak mehet a friss telepítés. Steam leszedi és megcsinálja.
  • sutibi1200s
    Sziasztok!Sajnos még mindig nem működik rendesen a játékom.Már letöröltem és újra telepítettem a Steamet és a Spintirest is de ugyanúgy nem engedi a multit és a teljesítményeket sem látom.De a Steam felületén megvannak az eredmények.Mióta szétesett azóta nem értem el semmit,hiába játszottam.2 fiókom is van egyiken sem engedi.Másik gépen viszont az egyik felhasználóval lehet multizni.Telepítsem újra a gépet?Nem tudok már mire gondolni.Valakinek ötlete?
  • Musicking
    Régebben ígérgették a multi menthetőségét, most már nem is ígérik. Ameddig multiplayer esetén nem íródik semmilyen fájl addig nem sok mindent lehet tenni.
  • Jóózsf István #897
    Köszönöm javaslatokat. Alkalmazni fogom!
  • Tikal #896
    Multiplayer save van? vagy valami megoldás? :)
  • Musicking
    Vannak térképek amik csak teszt terepként készültek. Ha jól megtervezett és komplexebb térképek kellenek akkor a No107064 modder mapjait szedd le. Mentéssel kapcsolatban a játék folyamatosan ment, tehát ha odébbmész egy centit azt is menti a C:\Users\felhasznalonev\AppData\Roaming\SpinTires\UserSaves\**.sts fájlba, tehát ha bizoyos időközönként visszalépsz a főmenübe és alt+tab mellett másolatot készítesz a fájlról akkor az adott térképhez lesz egy bármikor visszatölthető játékállásod.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.02.05. 00:22:47
  • Jóózsf István #894
    Csak úgy beszélgetésképp: Miért gondolják a térképkészítők, hogy ha az egyik sarokból húznak egy kacskaringós ordenáré hosszú vonalat, amiről fizikailag képtelenség letérni, akkor azzal kész a térkép?
    Nyilván nem néztem még meg az összeset, ami a világon fellelhető, így nem lesz nehéz megcáfolni.
  • Jóózsf István #893
    Valami mentésfélét is belerakhatnának! Most volt egy fagyásom. Néhány óra munkám ment füstbe. egy elég nehéz térképen. Nem vagyok boldog!
  • Solt
    Urak!

Arról van valami infó, hogy lesz-e valaha belsőnézet hivatalosan?
  • Musicking
    sweetfx configurator 1.5.1
    SweetFX 2.0 / ReShade és presets
  • toocha
    Ezt sweetfx-et le kell tölteni, vagy beállítási lehetőség?
  • Musicking
    pontosan , de már majdnem túl sok ez a színkavalkád
  • kekeN7

Ezeken a képeken mitől lehetnek ilyen élethűek a színek? SweetFX?
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.01.24. 20:00:18
  • Cooper911
    Sziasztok!
    Aki nézne egy kis gameplay videót az a csatornámon megtalálja. Most még csak néhány van fent, de folyamatosan készülnek.