Saber Interactive játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addig külső nézetre váltok, ezzel szimulálva, hogy kiszálltam! 😊

www.smart-bus.hu

És hogy akasztod be a csörlőt belső nézetben? 😛 Csak piszkálódok ám, tényleg szórakoztató lenne egy belső nézetes mod, de gyanítom, erre nem sok esély lesz mostanában...
<#wink>
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.28. 14:32:33

www.smart-bus.hu

zorrobomber
+1 😊

Nem tudom mikor került bele, de már toltam vele... 😊)

A belső nézet jöhetne már, mert ettől a külső forgolódástól már agybajt kapok... 😊

www.smart-bus.hu

Szabi
rég játszottam már a játékkal, de nekem nem rémlik ilyen járgány, szóval én új tartalomnak gondoltam 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jaaaa... azt hittem van valami jelentése! 😊

www.smart-bus.hu

Szabi
passz, de jó kép 😊

amúgy "Spintires megváltoztatta a borítóképét." 😄

Mostanában elég sűrűn javítgatják, remélem érdemi fejlesztések is történnek a háttérben! 😊

www.smart-bus.hu

Érdekes, hogy a gyári gépekben nincs sofőr, pedig lehetne (lásd, néhány mod).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ezen mit kell nézni? 😊

www.smart-bus.hu

Szabi

Értem, köszi szépen! 😊
Nohab
1. Elindítod a játékot
2. alt+Tab
3. felrakod a modot
4. megnyitod a már futó játékot
5. játszol

Természetesen a társaidnak is ugyanazokat a modokat kell használniuk.
Ha berakok a játékba mondjuk egy vehicle mod-ot, akkor ugrik a multipalyer lehetőség, mert nem eredetiek a fájlok a kiírás szerint. Van erre valamilyen megoldás? Vagy mindig ki kell törölni a mod-ok fájljait ha multizni szeretnénk? A Steam-en vettem a játékot, eredeti és a legújabb frissítés van fent.
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

😊

Össze kell ragasztani...

www.smart-bus.hu

Szabi
sehogy, meg kell venni

Ha tört verzióm van, akkor hogy lehet megoldani, hogy frissítsen?
Alapból pályánként egyet ment, ha frissít a steam akkor ugrik minden mentésed, ha 1 fontosabb fájlt megváltoztatsz akkor is. A Spintires launcher-el elég jól lehet rendezgetni a mentéseket, (export, import, adott játékállással folytani).

i robot
Csak 1 játékot ment!

Amikor másnap elindítod, akkor a menüben a Folytatásra kattints!
Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki,hogy amit eddig földerítettem fekete területet és az aktivált gépeket miért nem adja vissza amikor akár másnap játszani akarok?Kezdhetek mindent előröl! <#falbav>
Előre is köszi!!!
Utoljára szerkesztette: 1978, 2015.01.17. 11:06:52
Nem tudjátok véletlen, hogy nem oldották-e meg már multiban a többi játékos hangját? Korábban olvastam valamilyen angol fórumon, hogy lesz rá patch, de azóta nem találok róla semmi hírt. Azért az alap lenne már, hogy halljam a többiek gépének a motorját. Arról már álmodni se
merek, hogy esetleg nyomot is hagynának a sárban... 😊
Az Oovee ténykedése a nem túl felhasználóbarát, a vasárnapi frissítés óta nem mennek az átszerkeszett térképek se, ráadásul teljesen más kódolást kaptak, ugyanazon térképek esetén más a fájlméret is. Steamben a játék tulajdonságaitnál megjelenő ablakban a BETA fül alatt kiválasztod a LEGACY verziót 2015-01-02 ezzel még mennek a ' ,V3'-as térképek. Viszont ha rajtuk múlik akkor egy hét múlva már ezzel sem.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.01.13. 11:34:49

Kipróbáltam én is a pályákat mikor feltetted ide.Köszönet érte.Viszont a frissítés óta ugye nem működik.Van erre megoldás? Nem túl felhasználóbarát így a játék.
pontosan

i robot
Tehát ha egy mod térképet akarunk használni multizni, akkor mindenkinek fel kell rakni azt a térképet és úgy menni fog?

Na újra gépközelben.
A Sent pálya érdekessége hogy a garázs, a fatelep és a lerakóhely magas dombokon van az oda vezető út mindegyik esetben szűk és süpedős (a csörlő nem fog kihűlni), a járgányok egy része sérült vagy üzemanyag nélkülii. A rönköket nem lehet automatic felpakolni, így végre kötelező a daruzás. A tengelyig süllyed csörlőzhetetlen járgányok mozgatásásra található a pályán egy kisBenga ( MAZ D-537) , amit a német multisok csak Beast-nek hívtak.

A host-éval fájlaival nem egyező játékosok indításkor vagy az első különböző tartalom beolvasásakor (pl másik járgány felbukkanásakor, különböző verziójú térképek esetén V3-R3) ledobódnak. Gyakorlatilag az idáig kidobott összesbe belenéztem azért hogy normálisan fut-e, mindegyikben akad kihívás tehát mindegyiket. 😊

i robot
Köösziiii!
És ha multiban függenénk vele mindenkinek fel kell tenni vagy csak annak aki host-ol?
Gondolom már kipróbáltál párat! Melyiket ajánlod?

Az utolsó build óta (Buildid: 486111) az ?R3as kódú custom térképeket nem látja a játék. Van rá megoldás ha hex editorban vagy notepad++ -al megnyitod a térképeket és az első három karaktert ,V3-ra cseréled és elmented. Ha egyjátékos módban megy a térkép akkor többjáték módban is fog menni csak egyezzenek a játékfájlok. Aki nem járatos a futó játék alatti moddolásban az kezdésnek csak a '2 fájlos térképeket' használja, a moddolt (plusz komponenseket) tartalmazó térképeket csak futó főmenü alatt lehet moddolni másképp tiltva lesz a multiplayer opció.
Aki nem akar a térképek kódjának átírásával foglalkozni az INNEN letöltheti a jelenlegi build-al működő térképeket. Leírás ITT

Sakharini állapotok

a moddolt Sly Road

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.01.09. 11:10:33

i robot
Sziasztok! Ezek a mod térképek multiplayer-ben is használhatóak?

zorrobomber
<#eljen>

vmarc

The Pit - Winter Season v 1.1

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Új map-ok <#vigyor2>
http://spintires-mods.com/spintires-2014-mods/maps-spintires-2014-mods/

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.01.04. 00:43:13

Kicsizoli
Üdv csak nekem tűnt fel hogy a pályák egyes részei ismétlődnek?

Ez az új frissités igen durva lett, olyan helyeken ahol eddig simán át tudtam menni pl kisebb folyó/patak vagy minek nevezzem teherrel tehernélkül ugy benne maradok mint a franc...

egyébiránt jó volna ha több küldetés volna a pályákon... gondolom ez hiú remény..(ne csak rönkszállítás meg garázsnyitás volna)

Készülget a gép lassan, de biztosan..

El fogja fogadni.
A Spintires-ben leszállítottam 6 pontot egy falerakóhelyre. Még 2 kell a 8 ponthoz. De mi történik, ha én mondjuk egy 4 pontos farakományt viszek oda? El fogja fogadni a játék a szállítást, vagy csak és kizárólag 2 pontos rakományt lehet elvinni?
Az a baj hogy 2 lerakó helyett mutat ugyan ott és csak 1 helyre tudsz lerakodni.<#kuss>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

jah vmi frissítés volt,mert a szimuláció is még nehezebb lett.
dif.zár nagyon könnyen sérül,le is kapcsol magátol és tolja felfele a sérülés pontokat.😊
új pálya
látszik a hő a kipufogónál
jah és az aktuális pályát nem lehet folytatni,újra kell kezdeni.😊
<#taps>

www.smart-bus.hu

Szabi
kaptunk egy új pályát 😊

Jött egy 500 megás frissítés, infót nem találtam róla.

www.smart-bus.hu

8.50 ajró Steamen. Aki még nem próbálta ennyiért simán megéri. Sajnos nem valami összetettek a küldetések, egyszer végigjátszva minden pályát könnyen felejthető, nem igazán ösztönöz hogy újra játszd más útvonalakkal. De elsőre mindenképp nagyon érdekes és olykor nehéz volt.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

<#duhos2>

www.smart-bus.hu

Szabi
há-há, én GMG creditből vettem 😄

Dettó... :S

www.smart-bus.hu

F*sza, hogy telejes áron vettem meg, hogy támogassam a fejlesztést...